♦️به، میوهای زرد رنگ که در کتب طب سنتی ایران با نام «سفرجل» آورده شده است و جهت تقویت قلب و مغز مفید میباشد.
🔸فواید میوهی به، مقوی قلب، معده و اعصاب است و دمنوش به، نوشیدنی بسیار مناسب برای پاییز و زمستان است. از دانههای میوه به در سرماخوردگی و گلودرد استفاده میکنند. دمنوش به نیز مقوی؛ اما دیر هضم است. هم مصرف خوراکی و هم بوئیدن میوه آن، موجب ایجاد حس نشاط و تقویت قلب و مغز میگردد.
🔸بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ میگردد و خوردن به، موجب تقویت معده و دهانهی ورودی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری میکند و از بدبویی دهان جلوگیری میکند. میوه به خام، دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میگردد؛ اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.
🔸میوه به علاوه بر مزه مطبوع دارای ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن و فیبر رژیمی میباشد. علاوه بر این، دارای آنتیاکسیدانهای مفید برای سلامتی از قبیل کاتچین، اپی کاتچین، لیمونن و برخی دیگر از آنتیاکسیدانها میباشد. خواص دم کرده به و خواص به پخته ، مشابه خواص دمنوش به میباشد؛ زیرا ترکیبات موجود در آنها یکسان است.
🍂☕️🍁☕️ 🍁 ☕️ 🍂
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
👆🏼این مشاغل از اول آذر ماه فعالیتشان در شهرهای قرمز کشور ممنوع میشود
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
🔻436 کتابخانه فعال در 28 استان میزبان 102 هزار کتابخوان حوزههای علمیه خواهران هستند
🔹رئيس اداره توسعه و تأمين منابع پژوهشي حوزههای علمیه خواهران از وجود دو میلیون و 29 هزار نسخه کتاب با 417 هزار و 769 عنوان مختلف در 436 کتابخانه یاد کرد و گفت: این کتابها در 28 استان مختلف توسط 102 هزار کتابخوان مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹412 کتابدار در کتابخانههای حوزههای علمیه خواهران فعالیت دارند و دو میلیون و 29 هزار نسخه کتاب با 417 هزار و 769 عنوان در این کتابخانهها توسط 102 هزار عضو مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹دو هزار و 642 پایاننامه در سامانه کتابداری فراکاووش حوزههای علمیه خواهران ثبت شده است
متن کامل:
http://kowsarnews.ir/news/view/98356/
💠💠💠♦️♦️💠💠💠
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
♦️ ویژه| پرچم در احتضار
🔺️ رهبر معظم انقلاب: رژیم آمریکا بشدّت دچار انحطاط سیاسی، مدنی و اخلاقی است و خیلی عمر طولانی نخواهد کرد و منهدم خواهد شد. البتّه بعضیهایشان اگر سرِ کار بیایند زودتر منهدم میکنند، بعضی یک خرده دیرتر منهدم میکنند؛ لکن به هر حال این حقیقت است. ۹۹/۸/۱۳
🔹🔶🔹🔶🔹🔶🔹🔶
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#فرزند_داری
♦️یکی از دروغهایی که اگر به کودک گفته بشه برای تربیتش خطرناکه و باعث دروغگو شدنش میشه، تهدید کردن بدون قصد انجامشه. سعی کنید بچهها رو تهدید نکنید مگر اینکه واقعا قصد تنبیهش رو داشته باشید.
🔺🔻🔺🥀🥀🔻🔺🔻
@kowsarnewsgiulan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
حجاب در ادیان(۲)
🔸دین یهود با قدمت حدود 3300 سال از قدیمیترین ادیان صاحب شریعت محسوب میشود. در تعالیم یهود، اعم از کتاب آسمانی و سنت و سیره پیامبران و بزرگان بنی اسرائیل، علاوه بر اشاره به رعایت عفاف و پاکدامنی و تأکید بر حجاب زنان، همواره قوانینی برای حفظ عفت عمومی وجود داشته است و اگرچه در اثر پراکندگی قوم یهود، تفاوتهایی در کیفیت رعایت آن مشاهده میشود؛ اما بههرحال میتوان از متون مقدس این آیین، قاعده اصلی و روش کلی را بهدست آورد؛ هرچند که بعضی از پیروان کنونی بدان پایبندی کافی نشان نمیدهند.
🔸عباراتی در تورات و نیز کتب انبیاء وجود دارد که رواج استفاده از حجاب سر و اندام و حتی صورت با روبند یا برقع را در قوم حضرت ابراهیم -علیهالسلام- و نیز بنیاسرائیل نشان میدهد؛ چنانکه آمده است:
در نقل ماجرای ازدواج اسحاق -پسر ابراهیم علیهالسلام یا رفقه یا به زبان لاتین ربکا- در سِفر پیدایش آمده است: «رفقه چشمان خود را بلند کرد و اسحاق را دید و از شتر فرود آمد؛ زیرا که از خادم پرسید، این مرد کیست که در صحرا به استقبال ما میآید و خادم گفت آقای من است، پس برقع خود را گرفته خود را پوشانید» (همان، سفر پیدایش: 24/65-64).
قابل ذکر است حاخام اوریل داودی، مرجع پیشین مذهبی یهودیان ایران، وجوب حجاب در شریعت یهود را مستند به همین قسمت تورات میداند.
ب) تورات در مورد عروس یهودا -پسر یعقوب پسر اسحاق پسر ابراهیم علیهمالسلام- میگوید: «پس رخت بیوگی را از خویشتن بیرون کرده و برقعی بر روی کشیده و خود را در چـادری پـوشیـده و بـه دروازه عیـنـایم کـه در راه تمنه است، نشست» (همان، 38/15-14).
🍂🍁🕊️💎💎 🕊️🍁 🍂
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
🍀حدیث روز ☘
مولی امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
اَللَّجاجَةُ تَسُدُّ الرّأیَ.
لجاجت و خودكامگی، فكر سلیم و نظر شایسته را از انسان سلب میكند.
📚نهجالبلاغه، كلمه ١٧٠
🌹☘🌹☘🌹☘🌹☘
@kowsarnewsgiulan|
کانال خبرگزاری حوزهعلمیه خواهران گیلان
افق فضل و شرف را قمری پیدا شد
یا که در طور ولایت شجری پیدا شد
باز از بحر ولایت گُـــــهری پیدا شد
نخل سرسبز ولا را ثمری پیدا شد
درسماوات و زمین جشن عظیم است امروز
عید میلاد کریم ابن کریم است امروز
🔸۴ ربیعالثانی، میلاد حضرت عبدالعظیم الحسنی -علیهالسلام- گرامی باد
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@kowsarnewsgiulan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان