#ترفندهای_خانهداری
♦️جای هر ماده غذایی کجاست؟
🔸مواد غذایی برای اینکه بهتر و باکیفیتتر بمونن باید جای مناسب خودشون نگهداری بشن..
🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
💠حدیث روز 💠
🍃امام على عليه السلام:
از پرخورى بپرهيزيد؛چرا كه موجب قساوت دل،سستی در نماز و تباهی
بدن مى شود.
📚عيون الحكم والمواعظ، صفحه ۱۰۱.
💠🌾💠🌾💠🌾💠🌾
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#خبر_تصویری
♦️دیدار امامجمعه رضوانشهر و رئیسامنای مدرسه فاطمهالزهراء (س) با مدیر حوزه علمیه خواهران استان با موضوع پیگیری ساخت ساختمان برای مدرسه
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_گیلان
🌿🔹🌿🔹🌿🔹🌿🔹
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دکتر عباسی از کنار قبر «اِستِر» در همدان خطاب به صهیونیستها
🔹روز کوروش از کجا آمد؟!
🔹روزی که فقط ۱۷ سال قدمت دارد!
سه سال پیش اسرائیل خودش را لو داد؛ گفت ما از طریق روز کوروش، جمهوری اسلامی را براندازی میکنیم!
پیام دکتر عباسی به صهیونیستها: من از کنار قبر مادرتون (اِستِر) بهتون میگم..... / بیداری ملت
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan |کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#سبک_زندگی_قرآنی
🍂منتظر تحقق وعده الهی باشید.🍂
🔸قَدْ مَكَرَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ فَأَتَي اللّهُ بُنْيَانَهُم مِّنَ الْقَوَاعِدِ فَخَرَّ عَلَيْهِمُ السَّقْفُ مِن فَوْقِهِمْ وَأَتَاهُمُ الْعَذَابُ مِنْ حَيْثُ لاَ يَشْعُرُونَ.
(نحل/۲۶)
⚡️ترجمه:
كسانى كه قبل از ايشان بودند نيز علیه دین خدا توطئه ها می کردند؛ ولى خداوند به سراغ شالوده زندگى آنها رفت و آن را از اساس ويران كرد; و سقف از بالا بر سرشان فرو ريخت; و عذاب الهى از آنجايى كه نمى دانستند به سراغشان آمد.
🍁بگذارید مستکبران هرچه میخواهند توطئه کنند و برای براندازی نظام اسلامی نقشه بکشند....
🌟خداوند تمام تشکیلاتشان را به باد خواهد داد، و پایه های نظامشان را نابود خواهد کرد، چنانکه خانه های پوشالی و هیبت استکباری که برای خود ساخته اند، ویران شود و سقفش فروریزد.
🍂و انشالله آن روز بسیار نزدیک است....
#استاد_قرائتی
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_رودسر
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#خبر_مرکز
🔻دفاع مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور از جایگاه استوار مرجعیت
🔹 حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور، مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با صدور پیامی در دفاع از جایگاه استوار مرجعیت: برنده اصلی ندانمکاری جریانی که دانسته یا ندانسته پایههای استوار مرجعیت شیعی را سست میکند، دشمنان قسمخورده اسلام و انقلاب خواهند بود که با ماهیگیری از آب گلآلود، از هر وسیلهای برای رسیدن به اهداف نکبتبار خود بهره میبرند.
متن کامل پیام:
http://news.whc.ir/news/view/113198
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
⁉️متن سوال👇👇👇
چگونه بفهمیم خدا درباره ما چه نظری دارد؟ منظور از "نظر خدا"، یعنی اینکه آدمی نظر او درباره خودش یا هر شخص دیگری را چگونه بفهمد؟
✅ پاسخ 👇👇👇
حکم کلی و قطعی این است که خداوند منّان، تمامی بندگانش را دوست دارد و هدایت و سعادت آنان را میخواهد و البته که بندگان مؤمنش را بیشتر دوست دارد.
از گذشتههای دور، بسیار شایع کردند که کسی نمیداند که موقعیت و جایگاه افراد نزد خداوند متعال چگونه است؟ «کس نداند که در این بحر عمیق – سنگریزه قُرب دارد یا عقیق»!
این مطلب درست است، اما جامعیت و عمومیت ندارد؛ چرا که اگر قرار باشد آدمی موقعیت خود نزد خداوند متعال را نداند، اقدامی برای اصلاح و تلاشی برای رشد انجام نمیپذیرد – و اگر آدمی نتواند مؤمن و کافر، و یا متقی و فاسق، و یا دوست و دشمن را تشخیص دهد، که در گمراهی به سر برده و هدایت نمیشود و تولا و تبرا برایش ممکن نمیگردد.
پس، این که میگویند: «کسی جز خدا نمیداند»، اولاً ناظر بر این است که اسرار قلوب نزد اوست و به احوال تمامی بندگانش علیم و خبیر است، و ثانیاً ناظر بر این است که سطحینگر و ظاهربین نباشید و بر این اساس قضاوت ننموده و حکم ندهید. چه بسا معرفت، محبت، مودّت و اخلاص کسی که فقط نمازهای یومیه (واجب) خود را اقامه میکند، از کسی که عادت به نوافل کرده است، بیشتر باشد! اما بدیهی است که فرق او با آدم بیدین و ایمان، یا حتی مسلمانی که نماز را ترک میکند و یا سبک میشمارد، قابل تشخیص است.
خداوند متعال، در آیات بسیاری مؤمنان و کافران را در احوال و رفتارهای متفاوت توصیف نموده است؛ مانند:
«قَدْ أَفْلَحَ الْمُؤْمِنُونَ * الَّذِينَ هُمْ فِي صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ * وَالَّذِينَ هُمْ عَنِ اللَّغْوِ مُعْرِضُونَ * وَالَّذِينَ هُمْ لِلزَّكَاةِ فَاعِلُونَ * ... * أُولَئِكَ هُمُ الْوَارِثُونَ * الَّذِينَ يَرِثُونَ الْفِرْدَوْسَ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ * ...» (المؤمنون، 1 تا 10)
- حقیقتاً مؤمنان رستگار شدند * آنها که در نمازشان خشوع دارند * و آنها که از لغو و بیهودگی رویگردانند * و آنها که زکات را انجام میدهند * (آری،) آنها وارثانند * (وارثانی) که بهشت برین را ارث میبرند، و جاودانه در آن خواهند ماند ... .
«اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ» (البقره، 257)
- خداوند، ولی (دوست و سرپرست) کسانی است که ایمان آوردهاند؛ آنها را از ظلمتها، به سوی نور بیرون میبرد. (اما) کسانی که کافر شدند، اولیای آنها طاغوتها هستند؛ که آنها را از نور، به سوی ظلمتها بیرون میبرند؛ آنها اهل آتشند و همیشه در آن خواهند ماند.
هم چنین در آیات متعددی بیان نموده که چه کسانی محبوب او هستند و آنها را دوست دارد: «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَيُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ – همانا خداوند بسیار توبه کنندگان و پاکان را دوست دارد» - «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ – همانا خداوند نیکان را دوست دارد» - «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ - همانا خداوند توکل کنندگان را دوست دارد».
و همچنین در آیات متعددی بیان نموده که چه کسانی را دوست ندارد و نزد او مغبوضند: «وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثِيمٍ - و خداوند هيچ ناسپاس گناهكارى را دوست نمى دارد» - «إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ – همانا خداوند تعدی کنندگان [تجاوزکاران] را دوست ندارد» - «إِنَّهُ لَا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ – همانا او اسراف کنندگان را دوست ندارد» - «وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ – و خداوند، ظالمان را دوست ندارد» و ... .
پس، هر کسی میتواند و باید که خود را با این آیات تطبیق دهد و موقعیت فعلی خود را بشناسد و برای بهبود و ارتقاءاش تلاش نماید؛ و در مورد دیگران نیز اگر مسلمان هستند و فسق آشکار ندارند، تجسس نکند و از روی حدس و گمان حکم صادر نکند – و اگر مسلمان نیستند و یا به صورت علنی به فسق، فساد، ظلم و گناهان مبادرت میکنند، بفهمند که از کدام گروهند.
ادامه پست بعد 👆🔻👇👇
✨🔹✨🔸🔸✨🔹✨
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
ادامه پاسخ بالا 👆🔻👇👇👇
- نکتۀ مهم دیگر آن است که فرمودهاند: «به دل خودتان نگاه کنید» که مستلزم توجه به مواضع و عمل نیز میباشد. اگر خدا را دوست داری، او نیز تو را و البته بیشتر دوست دارد؛ ولی دوستی، صرفاً احساسی، عاطفی و لفظی نیست، لذا اطاعت از رسولش را نشانۀ دوست داشتنش قرار داد:
«قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ» (آل عمران، 31)
- بگو: «اگر خدا را دوست میدارید، از من پیروی کنید! تا خدا (نیز) شما را دوست بدارد؛ و گناهانتان را ببخشد؛ و خدا آمرزندۀ رحیم است.»
فرمود: بسیار شاکر باشید – بسیار مرا یاد کنید – بسیار استغفار و توبه کنید – بسیار دعا کنید – خوش اخلاق باشید – با پدر و مادر نیکی کنید – به یتیمان رسیدگی کنید – در کار خیر با هم تعاون داشته باشید – از دین خدا دفاع کنید – صابر و مقام باشید – با بصیرت باشید - اتحادتان را حول محور "حبل الله" حفظ و تقویت کنید و ... .
خداوند متعال، به غیر از عقل و وحی، به ما "میزان" عنایت نموده است؛ بنابراین، شناخت و تمیز موقعیت و جایگاه، میسر و ممکن میگردد.
#پاسخ_به_شبهات
🌺🌿✨🍃🍃✨🌿🌺
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان