پروردگارا رفتن در دست توست، من نمی دانم چه موقع خواهم رفت ولی می دانم كه از تو باید بخواهم مرا در ركاب امام زمانم قرار دهی و آن قدر با دشمنان قسم خورده دینت بجنگم تا به فیض شهادت برسم.
🗒قسمتی از وصیتنامه شهید صیاد شیرازی
#سالروز_شهادتش_گرامی_باد
#شهید_صیاد_شیرازی
#صیاد_دلها
#معاونت_فرهنگی_مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_البرز
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
@hawzah_khaharan_alborz
❇️ برگزاری کارگاه استانی مدرسه علمیه کوثر
✅ استاد: جناب دکتر عبدالله میراحمدی (استاد دانشگاه خوارزمی)
🕣 زمان: یک شنبه 22 فروردین سال 1400 ساعت 11
آدرس ورود به جلسه از بستر سامانه سیما از طریق لینک زیر 👇
https://b2n.ir/e86420
حتما لینک را در مرورگر کپی کنید و از طریق مرورگر وارد شوید تا کمتر با مشکل قطع و وصل مواجه شوید
♦️حضور تمامی طلاب با درج نام و نام خانوادگی و ذکر نام مدرسه علمیه در این کارگاه الزامی می باشد.
❇️ برگزاری نشست مدرسه و موسسه آموزش عالی زینبیه
🔹 نشست فرهنگی_ پژوهشی «فرآیند جبهه سازی نیروهای انقلابی با تاکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»
✅ با حضور حجه الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه
🕣 زمان: سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ساعت 11 صبح
آدرس ورود به جلسه از بستر سامانه سیما از طریق لینک زیر
https://ac.whc.ir/r17vmkh49jam/?
♦️حضور تمامی طلاب در این نشست الزامی می باشد.
کارگاه آموزشی طراحی تحقیق و مهندسی پژوهش ویژه اساتید طرح اشراب به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه کوثر و با تدریس سرکار خانم زهرا رضایی، استاد حوزه پنج شنبه 19 فروردین به صورت برخط در سامانه سیما کوثر نت برگزار شد.
خانم رضایی در ابتدای این کارگاه به اهمیت طح تحقیق پرداخت و گفت: نخستین گام مهم برای ورود به عرصه پژوهش مهندسی تحقیق و برنامه ریزی برای محقق از آغاز تا پایان پژوهش است.
وی ادامه داد: کمک به نویسنده و مدیریت کمی و کیفی پژوهش و همچنین تشخیص کمبودها و کاستی های تحقیق و رفع آنها از فوائد مهم طرح تحقیق می باشد.
استاد حوزه علمیه با بیان این که اولین گام در نگارش مقاله انتخاب موضوع مقاله است، عنوان داشت: برخورداری از اهمیت و اولویت پژوهشی، رسایی و شفافیت موضوع، مورد علاقه پژوهشگر و در توان علمی او، روشن بودن قلمرو و تناسب با حجم، جزیی و محدود بودن موضوع، برخورداری از منابع کافی و در دسترس بودن، از ویژگی های عنوان تحقیق است.
وی در ادامه به تبیین موضوع و بیان مساله در طرحنامه پرداخت و گفت: پژوهشگر در این مرحله چون یک نقاش، طرح کلی خویش را ترسیم کرده و برای فهماندن آن به دیگران نیازمند برجسته نمودن ویژگی ها و جزییات آن می باشد.
خانم رضایی در بیان ضرورت و اهمیت مساله بیان داشت: پژوهشگر در ضروت چرایی، دلیل و انگیزه انتخاب موضوع را باید به طور منطقی و روشن بپردازد و در اهمیت از شرایطی که پژوهشگر را برانگیخته تا درباره آن کندوکاو کند قلم فرسایی می کند.
وی با اشاره به ترسیم جایگاه یافته های تحقیق در چارچوب تحقیقات قبلی، بیان داشت: پژوهشگر می تواند با مطالعه تحقیق های پیشین با گستره موضوع مورد مطالعه آشنا شود و با توجه به مفهومی که در این باره یافته است موضوع های فرعی آن را مشخص کرده و عنوان تحقیق را محدودتر کند.
استاد حوزه کوثر افزود: هر پژوهشگر پس از مطالعه اکتشافی در منابع موضوع خود، باید بر اساس پرسش های فرعی پیش روی خود و به وسیله قدرت تصور و حدس ذهنی، فرضیه های تحقیق را بیان کند.
وی در ادامه این کارگاه به بیان اهداف تحقیق، انتخاب روش تحقیق، روش گردآوری اطلاعات و ابزار آن، روش تجزیه و تحلیل اطلاعات، ساختار و سازماندهی تحقیق، بایسته های فصول و … پرداخت.
https://andishvaran.kowsarblog.ir/
در راستای ارتقای سطح کاربری طلاب استان البرز و آشنایی با نرمافزارهای نور، کارگاه آموزشی ویژه خواهران به همت معاونت پژوهش حوزه علمیه کوثر، با تدریس آقای عبدالله میر احمدی استاد دانشگاه خوارزمی کرج، یکشنبه 22 فروردین به صورت بر خط و در سامانه سیما برگزار شد.
انواع جستجوی ساده و ترکیبی در متن و فهرست، جستجو در لغتنامه، گزینش آیه مورد نظر به صورت های مختلف، امکانات پژوهشی دانش نامه، تطبیق متقابل آیات و روایات به گونه ای کارآمد، حاشیه نویسی بر متون برنامه، انتقال مطالب انتخاب شده به محیط word و یادداشت، شیوه استفاده از کتابنامه و … از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه یک ساعته بود.
https://andishvaran.kowsarblog.ir/
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔻 ثبت نام پذیرش سراسری حوزههای علمیه خواهران در استان البرز
🔺 فهرست مدارس علمیه خواهران استان البرز
کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران | 🌸 @kowsarnews