📖بخشی از کتاب 📖
سیمای پدر اما حکایت گویای صبر بر رنج سالیان بود و تو پا به پای او این رنج را بر دوش کشیده بودی. با غمهایش زیسته و بر دردهایش گریسته بودی. تنهایی و بی کسی اش را همدم بوده ای و زخم های کاری اش را مرهم.
چه بسا تاریخ نگاران و سیره نویسان که در ترسیم حوادث این سالهای عمر حضرت علی(ع) دانسته و نادانسته دیده بسته اند بر شکوه حضور تو در کنار پدر. لیک کدام چشم حقیقت بین است که نبیند تو در این سالهای غربت و سکوت، فاطمه بوده ای برای علی (ع) به دلداری و غمخواری و استواری ؟!
🖋دکتر الهام امین در پنج فصل کتاب «عقیله» راوی بخشهای تلخ و شیرین زندگی حضرت زینب(س) است که با قلمی شیوا و سبکی جدید نگاشتهاست.
📌با خواندن این کتاب خود را مخاطب آن وجود مقدس ببینید .
لینک خرید کتاب با تخفیف :
https://ketabresan.net/w/9wGyU
#یا_عقیله_العرب
#معرفی_کتاب
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی #واحد_پژوهش
#مدرسه_عملیه_بقیه_الله_عج
محمد جواد انصاری همدانی در سال ۱۲۸۰ش در همدان به دنیا آمد. پدر وی حاج ملا فتحعلی همدانی از علمای همدان و مادرش ماه رخسار السلطنه از بستگان ناصرالدین شاه بود.
از ۸ سالگی تحصیلات حوزوی را در شهر همدان آغاز کرد. در ۲۴ سالگی با تایید علمای آن دیار، موفق به دریافت درجه اجتهاد شد و بعد از آن به قم مهاجرت کرد. او دو مرتبه ازدواج کرد که حاصل آن ۸ فرزند بود.
برخی از ویژگیهای اخلاقی وی، پایبندی به شرع، دوری از شهرت و خدمت به دیگران بود.
وی اولین مرحله سلوک را انجام واجبات و ترک محرمات میدانست. افرادی مانند سید علی قاضی و علامه طهرانی از انصاری همدانی به بزرگی یاد کردهاند. بخشی از مستند حدیث سرو زندگی وی را بازسازی کرده است.
انصاری همدانی از ۸ سالگی تحصیلات حوزوی را آغاز کرد. علم صرف، نحو و منطق را نزد پدرش آموخت. سپس فقه، اصول و فلسفه را نزد علمایی چون میرزا علی خلخالی و سید علی عرب فراگرفت. درس طب خمسه یونانی را نزد میرزا حسین کوثر همدانی گذراند. در ۲۴ سالگی در همدان صاحب کرسی تدریس شد و علمای آن دیار اجتهادش را تایید کردند.
پس از آن به قم مهاجرت کرد و بیش از پنج سال در درس خارج عبدالکریم حائری شرکت نمود. علمایی چون عبدالکریم حائری، سید ابوالحسن اصفهانی، سید محمدتقی خوانساری و قمی بروجردی اجتهاد او را تایید کردند. وی علاوه بر اجتهاد در فقه و اصول، با طبابت نیز آشنا بود و برای درمان بیماران به خانه آنها میرفت.
او تا ۲۴ سالگی همه وقتش را صرف یادگیری علوم حوزوی کرده بود و تمایلی به عرفان نداشت. اما ناگهان با حادثهای مواجه میشود که او را متحول میکند. ماجرا از آنجا آغاز شد که تعدادی از شاگردان وی، خبر میآورند که عارفی به همدان آمده و عدهای از اهل علم دور او جمع شدهاند. او برای هدایت آنها نزد آنان میرود و نزدیک دو ساعت برای آنها دلیل میآورد که تنها راه نجات، شرع است. اما در پایان سخنانش، آن عارف خطاب به او میگوید:
به زودی تو خود آتشی به دل سوختگان عالم خواهی زد!».
پس از این رویداد تحولی در درون وی ایجاد میشود و برای یافتن پیر و مرشد و راهنمایی در مسیر عشق الهی عموماً از مردم کناره گرفته بارها برای دعا و تضرع در سرما و گرما راهی بیابان میشود یا به زیارت حرم فاطمه معصومه به قم میرفت که نهایتاً پس از توسلات مکرر فتح بابی از توسل به پیامبر اسلام برای وی حاصل میگردد و به درجهای میرسد که سید علی قاضی دربارهٔ وی میگوید: «ایشان در این راه استادی نداشته و توحید را مستقیماً از خدا گرفتهاست.»
حالات و سوز و گداز عرفانیاش سبب شد تا از سوی برخی تکفیر شود، عبدالکریم حائری (استادش) به وی توصیه میکرد که حالاتش را کتمان کند. این دوران که از حدود ۲۸ سالگی وی آغاز میشود با بیقراری و التهاب تا حدود ۴۰ سالگیاش ادامه مییابد تا به آرامش میرسد.
#هفته_کتاب
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوانی
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_سلام_الله_علیها_نظرآباد
مدرسه علمیه فاطمیه نظرآباد با همکاری واحد کتابخانه امام جعفر صادق علیه السلام نشست معرفی کتاب توسط طلاب کتابخوان برگزار نمود.
در انتها جوایزی به طلاب کتابخوان توسط کتابدار ،کتابخانه امام جعفر صادق علیه السلام اهداء شد.
#هفته_کتاب
#کتابخانه_امام_جعفر_صادق_علیه_السلام
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_نظرآباد
جشن میلاد حضرت زینب سلاماللهعلیها
🌸برگزاری جشن میلاد حضرت زینب سلام الله علیها در مدرسه ابتدایی بعثت حصارک بالا
🍀توسط طلاب و فارغالتحصیلان حوزه علمیه الزهرا سلاماللهعلیها
🌸در راستای جذب و ارتباط با دانش آموزان
🍀شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۲
#فعالیت_طلاب
#حوزه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_علیها
#مرکز_مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_البرز
🔰 برگزاری جشن میلاد با سرسعادت حضرت زینب سلام الله علیها با حضور اساتید، کادر و طلاب مدرسه علمیه تخصصی زینبیه مورخ ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲
💠جشن میلاد با قرائت قرآن کریم آغاز و با مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت علیهم السلام خانم نتاج ادامه یافت.
💠 مراسم با حضور خادمان افتخاری حرم آقا عبدالله الحسین علیه السلام و گرداندن پرچم متبرک به حرم سید الشهدا علیه السلام شور و شعف حسینی گرفت.
💠 در ادامه مسابقات مفرح و شاد با حضور طلاب و فرزندان طلاب برگزار گردید و همچنین از فعالان آموزشی و فرهنگی تقدیر به عمل آمد.
💠 لازم به ذکر است از میهمانانی که اسمشان مزین به نام زینب بود، هدیه ای اهداء شد.
💠 مراسم با سخنرانی استاد گرامی سرکار خانم ابوالقاسمی با ارائه موضوع الگوگیری از حضرت زینب سلام الله علیها در زمینه عفاف و حجاب پایان پذیرفت.
🔰گفتنی ست میهمانان گرانقدر با غذای نذری پذیرایی شدند.
✍ واحد فرهنگی زینبیه
✴️ معاونت فرهنگی-تبلیغی حوزه علمیه فاطمه الزهراسلام الله علیها از فعالیتهای مبلغین در ایام ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها خبر داد.
🔹برگزاری جشن در کانون فرهنگی هنری فاطمیه سلام الله علیها با سخنرانی سر کار خانم انصاری
🔸برپایی بزم شادی میلاد عقیله بنی هاشم در مسجد صاحب الزمان و پایگاه زینب کبری سلام الله علیها با سخنرانی سرکار خانم محمدی
🔹حضور مبلغین طرح امین جهت برپایی جشن میلاد در مدارس ابتدایی
🔸اهداء جوایز به دانش آموزانی که نامشان مزین به نام حضرت زینب است.
🔹اهداء هدیه به پرستاران توسط مبلغین طرح امین
🔸اهداء کارت خرید به خانوادههای کم بضاعت
#اعزام_مبلغ
#جشن_ولادت
#کانون_نور_الثقلین
#قرارگاه_فرهنگی
#کارگروه_جمعیت_دختران_انقلاب
#معاونت_فرهنگی_تبلیغی
#مدرسه_علمیه_فاطمه_الزهرا_سلام_الله_علیها_البرز
💢اطلاعیه پژوهش💢
🔸به مناسب هفته کتاب و کتاب خوانی هر روز یکی از تازه های کتابخانه زینبیه خدمت شما بزرگواران و پژوهشگران عزیز معرفی می شود.
📕 کتاب: "نماز پیامبر صلی الله علیه و آله و سلسله رویدادهای واقع در آن (دست بسته نماز خواندن، بررسی فقهی و تاریخی و تحلیلی"
👨🏫 مولف: سید علی شهرستانی
👨مترجم: سید هادی حسینی
📌درباره کتاب:
💢 شکی نیست که شماری از آموزه های شریعت، پس از پیامبر تغییر یافت، فقه، تاریخ، حدیث، تفسیر و اختلاف مذاهب شاهدان گویان این حقیقت تلخ هستند. نتیجه این عمل باعث شد باورها و رفتارهای متفاوت حتی در درون یک مذهب راه یافت و وحدت مورد انتظار را در جامعه اسلامی گسست و بذرهای تفرقه و نفاق را پراکند.
💢 آیت الله سیدعلی شهرستانی در کتاب «نماز پیامبر (ص)» به بررسی منشأ اختلاف در اذان، وضو و نماز، ازدواج و طلاق، حج، دیات و… میپردازد. او در این باب نوشته است که: آیا جز این است که اُمرایی آمدند و تعبد به کتاب و سنت اصیل را وا نهادند و درک و فهم خویش را ملاک و معیار قرار دادند و بر اساس مصلحت اندیشیهای خویش و ذوق و سلیقههاشان عمل کردند؛ و از آنجا که عوام مردم بر دین ملوکاند، سخن از سنت فلان و فلان به میان آمد و گویا شریعت و دینی از نو زاده شد! آیت الله شهرستانی با تتبع در حقایق، کوشیده غبارها را از چهره گزارههای شریعت بزداید و نقاب از اشخاص مرموزی بردارد که به جان دین افتادند و آن را وارونه ساختند.
📔 این کتاب در دو جلد ب چاپ رسیده است.
🔹سایه کتاب روی سرتون🔸
#هفته_کتاب
#واحد_پژوهش_زینبیه
#واحد_کتابخانه
🌸السلام علیک یا عقیلة بنی هاشم سلام الله علیها🌸
حضرت آیت الله خامنه ای «اگر الگوی زن زینب و فاطمه ی زهرا سلام الله عليها باشند کارش عبارت است از فهم درست هوشیاری در درک موقعیتها و انتخاب بهترین کارها ولو با فداکاری و ایستادن پای همه چیز» ۷۰/۰۸/۲۲
برگزاری مراسم ولادت خانم حضرت زینب سلام الله علیها
با کلام استاد بزرگوار سرکار خانم ابراهیمی
سرفصل مباحثی که ایشان مطرح فرمودند: مقام و نقش حضرت زینب(س) در دوران قبل و بعد از عاشورا
وظیفه بانوان در خانواده به عنوان پرستار روح و جسم و الگو قرار دادن ایشان
مولودی خوانی و پذیرایی
#مناسبت
#پرستار
#مدرسه_علمیه_بقیة الله_الاعظم(عج)
📚✨📚✨
💠معاونت پژوهش مدرسه علمیه معصومیه سلام الله علیها از برگزاری نشست علمی_پژوهشی به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی ،با حضور سرکارخانم اینانلو استاد حوزه و مولف کتاب مورخ ۱۴۰۲/۸/۲۹ خبر داد.
🔸استاد در ابتدای بحث به تبین اهمیت و ضرورت مطالعه و پژوهش به طلاب پرداختند و در ادامه کتابهای مستندات قرآنی دعای عرفه امام حسین (ع) و اجتهاد و تقلید در فقه شیعه را مورد واکاوی قرار دادند .
📚✨📚✨📚
#هفتهکتابوکتابخوانی
#واحدپژوهش
#مدرسهعلمیهمعصومیهسلاماللهعلیها
#معرفیکتاب
نام کتاب: بی پرده با حجاب
نویسندگان: نعیمه اسلاملو و آزاده اکبری
🔸 *وقتی دشمنان نظام و انقلاب بی پرده برهنگی و ولنگاری رو تبلیغ می کنند، تو هم بی پرده از حجاب و نقش آن در کرامت زنان بگو و شبهات ذهنی جوانان و نوجوانان رو جواب بده*
📚 *#بی_پرده_با_حجاب جامعترین اثر در طرح، دسته بندی و پاسخگویی کوتاه و منطقی به حجاب*
📚✨📚
#هفتهکتابوکتابخوانی
#واحدپژوهش
#مدرسهعلمیهمعصومیهسلاماللهعلیها
#دوشنبههای_تبیین
🔸تدریس کتاب #جهادتبیین بر مبنای دیدگاه رهبر معظم انقلاب توسط استاد گرامی سرکار خانم محمدیاری
🔹در این جلسه خانم محمدیاری ضمن تبریک میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار ویژگی حضرت زینب سلام الله علیها که اصل جهاد تبیین است را بیان کردند.
🔸 جهاد تبیین در کوفه با شام فرق دارد جهاد در کوفه به دلیل شناخت مردم از امام از طریق احساسات بوده و نتیجه عملشان را بیان کردند. ولی جهاد در شام به دلیل شناخت کم از امام، تبیین به صورت جنگ شناختی است وبیداری مردم از طریق شناخت امام است.
🔸طبق فرمایش رهبری که ده سال پیش بیان کردند مشکل بزرگ آمریکا این است که مردم ما رو نمیشناسد.
مردم ما پشت نظام هستند ولی آمریکا نسبت به مردم ما شناخت کافی ندارد.
🔹تبیین باید طوری باشد که دلها را همراه کند اگر اینطور باشد مردم سختیها را تحمل میکنند واز راه بیراه نمیشوند.
#جهاد_تبیین
#حوزه_علمیه_الزهرا_سلام_الله_علیها
#مرکز_مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_البرز