توضیحات کتاب «اسداء الرغاب» تالیف سید محمدباقر لکهنوي و با تحقیق و تصحیح امیر مهاجر میلاني عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده منتشر شد.
چاپ نخست این کتاب با شمارگان 750 نسخه، 368 صفحه در قطع وزیری با جلد گالینگور و بهای 270000 ریال در دسترس علاقهمندان است.
کتاب اسداء الرغاب که نام کامل آن «إسداء الرغاب بكشف الحجاب عن وجه السّنة و الكتاب، بإثبات وجوب التستّر علی النّساء و الاحتجاب» است را به جرأت می توان یکی از بهترین تألیفات فقیهان امامی درباره حجاب و لزوم پوشش بر بانوان دانست. از ویژگیهای منحصر به فرد این کتاب علاوه بر نبوغ فقهی نویسنده و تتبع تحسین برانگیز آن، تسلط فوق العاده نویسنده به اشعار و ادبیات عرب است. بر این اساس نویسنده همچنانکه توانسته متن اصلی کتاب را با واژگان مسجع و تشبیهات و استعارهای فراوان زیبا جلو نماید، توانسته است که برای اثبات دیدگاههای خود درباره معنای الفاظ یا هیئات به شواهد متعدد شعر جاهلی یا صدر اسلام استناد نماید.
تحولات اجتماعی سدة اخیر که در جهان تسنن از اوایل قرن بیستم و در کشور ما از جنبش مشروطه بروز بیشتری یافت، زمینهای فراهم نمود تا در فضای روشنفکری و نخبگانی مباحثاتی در موافقت یا مخالفت با اصل حجاب و یا حدود شرعی آن مطرح شود. این مباحثات سبب شد که متون مستقلی دربارة حجاب شرعی در جهان تسنن و تشیع نگارش یابد.
آیت الله سید محمدباقر رضوی کشمیری لکنهوی یکی از اولین فقهای شیعی است که به نگارش اثر فقهی مستقل و تفصیلی در موضوع حجاب پرداخته است. این اثر که در سال 1347 قمری مصادف با آخرین سالهای قرن سیزدهم شمسی نگارش یافته مشتمل بر مباحث فقهی پرمایه و گرانسنگی است که توانسته است نظر مدرسان خارج فقه حوزه را به خود معطوف نماید و به این دروس غنا و رونق بخشد. استدلالهای این کتاب، گرچه در مباحثی از جمله وجوب ستر وجه به چالش کشیده میشود اما سطح علمی مباحث به گونهای است که فقها را به اذعان خبرویت نویسنده وا میدارد؛ بهگونهای که نمیتوان استدلالهای وی را نادیده گرفت و از کنار آن به سادگی و بدون نیاز به بحث تفصیلی گذشت.
شایان ذکر است جهت تسریع دسترسی محققین به مطالب کتاب علاوه بر فهرست تفصیلی، نمایههای آیات، روایات، اشعار و منابع نویسنده تنظیم شد.
دوستداران مباحث زن و خانواده برای تهیه این کتاب میتوانند به نشانی: قم، بلوار جمهوری اسلامی، میدان سپاه، خیابان مالکاشتر، شماره50 یا تهران، بلوار کشاورز، خیابان نادری، کوچه حجتدوست، پلاک 56، مراجعه یا با تلفنهای 13-32907610(025) و 88983944(021) تماس حاصل فرمایند.
برای خرید اینترنتی از طریق لینک زیر اقدام فرمایید
http://wrc.ir/shop/home/1
شهید بهشتی زندگی بسیار ساده و قلبی بسیار بزرگ داشت
«خانم اشرف باقری زاده» در گفت و گو با پايگاه خبري ـ اطلاع ساني حوزه هاي علميه خواهران، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران آن بزرگوار در هفتم تیر 1360 ، بیان کرد: شهید بهشتی به فرموده امام خمینی(ره) به تنهایی، یک ملت برای امت ما بود و این کلام نشانه عظمت و بزرگی شهید بهشتی در توان اجرایی و علمی وی در جامعه اسلامی است.
h
مشکلات اقتصادی مردم مایه شرمندگی است/ طرح مذاکره مجدد با آمریکا بی تردید خیانت است
چند سال كشور معطل برجام شد كه نتيجه آن باعث زبان درازی دشمن شد و الان هم عده اي بحث مذاكره مجدد با آمریکا را مطرح مي كنند كه اين تفكر بي ترديد خيانت است.http://kowsarnews.ir/news/view/61721/
مخالفت رهبر انقلاب با برگزاری مراسم شکرگزاری سلامتی ایشان در حادثه ۶ تیر
در پی انتشار اخباری در رسانهها درباره برپایی «مراسم شکرگزاری سلامتی رهبری» بهمناسبت سالگرد سوءقصد به جان حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی در پیغامی شفاهی درباره چنین مراسمهایی، خطاب به برگزارکنندگان فرمودند: «بگویید مراسم شکرگزاری لازم نیست. مرا در دلتان دعا کنید.»
تقویم روز
پنجشنبه
۷ تیر سال ۱۳۹۷ هجری خورشیدی
۱۴ شوال سال ۱۴۳۹ هجری قمری
۲۸ ژوئن سال ۲۰۱۸ میلادی
ذکر روز: ۱۰۰ مرتبه «لا اله الا الله الملک الحق المبین»
🗒 مناسبت ها:
انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت مظلومانه شهید بهشتی و یارانش (1360 ش)
عملیات ایذایی ظفر 3، در منطقه غرب کشور توسط ارتش (1364 ش)
بمباران شیمیایی سردشت توسط قوای بعث عراق (1366 ش)
عملیات فتح 7 در حلبچه توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (1366 ش)
افتتاح دوازدهمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی (1378 ش)
روز قوه قضاییه
شهادت شهید حسن جعفربگلو (1367 ش)
سد ارس گشایش یافت و بهرهبرداری از آن آغاز شد (1350 ش)
میرزا حسن خان مشیرالدوله به رئیس الوزرائی منصوب شد (1299 ش)
وزارت آب و برق 13 دستگاه مولد برق از یک شرکت انگلیسی خریداری نمود. (1345 ش)
اراضی دامنه البرز ملی اعلام شد. (1348 ش)
رحلت فقیه، محدث و متکلم شهیر "قطبالدین راوندی" (573 ق)
تولد دکتر "آلِکسیسْ کارل" جراح و زیستشناس فرانسوی (1873 م) (ر.ک: 5 نوامبر)
ترور ولیعهد اتریش - مجارستان در سارایوو و ایجاد بهانه برای شروع جنگ جهانی اول (1914 م)
امضای قرارداد صلح ورسای بین متفقین و متحدین در پایان جنگ جهانی اول (1919 م)
افتتاح مرکز اسلامی واشینگتن (1957 م)
انتقال ظاهری قدرت به دولت انتقالی پس از سقوط رژیم بعث عراق (2004 م)
قوه قضاییه از جانب دشمنان خارجی و غافلین داخلی، آماج شدیدترین فشارهای رسانهای است
️یک قاتل بیرحم که چندجوان را بهقتل رسانده مظلوم جلوه میدهند
رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: باید در مقابل دشمن و بدخواه و توطئهگر و تهمتزن با قاطعیت عمل کنیم اما در مقابلِ مردم باید با تواضع و دلسوزی و محبت وارد شد و با آنان تفاهم کرد تا بتوان اعتماد افکار عمومی را جلب کرد.
️جلب افکار عمومی و اعتمادسازی از کارهای اساسی همه دستگاهها بهویژه دستگاه قضایی و ضابطان آن است. #اعتمادسازی نیازمند دو رکن اصلی است، یکی کار عملی و دیگری #تبلیغات.
️امروز قوه قضاییه از جانب دشمنان خارجی و غافلین داخلی، آماج شدیدترین فشارهای تبلیغی و رسانهای است بهگونهای که در این تبلیغات، یک قاتل بی رحم که چند جوان حافظ امنیت را به قتل رسانده و در یک فرآیند قانونی و منصفانه چند ماهه به جرم وی رسیدگی و محکوم شده است، مظلوم جلوه داده می شود و قوه قضاییهی دلسوز و پیگیر حقوق مظلومین، ظالم و متجاوز معرفی میشود.
️کار تبلیغی مؤثر در دستگاه قضایی و مقابله با چنین عملیات رسانهای سنگین، نیازمند یک #تیم_قوی_رسانه_ای و هنرمند است. باید با شیوههای حرفهای و هنری، و به صورت مستمر، طراحیهای مختلف انجام گیرد و حقایق و واقعیات باورپذیر و محسوس به افکار عمومی ارائه شود.
️متأسفانه بسیاری از دستگاههای ما کارهای رسانهای دقیق و هنرمندانه و موضوع #جلب_اعتماد_عمومی را دستکم گرفته اند. ۹۷/۴/۶
نقش مهم خواهران طلبه در اعتلای فرهنگ دینی
در میان خواهران طلبه افرادی فهیم، دانشمند و خطیب هستند که می توانند قدمهای زیادی در اعتلای فرهنگ دینی در جامعه بانوان بردارند.http://kowsarnews.ir/news/view/61679/