کانال خبری کوثر
#سمنان
جشن میلاد کوثرنبی و بزرگداشت مقام مادر و روز زن
جشن میلاد دخت نبی اکرم و بزرگداشت مقام مادر و زن در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲،ساعت ۹:۳۰ در سالن اجتماعات حوزه با حضور مادران طلاب و طلبه های عزیز برگزار شد.
✍ به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه فاطمیه ،معاون فرهنگی مدرسه،خانم رزم آرا از برگزاری جشن و سرور در روز میلاد حضرت زهرا ( سلام الله علیها) ویژه مادران و طلاب عزیز خبر داد.
💠 معاون فرهنگی مدرسه بیان کرد: این جشن در روز میلاد گل سر سبد هستی،ویژه مادران طلاب و طلبه های عزیز و با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان،حضرت حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای رستمیان و رئیس هیأت امنای مدرسه حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای شمسی پور برگزار گردید.
💠 حجت الاسلام رستمیان با حکم فقهی کاشت ناخن صحبت های خود را شروع کردند،ایشان فرمودند طبق نظر بعضی از فقها کاشت ناخن فی نفسه اشکال ندارد،ولی این « فی نفسه اشکال ندارد»باید تبین شود.و در واقع مسئله ای که از حضرت آقا سوال شد این است که: با توجه به اینکه خانمی که کاشت ناخن انجام میدهدبرای وضو و غسل باید این ناخن را از موضعی که کاشته بردارد و این کار مشقت دارد و بعضاً این کار را نمی کنند و با این فرض که در روز پنج مرتبه باید وضو بگیرد و نماز بخواند،با این وجود حکم شرعی چیست؟ حضرت آقا فرمودند در فرض مذکور جایز نیست.وتکلیف این خانم هم وضوی جبیره و هم تیمم هست و زمانی که مانع را برداشت بعداً قضای این نمازها را هم بجا آورد.تبین این موضوع برای جامعه بانوان از تاکیدات ایشان بود.
💠 آقای رستمیان در ادامه با تبریک ولادت حضرت و روز مادر خدمت عزیزان حاضر در جلسه فرمودند:کلمه کوثر فقط یکبار در قرآن آمده و آن هم در سوره ای که بنام کوثر هست و فضای سوره نشان دهنده این است که خداوند متعال با عنایت ویژه ای که نسبت به اون عطایی که به پیامبر اکرم ( ص) عنایت داشته این سوره را در شأن ایشان نازل کرد.
💠 امام جمعه محترم گفتند: علامه طباطبایی مفسر بزرگ شیعه که در تفسیر خود از شیوه قرآن به قرآن استفاده می کند می فرمایید تمام معانی که مفسرین برای کوثر گفتند وقتی ما به خود سوره مراجعه می کنیم می بینم یک تفسیر بیشتر درست نیست وآن هم در آیه پایانی سوره « ان شانئک هو الابتر» به آن اشاره شده،مسئله بقائ نسل را مطرح می کند که این کوثر اشاره به نسل با برکت پیامبر از حضرت زهرا ( سلام الله علیها) دارد.
💠در ادامه، در راستای طرح تکریم فرزندآوری طلابی که فرزندان آنها در سال ۱۴۰۳ متولد شدندمبلغ دویست هزار تومان و همچنین طلابی که در امسال ازدواج کرده اند نیز مبلغ دویست هزار تومان هدیه از طرف واحد فرهنگی دریافت نمودند.
💠در پایان به یمن میلاد حضرت مادر، اساتید و کادر، مبلغ دویست هزار تومان و طلاب و مادران طلاب مبلغ صدهزار تومان تبرکی روز میلاد را از حاج آقا شمسی پور دریافت نمودند.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_دامغان
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#سمنان
🔺نشست علمیِ “ضرورت تولید محتوای دینی در فضای مجازی”
🔹 به مناسبت هفته پژوهش نشست علمی با عنوان “ضرورت تولید محتوای دینی در فضای مجازی” در مدرسه علمیه امام صادق علیهالسلام شاهرود برگزار شد.
🔸به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه امام صادق علیه السلام شاهرود، بهمناسبت هفته پژوهش، نشست علمی با عنوان “ضرورت تولید محتوای دینی در فضای مجازی” با همکاری واحد های پژوهش ، فرهنگی و پایگاه مقاومت بسیج مدرسه، با کارشناسی «سرکار خانم زینب خانی» برگزار شد.
🔸زینب خانی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مدرسه، ضمن تبریک هفته پژوهش و ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها بیان داشتند: تولید محتوای دینی در فضای مجازی، بهویژه در شرایط کنونی که با آن روبرو هستیم، یکی از نیازهای مبرم بوده و باید در کانون توجه قرار گیرد، چرا که فضای مجازی به سرعت در حال گسترش است و نقش حیاتی در شکلگیری افکار عمومی و جهتدهی نگرش افراد دارد.
🔸وی افزود: امروزه، با توجه به افزایش شبهات و مشکلات فرهنگی و دینی، به واسطه عدم تولید محتوای صحیح و مؤثر، تولید محتوای دینی نهتنها یک وظیفه، بلکه یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
🔸خانی با تاکید بر اینکه باید نگاهی جهانی داشته باشیم اظهار داشت: ایران با حکومت شیعه اثنیعشری خود باید نقش راهبری در تولید محتوای دینی ایفا کند که این وظیفهای ویژه برای طلاب و فعالان دینی است.
🔸وی در ادامه گفت: نکته کلیدی در این زمینه، نیاز به نوآوری در تولید محتوا است. نباید صرفاً به تکرار محتوای قدیمی اکتفا کنیم، بلکه باید با روشهای نوین و خلاقانه در ارائه مفاهیم دینی وارد عمل شویم.
🔸مدیریت مدرسه علمیه با اشاره به پیشرفت های سریع در این فضا ادامه داد:
هدف مدرسه علمیه امام صادق علیهالسلام شاهرود از برگزاری کارگاههای سئو و هوش مصنوعی برای طلاب و اساتید درواقع زمینه سازی است که شما با دست پر و مهارتهای لازم در این میدان وارد شوید.
🔸او همچنین درباره ضرورت این بحث با اشاره به آمار گفت: امروز 25درصد جمعیت جهان مسلمانند و حدود 65درصد ادیان دیگر و این نشان دارد از میل به دینداری مردم و ده درصد داریم که هیچ دینی ندارند، ما وظیفه داریم در مقابل این جمعیتی که داشتن دین را پذیرفته اند آموزه های دینی حقیقی را ارایه دهیم و برای آنها فکر اساسی داشته باشیم .
🔸مدیرمدرسه امام صادق علیه السلام ادامه داد: درماههای اخیر ،صهیونیزم غاصب ،با فجایع خوددر غزه ولبنان ونقاط مختلف نوعی بیداری جهانی ایجاد کرده و مردمی که بدنبال روزمرگی بودند و به حداقل دینداری راضی بودند دنبال دین منجی وحقیقی میگردندوان دین جز اسلام ناب محمدی ومذهب اثنا عشری نیست اگر ما طلاب کشوری که تنها حکومت شیعی در جهان است احساس ضرورت نکرده وتولید محتوا نکنیم وبه جهانیان در بسترمجازی ارایه ندهیم آنها در دام های کشورهایی مثل انگلیس و... میافتند که اسلام غیر واقعی را در قالب گروهکهای تروریستی مثل داعش و غیره ارائه میدهند.
🔸در پایان، خانی ابراز داشت: باید همگی به این نکته توجه داشته باشیم که مسئولیت ما در برابر جامعه و در برابر امام زمان عج بسیار سنگین است و باید در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
#مدرسهعلمیه_خواهران_امامجعفرصادق_علیهالسلام_شاهرود
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#اردبیل
💢بکارگیری راهبرد "تحول نیازمحور" لازمه پاسخگویی به نیازهای مردم
🔸استاد دانشگاه پارسآباد بکارگیری راهبرد اساسی "تحول نیازمحور" را لازمه پاسخگویی منطقی به نیازهای فردی و اجتماعی مردم دانست.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، کریم فیروزی در کارگاه روشهای نیازسنجی پژوهشی که در مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد برگزار شد، گفت: نقطه آغاز هر نوع پژوهش، مسألهیابی است اینکه درباره چه چیزی باید پژوهش کرد و کدام موضوع و عنوانها ارزشمندتر و در اولویت هستند.
🔹وی افزود: نیازسنجی، فرایندی ساماندهی شده است و ﺑﺮای مشخص کردن ﻫﺪفها، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ شکاف میان وﺿﻊ ﻣﻮﺟﻮد و ﻫﺪفﻫﺎ و سرانجام ﺗﻌﯿﯿﻦ اوﻟﻮﯾﺖﻫﺎ برای عمل و پیادهسازی راهحلها میباشد.
🔹مدرس دانشگاه با اشاره به اهداف نیازسنجی پژوهشی، تصریح کرد: نیازسنجی پژوهشی بایستی در میان تمامی نخبگان و فعالان عرصههای مختلف وجود داشته باشد چرا که امروزه متاسفانه باور درستی به نیازسنجی در جامعه ما وجود ندارد.
🔹️فیروزی اظهار کرد: حوزههای علمیه اگر بخواهد نقش رهبری و پاسخگویی به نیازهای فردی و اجتماعی مردم را در ابعاد گوناگون و در سطح ملی و فرا ملی به درستی ایفا کند باید راهبرد اساسی "تحول نیازمحور" را برگزیند چرا که بدون شناخت واقعی نیازهای جامعه و اولویتبندی آنها، نمیتوان انتظار پاسخگویی مؤثر را داشت.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#اردبیل
🔻مدیر مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) نمین:
💢اسلام «زن، زندگی، آزاد» را به معنای واقعی کلمه به بانوان هدیه کرد
🔸مدیر مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س)نمین با اشاره به قداست زن در اسلام، گفت: شعار زن، زندگی، آزادی به معنای واقعی کلمه از آنِ دین اسلام بوده و بهمنظور ارج نهادن به مقام شامخ زن به او بخشیده شده است.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حمیده فتحیان در کرسی علمی که به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) در مدرسه علمیه خواهران نمین برگزار شد، زن را مظهر عفت و آرامش دانست و گفت: مادر محور خانواده و مایه انس و سکینه همسر و فرزندان میباشد.
🔹وی با اشاره به قداست زن در دين مبین اسلام، افزود: شعار زن، زندگی، آزادی به معنای واقعی کلمه از آنِ دین اسلام است چراکه به زن آزادی بخشید تا بتواند در جایگاه عظیم مادری بدون هیچ آزار و اذیتی به فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بپردازد.
🔹مدیر مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(سلاماللهعلیها) نمین، تصریح کرد: رمز موفقیت خانوادههای موفق، زندگی در محیطی توأم با آرامش و عاری از هرگونه تنش و اختلاف است و همه اینها در سایه وجود مادری مهربان و صبور است که به کانون خانواده محبت و آرامش میبخشد و اینگونه، دیواری محکم برای حفظ شالوده خانواده از خطرات کشیده میشود.
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر
#لرستان
📸جشن میلاد رکن الهدی فاطمه الزهراءسلام الله علیها با حضور پرشور عموم بانوان و با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان کوهدشت در مجتمع فاطمیه برگزار شد.
#روزمادر
#اللهمعجلالولیکالفرج
🌸@newswhc |کانال خبری کوثر