🔻ارائه پژوهشها به زبان بینالمللی مهمترین اولویت در حوزه پژوهش است
🔸زهرا آیتاللهی در " نشست بررسی مسائل و اولویتهای حوزه زنان و خانواده کشور" که در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، به سیاستهای شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده بهعنوان نخستین نهاد ویژه بخش زنان و خانواده اشاره کرد و اظهار داشت: شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده وظیفه هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای اجرای شدن مصوبات شورای عالی فرهنگی را دارد.
🔸وی تهیه منشور حقوق و مسئولیتهای زنان را یکی از دستاوردهای شوری فرهنگی عنوان کرد و افزود: امروز نیازمند شناخت دقیق از مسائل روز زنان بوده و باید با نگاهی جامع و توجه به ثقلین مسائل و دغدغه زنان را مورد ارزیابی قرار دهیم.
🔸رئیس شورای فرهنگی- اجتماعی زنان ارائه دستاوردهای پژوهشی به زبان بینالمللی را یکی از الزامات حوزه پژوهش دانست و گفت: باید بپذیریم در بسیاری از مسائل زبان کهنه و قدیمی مانع دیده شدن اصل و موضوع پژوهش شده که باید رفع شود.
➕ ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/85284
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻لایحه رفع خشونت از زنان به خانواده آسیب میزند/ نقاط قوت و ضعف لایحه
🔸حجتالاسلام والمسلمین فرجالله هدایتنیا، استاد حوزه علمیه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی امروز ۲۰ آذرماه در سومین نشست از سلسله نشستهای آسیبشناسی مسائل اجتماعی زنان و خانواده با عنوان بررسی لایحه رفع خشونت از زنان و مسئله ورزش که به همت اداره زن و خانواده معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، گفت: این لایحه هیچ مفهومشناسی ندارد؛ یعنی کلماتی مانند تأمین امنیت، کرامت، خشونت و ... در آن تعریف نشده است.
🔸وی افزود: تنها در ماده دوم این لایحه بیان شده که هر رفتاری که موجب آسیب یا ضرر به جسم، روان یا شخصیت و حقوق و آزادیهای قانونی زن شود، رسیدگی میشود که این تعریف هم صرفاً مرتبط با جرائم و بحث خشونت است.
🔸هدایتنیا با بیان اینکه روابطی که در درون خانواده یا اجتماع براساس آیات و روایات تعریف میشود، برخی حقوقی و برخی اخلاقی هستند، اظهار کرد: در فقه مراد از اخلاق با حقوق متفاوت است. مثلاً حقوق، قوانین فردی محض را هم اخلاقی میداند. به عنوان مثال بیحجابی در قوانین جرمانگاری شده است، ولی نگاه به نامحرم با وجود حرمت شرعی و فقهی، جرم قانونی نیست.
➕ ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/85289
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻حوزه های علمیه باید پاسخگوی نیازهای جامعه باشند
🔸حجت الاسلام والمسلمین حصاری، معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور در مراسم اختتامیه جشنواره علامه حلی(ره) در همدان به سخنرانی پرداخت.
🔸وی با اشاره به رسالت بزرگ طلاب در دنیای امروز اظهار داشت: با توجه به شرایط بسیار حساس که در جهان امروز ایجاد شده است، حساسیت کار طلاب نیز بیشتر شده و انجام رسالت دینی در دنیای بسیار متغیر امروز، مشکل شده است. حوزه های علمیه باید پاسخگوی نیازهای جامعه بوده و از رسالت دینی خود عقب نماند .
🔸در ادامه معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه حوزه های علمیه باید به دو محور بسیار مهم بپردازند، گفت: تولید علم دینی، از محورهایی است که برعهده حوزه های علمیه است. طبق تحقیقاتی که در سطح دنیا انجام شده است، تمام دین سازی های قلابی به اسم داعش و... به منظور سرکوب اسلام و مکتب اهل بیت ایجاده شده اند.
🔸در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حصاری تصریح کرد: محور دیگر، تولید الگوهای سبک زندگی دینی است. این الگوها باید بر مبنای اسلام ناب محمدی، پویایی، مترقی بودن و به صورت فکری و اندیشه ای با شرایط و تحولات اجتماعی امروزی ساخته بشوند.
➕ ادامه متن:
http://kowsarnews.ir/news/view/85314
#همدان
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☘️ویژه برنامههای مرکز تحقیقات زن و خانواده به مناسبت هفته پژوهش☘️
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 نظام بانکی بر اساس تفکر لیبرالی شکل گرفته است
🔸 به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در همدان، حجتالاسلام والمسلمین حصاری، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران پیش از ظهر امروز در آیین اختتامیه جشنواره علامه حلی همدان و جشنواره داخلی آیت الله شیخ محمدهادی تألهی همدان اظهار کرد: امروز رسالت بزرگی بر دوش حوزه و طلاب است.
🔸 وی ادامه داد: شرایط امروز باید برای طلاب جوان مطرح شود و همه باید توجه کنند که انجام رسالت دینی در شرایط دنیای متغیر انجام میشود که سرعت تغییرات اجتماعی از سرعت عبور یک نسل بیشتر است.
🔸 معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران افزود: امروزه سرعت انقلابهای اجتماعی که در جهان رخ میدهد، کمتر از ده ساعت است، لذا طلاب برای چنین شرایطی باید خود را آماده کنند و انجام رسالت دینی امروز باید با توجه به چنین شرایطی صورت گیرد.
🔸 حجتالاسلام والمسلمین حصاری ابراز کرد: گرفتاری جامعه امروز ما این است هیچکس باور نمیکند که ما انقلابی بر مبنای مکتب اسلام و اهل بیت علیهمالسلام ایجاد کردیم، ولی رفتار زندگی و زیستی جامعه ما و تصویری که از آن وجود دارد با اسلام و مکتب اهل بیت علیهمالسلام فاصله دارد. این حقیقت است و تعارف نداریم! ساختار اجتماعی کشور ما بر اساس لیبرال است؛ نظام بانکی، پارلمانی و شیوه انتخاب و حتی بسیاری از رفتارهای خانودگی در جامعه ما بر این اساس شکل گرفته است.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/85315
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 فرماندار شهرستان فردیس از حوزه علمیه تخریب شده خواهران در اغتشاشات اخیر بازدید کرد
🔸 فرماندار، فرمانده انتظامی و امام جمعه شهرستان فردیس به همراه مدیریت و جمعی از معاونان و مدیران حوزه های علمیه خواهران استان البرز از حوزه علمیه تخریب شده خواهران این شهرستان در اغتشاشات اخیر بازدید کردند.
🔸 فرماندار ، فرمانده انتظامی و امام جمعه شهرستان فردیس به همراه مدیریت و جمعی از معاونان، مدیران حوزه های علمیه خواهران استان البرز از حوزه علمیه تخریب شده خواهران این شهرستان در اغتشاشات اخیر بازدید کردند.
🔸 بر اساس این گزارش ، آشوبگران با سوء استفاده از اعتراضات مردم، مدرسه علمیه خواهران کوثر فردیس کرج را آتش زدند.
🔸 حجت الاسلام والمسلمین طاهر مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز پس از بازدید از بخش های آسیب دیده مدرسه علمیه کوثر شهرستان فردیس، در جمع طلاب، اساتید و کادر مدرسه به ایراد سخن پرداخت و از آنان دلجویی کرد.
🔸 وی همچنین در جلسه ای با امام جمعه، فرماندار و فرمانده انتظامی شهرستان به بررسی وضع مدرسه و خسارات وارده پرداخت.
➕ مشاهده عکسها:
http://kowsarnews.ir/news/view/85248
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻 امام صادق (ع):
🔸فَضَّلَ اللّهُ الجُمُعَةَ عَلىٰ غَيرِها مِنَ الأَيّامِ، وإنَّ الجِنانَ لَتُزَخرَفُ وتُزَيَّنُ يَومَ الجُمُعَةِ لِمَن أتاها، وإنَّكُم تَتَسابَقونَ إلَى الجَنَّةِ عَلى قَدرِ سَبقِكمُ إلَى الجُمُعَةِ، وإنَّ أبوابَ السَّماءِ لَتُفتَحُ لِصُعودِ أعمالِ العِبادِ.
🔹 خداوند، روز جمعه را بر روزهاى ديگر برترى بخشيده است. در روز جمعه، بهشت براى کسی که به [نماز] جمعه بيايد، آراسته و مزيّن میشود، و شما به اندازۀ پيشتازیتان به سوى [نماز] جمعه، به سوى بهشت، پيش خواهيد تاخت و درهاى آسمان نیز براى بالا رفتن اعمال بندگان، باز میشوند.
📚 الكافي: ج۳ ص۴۱۵ ح۹
🌸 @kowsarnews
🔻 بانوان طلبه مرتبط با مسائل روز به تحقیق و پژوهش بپردازند
🔸 آیت الله بطحایی در گفتگو با خبرگزاری کوثر، زنان و مردان را مکمل یکدیگر دانست و افزود: خداوند متعال زن و مرد را به گونه ای خلق کرده است که هر دو در سرنوشت یکدیگر دخیل باشند.
🔸 وی گفت: در جمهوری اسلامی ایران شرایط مناسبی برای تحصیل خانم ها به ویژه در حوزه علمیه خواهران فراهم شده است که این امر نقش موثری در انتقال فرهنگ، آداب و رسوم و اخلاقیات جامعه دارد.
🔸 عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: زنان می توانند نقش بسیار موثر و مفیدی در داخل خانه و همچنین جامعه داشته باشند.
🔸 وی گفت: تشکیل حوزه علمیه خواهران اتفاق بزرگ و ارزنده ای است که کمتر در تاریخ اسلام وجود چنین مرکز آموزشی در سطح بالا که صاحب نظر باشد، مشاهده شده است و از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
➕ متن کامل مصاحبه:
http://kowsarnews.ir/news/view/85259
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🌷 رهبر انقلاب: مادر، با این هویّت، با این تشخّص، با این احساس غیر قابل توصیف - که واقعاً احساس مادر نسبت به فرزند اصلاً قابل توصیف نیست و ماها که نمیتوانیم مادر باشیم، اصلاً درک نمیکنیم عظمت این احساس را - با یک چنین احساسى این مادر، هم تحمّل میکند هجرت فرزند خودش را بهسوى جبهههاى جنگ، هم تحمل میکند شهادت او را، هم افتخار میکند.
🌷 ما در طول این هشت سال دفاع مقدّس و بعد از آن، از مادران، گِله نشنفتیم بلکه بهعکس، مادرها را حماسىتر از بسیارى از پدرها یافتیم. ۹۳/۳/۲۶
#مادران_شهدا
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🔻 طلاب به طرح های پژوهشی مشترک میان حوزه و دانشگاه توجه کنند
🔸 حجت الاسلام والمسلمین حیدری زاد در گفتگو با خبرگزاری کوثر با بیان اینکه در حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان غربی تعداد هزار و 374 طلبه در حال تحصیل هستند، افزود: تعداد دانش آموختگان هزار و 248 نفر است.
🔸 این استاد حوزه بیان کرد: 86 نفر در مقطع سطح سه در رشته تخصصی تفسیر و علوم قرآن مشغول به تحصیل هستند.
🔸 وی گفت: 156 استاد در سطح مدارس علمیه خواهران استان مشغول به تدریس هستند.
🔸 مدیر حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان غربی اظهار داشت: 20 عنوان کتاب از سوی اساتید حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی تالیف شده است.
🔸 وی بر ضرورت توجه طلاب بر طرح های پژوهشی مشترک میان حوزه و دانشگاه تاکید کرد.
➕ متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/85316
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
✅راه های کسب حضور قلب در نماز
✍️يک مرتبه وارد نماز نشويم . با مقدمه و با مؤخره . از هنگام وضو شروع به توجه بکنيد . بعضي ها وقتي وضو مي گيرند با ديگران حرف مي زنند. اولا موقع وضو دعاهايي وارد شده است اگر آن دعاها را حفظ نيستيد صلوات بفرست . يعني موقع وضو با غفلت نباشي. ائمه ما از هنگام وضو حالشان عوض ميشد . امام حسن مجتبي (ع) از هنگام وضو منقلب مي شد . اين ها مهيا شدن براي گفتگو با خداست . به ما اذان و اقامه سفارش شده است . روايت است که کسي که اذان و اقامه مي گويد ، دو صف فرشته پشت سر او صف مي بندند که خيلي از بزرگان آنها را مي ديدند . هواپيما وقتي ميخواهد اوج بگيرد که يک مرتبه اوج نمي گيرد ابتدا مقداري روي زمين مي رود و آماده ميشود و بعد اوج ميگيرد . شما قبل از نماز که مي خواهيد اوج بگيريد و پرواز بکنيد يک مقدار قبل بايد آمادگي هايي درست بکنيد .
بعد از نماز هم يک مرتبه نماز را ترک نکنيد . بعد از نماز احترام نماز اقتضا مي کند که دعايي بکنيم ، تعقيباتي بخوانيم مخصوصا تسبيحات اربعه و روايت داريم که شما بعد از نماز يک دعاي مستجاب داريد . حيف نيست که اين دعاي مستجاب را نکنيد و برويد . از امام صادق (ع) نقل است که قبل از ورود به نماز يک توسلي به يکي از ائمه بکنيم . يک لحظه امام حسين (ع) را در نظر بگير ، طول نميکشد . يا ابا عبدالله شما نماز را بپا داشتي ، کاري کن که من هم بتوانم نمازم را خوب بخوانم .
يکي ديگر اينکه در نماز هر جمله اي را که مي خواهيم بخوانيم معني اش را به ذهن بياوريم . از آيت الله بهجت به تواتر رسيده است که هر جا در نماز حواستان پرت شد اشکالي ندارد اين به درد شيطان نمي خورد ، عمدي بيرون نرويد ، سهوي بيرون رفتن از نماز به درد شيطان نمي رخورد . آنجايي که حواستان هست و مي فهميد که داريد بيرون مي رويد ، برگرديد . اگر سهواً حواستان مي رود اشکالي ندارد . شيطان مي خواهد که کسي عمداً دنبالش راه بيفتد ، راه افتادن سهويي به دردش نمی خورد.
✅ منبع: کانال استاد قرائتی
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام رضا علیه السلام:
أرضاكُم عِندَ اللّهِ أسبَغُكُم عَلى عِيالِهِ .
🔹 خوشايندترينِ شما نزد خداوند ، كسى است كه خانواده خود را بيشتر در رفاه قرار بدهد .
📚 الكافي : ج ٤ ص ١١ ح ١
🔻آموزش مهارت های زندگی، پیش نیاز تحکیم بنیان خانواده است
🔸خانم معصومه ظهیری طی گفت و گویی با اشاره به پیش نیاز بودن مهارت های زندگی در راستای تحکیم بنیان خانواده، اظهار داشت: با توجه به اهمیت این مساله، یکی از ماموریت های کلیدی مبلغان و فعالان فرهنگی حوزه های علمیه خواهران ناظر به ارایه آموزش های مربوط به مهارت های زندگی برپایه آموزه های ناب دینی است که این مقوله در راستای تبیین و ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی صورت می گیرد.
🔸وی افزود: اساساً در حوزههای علمیه خواهران، همت و تلاش ما بر این است که تا مبلغانی تربیت کنیم که این ها بتوانند علاوه بر عمل به آموزههای دینی در زندگی شخصی خود، سبک زندگی اسلامی و مهارت خوب زندگی کردن را بر اساس آموزههای دینی به جامعه به ویژه دختران و بانوان انتقال داده و آموزش دهند.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/85330
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻ویژه برنامههای مرکز تحقیقات زن و خانواده به مناسبت هفته پژوهش اعلام شد
🔸مرکز تحقیقات زن و خانواده به مناسبت آغاز هفته پژوهش در نظر دارد تا ویژه برنامه هایی به شرح ذیل برگزار نماید:
✳️ نشست علمی مفهومشناسی «خودآیینی، اقتدار، جنسیت»
زهرا داور پناه – حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید دهقان
محل برگزاری: مرکز تحقیقات زن و خانواده – قم
زمان برگزاری: شنبه ۲۳ آذر ماه – ساعت ۱۲- ۹:۳۰
✳️ «سبک زندگی» و «مسألهشناسی» در حوزه علمیه خواهران
– چالشهای پیشروی حوزههای علمیه خواهران در دهۀ آینده – حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا زیبایی نژاد
– تعلیم و تربیت در حوزه و سبک زندگی بانوان طلبه – دکتر فریبا علاسوند
محل برگزاری: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران – قم
زمان برگزاری: یکشنبه ۲۴ آذر ماه – ساعت ۱۲- ۹:۳۰
✳️ نشست علمی بررسی ایدههای نو با حضور اساتید جنسیت و خانواده
محل برگزاری: مرکز تحقیقات زن و خانواده – تهران
زمان برگزاری: دوشنبه ۲۵ آذر ماه – ساعت ۱۲- ۹:۳۰
✳️ باشگاه یک روزه پرورش ایده
نشستهای مساله شناسی – میزهای مشاوره پژوهشی به همراه ارائه ایدهها و تقدیر از ایدههای برتر
محل برگزاری: مرکز تحقیقات زن و خانواده – قم
زمان برگزاری: سه شنبه ۲۶ آذر ماه – ساعت ۱۷- ۸
✳️ هماندیشی اعضای هیات علمی با موضوع «پژوهشهای جاری مرکز تحقیقات زن و خانواده»
محل برگزاری: مرکز تحقیقات زن و خانواده – قم
زمان برگزاری: چهارشنبه ۲۷ آذر ماه – ساعت ۱۲- ۹:۳۰
✳️ اختتامیه
مروری بر فعالیتهای مرکز تحقیقات زن و خانواده در سال گذشته و افقهای پیشرو
تقدیر از پژوهشگر برتر
محل برگزاری: مرکز تحقیقات زن و خانواده – قم
زمان برگزاری: پنج شنبه ۲۸ آذر ماه – ساعت ۱۲- ۹:۳۰
🔻عهدنامه طلاب جدیدالورود مدارس علمیه خواهران خوزستان
🔸آیین قرائت میثاق نامه طلاب جدیدالورود مدارس علمیه خواهران خوزستان، در ذیل همایش «طلیعه حضور» برگزار شد.
🔸طلاب خواهر خوزستانی، با حضرت صاحب العصر و الزمان(عج) بیعت کردند که همواره در خدمت صادقانه به اسلام ناب محمدی(س) و مذهب تشیع علوی ثابت قدم، باقی بمانند.
🔸در این آیین، طلاب خواهر خوزستانی، با حضرت صاحب العصر و الزمان(عج) بیعت کردند که همواره در خدمت صادقانه به اسلام ناب محمدی(س) و مذهب تشیع علوی ثابت قدم، باقی بمانند.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/85353
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🌺 رهبر انقلاب: برخی فکر میکنند اگر زنی مثلا کارش عبارت شد از همان کار خانه، این اهانت به زن است؛ نه! هیچ اهانتی نیست. بلکه مهمترین کار برای زن این است که زندگی را سرپا نگهدارد. ١٣٨١/٣/٨
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔻 پیام تبریک مدیر حوزههای علمیه خواهران به نماینده جدید ولیفقیه در لرستان و امام جمعه خرمآباد
متن پیام به این شرح است:
انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان نماینده ولیفقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با حکم مبارک ولی امر مسلمین جهان، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای «مدظله العالی» را صمیمانه تبریک عرض مینمایم.
بی تردید حسن اعتماد معظم له به حضور ارزشمند شما در استانی که وفاداری صادقانهی مردم شجاعش به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و راه مستقیم امام بزرگوار «رضوان الله تعالی علیه» هرگز از اذهان ملت زدوده نخواهد شد؛ علاوه بر تقویت ایمان دینی مردم در این منطقه و تسهیل حرکت در مسیر فرهنگ و بصیرت فرهنگی، گام ارزشمندی برای رسیدن به اهداف عالیه نظام خواهد بود.
با آرزوی توفیقات روز افزون، سربلندی جنابعالی در سایه توجهات حضرت ولی عصر «عجل اللّه تعالی فرجه الشریف» و در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری «مدظله العالی» برای تبیین حقایق و هدایتگری فرهنگی و سیاسی و تقویت جریان انقلابی و جوانان مؤمن و بهره گیری از فرزانگان حوزه و دانشگاه را از درگاه خداوند متعال مسألت دارم و همراهی حوزه های علمیه خواهران را، کمافیالسابق، در نیل به اهداف مقدس و والای الهی، اسلامی و انقلابی اعلام میدارم.
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🔔 ثبتنام آزمون ورودی جامعةالزهرا(س) آغاز شد
◽️#جامعةالزهرا(س) در سه مقطع تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا طلاب را پذیرش میکند.
◽️زمانبندی ثبتنام برای داوطلبان هر سه دوره از ۲۳ آذر ۹۸ آغاز میشود و تا یک ماه ادامه دارد.
◽️ ۹ اسفند ماه زمان برگزاری آزمون خواهد بود.
◽️تحصیل طلاب جامعةالزهرا(س) به سه شیوه حضوری، غیرحضوری و مجازی
◽️برگزاری آزمون ورودی جامعةالزهرا(س) در مناطق مختلف کشور
◽️پذیرش در بخش بینالملل در طول سال فعال است
◽️ جامعةالزهرا(س) در مقاطع کارشناسی ارشد از همه دانشگاهها و رشتههای همسو پذیرش دارد.
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | در اوج
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «شیواترین عرصهای که یک مجموعهای مثل #سپاه میتواند در آن حضور پیدا کند عرصهی جهاد و شهادت است؛ البتّه عرصههای دیگری هم وجود دارد، امّا عرصهی شهادت در راه خدا آن نقطهی اوج و نقطهی درخشان و زیباترین منطقهی مدّ نگاه انسان است؛ در عرصهی شهادت ما سی سال بعد از پایان دفاع مقدّس یک مرد جاافتادهی محاسن سفیدی مثل #شهید_همدانی داریم، یک نوجوان تازهرسیدهای مثل #شهید_حججی؛ همهی اینها معنا دارد دیگر؛ همهی اینها نشانههای باقی ماندن همان طراوت و همان هویّت اساسی است.» ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
🔺 بخش دفاع مقدس پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، نماهنگ «در اوج» را منتشر میکند.
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
☀️ حدیث روز ☀️
🔻امام علي عليه السلام:
اَلْفُحْشُ وَالتَّفَحُّشُ لَيْسا مِنَ الاِْسْلامِ
🔸 دشنام دادن و ناسزا شنيدن از (فرهنگ) اسلام نيست.
📚 شرح غررالحكم، ج ۱، ص ۳۹۰
🌸 @kowsarnews
🔻 تبیین «چگونگی پژوهش در تحقیقات قرآنی وحدیثی» برای خواهران پژوهشگر
🔸 جمعی از خواهران طلبه پژوهشگر در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با چگونگی پژوهش در تحقیقات قرآنی و حدیثی آشنا شدند.
🔸 کارگاه روش گردآوری مطالب از منابع قرآنی و حدیثی ظهر با حضور جمعی از خواهران طلبه پژوهشگر در حاشیه پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در مرکز همایشهای غدیر برگزار شد.
🔸 حجتالاسلام احسان ابراهیمی طی سخنانی با بیان اینکه خروجی عملکردهای پژوهشی فراملی و بینالمللی خواهد شد، اظهار کرد: نفوذ مباحث پژوهشی بیشتر از مباحث آموزشی است و پیششرط برای ورود به مباحث آموزشی، داشتن عملکردهای پژوهشی موفق است.
🔸 وی یکی از مهمترین مهارتها در حوزه پژوهش را گردآوری مطالب منابع قرآنی و حدیثی دانست و اضافه کرد: منبع و مبدا پژوهشهای دینی که توسط پژوهشگران دنبال میشود، آیات قرآن و روایات است که باید روش گردآوری و استفاده از آنها را فرا گیریم.
➕متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/85449
🌸 @kowsarnews | کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران