#مازندران
🔹میزگرد«ابزارهای شیطان در عاشورا» با سخنرانی سرکار خانم فاطمه پورمهدی مدیر مدرسه عالی تخصصی حضرت خدیجه(س)بابل
🔰پورمهدی گفت:در آخرالزمان شیطان آسیبهای فراوانی برمؤمنان وارد میکندو هر روز سنگاندازی بیشتر میشود و حتی افرادمؤمن نیز در خطر فریب شیطان هستند و اگر تهذیب نفس نداشته باشیم فجور به سراغ ما میآید.
شیطان ازهمه ابزارها و وسوسه هااستفاده میکند،به کربلا که نگاه میکنیم میبینیم تنها بعدازپنجاه سال ازرحلت پیامبر و در سال۶۱هجری دو گروه مسلمان در مقابل هم ایستادند،هردوگروه موحد بودند،متعبد بودند،به یک قبله نماز میخواندند ولی یکی در راه حق بودودیگری درراه باطل.
برای مصون ماندن،باید ابزارهای شیطان را بشناسیم، اولین ابزار تطمیع است، با پول ومال باشد یابامقام و منصب.
دومین ابزار،ایجاد آرزوهای طولانی است،آرزوی طولانی یعنی چه؟یعنی آرزویی که منقطع نمیشودوتمامی ندارد،به هرچه رسید باز چیز دیگر میخواهد وگرنه درخواست داشتن از خدا بد نیست.
سوم:ترسهای غیرمقدس یعنی بجای ترس از، از دست دادن ایمان و خدا و عاقبت بخیری،ترس از دست دادن مقام و پول و...داشته باشیم.
چهار:تحریک شهوت در هر زمینهای که باشد
پنج:ایجاد شبهه کردن،شبهه یعنی خلط حق و باطل یعنی باطل را شبیه حق دیدن.
شیطان خودش از مقربین بود ولی به دلیل غرور و عُجبش گمراه شد عابد بود ولی عبد نبود، مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بسیار بر بصیرت تأکید میکنند.
#مدرسه_عالی_تخصصی_حضرت_خدیجه_س_بابل
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
🔹به روایت تصویر
🔰برگزاری دوازدهمین نشست مجمع قرآنی بانوان شهرستان چالوس در مسجد موسی بن جعفر ع خیابان فرهنگ
✅با هدف شناسایی قاریان و حافظان نوجوان و جوان شهرستان و بهره مندی از تجارب پیشکسوتان
استاد : سرکار خانم خوشقدم
پیشکسوت قرآنی: سرکار خانم نجیبه سلطانی
مداح و اجرا : خانم نرجس محمد پور
با حضور استاد گرامی: سرکار خانم دکتر زینب قاسم پور
#مدرسه_علمیه_خواهران_امام_حسین_ع_چالوس
🆔@Mazandaran_hozeh
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
💢 آغاز فرآیند مصاحبه علمی و مهارتی متقاضیان تدریس در حوزههای علمیه خواهران استان البرز
به گزارش پایگاه خبری رسانه ای حوزه علمیه خواهران، خانم موسوی معاون آموزش حوزههای علمیه خواهران استان #البرز از آغاز مصاحبه علمی و مهارتی متقاضیان تدریس در مدارسِ علمیهی سطح دو استان خبر داد.
وی گفت از بین شرکتکنندگان در آزمون کتبی جذب اساتید در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ تعداد ۱۷ نفر نمره قبولی کسب نموده و به مرحله مصاحبه علمی و مهارتی راه یافتند.
معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان البرز گفت: از روز اول تا هفتم مرداد ۱۴۰۳، مصاحبه این تعداد از واجدین شرایط برای اخذ مجوز منطق، عقاید، کلام اسلامی، فرقومذاهب، تفسیر، اخلاق، فقه، اصول فقه، خانواده در اسلام، تاریخ اسلام و تاریخ انقلاب در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز با حضور استادان ارزیاب انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: بلافاصله بعد از برگزاری مصاحبه علمی و مهارتی، مصاحبه صلاحیتهای عمومی هم به عنوان آخرین مرحله جذب استاد انجام شده و داوطلبین پس از موفقیت در این دو مرحله، موفق به اخذ مجوز در درس مورد نظر خواهند شد.
#معاونتآموزشحوزهایعلمیهخواهران
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
معاونت فرهنگی مدرسه علمیه نورالزهرا(س) با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان #تهران و مرکز مشاوره طلوع نور؛ جلسه اول کارگاه تحکیم خانواده را با سخنرانی سرکار خانم دکتر مشهدی (دکترای مشاوره خانواده) در تاریخ 1403/5/3 با حضور 60 نفر از طلاب، مبلغین و اساتید برگزار نمود.
خانم دکتر مشهدی در ابتدا توضیحاتی دررابطه با سرفصل ها و مطالب مربوط به کارگاه بیان داشتند و فرمودند که در این دوره با عنوان دوره تحکیم خانواده به عبارتی دوره خانواده خوشبخت درسایه بینش توحیدی و یا به سوی بی نهایت مباحثی چون ارتباط موثر، تیپ شناسی و تکالیف زن و مرد که از مهم ترین عوامل در تحکیم و استحکام خانواده می باشد مطرح خواهد شد.
علت اینکه خانواده را در سایه توحید بررسی می کنیم چون بدون توحید و آگاهی به مسئله توحید مسئله ابتر است د به آن هدف و غایت که تکامل و تقرب است نمی رسیم.
مقاممعظم رهبری در الگوی زن سوم دررابطه با نقش زن بیان می دارند که زن باید در اجتماع باشد و نقش پررنگی در اجتماع داشته باشد ولی به رسالت مادری و همسری او لطمه ای وارد نشود.
پس مهمترین رسالت زن همسری و مادری کردن است.
زن و مرد در انجام رسالت همسری چه کارهایی باید انجام دهند اول تامین نیازهای یکدیگر است.
در نتیجه با هدف تکامل و تقرب خودمان تامین نیازهای همسر، اولویت تکامل و تقرب خود است زیرا خداوند دستور داده و من برای تقرب آن را انجام میدهم و زن و مرد باید غیر از رشد یکدیگر را هم رشد دهند. نکته بعد تربیت فرزندان صالح است قصد، تربیت نیست بلکه تربیت فرزندان صالح باید مورد توجه قرار بگیرد.
ایشان در ادامه به چند نیاز اساسی اشاره کردند و گفتند:
چند نیاز است که اساس است؛
نیازهای روانی و شخصیتی
نیازهای جنسی
نیازهای عاطفی
نیازهای معنوی.
هر دو طرف باید نسبت به آن آگاهی پیدا کنیم و باید بدانیم درصد بسیاری از اختلافات عدم شناخت این نیازهاست.
ایشان به چند مورد از نیازهای روانی مرد اشاره نمودند و بیان داشتند که شناخت نیازهای طرف مقابل بسیاری از مشکلات را حل میکند و موجب درک متقابل می شود و تذکر دادند که ریشه ی بسیاری از اختلافات زناشویی به دلیل عدم شناخت نیازهای طرف مقابل می باشد.پس شناخت نیازها خود از مهمترین راههای ارتباط موثر می باشد.
در پایان ایشان بیان داشتند که در زندگی زناشویی فراز و نشیب های زیادی وجود دارد ولی با انتقاد سازنده و با احترام میتوان به حل آنها اقدام نمود.
تشویق کردن، قدردانی کردن و تمجید نمودن یکدیگر از راههای بوجود آمدن یک ارتباط موثر و قوی با طرف مقابل خصوصا همسر می باشد.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
❇️در محضرصحیفه سجادیه ▪️حوزه علمیه بانو امین ره استان #تهران در راستای برنامه پنج ساله در جهت ترب
▪️آقای اعوانی مبحث را با دعای ۱۷ و ادامه ی موضوع شیطان شروع کرد و گفت: حضرت سجاد علیه السلام در این دعا از عداوت و کید شیطان به خدای متعال پناه میبرند و این پناهندگی را به همه ما ياد می دهند تا جایی که برای ما عادت بشود؛ همچنین دعای ۲۵ حضرت باید دائما در گوش ما زنگ بزند که: خدایا من را از کسانی قرار بده که پناه بردن به حضرتت عادتش بشود ، چون من زورم به شیطان نمی رسد، چون کید شیطان در مقابل خدا ضعیف است و در مقابل ما ضعیف نیست زیرا تعداد افراد بد در جامعه بیشتر است که تحت تأثیر شیطان قرار گرفتهاند و شیطان مستمرا مشغول به کار است و موفق عمل کرده است و ما مستمرا باید پناه ببریم حتی افراد خوب هم که اهل طاعت هستند رشدی نمیکنند چون وقتی ذره ای خدا در جیب ما میریزد شیطان جیب ما را می زند مثلا اگر نماز شبی می خوانیم شیطان با عجبی که در دل ما می اندازد، اثر آن نماز را می دزدد. اینجا حضرت در ابتدای دعای ۲۰ از خدا میخواهند: خدایا به وسیله عجب عبادت من را فاسد نکن . این کید عجب را شیطان برای افراد خوب به کار می برد ولی افراد بد که خودشان راحت از شیطان پیروی میکنند. لذا حضرت دائم از عداوت و سپس از کید شیطان به خدا پناه میبرند.
▪️یک سری کارها را خدا در قبال دشمنی شیطان به ما یاد داده که بخشی از پناهندگی است. آنچه که ولی خدا به ما ياد داده اين است که در مقام تکوین کار به دست خدا است پس پناه میبریم، و در مقام تشریع ولی خدا کار راضابطهمند می داند؛ یعنی من هم یک سری کارها را باید بکنم تا این پناهندگی حاصل بشود.
تا اینکه حضرت در بند ۶ می فرماید: ( اللهم لا تجعل له فی قلوبنا مدخلا ؛ خدایا برای شیطان در قلب های ما مدخلی قرار نده) مدخل یعنی محل داخل شدن. این مداخل چیست؟ در یک بیان کلی اگر بخواهیم این مداخل را لیست کنیم، بهترین گزینه جنود عقل و جهل اصول کافی است روایت ۱۴ که مرحوم کلینی در جلد اول کتاب کافی آورده که امام صادق علیه السلام در آن روایت ۷۵ لشکر برای عقل و ۷۵ لشکر برای جهل ذکر می کنند که این منافذ جهل دقیقا مداخلی هست که شیطان میتواند از آنها نفوذ کند و داخل شود. این قلبی که مداخل شیطان در آن قرار می گیرد نه لزوما آن قلب صنوبری بلکه منظور آن محل تصمیم گیری و محلی که به واسطه آن انسان تفکر و تأمل می کند.
▪️از اهم مصادیق این مداخل : کفران نعمت است. ( والشکر و ضدّه کفران ) شکر از جنود عقل است و در مقابلش کفران از جنود جهل. و خدا آنقدر از این بابت ناراحت است که می فرماید: (قتل الانسان ما اکفره ) کشته باد انسان چقدر او ناسپاس است و در سوره اعراف آیه ۱۷ هم خدا میفرماید ثم لاتینهم من بین ایدیهم و من خلفهم و عن ایمانم و عن شمائلهم ولا تجدو اکثرهم شاکرین لذا حضرت امیرالمومنین علیه السلام و حضرت سجاد علیه السلام هر روز صبح که از خواب بیدار میشوند داشتهها را لیست میکنند و میفرمایند: الحمدلله ؛چون میخواهند مدخل شیطان را ببندند و قیچی کنند و نمیگذارند شیطان از این مداخل نفوذ کند.
در ضمن خطبه ۲۱۵ نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین علیه السلام دعا میکنند (الحمدلله الذی لم یصبح بی میتا ولا سقیما )با این دعا حضرت مداخل شیطان را میبندند البته شیطان در امیرالمومنین علیه السلام نفوذ ندارد ولی ایشان بنده است و بنده در مقابل مولا داشتهها را رو میکند همه را با الحمدلله شروع میکند چون کسی که خدا را حمد کند شکرش را به جا آورده و سید رضی گفته است حضرت زیاد این گونه دعا میفرمود و اینجا این شعر جا دارد: (پسر کو ندارد نشان از پدر تو بیگانه خوانش نه خوانش پسر) ما یک شباهتی به بابا جانمان باید داشته باشیم. و یا حضرت میفرماید: خدایا شکرت وقتی بیدار شدم رگهایم نگرفته یعنی دچار سکته مغزی یا قلبی نشدم.
▪️جهت دعا آن است که حمد خدا را میکنی پس نعمتهایی که خدا بهت داده را یاد میکنی و شکر میکنی اقرار به گناه میکنی و بعد استغفار میکنی که بخشی از آن این است که داشتههایمان را ببینیم و یاد کنیم پس حضرت میفرماید: خدایا شکرت در حالی بیدار شدم که می توانم بچهدار شوم خدایا شکرت در حالی بیدار شدم که مرتد از دینم نیستم خدایا شکرت در حالی بیدار شدم که منکر پروردگار خودم نیستم خدایا شکرت در حالی بیدار شدم که به عذاب امتهای قبل از خودم عذاب نشدم عذابی که در صبح میآمد و آنها در خواب بودند و خدا فرمود: (الیس الصبح بقریب) آیا صبح نزدیک نیست یعنی آیا وقت عذابی که صبح قراره بیاد نرسیده؟ در پایان عبارت حضرت پناه میبرند به خدا میگویند: (اللهم انی اعوذ بک من نفس لا تشبع و من دعاء لا ترفع) امام صادق علیه السلام در روایتی میفرمایند: اگر کسی ۴ مرتبه در صبح و ۴ مرتبه در شب بگوید (الحمدلله رب العالمین) شکر پروردگار را در روز و شب به جا آورده است.
👇👇👇
کانال خبری کوثر
▪️آقای اعوانی مبحث را با دعای ۱۷ و ادامه ی موضوع شیطان شروع کرد و گفت: حضرت سجاد علیه السلام در این
ولی شیطان کاری میکند نتوانیم این ذکر را بگوییم چون اکثراً شاکر نیستیم.
▪️یکی دیگر از مدخلهای شیطان فراموشی است. در سوره کهف محل تلاقی مجمع البحرین که حضرت موسی علیه السلام و حضرت خضر علیه السلام قرار ملاقات داشتند و حضرت موسی علیه السلام فراموش کرد ایشان گفت: شیطان از یاد من برد.
▪️ آقای اعوانی ادامه داد یکی دیگر از مدخلها عجب است. یعنی مؤمن عمل خود را بزرگ میبیند و به آن ناز میکند و میگوید با این عمل دیگه کم کار نیستم؛ که این فکر عمل را فاسد میکند. وقتی حضرت موسی علیه السلام از شیطان پرسید به من خبر بده از گناهانی که اگر فرزند آدم به آنها مرتکب بشود تو به او مسلط میشوی اولین چیز که شیطان گفت عجب بود. یکی دیگر از مدخلها همیت است یعنی تعصب نابجا حضرت سجاد علیه السلام در دعای ۸ از همیت به خدا پناه میبرد که ضد این همیت انصاف است. شیطان وقتی این همیت را در فرد دید به سراغش میرود ماجرای ایمان آوردن حضرت حمزه: روزی حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم با لباسی تمیز در مسجدالحرام بودند که مشرکان شکمبه شتر را بر سر ایشان ریختند حضرت بسیار عصبانی شدند و آمدند نزد حضرت ابوطالب و گفتند من چقدر نزد شما جایگاه دارم حضرت ابوطالب گفت چی شده و حضرت ماجرا را گفتند و ابوطالب غضب کرد و شمشیر برداشت و به حمزه گفت شکمبه شتر را بردار برویم؛ رفتند به سمت مسجدالحرام که مشرکین آنجا بودند حضرت ابوطالب شمشیر را بالا برده و به حمزه گفت شکمبه را به سبیل همه آنها بمال یعنی دقیقاً زیر بینی و حضرت حمزه شکمبه را به سر و صورت آنها مالید بعد حضرت ابوطالب رو کرد به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و گفت این است جایگاه تو نزد ما در آنجا حضرت حمزه همیت به خرج داد و متعصبانه گفت: از این به بعد من هم مسلمان هستم لذا به خاطر همیتی که داشت و اینکه برادرزاده من را این چنین کردید مسلمان شد نه به خاطر خدا. لذا امام صادق علیه السلام فرمود هیچ همیتی وارد بهشت نمیشود جز همیت حضرت حمزه. لذا همیت از جنود جهل است و از مدخلهای شیطان .
▪️مرحوم کلینی در اصول کافی در باب الهمیه روایات عصبیت را میآورد و در باب عصبیت روایات همیت را میآورد چون این دو از لحاظ مفهوم متعددند ولی در مصداق یکی هستند.
یکی دیگر از جنود جهل حرص است و در مقابل آن توکل است. حضرت سجاد علیه السلام در دعا میفرمایند: (اللهم و ما سول لنا )خدایا آنچه که شیطان برای ما زینت میدهد و دوست داشتنی قرار میدهد در حالی که باطل است آن را به ما بشناسان و بعد از اینکه شناساندی خودت ما را حفظ کن چون با وجود شناخت نسبت به تسویل شیطان باز برای مؤمن جذابیت دارد و ادامه میدهد. کار شیطان تزیین کردن باطل است. مثل تزیین حکمیت در زمان حضرت علی علیه السلام.
▪️در ابتدای دعای ۱۷ نیز حضرت میفرمایند: خدایا به تو پناه میبرم از اینکه شیطان نفسش طمع کند در گمراهی ما از هدایت الهی و این زمانی است که زمینه را در نفس ما مهیا ببیند لذا همانطور که در خطبه ۸۳ نهج البلاغه آمده: (نفث فی الاذان نجیا)
▪️آقای اعوانی در آخر افزود حضرت در جایی دیگر میفرماید: خدایا آنچه که ما باید علیه شیطان کید کنیم آن را به ما نشان بده آن کید چه چیزی است؟ نقطه ضعفهای شیطان و نقطه ضعفهای ما که شیطان از طریق آنها در ما نفوذ میکند ولی شیطان چون از جنس جن است و دیده نمیشود ما باور نمیکنیم وگرنه معنی نداشت این همه در قرآن از شیطان یاد شده باشد و معنی نداشت این همه حضرت علی علیه السلام از شیطان صحبت کند و حضرت سجاد علیه السلام در جای جای صحیفه از شیطان یاد کند و یک دعا را اختصاص به این موضوع بدهد پس قضیه کاملاً جدی است و باید بدانیم هرجا از یک لغزشی نجات پیدا کردیم خدا ما را نجات داده چون ما خودمان نمیتوانیم و نیز هر موفقیتی را او توفیق داده است.
▪️کلاس با روضه و نماز جماعت و پذیرایی به پایان رسید.
#صحیفه_سجادیه
#واحد_فرهنگی_تبلیغی
#حوزه_علمیه_بانوامین_ره
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
💢بانوی طلبه تمدنساز سرنوشت جامعه را تغییر میدهد
🔸مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) شهرستان پارسآباد استان #اردببل با تاکید بر اهمیت بحث طلبه تمدنساز، گفت: خواهران تلاشگر و موفق در این زمینه، توانایی تغییر سرنوشت یک جامعه را دارند.
🔹خانم حبیبه شاهنده در نشست پژوهشی مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد، گفت: اگر تمدن اسلامی تنها راه فراگیر و جهانیشدن اسلام نباشد بدون شک موثرترین راه در تحقق این امر مهم است و در این مسیر بهطور قطع بانوان طلبه که ظرفیت تمدنسازی انقلاب اسلامی هستند نقش بسزایی دارند.
🔹وی با اشاره به اولویتهای نقش زنان از دیدگاه مقام معظم رهبری، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، زن یکی از ارکان تمدنساز و نقش آفرین در تربیت جوانان مؤمن و متعهد انقلابی معرفی شده است.
🔹مدیر مدرسه علمیه خواهران پارسآباد با تاکید بر برخی شاخصههای بانوان و طلاب تراز و تمدنساز، بیان کرد: نشاط و شادابی با حفظ اراده و عفت، جمع بین علم و عمل، دینمحوری و ولایتمداری و احساس مسئولیت برای تمدنسازی و جامعهسازی از مهمترین این شاخصهها هستند.
🔹شاهنده تصریح کرد: برای تمدنسازی و نظامسازی بایستی دین را بر اساس قرآن و مکتب اهلبیت(ع) ترویج داد چرا که آیات و روایات و فقه همه یک دستگاه فکری هستند که برای ساختن عبد صالح ایجاد شدهاند.
🌍https://news.whc.ir/news/133379/
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
💢بانوی طلبه تمدنساز سرنوشت جامعه را تغییر میدهد
🔸مدیر مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) شهرستان پارسآباد استان #اردبیل با تاکید بر اهمیت بحث طلبه تمدنساز، گفت: خواهران تلاشگر و موفق در این زمینه، توانایی تغییر سرنوشت یک جامعه را دارند.
🔹خانم حبیبه شاهنده در نشست پژوهشی مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد، گفت: اگر تمدن اسلامی تنها راه فراگیر و جهانیشدن اسلام نباشد بدون شک موثرترین راه در تحقق این امر مهم است و در این مسیر بهطور قطع بانوان طلبه که ظرفیت تمدنسازی انقلاب اسلامی هستند نقش بسزایی دارند.
🔹وی با اشاره به اولویتهای نقش زنان از دیدگاه مقام معظم رهبری، افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، زن یکی از ارکان تمدنساز و نقش آفرین در تربیت جوانان مؤمن و متعهد انقلابی معرفی شده است.
🔹مدیر مدرسه علمیه خواهران پارسآباد با تاکید بر برخی شاخصههای بانوان و طلاب تراز و تمدنساز، بیان کرد: نشاط و شادابی با حفظ اراده و عفت، جمع بین علم و عمل، دینمحوری و ولایتمداری و احساس مسئولیت برای تمدنسازی و جامعهسازی از مهمترین این شاخصهها هستند.
🔹شاهنده تصریح کرد: برای تمدنسازی و نظامسازی بایستی دین را بر اساس قرآن و مکتب اهلبیت(ع) ترویج داد چرا که آیات و روایات و فقه همه یک دستگاه فکری هستند که برای ساختن عبد صالح ایجاد شدهاند.
🌍https://news.whc.ir/news/133379/
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
مدیر حوزه علمیه خواهران #فارس گفت: اینکه برخی از هیئت های مذهبی مسیر خود را با انقلاب اسلامی تعریف ن
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم افتخاری مدیر حوزه علمیه خواهران #فارس در گفت و گو با روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان فارس، با اشاره به لزوم شناخت هیئت مذهبی در تراز انفلاب اسلامی گفت: برای شناخت دقیق و تحلیل درست یک پدیده و یک واقعه باید هم ظاهر مساله را دید و هم باطن را و به تعبیر دیگر هم فرم و هم محتوا را ببینیم.
وی ادامه داد: اینکه برخی از هیئت های مذهبی را میبینیم که مسیر خود را با انقلاب اسلامی تعریف نکرده و یا اگر نسبت را تعریف کردند مخالفت و ضدیت دارند و در راستای اهداف جمهوری و انقلاب اسلامی قدم نمیدارند به علت تحلیل و فهم غلطی است که از واقعه عاشورا و محرم و صفر دارند و اگر بخواهیم عاشورا را تحلیل کنیم، عاشورا چیزی جز امتداد مسیر انبیاء الهی نیست.
حجت الاسلام والمسلمین افتخاری اظهارداشت: انبیای الهی آمده اند برای راهنمایی مردم و تشکیل حکومت عدل الهی پس وقتی که نصرت الهی برسد و فتح و پیروزی شامل جبهه حق بشود مردم فوج فوج به سمت دین خدا آمده و یک شمول و فراگیری خواهد داشت و این هدف بعثت انبیاء بود اما شیطان در برابر نهضت انبیاء حزب شیطان را تشکیل داد و اولیا خدا در برابر حزب شیطان قرار گرفتند.
وی با بیان اينکه هدف تشکیل حکومت توحیدی است، یادآور شد: در طول تاریخ اولیاء خدا رهبران جبهه حق بوده و شیطان هم رهبر و فرمانده حزب شیطان بوده است و قرآن میفرماید با ائمه کفر بجنگید و نبرد کنید تا موانع هدایت انسان ها را از سر راه بردارید.
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس اذعان نمود: همه انبیاء الهی در راستای این هدف و مسیر قدم برداشته و پیامبر اعظم نیز ۱۳ سال در مکه مجاهدت نمود و بعد از آن به یثرب دعوت شد و در آنجا قبایل اوس و خضرج با پیامبر بيعت کردند و به پیامبر رسمیت و قدرت دادند و حکومت تشکیل شد و کمتر از ده سال مکه فتح شد و کل شبه جزیره عربستان زیر بیرق اسلام قرار گرفت.
وی افزود: هدف پیامبر هدایت مردم و از بین رفتن کفر و طاغوت بود تا مردم با اختیار خود به سمت مسیر هدایت رفته و این مسیر ادامه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: قیام امام حسین (ع) یک مساله شخصی نبود بلکه یک حرکت سیاسی در مقابل یزید و مخالفت با او بود و اگر هدف وی فقط دین داری و عبادت بود میتوانست با يزيد بيعت و به زندگی ادامه دهد اما گفت کسی که مثل من است نباید مثل کسی همچون یزید که طاغوت است بیعت کند پس قبل از پایان ایام حج از مکه خارج و به سمت کوفه روانه شد.
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: مردم کوفه همچون مردم یثرب نامه نوشته و بيعت کردند و از امام حسین(ع) خواستند در کوفه حکومت و با طاغوت که همان یزید بود مقابله کند و مسیر عدل را به حکومت برگرداند، پس حرکت یک حرکت سیاسی و برای تشکیل حکومت است ولی مردم بی وفایی کرده و خواص به کمک مسلم نیامدند و اشتباه خود را نتوانستند به موقع جبران کنند و آن فاجعه پیش آمد.
وی افزود: 1400 سال است که اسم و علَم امام حسین (ع) بلند است و این خواسته اهل بیت (ع) بود به هر مناسبتی ذکر نام امام حسین(ع) و عطش و گریه بر امام حسین(ع) و اصحاب و یاران و خاندانش را تبلیغ و ترویج میکردند و امروز این میراث به دست ما رسیده و این محرم و صفر اسلام را زنده نگه داشته و در امتداد همان مسیر یکی از فقها و پیروان اهل بیت قیام کرد و حکومتی برای آماده سازی حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) تشکیل داد.
حجت الاسلام والمسلمین افتخاری با اشاره به اینکه بعد از انقلاب اسلامی حاکمیت برای احیای امر عاشورا و نهضت عاشورا تلاش نمود، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی با تشکیل و گسترش هیئت ها و حسینیه ها مجالس امام حسین ع رونق تازه ای گرفت و طبیعی است که این نهضت یک نهضت سیاسی و طبیعی است و امام حسین(ع) سیاسی ترین امام ما شیعیان است .
وی اضافه کرد: وقتی که برای امام حسین (ع) اشک میریزیم و دشمنان او را لعن میکنیم باید بدانیم امام زمان(عج) برای انتقام و خون خواهی او می آید ولی آیا قرار است ایشان بگویند آن قاتلینی که در گذشته مردند را بیاورید تا انتقام بگیریم یا اینکه با شمر زمان می جنگند.
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس در ادامه بیان کرد: زمانی که پیامبر(ص) آمد و حکومت تشکیل داد به دنبال انتقام از دشمنان ابراهیم و عیسی(ع) نبود بلکه در برابر طاغوت زمان که ابوسفیان بود جنگید و علیبن ابیطالب (ع) نیز به جنگ با معاویه پرداخت و به دنبال انتقام از دشمنانی که از دنیا رفتند نبود.
وی تاکید کرد: این نبرد حق با باطل در طول تاریخ و همیشگی بوده است ،کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا ، یک صف بندی در طول تاریخ بین جبهه حق و باطل است این یعنی در هر زمانی یک رهبر برای حزب الهی و یک رهبر برای حزب شیطان وجود دارد و هیئت های مذهبی باید مرزبندی خود را با این دو جبهه حق و باطل تعیین کنند.
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#خبر_مرکز
#خبر_استان
🔺ادای احترام مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور به مقام شامخ شهید گمنام در شهرکرد
🔸همزمان با سفر مدیر حوزههای علمیه خواهران به استان #چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام والمسلمین فاضل به منظور ادای احترام به مقام شامخ شهید و استمداد از ایشان؛ بر مزار مطهر شهید گمنام مدفون در صحن مدرسه علمیه تخصصی معصومیه شهرکرد، حضور یافت.
🔹 در این آیین، حجت الاسلام والمسلمین فاضل و جمعی از معاونان و مسئولان ستاد و مدیریت استان با قرائت فاتحه و اهدای شاخههای گل، ضمن ادای احترام به روح بلند این شهید، بار دیگر با آرمانهای امام راحل و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.
متن کامل:
https://news.whc.ir/news/133382
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#خبر_مرکز
#خبر_استان
🔺بازدید مدیر و معاونین حوزههای علمیه خواهران کشور از مدارس علمیه خواهران شهرکرد
🔸حجت الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران به اتفاق هیئت همراه، در سفر به استان #چهارمحال و بختیاری، ضمن بازدید از مدرسه علمیه فاطمیه و مدرسه علمیه تخصصی معصومیه شهرکرد، با کادر این مدارس دیدار و گفتوگو کرد.
متن کامل خبر و تصاویر:
https://news.whc.ir/news/133383
🌸@newswhc | کانال خبری کوثر
#خوزستان
🔻مدیر حوزه علمیه خواهران خوزستان در جلسهای با رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز دیدار و گفتگو کرد.
🔸حجتالاسلام والمسلمین طاهر، مدیر حوزه علمیه خواهران خوزستان در جلسهای با آقای دکتر آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ضمن ارائه گزارش فعالیتهای خواهران طلبه، نسبت به برگزاری همایش ملی ملزومات، ساز و کارها و موانع تحقق الگوی سوم زن مسلمان توضیحاتی ارائه کرد و خواستار هماهنگی و همکاری های بیشتر دو نهاد شد.
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
#خوزستان
🔻رئیس نمایندگی دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان با مدیر حوزه علمیه خواهران استان دیدار و گفتگو کرد.
🔸حجتالاسلام والمسلمین دبیری فرد، رئیس نمایندگی دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان در جلسهای با حجت الاسلام والمسلمین طاهر، مدیر حوزه علمیه خواهران استان ضمن ارائه گزارش فعالیتهای دفتر تبلیغات اسلامی، خواستار همکاری های بیشتر دو نهاد در زمینه برگزاری دوره های آموزشی برای خواهران مبلّغ و گسترش فعالیتهای تبلیغی ایشان شد.
🔸مدیر حوزه علمیه خواهران خوزستان نیز در ادامه این دیدار، اعلام آمادگی خود را برای ارتقاء سطح تبلیغی طلاب خواهر با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی اعلام نمود.
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸حضور طلاب مبلغ جهادی در محرم امسال از مشارکت بیشتری برخوردار بود
🔰منیره سادات کامرانی در مراسم هفتم شهدای کربلا در هیات انصارالحسین فریدونکنار گفت: به حول و قوه الهی و توجهات ولی عصر( عج) مراسم دهه اول محرم به مدت ۱۶ روز در مکان های متعدد اعم از مدرسه علمیه و هیات انصارالحسین( ع) و روضه های خانگی برگزار گردید.
وی در ادامه گفت: در برگزاری این مراسمات حضور طلاب مبلغ به صورت جهادی نسبت به سال های قبل از مشارکت بیشتری برخوردار بوده و در تمام این مراسمات سخنرانی و مرثیه سرایی طلاب توانمند جهادی بازتاب گسترده و مثبتی در سطح شهرستان به ارمغان داشت .
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
#مازندران
🔹کارگاه مهارت تبلیغ با استقبال بی نظیر طلاب برگزار گردید
🔰 بنت الهدی جعفر زاده استاد دوره تبلیغ مدرسه علمیه حضرت آمنه سلام الله علیها گفت: کارگاه مهارت تبلیغ با استقبال بی نظیر طلاب برگزار گردید و برنامه ای مدون برای این حضور پرشور تدارک دیده شد.
وی گفت: از اهداف کارگاه مهارت تبلیغ، توانمند سازی طلاب در زمینه سخنوری و مداحی هست و استفاده در نیازمندی های تبلیغ در سطوح شهرستان اعم از مدارس و روضه های خانگی هست.
#مدرسه_علمیه_حضرتآمنه_س_فریدونکنار
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
#مازندران
🔸طرح جوانههای صالحین
🔰 کلاس آموزش نقاشی طرح جوانههای صالحین در حاشیه مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان با حضور مبلغ فعال سرکار خانم فاطمه قبادی در پایگاه بسیج امابیها
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهرا_س_ساری
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
#مازندران
🔹دکتر شریفی استاد حوزه و دانشگاه های مازندران گفت: ارتباطِ قلبی، معنوی و تأسی از انبیا الهی، تنها مسیرِ رسیدن به وراثت آنها و در نهایت دست یافتن به کمال است.
🔰به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، مدرسه علمیه تخصصی ریحانه الرسول س جویبار، اقدام به برگزاری سیر مطالعاتی تفسیر موضوعی علامه جوادی آملی(ره) با موضوع "سیره پیامبران در قرآن" با حضور طلاب و مبلغین در فضای مجازی نمود.
در این نشست دکتر شریفی ضمن اشاره به بعضی از اوصاف و ویژگیهای انبیای الهی که قابلِ تأسی و تبعیت است، به بیانِ فوایدِ شناخت سیره پیامبران پرداخت و گفت: تأسی از اوصافِ قابلِ تبعیت در انبیای الهی، موجب پیروی از سیره آنها و در نتیجه رسیدن به کمال و سعادت است...
وی همچنین به راههای ارث بردن از انبیا اشاره کرد و افزود: کسی که میخواهد علم پیامبران الهی را به ارث ببرد باید با آنها ارتباط قلبی و معنوی گرفته تا بتواند با همان علم در قیامت محشور گشته و حتی به مقام شفاعت برسد...
استاد شریفی همچنین به مسئله ی تَقَّدُمِ تعلیم بر تدریس اشاره کرد و گفت: انبیای الهی معلم هستند یعنی دغدغه شان، رشدِ اخلاق و تربیت انسانها است، نه فقط آموزشی که محوریت آن فقط یاد دادن باشد...
#مدرسه_علمیه_تخصصی_ریحانه_الرسول_س_جویبار
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
❇️مدرسه علمیه سیده النساء سلاماللهعلیها #تهران اولین دوره انسان شناسی در قالب کارگاه را، درتاریخ ۱۴۰۳۵/۱ برگزار کرد.
✅این دوره شامل سه کارگاه می باشد.
✅این کارگاه با تدریس سرکار خانم استاد حمیسی برگزار گردید:
✅ براساس سرفصل های؛
🔹شناخت نیازهای انسان
🔹چگونگی مدیریت نیازهای انسان
🔹اصلی ترین مسیر متعالی شدن انسان
🔹اصلی ترین موانع انسانیت
🔹بستر تحقق انسان متعالی
✅ادامه کارگاه ها، درجلسات آتی برقرار خواهد شد
#کارگاه_تابستانی
#معاونت_فرهنگی
#مدرسه_علمیه_سیده_النساء_سلام_الله_علیها
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
❇️برگزاری دوره ترمیمی بیّنات در سمنان
🔹جلسه دوره ترمیمی بیّنات "هستههای گفتمانساز"با همکاری قرارگاه فرهنگی-اجتماعی بقیةالله اعظم، روابط عمومی و امور بین الملل حوزه های علمیه خواهران در مجتمع حوزوی الزهرا #سمنان برگزار شد.
✅ اين دوره با نام "دوره ترمیمی بیّنات" برای تقویت بنیه علمی هستههای گفتمانی مدارس علمیه خواهران و تعلیم افراد جایگزین و فعالسازی هرچه بیشتر آنها با حضور اساتید محترم و با هماهنگی و همکاری رابط مدیریت استانی در مجتمع حوزوی الزهرا سمنان برگزار گردید.
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
برپایی نمایشگاه پنجم مرداد توسط طلاب بسیجی و جهادگر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) استان #تهران برگزار و مورد بازدید مسئولان شهرستان و عموم مردم قرار گرفت .
⭕️غرفه های متعددی این نمایشگاه عبارت بوداز:
🔸غرفه۱:تاریخچه و پیشینه نماز جمعه ،در این غرفه پیشینه نماز جمعه برای مخاطبان تبیین گردید و سیر تاریخی ان تبیین گردید.
🔸غرفه۲:کارکردهای سیاسی،اجتماعی، فرهنگی نماز جمعه،در این غرفه ضمن تبیین کارکردهای گوناگون نمازجمعه در جامعه اعم از کاردکرد سیاسی،اجتماعی،فرهنگی ، نمادهایی از فعالیت های مختلف خواهران در ستاد نمازجمعه در معرض دید بازدید کنند گان قرار گرفت .
🔸غرفه۳:نقش بانوان در نمازجمعه ،در این غرفه اهمیت نمازجمعه در خانواده و همچنین حضور فعال و اثر گزار خانواده ها در نمازجمعه تبیین شد در بخش دیگر این غرفه جایگاه بانوان به عنوان یک عنصر اثر گزار در نمازجمعه مورد دید مخاطبان قرار گرفت
بخشی از این غرفه اختصاص به مشاور خانواده برای مخاطبان داشت .
🔸غرفه۴:نمازجمعه و حفظ آرمان های شهدا
در این غرفه فرازهایی از وصیت نامه شهدا پیرامون نمازجمعه نصب شده بود و همچنین به تبیین این مساله می پرداخت که نمازجمعه علاوه بر اینکه خود شش شهید محراب تقدیم انقلاب کرده است حافظ ارمان های شهدا نیز می باشد .
🔸غرفه۵:یادمان آخرین شهید محراب ،در این غرفه یادمانی همراه با توزیع رزق معنوی برای شهیدآل هاشم به عنوان آخرین شهید محراب برگزارشده بود .
🔸غرفه۶:شهید رئیسی نمادخدمت خالصانه،
در این بخش نمایشگاه گوشه ای از عملکرد شهید رئیسی درمعرض دیدبازدیدکنند گان قرار گرفت.
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر
✅ کارگاه یکروزه ویژه مصاحبهگران مدارس علمیه خواهران با عنوان اصول وفنون مصاحبه گزینشی در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان #البرز برگزار شد.
خانم موسوی معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان البرز، با اشاره به برگزاری کارگاه اصول و فنون مصاحبه گزینشی اظهار داشت: این کارگاه یک روزه با حضور حجتالاسلام جناب آقای دکتر امین رحمتی، در تاریخ ۴ مرداد ۱۴۰۳ در محل مدیریت استان برگزار شد.
موسوی اهداف برگزاری کارگاه را اینطور بیان نمود:
✅ارتقا دانش و مهارت مصاحبه کنندگان
✅ایجاد وحدت رویه در مصاحبه گزینشی
✅حذف افراد فاقد صلاحیت و انتخاب بهترینها
وی افزود: در این کارگاه استاد رحمتی به بیان بایستههای مصاحبه گزینشی پرداخت.
دکتر رحمتی در خصوص استعداد تحصیلی، بررسی مواردی مثل انگیزه تحصیلی، خلاقیت، سرعت انتقال، قدرت حافظه و تمرکز، قدرت بیان و توانایی تجزیه تحلیل را مهم دانست.
ایشان برونگرایی، صبر و شکیبایی، مسئولیتپذیری، انعطاف پذیری و پذیرش منطقی، صداقت و تناسب فکر و رفتار را از شاخصههای مثبت شخصیت متقاضیان دانسته و مواردی مثل منزوی بودن، وابستگی، دلمردگی، ناراضی بودن، بیرغبتی، متعصب و غیرمنطقی بودن را به عنوان شاخصههای منفی شخصیتی معرفی نمود.
موسوی بیان داشت: استاد کارگاه در دو ساعت پایانی کلاس، نحوه تفسیر و تحلیل تست شخصیت ۱۶ عاملی کتل (Cattell) را توضیح داد.
🌸@newswhc I کانال خبری کوثر