⁉️سوال: ایا رقص زن در بین زنان حرام است؟💃
👈پاسخ:
📝 آيت الله خامنه اي :رقص مرد بنا بر احتياط واجب حرام است‼️ و رقص زن براى زنان اگر عنوان لهو بر آن صدق كند، مثل اينكه جلسه زنانه تبديل به مجلس رقص شود، محل اشكال است و احتياط واجب در ترك آن است؛ ⛔️
در غير اينصورت هم اگر بهگونه اى باشد كه باعث تحريك شهوت شده و يا مفسده اى بر آن مترتب شود، و يا همراه با فعل حرام (مانند موسيقى و آواز حرام) باشد، يا مرد نامحرمى حضور داشته باشد، حرام است⛔️ و در حكم فوق تفاوتى بين مجلس عروسى💅💇🏼♀️ و غير آن نيست.
✳️🔰ولي رقص زن براى شوهرش يا برعكس، اگر همراه ارتكاب حرامى (مانند گوش دادن به غنا و موسيقى حرام) نباشد، اشكالى ندارد.
#احکام_رقص_زنان
#احکام_رقص_بانوان
#احکام_رقصیدن
#رقصیدن
#رقص_مجلس_عروسی
#رقص_زن
➖➖➖➖➖➖
🆔 رسانه تخصصی فقه واحکام
🆔 https://eitaa.com/ask_ahkam
🆔 https://Sapp.ir/ask_ahkam
🆔 t.me/ask_ahkam
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فی فرج آل محمد🤲🤲🤲
@helalziyafat
عرض سلام و احترام خدمت شما گرامیان🌹
سلسله مباحث تربیتی تقدیم حضور می گردد
@helalziyafat
🌷🌷🍀🍀🌷🌷
دختران شایسته جلسه دوازدهم
🌷🌷🍀🍀🌷🌷
👇
@helalziyafat
🌷🌷🌷💚🌷🌷🌷
مادرانه ها
🌷🌷🌷💚🌷🌷🌷
🌷وظایف والدین در قبال فرزندان:
🌷تعلیم قران وآموزه های دینی به فرزندان:
🌷یکی دیگر از راههای تعالی و رشد معنویت و باورهای دینی در خانواده ، در محضر قرآن بودن است ، و به روشهای جذاب ومتنوع تعالیم قران ، در بین افراد خانواده شناخته شده و عمل شود.
🌷امام صادق علیه السلام میفرمایند:
🌷کودک تا هفت سال بازی کند، هفت سال دوم قرآن بیاموزد وهفت سال دیگر حلال و حرام (احکام ) را فرا گیرد.
(وسائل الشیعه ،ج۱۵،ص۱۹۴)
🌷امام رضا علیه السلام میفرمایند:
🌷در خانه های خود ،بهره ای از قران کریم قرار دهید ، زیرا در خانه ای که قران قرائت شود ، گشایش برای ساکنانش فراهم آید و خیرش فراوان شود و اهل خانه در برکت وفزونی باشند.
(المحجة البیضاء،ج۲،ص۲۲۰)
🌷تعالیم قرانی کودک ونوجوان را بر مسیر صراط مستقیم قرار می دهد و در دو راهیهای زندگی و فتنه ها ، مسیر حقیقت را
بر او روشن و هموار می کند.
🌷وطبق فرمایشات بزرگان دین ، فرا گرفتن قران و احکام در جوانی ونوجوانی مانند نقش بر سنگ، بر قلب او نقش می بندد، و در سازندگی او تأثیر مثبت دارد.
🌷پروردگارا فرزندان ما را در مسیر قران و دین موفق و موید بدار🤲
@helalziyafat
📜📜📜🌿🌹﷽🌹🌿📜📜📜
📜نامه به حارث همدانی
1⃣اخلاق كارگزاران حكومتی
♦️به ريسمان قرآن چنگ زن، و از آن نصيحت پذير، حلالش را حلال، و حرامش را حرام بشمار، و حقی را كه در زندگی گذشتگان بود تصديق كن، و از حوادث گذشته تاريخ برای آينده عبرت گير، كه حوادث روزگار با يكديگر همانند بوده، و پايان دنيا به آغازش می پيوندد، و همه آن رفتنی است. نام خدا را بزرگ دار، و جز به حق بر زبان نياور، مرگ و جهان پس از مرگ را فراوان به ياد آور، هرگز آرزوی مرگ مكن جز آنكه بدانی از نجات يافتگانی، از كاری كه تو را خشنود، و عموم مسلمانان را ناخوشايند است بپرهيز، از هر كار پنهانی كه در آشكار شدنش شرم داری پرهيز كن، از هر كاری كه از كننده آن پرسش كنند، نپذيرد يا عذرخواهی كند، دوری كن، آبروی خود را آماج تير گفتار ديگران قرار نده، و هر چه شنيدی بازگو مكن، كه نشانه دروغگویی است و هر خبری را دروغ مپندار، كه نشانه نادانی است. خشم را فرونشان، و به هنگام قدرت ببخش، و به هنگام خشم فروتن باش، و در حكومت مدارا كن تا آينده خوبی داشته باشی، نعمتهایی كه خدا به تو بخشيده نيكو دار، و نعمتهایی كه در اختيار داری تباه مكن، و چنان باش كه خدا آثار نعمتهای خود را در تو آشكارا بنگرد.
2⃣اوصاف مومنان
♦️و بدان! بهترين مومنان، آنكه جان و خاندان و مال خود را در راه خدا پيشاپيش تقديم كند، چه آن را كه پيش فرستی براي تو اندوخته گردد، و آنچه را كه باقی گذاری سودش به ديگران می رسد. از دوستی با بيخردان، و خلافكاران بپرهيز، زيرا هر كس را به دوستش می شناسند، و در شهرهای بزرگ سكونت كن زيرا مركز اجتماع مسلمانان است، و از جاهایی كه مردم آن از ياد خدا غافلند، و به يكديگر ستم روا می دارند، و بر اطاعت از خدا به يكديگر كمك نمی كنند، بپرهيز. در چيزی انديشه كن كه ياريت دهد، از نشستن در گذرگاههای عمومی، و بازار پرهيز كن كه جای حاضر شدن شيطان، و برانگيخته شدن فتنه هاست، و به افراد پايين تر از خود توجه داشته باش، كه راه شكرگزاری تو در برتری است. در روز جمعه پيش از نماز مسافرت مكن، جز برای جهاد در راه خدا، و يا كاری كه از انجام آن ناچاری، در همه كارهايت خدا را اطاعت كن، كه اطاعت خدا از همه چيز برتر است.
3⃣روش به كارگيری نفس در خوبيها
♦️نفس خود را در واداشتن به عبادت فريب ده، و با آن مدارا كن، و به زور و اكراه بر چيزی مجبورش نساز، و در وقت فراغت و نشاط به كارش گير، جز در آنچه كه بر تو واجب است، و بايد آن را در وقت خاص خودش به جا آوری ، بپرهيز از آنكه مرگ تو فرا رسد در حالی كه از پروردگارت گريزان باشی، و در دنياپرستی غرق باشی، از همنشينی با فاسقان بپرهيز كه شر به شر می پيوندد، خدا را گرامی دار، و دوستان خدا را دوست شمار، و از خشم بپرهيز كه لشكر بزرگ شيطان است. با درود.
📜 #نهج_البلاغه، #نامه69
📜🌹🕊
📜🌿🌹
📜📜📜📜
@farhanginarges
مصباح:
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
🗓 امروز یکشنبہ ↯
☀️ ۱۵تیر ١٣٩٩
🌙 ۱۳ ذی القعده١۴۴١
🎄 ۰۵ ژوئیه ٢٠٢٠
📿 ذکر روز :
یا ذالجلال و الاکرام "ای صاحب جلال و بزرگواری"
#حدیث_روز
🍃🌸 حكايت دنيا، حكايت آب درياست كه هرچه تشنه از آن بيشتر بنوشد، تشنه تر مى شود تا سرانجام، او را بكُشد.
📚الکافی،ج۲،ص۱۳۶
🌴🌴🌴🌷🌴🌷
@farhanginarges
❇️ قال رسول الله صلى الله عليه و آله :
مَن كانَ مسلما فلا يَمكُرْ و لا يَخدَعْ ؛ فإنّي سَمِعتُ جَبرئيلَ عليه السلام يقولُ : إنّ المَكرَ و الخَديعَةَ في النّارِ . ( امالی ص 344)
❇️ روابط بین انسانها در جامعه اسلامی باید بر اساس صداقت ،رفاقت،دلسوزی و خیر خواهی باشد، نه بر اساس فریبکاری و این که بخواهند یکدیگر را فریب بدهند! ...
🔻 گاهی فریب در مسائل مربوط به معاملات و تجارت و بازار می آید که البته بد است، لکن زیانِ آن به قدرِ همان پولی است که بر اثر فریب جابجا می شود... گاهی اوقات دائره وسیع تری پیدا می کند، اولاً خدعه به یک نفر نیست به یک جمع و جماعت است ، ثانیاً آنچه از دست می رود ،ده تومان و صد تومان و هزار تومان نیست،
🔻 گاهی دین از دست می رود! گاهی مسائل عمده از دست می رود! لذا در روابط اجتماعی ، درکارهای بزرگ، بالخصوص در کارهای مملکتی ، در کارهای سیاسی در کارهای گروهی و کارهای مربوط به تبلیغات دینی ، باید خیلی مراقبت کرد که صفا و صداقت حاکم باشد نه مکر و خدعه. پیغمبرمی فرماید : از جبرئيل عليه السلام شنيدم كه مى گفت: همانا نيرنگ و حيله گرى در آتشند. یعنی فردی که دارای این عنوان است جایش درون آتش است.
🔹 [شرح حدیث از امام خامنه ای مدظله العالی، مقدمه درس خارج مورخ 28/2/94 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
✅ #درس_اخلاق
🔵 #نکات_بسیارمهم_اخلاقی 👌😍👌
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
✨✨✨✨✨✨
🆔 @dars_akhlaq
با ما همراه باشید در ⬅️
@azahra_khash
🔺تکلیف و وظیفه ی الهی🔺
#حضرت_آیتالله_بهجت:
🖊 ای کاش میفهمیدیم که چارهی کار ما در یک چیز منحصر است و آن این است که تکلیف الهی را تشخیص بدهیم و بدانیم که چه کار را باید بکنیم و چه کار را نباید بکنیم.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٢٠٣
#در_محضر_بزرگان
با ما همراه باشید در ⬅️
@azahra_khash