💠
استاندار یزد در جمع مدیران حوزه های علمیه بانوان استان گفت:
از ظرفیت حوزویان در نظام تصمیم سازی استان بهره گرفته می شود
استاندار یزد ضمن اعلام آمادگی استان برای تعریف جایگاهی مشخص جهت استفاده از ظرفیت ها و دیدگاه های طلاب در نظام تصمیم گیری، تصمیم سازی و کارشناسی استان، بیان کرد: با این نگاه فصل جدیدی از حضور و فعالیت حوزویان در امور استان گشوده می شود و نتایج تحقیقات، پژوهش ها، دغدغه ها و مطالبات طلاب، در مسیر و ریل اداری و تصمیم گیری و تصمیم سازی مدیریتی قرار می گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، دکتر مهران فاطمی در جمع مدیران حوزه های علمیه بانوان استان با اشاره به آیه «إِنَّ النَّفْسَ لَأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلَّا مَا رَحِمَ رَبِّي إِنَّ رَبِّي غَفُورٌ رَحِيمٌ» گفت: وجود حوزه های علمیه می تواند در تضعیف و مقابله با دستگاه شیطان و ایادی آن، نقش موثر و اساسی داشته باشد لذا تقویت این جایگاه به لحاظ کمی و کیفی و سخت افزاری و نرم افزاری باید به عنوان یکی از اولویت های کشور قرار گیرد.
وی در ادامه به تشریح اهمیت و جایگاه حوزه علمیه در کلام امام خمینی(ره) پرداخت و اظهارداشت: رهبر کبیر انقلاب در یکی از بیانات خود در باب نقش و اهمیت حوزه علمیه، می فرمایند: «جایگاه تاسیس حوزه علمیه قم، کمتر از تشکیل انقلاب اسلامی نبود»، در نگرش ما نیز، چنین جایگاهی برای حوزه های علمیه متصور است.
استاندار یزد با بیان اینکه جایگاه حوزه های علمیه در پیشرفت و تعالی استان دیده نشده است، تصریح کرد: ریل گذاری پیشرفت و توسعه استان مبتنی بر سندآمایش استان است و تمام جهت گیری های استان در حوزه های مختلف؛ تا 20 سال آینده، براساس رویکردها و موارد تدوین شده در این سند، صورت می گیرد که نکته قابل تامل در این خصوص این است که در تدوین این سند، از ظرفیت طلاب حوزه های علمیه استان و روحانیون استفاده نشده است.
دکتر فاطمی با بیان اینکه یکی از محورهای اساسی در اندیشه و خط مشی علمی حضرت امام خمینی(ره) وحدت حوزه و دانشگاه بوده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون استفاده از ظرفیت دانشگاهیان در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی استان در دستور کار قرار گرفته و از ظرفیت آن ها در تمام کارگروه های استانی استفاده خواهد شد.
#استاندار_یزد #مهران_فاطمی #استانداری_یزد #وزارت_کشور #اداره_کل_روابط_عمومی_استانداری_یزد #روابط_عمومی_استانداری_یزد #یزد #yazd
@dr_mehran_fatemi
💠
نشست علمی و تخصصی
آسیب شناسی فقر مطالعه در ایران
🔻با حضور جناب آقای مجید غلامی جلیسه ( پژوهشگر حوزه تاریخ کتاب ،نسخه پژوه برجسته کشور)
شنبه 29 آبان ساعت 10
🔺مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ، طبقه اول ،سالن شهید سلیمانی
پخش به صورت مجازی جهت معاونت ها و کتابداران استانها
https://ac.whc.ir/ry8l8j5p23j5
📒درآمیختن کتب آسان با کتب فکری📕
مقام معظم رهبری :
📚بعضی از ذهنها اهل کتابند؛ منتها کتاب آسان، کتابی که احتیاج به فکر کردن نداشته باشد. عیبی ندارد، این هم کتاب خواندن است، نفی نمیکنیم؛ اما بهتر از این شیوهی کتابخوانی، این است که انسان در مجموعهی کتابخوانىِ خود بتواند بیامیزد کتاب آسان را - فرض کنید رمان را، خاطره را، کتابهای تاریخی آسان را - با کتابهائی که احتیاج دارد به فکر کردن، مطالعه کردن؛ این نوع کتابها را باید وارد مقولهی کتابخوانی کرد. ذهن را عادت بدهیم به این که اهل تأمل باشد، اهل تدقیق باشد؛ ذهن کار کند، در مواجههی با کتاب فعالیت کند؛ این احتیاج دارد به راهنمائی.
یکی از چیزهائی که ما امروز خیلی احتیاج داریم، برنامههای مطالعاتی برای قشرهای مختلف است. بارها اتفاق میافتد که جوانها را، نوجوانها را به کتابخوانی تشویق میکنیم؛ مراجعه میکنند، میگویند آقا چه بخوانیم؟ این سؤال یک جواب ندارد؛ احتمالاً جوابهای متعددی دارد. مجموعهی متصدیان امر کتاب - چه در وزارت ارشاد، چه در مجموعهی کتابخانهها - روی این مسئله باید کار جدی بکنند؛ در بخشهای مختلف، برای قشرهای مختلف، به شکلهای مختلف، با تنوع متناسب، سیر مطالعاتی درست کنند؛ اول این کتاب، بعد این کتاب، بعد این کتاب. وقتی که جوان، نوجوان، یا کسی که تاکنون با کتاب انس زیادی نداشته است، وارد شد، حرکت کرد، راه افتاد، غالباً مسیر خودش را پیدا خواهد کرد. این هم یک نکته است.📚
1390/4/29
📢برگزاری مسابقه من و کتاب دوست داشتنیم.. در بین فرزندان طلاب مدرسه علمیه فاطمیه اشکذر
✅ معرفی کتاب مورد علاقه نوجوانان به صورت کلیپ و نقاشی
#هفته_کتاب_و_کتاب_خوانی
#واحد_پژوهش_مدرسه_علمیه_فاطمیه_اشکذر