فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐تو بهترینی خدای مهربانم 💖
اَشهَدُ اَن لَا الَهَ الَّا الله...
🌿🌿🌿💐💐🌿🌿🌿
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
صدا ۰۰۱.m4a
14.9M
♦️چرایی انقلاب اسلامی در ایران
🔹سخنران: خانم شهره پوررمضان
#مدرسه_علمیه_زینبیه_رشت
🌷♦️🔷🌷🌷♦️🔷🌷
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
#خبر_تصویری
♦️برگزاری نمایشگاه تولیدات داخلی به مناسبت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی در مدرسه علمیه فاطمیه بندرانزلی
#معاونت_فرهنگی
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزهعلمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
♦️هیچ واکسنی در دنیا به اندازه واکسن "کوو ایران برکت" در غلبه بر ویروس جهشیافته انگلیسی نتیجهبخش نبوده است
🔸مینو محرز عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا و مدیر نظارت بر تست انسانی واکسن تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام اذعان داشت: نتیجه آزمایشهای بالینی واکسن برکت نشان داده که این واکسن اثربخشی بالایی در غلبه بر ویروس انگلیسی دارد و تاکنون هیچ واکسنی در دنیا به این اندازه نتیجهبخش نبوده است.
🔸این واکسن تاکنون هیچ عارضهای بر روی ۵۶ داوطلب دریافتکننده نداشته و اگر سازمان غذا و دارو مجوزهای لازم را صادر کند، میتوان فاز ۲ و ۳ تست انسانی را بصورت ادغام شده انجام و تا پایان سال آن را در اختیار مردم قرارداد.
🌸🌾🦋🌸🌾🦋🌸🌾
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
#نکته_ناب
✨ فصل اخیر انسان عبارت از اندیشه است لذا مِیز (فرق) دو انسان به میزان ادراک آنها از نظام هستی میباشد. هرکه را افزون خبر جانش فزون؛ «إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ» (حجرات/۱۳). این کرامت و شرافت به علم و عمل است. آنکس که قوهی درّاکهاش بیشتر است درک و آگاهی او از هستی و شئون هستی بیشتر است و او در رتبهی بالاتری از دیگران قرار دارد؛ «تِلْكَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ» (بقره/۲۵۳). این تفاضل به علم و عمل است و علم و عمل نیز جوهرند و جوهر نیز مساوق وجود است.
✨ «إِنَّ هذهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا». به فرمودهی حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام، قلب انسانها چون ظرف است و بهترین آنها قلبی است که وسیعتر باشد. این وسعت به این معناست که دل و در واقع جان آدمی به گونهای باشد که هرچه از علوم و معارف و انوار الهی به او افاضه شود، او بیشتر و بیشتر بخواهد و خوش به حال کسی که نفس او در چنین مرتبهای باشد. اگر نفس شخصی به مرتبهی سیری برسد، این نشان از توقف او دارد. جناب فارابی میگوید چنین شخصی به بیماری بولیموس یا جوع البقر مبتلا شده است و باید خود را درمان کند؛ اگر شخصی از جلسهی علمی و از یادگیری معارف حقهی الهیه گریزان باشد باید فکری به حال خود کند. حضرت سیدالساجدین علیهالسلام در دعای ابوحمزه ثمالی تعبیر لطیفی دارد. ایشان میفرماید که «سَیِّدِی... لَعَلَّکَ فَقَدْتَنِی مِنْ مَجَالِسِ الْعُلَمَاءِ فَخَذَلْتَنِی...» ای مولای من، شاید مرا از همنشینی با علما غایب دیدهای که مرا خوار نمودی... ببینید چقدر حضور در مجالس معرفتی اهمیت دارد که امام معصوم چنین فرمایش لطیفی دارد! هرگاه انسان در خود میلی به عبادت نیابد، مثلا خواندن دعا و مناجات برای او سخت و سنگین باشد بداند که نفس و باطن او دچار بیماری شده است. وقتی جسم همین شخص بیمار شود، او به سرعت به نزد طبیب میرود و چاره میجوید و اتفاقا در پی حاذق ترین پزشکان نیز میرود و هزینههای گزاف هم میکند اما باطن او مریض شده است و هیچ کاری نمیکند...
✨انسانی که از بند شهوات رها شده است همواره عطش دارد و طالب علم است و در نفس خود حدیث «مَن استَوى يَوماهُ فَهُوَ مَغبونٌ» را مرور میکند و پیوسته بیشتر میطلبد. در کسب کمالات الهیه اصلا سیر شدن معنا ندارد. اقرأ وارق، بخوان و بالا برو... اگر کسی در اینجا متوقف نباشد آیا در آن نشئه متوقف میشود؟ افاضه به او علیالدوام است و قطع نمیشود؛ «وَمَن يَخْرُجْ مِن بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى الله» (نساء/۱۰۰). این افاضه بنا به میل و عطش انسان است. هرکس حقیقتا تشنه باشد، برکات الهی که «عَذْبٌ فُرَاتٌ» میباشند «مِن فَوْقِهِمْ وَمِن تَحْتِ أَرْجُلِهِم» (مائده/۶۶) بر آنان نازل خواهد شد. اگر انسان حقیقتا طالب باشد، هم علم حضوری و اشراقی نصیب او میشود و هم خدا علم حصولی و مدرسهای را در مسیر او قرار داده و رزق او خواهد کرد.
#ح_م
🥀🍃🌾🥀🍃🌾🥀🍃
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹
#همسرانه
♦️اگه همسرمون یهو بیکار شد چه کار کنیم؟
👆برخی راهکارهای مواجهه با این موضوع
🌸🦋🌸🦋🌸🦋🌸🦋
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
۲۹ بهمن ۱۳۹۹