eitaa logo
کانال‌حوزه‌علمیه‌خواهران‌استان‌البرز
1.4هزار دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
1.8هزار ویدیو
336 فایل
کانال‌مدیریت‌حوزه‌علمیه‌خواهران‌استان‌البرز منتظر ارسال اخبار شما هستیم eitaa.com/kowsarnews_Alborz اطلاع رسانی ☎️شماره تماس : 📞 02634995630
مشاهده در ایتا
دانلود
جشن میلاد حضرت زینب سلام‌الله‌علیها 🌸برگزاری جشن میلاد حضرت زینب سلام الله علیها 🍀 سخنران: سرکار خانم نبوی 🌸مداح: خانم قربانی 🍀تجلیل از طلابی که نام زینب داشتند 🌸دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲ 🍀پذیرایی
📌اطلاعیه " زمان و محل برگزاری مدرسه پارلمانی " 🔺️برای عضویت روی لینک زیر کلیک کنید👇 https://eitaa.com/hokmranialborz ⚜ ----- @hokmranialborz ----- ⚜ 🌾
مدرسه علمیه فاطمیه نظرآباد کارگاه روش مطالعه هدفمند برگزار نمود: 🎤با حضور استاد ارجمند سرکار خانم رستمی
. 🔸 آزمون بازپذیری مقطع عمومی (سطح دو) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مدرسه علمیه معصومیه (س) محمدشهر کرج برگزار شد. ✍🏻 به گزارش معاون آموزش مدرسه علمیه معصومیه(س)، آزمون بازپذیری مقطع عمومی، روز چهارشنبه ۱ آذرماه با حضور داوطلبان علاقه مند به ادامه تحصیل در مقطع عمومی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه بقیه الله (عج) امروز چهارشنبه ۱ آذر مسابقه کتابخوانی در مدرسه برگزار شد . معاون پژوهش مدرسه گفت : هدف از برگزاری این مسابقه ایجاد انگیزه مطالعه و افزایش فرهنگ کتاب خوانی در بین طلاب است که بصورت گروهی و در فضایی بسیار مهیج و شاد و جذاب برگزار شد . شایان ذکر است که منبع معرفی شده برای مسابقه کتاب 《من و کتاب 》بود،که به توسعه‌های رهبری درباره کتابخوانی می‌پردازد و محتوای خوبی در این زمینه دارد. و در آخر به گروه برتر جوایزی به رسم یاد بود اعطا شد.
کتاب «دختران آفتاب» با استفاده از سبک «داستان‌مقاله» به بررسی و نقد و رد و اثبات مؤلفه‌ها و مباحث و شبهات حوزه‌ی زن و خانواده و جامعه می‌پردازد و می‌توان گفت از موفقیت زیادی در این زمینه برخوردار است. مباحث در حین برگزاری یک اردوی ده‌روزه‌ی دخترانه‌ی دانشجویی از دانشگاه تهران اتفاق می‌افتد که به‌قصد زیارت امام رضا علیه‌السلام راهی مشهد شده‌اند. به مناسبت‌های مختلف و اتفاقاتی که می‌افتد، موضوعات مطرح و بررسی می‌شوند و به نتیجه می‌انجامند. کتاب از فرازوفرودهای خوبی برخوردار است. ریزداستان‌های جالبی در زمان اردو اتفاق می‌افتد و داستان زندگی بچه‌ها و تجربیاتشان دیدنی است. گم شدن عاطفه یا حضور برادرش هم‌زمان با برگزاری اردو در مشهد، داستان بمب‌گذاری در حرم امام رضا و شهادت جمع کثیری از مردم در روز عاشورا بسیار جالب و خواندنی است. بی‌شک روح داستان در شکل‌گیری و نتیجه‌بخشی بحث‌ها بسیار مؤثر است. از منابع و مراجع خوبی در بحث‌ها استفاده شده است، مثل قرآن، روایات، «نامه‌های فهیمه»، مقالات و آمارهای کتب علمی و نشریات معتبر که به‌ مناسبت‌های مختلف از سوی بچه‌ها مطرح می‌شوند و وجودشان در دست بچه‌های دانشجو کاملاً توجیه دارد و از تصنعی شدن فضا جلوگیری می‌کند و در ضمن به خواننده این اطمینان را می‌دهد که مطلب و دلیل مطرح‌شده کاملاً محکم و علمی یا عینی و تاریخی است بی‌گمان این کتاب مخاطب عام را هم درگیر می‌کند؛ چراکه بحث‌های کتاب، جواب گفت‌وگوهای تربیتی و نقدهای اجتماعی و شوخی جمع‌های خانوادگی و محفل‌های مختلط زنانه و مردانه درباره‌ی مسائل زنان است.
کتاب «دختران آفتاب» در ۴۷۳ صفحه در قطع وزیری و توسط سه نویسنده، یعنی آقایان بهزاد دانشگر، محمدرضا رضایتمند و با محوریت امیرحسین بانکی‌پور نوشته شده و نگارش آن سه سال به طول انجامیده و توسط انتشارات سروش در سال ۸۱ برای اولین‌بار به طبع رسیده و منتشر شده است. این اثر تاکنون نُه بار تجدید چاپ شده است.
﷽؛ 🔰آزمون بازپذیری مقطع عمومی ویژه ، در تاریخ چهارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۲ ، با حضور داوطلبین علاقه مند به ادامه تحصیل ، در مدرسه علمیه فاطمیه سلام اللّٰه علیها کرج برگزار گردید.
🌺به مناسبت میلاد حضرت زینب سلام الله علیها🌺 حضور در منزل طلبه پرستار 🔰تبریک روز پرستار و قدم نو رسیده 🔰با حضور رئیس هیات امنا و استاد اخلاق جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا عباسی،سرکار خانم قهرمانی مدیر و سرکار خانم فولادی معاون آموزش مدرسه khadijehkobra.whc.ir
🔰 فضا سازی مدرسه علمیه تخصصی زینبیه به مناسبت هفته بسیج 🌷تهیه و نصب پوستر توصیه‌ های رهبری به بسیجیان 🌷یادمان شهیدان مدافع امنیت، شهید آرمان علی وردی و شهید روح الله عجمیان 🌷تهیه و نصب پوستر بسیج و فعالیتهای جهادی 🌷بیعت با آرمان‌ شهدا و نصب پوستر شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم
گزارش فرهنگی دهمین جلسه از سلسله جلسات برنامه ساعت فرهنگی با عنوان سواد رسانه و با حضور جناب آقای دکتر مومنی برگزار شد. خلاصه مباحث این جلسه: مهارت های رسانه ای: شواهد بسیاری وجود دارد که نشان میدهد مردم به سادگی و بدون ارزیابی نظراتی را که در پیام های رسانه ای دریافت میکنند می پذیرند. از جمله مهارت های رسانه ای، شکستن یک پیام به عناصر معنادار می باشد. قضاوت پیام و محتوای رسانه ای با مقایسه یک عنصر آن با عناصر استاندارد میسر است. برای مثال: تماشای تلویزیون با موفقیت تحصیلی رابطه منفی دارد. در حالی که یک الگوی جالب تر نشان می دهد تا زمانی که میزان تماشای کودک از آستانه ۳۰ ساعت فراتر نرود رابطه منفی خود را نشان نمیدهد. این برنامه روزهای دوشنبه ساعت ۱۰ برگزار میگردد.
گزارش فرهنگی نشست بصیرتی باموضوع پویش حرف آورد و محوریت فلسطین با حضور سرکار خانم هاشم خانی در برنامه صبحگاه سه شنبه ۳۰ آبان برگزار شد. ایشان با اشاره به اهمیت تبلیغ و تبیین بیان داشتند: پویش حرف آورد یک پویش تبلیغ تصویری در جهت مسائل روز جامعه است که در جهت جهاد تبیین و روشنگری موثر است. همچنین با بیان دغدغه مسلمانان نسبت به مظلومیت مردم غزه، طلاب را به شرکت در پویش حرف آورد و تولید محتوای تبلیغی در حمایت از مردم فلسطین و شرکت در پویش حرف آورد تشویق نمودند.