eitaa logo
راهنمای فارغ التحصیلی دانشگاه کوثر بجنورد
307 دنبال‌کننده
14 عکس
0 ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻تفاوت گواهینامه موقت و دانشنامه چیست؟ گواهینامه موقت به آن دسته از دانشجویانی ارائه می شود که به دلیل تحصیل رایگان دارای تعهد بوده و یا به صندوق رفاه دانشجویان بدهکار می باشند. گواهی نامه موقت در ایران به منظور استخدام و ادامه تحصیل دارای اعتبار بوده اما در خارج از ایران و برای ترجمه فاقد ارزش قانونی می باشد. تمامی دانش آموختگان دانشگاه کوثر در صورت گذراندن سال های تعهد و پرداخت بدهی به صندوق رفاه دانشجویان، می توانند تقاضای دانشنامه نمایند.
🔻تاریخ فراغت از تحصیل که روی مدرک فراغت درج می شود چه تاریخی است؟ 🔹تاریخ درج آخرین نمره دانشجو، تاریخ فارغ التحصیلی است.
🔻ملاک دانش آموختگی چیست؟ 🔹مقطع کاردانی و کارشناسی: گذراندن واحدهای لازم و داشتن میانگین کل حداقل 12 🔹مقطع کارشناسی ارشد: گذراندن واحدهای لازم و داشتن میانگین کل حداقل ۱۴ و دفاع از پایان نامه
دانشجویان روزانه که دارای تعهد خدمت می باشند (در طی تحصیل از آموزش رایگان استفاده کرده اند) به چه صورت می توانند دانشنامه دریافت نمایند؟ به دانشجویانی که حین تحصیل خود از مزایای آموزش رایگان بهره مند بوده اند (دانشجویان مقطع روزانه) گواهینامه موقت پایان تحصیلات ارائه می شود. دانشجویان مذکور برای دریافت اصل دانشنامه و ریزنمرات قابل ترجمه باید نسبت به لغو تعهد آموزش رایگان خود از طریق سامانه سجاد اقدام نماید. لذا ابتدا در این سامانه ثبت نام و سپس نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنید: http://portal.saorg.ir
✅مراحل لغو تعهد آموزش رایگان برای فارغ‌التحصیلان روزانه که متقاضی دریافت دانشنامه و ریزنمرات هستند: 1- ورود به سامانه سجاد به آدرس: http://portal.saorg.ir 2- انتخاب لینک ثبت‌نام و تکمیل اطلاعات هویتی و تحصیلی و پیوست نمودن آنها (وضعیت تحصیل باید فارغ‌التحصیل قید گردد) 3- خروج از سامانه پس از ثبت نام 4- ورود مجدد به سامانه و انتخاب لینک ورود به سامانه 5- طی نمودن مراحل خدمات/ امور دانشجویان داخل/ و انتخاب گزینه لغو تعهد آموزش رایگان 6- انتخاب گزینه درخواست تغییر سهمیه به منطقه 1 7- انتخاب یکی از گزینه های ذیل سپس ارسال و یا ثبت درخواست * گواهی عدم کاریابی: برای گواهی عدم کاریابی لازم است متقاضی با در دست داشتن گواهی موقت عکسدار به دفاتر کاریابی مراجعه و ثبت‌نام نماید و در صورتی که تا یک سال بعد از تاریخ فراغت کار پیدا نکرد و اگر همزمان دانشجوی دوره روزانه نبود، می‌تواند از این طریق اقدم نماید. * گواهی سوابق کار: درصورتی که دانشجو متقاضی استفاده از گواهی سوابق کار می باشد باید سوابق بیمه ای خود را (که باید حداقل به میزان سال‌های تعهد خدمت آموزش رایگان باشد که روی گواهینامه موقت پایان تحصیلات درج شده) الصاق نماید. * پرداخت: پرداخت هزینه آموزش رایگان (به میزان سال‌های تعهد خدمت آموزش رایگان که روی گواهینامه موقت پایان تحصیلات درج شده) طبق جداول شهریه‌ای سازمان امور دانشجویان 8- بعد از بررسی و تأیید کارشناس دانشگاه و دریافت پیام توسط دانشجو، متقاضی به صورت آنلاین اقدام به پرداخت هزینه می‌نماید. 9- پس از تایید نهایی سازمان امور دانشجویان، متقاضی می‌تواند جهت گرفتن دانشنامه و ریزنمرات خود اقدام نماید.
🔻درخواست چک لیست/ تسویه حساب توسط دانشجو صادر شده است ولی هیچ مرحله ای پیش نرفته و مدرک صادر نشده است مشکل چیست؟ ✍️درخواست توسط دانشجو ثبت شده ولی برای کارشناس ارسال نشده است، لذا پس از پایان مراحل کار حتما گزینه تایید نهایی، انتخاب و ارسال جهت بررسی انجام شود.
🔻تاریخ فراغت از تحصیل که روی مدرک فراغت درج می شود چه تاریخی است؟ 🔹تاریخ درج آخرین نمره دانشجو، تاریخ فارغ التحصیلی است.
🚫اطلاعیه بسیار مهم درخصوص عدم تحویل ریزنمرات به دانش آموختگان روزانه جهت تطبیق و معادلسازی دروس در سایردانشگاه ها🚫 به اطلاع می رساند عطف به ماده 67 دستورالعمل جامع ایفای تعهد خدمت آموزش رایگان به شماره 254407/و تاریخ 1396/11/02 تحویل ریزنمرات دانش‌آموختگان دانشگاه‌های روزانه، ممنوع بوده و منوط به لغو تعهدخدمت آموزش رایگان می‌باشد.
🔻درخواست پستی توسط دانشجو صادر شده است ولی مدرک پست نشده است مشکل چیست؟ 🔹درخواست توسط دانشجو ثبت شده ولی برای کارشناس ارسال نشده است، لذا حتما پس از پایان مراحل کار، گزینه تایید نهایی، انتخاب و ارسال جهت بررسی انجام شود.
🟢قابل توجه دانش آموختگان گرامی🟢 به اطلاع می رساند ارائه هرگونه نامه یا گواهی توسط واحد دانش آموختگان دانشگاه، مبنی بر اعلام فارغ التحصیلی دانشجو ⛔ممنوع⛔ می باشد و تنها مدرک اعلام فراغت دانشجو، گواهینامه موقت پایان تحصیلات/ دانشنامه می باشد که درصورت اتمام مراحل دانش آموختگی دانشجو صادر می گردد.
🚫جریمه عدم پیگیری امور فارغ التحصیلی چیست؟ 🔹پیرو مصوبه سیزدهمین نشست عادی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان شمالی تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ دانشجو در صورت عدم مراجعه و پیگیری امور فراغت از تحصیل ظرف حداکثر ۴ ماه پس از فارغ‌التحصیلی برای مقطع کارشناسی مبلغ دویست هزار تومان و حداکثر ۵ ماه برای مقطع کارشناسی ارشد مبلغ دویست و پنجاه هزار تومان جریمه خواهند شد.