معاون امور حوزه ها حجت الاسلام والمسلمین سید محمد واحدی در جلسه برخط که بصورت پخش زنده با مدیران استانی و مدیران مدارس علمیه خواهران سراسر کشور با عنوان نشست توجیهی تعهد پذیری نسبت به گام دوم انقلاب داشتند، ضمن تبیین ویژگی های این بیانیه اظهار داشتند: به توصیه مدیر محترم حوزه های علمیه خواهران قرار شد که حوزههای علمیه خواهران در مقام تعهد در راستای بیانیه گام دوم انقلاب برآید و حوزه علمیه خواهران به مقام معظم رهبری و انقلاب اسلامی و به بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و به ایران اسلامی در حقیقت نسبت به حضرت ولی عصر صلوات الله و سلامه علیه برای آینده انقلاب تعهد بدهد.
وی خاطر نشان کرد: وظیفه اول ما نسبت به بیانیه گام دوم انقلاب، این است که نسبت به فهم دقیق بیانیه تلاش کنیم. وظیفه دوم تلاش برای گفتمان سازی است و ظرفیت سازی و مطالبه گری آرمانها و اهداف بلند بیانیه گام دوم و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی است و وظیفه سوم که حوزه علمیه خواهران باید به آن توجه داشته باشند تقویت روحیه مجاهده و تلاش در مدیران علمی و اجرایی برای مسئولیت پذیری و تعهد پذیری در قبال بیانیه است.
وظیفه چهارم حوزه علمیه خواهران و همه مدیران و همه دست اندرکاران و همه طلبهها می باشد که تلاش بکنند تا زمینه ای را فراهم کنند در راستای تولید علم و نظریه پردازی مرتبط با مسائل جهان اسلام آن هم با نگاه زنانه.
یکی دیگر از وظایف ما، مخصوصا مدیران محترم استانی و به ویژه مدیران محترم مدارس علمیه است و اساتید در حوزه علمیه خواهران، زمینه سازی برای تربیت طلاب خواهر با ویژگیهای طلاب طراز گام دوم انقلاب است. طلابی که بتوانند شانه های سترگ شان را زیر بار عرش تمدن نوین اسلامی قرار بدهند و برای تمدن اسلامی تمهید مقدمات کنند.
استاد حوزه های علمیه تشریح کرد: اگر به لحاظ تربیت در حوزه علمیه بخواهیم از بیانیه استفاده کنیم و برای آن برنامه ریزی نماییم ما چند چیز را برای تربیت در حوزههای علمیه خواهران باید توجه ویژه داشته باشیم اول امید به آینده را در این فضا تدبیر کنیم و برایش برنامهریزی بکنیم دوم علم و پژوهش، سوم معنویت و اخلاق، چهارم سبک زندگی. این چهار چیز است که حوز های علمیه باید برای آن برنامه ویژه داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین واحدی بیان داشت: معاونت امور حوزه ها برای هرکدام از این چهار مولفه، کارگروه ویژهای را ایجاد کرده است و بر اساس این چهار گروه، یک نشست در فضای مجازی با مدیران استانی و مدیران مدارس برگزار خواهیم کرد.
استاد حوزه های علمیه خواهران ضمن تبریک پیشاپیش میلاد امیر المومنین(ع) و مغتنم شمردن ایام تعطیلات جهت پردازش فکری در خصوص این بیانیه اظهار داشت: ما وعده می دهیم در هفته سوم فروردین کارگروه های را برگزار کنیم و در آن نشست ها جزئیات مفصلتر و بیشتری بیان خواهد شد. بعد از طی مراحل تصویب خواهی برای حرکت و اقدام در جهت تحقق گام بلند دوم انقلاب اسلامی نصبالعین خود قرار بدهم.
معاون امور حوزه ها بیان کرد: آن چیزی که ارزشمند است این است که ما بنشینیم و ببینیم چه تعهداتی می توانیم به انقلاب، به امام و رهبری در رابطه با بیان گام دوم انقلاب بدهیم. این تامل باذن الله حتماً در تمدن سازی شیعی و در تمدن سازی اسلامی اثرگذار خواهد بود و یقینا این تامل و تفکر برای برداشتن گام دوم انقلاب اثرگذار خواهد بود.
مرکز نشر هاجر وابسته به حوزههای علمیه خواهران همزمان با میلاد حضرت امام علی علیه السلام مسابقهای را برگزار میکند.
سوال:
آیه معروف ولایت (آیه ۵۵ سوره مائده) درباره چه کسی و شان نزول آن کدام است؟
۱) اهل بیت علیه السلام، هنگامی که پیامبر آنها را در زیر یک عبا جمع کرد
۲) حضرت علی علیه السلام، زمانی که در رکوع انگشتر خود را به فرد نیازمندی داد.
به قید قرعه، به ۳ نفر از برگزیدگان بن خرید کتاب به ارزش ۱ میلیون ریال اهدا خواهد شد.
لطفا گزینه مورد نظر خود را به شماره ۱۰۰۰۳۱۰۱۵ ارسال نمایید
مهلت ارسال عدد گزینه صحیح تا ۲۷ رجب و تاریخ اعلام برگزیدگان ۱ شعبان مصادف با میلاد امام حسین علیه السلام میباشد.
بر شورهزار قلبها باران میآید
بر دردهای بیدوا درمان میآید
دستانِ پشت پردهٔ خلق است حیدر
روزی رسان عالَم امکان میآید
چشم زمین روشن به روی صاحبش شد
شأن نزول سورهٔ انسان میآید
قبل از نبی کعبه بغل کرده علی را
بر جسم سرد کعبه حالا جان میآید
هم باطن یاسین و هم اُمّ ُالکتاب است
آیات مدح اوست در قرآن میآید
"ما خاک پای بچههای بوترابیم"
خیلی به نوکرهاش این عنوان می آید
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی بهمناسبت آغاز سال ۱۳۹۸، سال جدید را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الی احسن الحال.
🔹️ خدا را شکرگزارم که مقدّر فرمود امسال هم عید نوروز را که با میلاد مسعود امیر مؤمنان و مولای متّقیان همزمان شده است، به ملّت عزیز ایران تبریک عرض کنم؛ عیدتان مبارک هممیهنان عزیز! امیدوارم همهی شما با سعادت، با سلامت جسمی، با دل شاد و با توفیقات روزافزون مادّی و معنوی انشاءالله این سال جدید را بگذرانید. تبریک ویژه عرض میکنم به خانوادهی معظّم شهیدان و به جانبازان عزیز و خانوادههای آنها، و درود فراوان میفرستم به روح مطهّر امام بزرگوار و ارواح مطهّر شهیدان.
🔸️ سال پُرماجرایی را گذراندیم. در این سالی که گذشت، ملّت ایران به معنی واقعی خوش درخشید. دشمنان نقشهها کشیده بودند، نقشهها داشتند برای ملّت ایران. صلابت ملّت و بصیرت ملّت و همّت جوانان، نقشههای دشمنان را خنثی کرد. در مقابلِ تحریمهای شدید و به قول خودشان بیسابقهی آمریکا و اروپا، ملّت ایران، هم در عرصهی سیاسی، هم در عرصهی اقتصادی یک واکنش محکم و مقتدرانهای از خود نشان داد.
🔹️ در عرصهی سیاسی، مظهر این واکنش راهپیمایی عظیم بیستودوّم بهمن و موضعگیریهای مردم در طول ماههای این سال بود. مظهر موضعگیریِ تقابل اقتصادی، [عبارت است از] افزایش ابتکارات علمی و فنّی، افزایش چشمگیر شرکتهای دانشبنیان، افزایش تولیدات زیربنائی و اساسی داخلی که از جمله همین چند روز قبل از این، افتتاح فازهای متعدّد گاز جنوب کشور و قبل از آن، افتتاح پالایشگاه بزرگ بندرعبّاس و از این قبیل کارهایی که انجام گرفته، بود. بنابراین ملّت در مقابل دشمنیِ دشمنان و خباثت دشمنان توانست قدرت خود، هیبت خود، و عظمت خود را نشان بدهد و آبروی ملّت ما و آبروی انقلاب ما و آبروی نظام جمهوری اسلامی ما بحمدالله افزایش پیدا کرد.
🔸️ مشکل اساسی کشور، همچنان مشکل اقتصادی است؛ بخصوص در این ماههای اخیر، مشکلات معیشتی مردم زیاد شد. بخشی از اینها مربوط است به مدیریّتهای نارسا در زمینهی مسائل اقتصادی که اینها حتماً بایستی جبران بشود. برنامههایی وجود دارد، تدابیری اندیشیده شده که انشاءالله این تدابیر در طول سال جاری، سالی که امروز از این لحظه شروع میشود -سال ۹۸- بایستی به ثمر بنشیند و مردم آثار آن را احساس بکنند. آنچه من عرض میکنم، این است که مسئلهی فوری کشور و مسئلهی جدّی کشور و اولویّت کشور فعلاً مسئلهی «اقتصاد» است. در مسئلهی اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملّی یک مسئلهی مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانهجات و کمکاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانهجات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناسها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعهی تولید ملّی».
🔹️ سال ۹۷ را ما سال «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردیم. نمیتوانم بگویم که این شعار به طور کامل عملی شد، امّا میتوانم بگویم این شعار به صورت وسیعی مورد توجّه قرار گرفت و در بسیاری از موارد، این شعار از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفت و عمل شد و همین قطعاً تأثیر خواهد داشت. امسال مسئلهی «تولید» مطرح است. میخواهم مسئلهی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را انشاءالله در سخنرانی روز اوّل سال توضیح خواهم داد که منظور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی میتواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئلهی تولید به نظر من مسئلهی محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «#رونق_تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. از اوّل سال تا آخر سال انشاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که انشاءالله حلّ مشکل اقتصادی راه بیفتد.
سلام و صلوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّعصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همهی ملّتهایی که نوروز را گرامی میدارند، از خدای متعال مسئلت میکنم.
والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته