14422-fa-sharhe qurani doaye nodbe.pdf
2.09M
کتاب شرح دعای ندبه
💫طرح کمک مؤمنانه نهم ربیع الاول💫
🕊 انفاق برای امام عصر (عج) 🕊
🔴🔵 نهم ربیع الاول پر فضیلت ترین روز سال برای انفاق کردن و نذری دادن
🔴 منبع: مفاتیح الجنان اعمال ماه ربیع الاول
🌺 و در روایتی آمده است :
❤️ هر که در این روز چیزی انفاق کند گناهانش آمرزیده شود.
🔺چقدرحاضری از مالت برای سلامتی امام زمان(علیه السلام) هزینه کنی؟
نهم ربیع الاول عیدبقر یا غدیر ثانی روز رسیدن امام زمان (علیه السلام ) به امامت است. و بهترین وبا فضیلترین فرصت برای انفاق به جهت سلامتی امام زمان(علیه السلام) است. هرچقدردروسعتان هست برای سلامتی اقا انفاق کنید.
در نظر داریم به همین مناسبت روز نهم ربیع الاول به نیت سلامتی وتعجیل در فرجش انفاق کنیم. و با تهیه بسته معیشتی و توزیع آن بین نیازمندان در سطح شهر سالروز آغاز امامت ولی نعمت مان را جشن بگیریم.
لطفا کمکهای خود را شماره⬇️⬇️ واریز کنید
♦️ شماره کارت :
5894631128255387
بنام💫تاج آبادی 💫
🌺 بسم الله ......
#مدرسه_علمیه_کوثر_سلام_الله_علیها_خاتم
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه کلیپ : ریحانه حسینی .طلبه سال اول سیکل👆
#مدرسه_علمیه_حضرت_نرجس(سلام_الله_علیها)_یزد
◀️مسابقه #ابوعبداللّه ، بازخوانی سبک زندگی سیاسی و مبارزاتی امام عسکری(ع) در کلام مقام معظم رهبری🍃
ابوعبدالّله کنیه سه امام همام است: امام حسین، امام صادق و امام حسن عسکری علیهم السلام🥀
بخش 1⃣
باید به این نکته در زندگی ائمه(ع) توجه داشته باشید که این بزرگواران، دائم در حال مبارزه بودند؛ مبارزهای که روحش سیاسی بود. زیرا کسی هم که در مسند حکومت نشسته بود، مدّعی دین بود. او هم ظواهر دین را ملاحظه میکرد. حتّی، گاهی اوقات نظر دینی امام(ع) را هم میپذیرفت. (مثل قضایایی که در مورد «مأمون» شنیدهاید که صریحاً نظر امام(ع) را قبول کرد.) یعنی ابایی نداشتند که گاهی نظر فقهی را هم قبول کنند. چیزی که موجب میشد این مبارزه و معارضه با اهل بیت وجود داشته باشد، این بود که اهل بیت، خودشان را «امام» میدانستند. میگفتند: «ما امامیم». حضرت باقر علیهالسّلام، در منی که رفته بود، فرمود: «إِنَّ رَسُولَ اللهِ کانَ الْاِمامُ» و همه را یک به یک برشمرد تا به خودش رسید و فرمود: «من امامم.» اصلاً بزرگترین مبارزه علیه حکّام همین بود. چون کسی که حاکم شده بود و خود را امام و پیشوا میدانست، میدید شواهد و قرائنی که در امام لازم است، در حضرت هست و در او نیست و این موجود را برای حکومت، خطرناک میشمرد؛ چون مدّعی است. حکّام، با این روح مبارزه میجنگیدند و ائمّه علیهمالسّلام هم مثل کوه ایستاده بودند. بدیهی است که در این مبارزه، معارف، احکام فقهی و خُلقیّات و اخلاقیّاتی که ائمّه ترویج میکردند، جای خود را دارد. تربیت شاگردِ بیشتر و ارتباطات شیعی، روزبهروز گستردهتر شد. شیعه را اینها نگهداشت. شما مرامی را در نظر بگیرید که دویست و پنجاه سال علیه آن حکومت شده است! اصلاً باید هیچ چیزیش نماند؛ باید بهکل از بین برود؛ ولی شما ببینید الان دنیا چه خبر است و شیعه به کجا رسیده است!
💔🥀💔🥀💔🥀💔🥀💔🥀
منبع: کتاب انسان ۲۵۰ ساله
@behesht_e_khane
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_س_اردکان