5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️علی عبدی در گفتگو با علی علیزاده:
🟡"ابزارهای ناتو در سوریه مشغول به کارند"
☀️ @shidtv
نتانیاهو در دادگاه که مربوط به ۴ پرونده که حدود ۱۰ سال قبل هست:
۸ سال منتظر این لحظه بودم تا حقیقت را بگویم. هیچ عدالتی بدون حقیقت وجود ندارد
اتهامات من اقیانوسی از پوچی است
چند روز پیش با رفتن اسد یک زلزله در خاورمیانه رخ داد؛ این زلزلهای صد سال است که اتفاق نیفتاده و ما چهرهٔ خاورمیانه را تغییر دادهایم.
سمیر جعجع:
پیامی به حزب الله: بازی تمام شده است. هر روز تاخیر به لبنان آسیب می زند.
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️جورج گالووی خطاب به پیرس مورگان:
🟡"اسد هم مثل همه حاکمان عرب و همپیمان ما یک دیکتاتور بود اما جرمش فقط این بود که با ما همراهی نمیکرد | همین الان وزیر خارجه ما در عربستانِ "عاشق آزادی" برای جذب سرمایه به سر میبرد | جوری از زندانهای سوریه صحبت نکنیم که انگار خودمان گوانتانامو و ابوغریب نداشتیم و نداریم"
☀️ @shidtv
📰 توصیه روزنامه لبنانی به سران جدید سوریه درباره بی تفاوت نبودن نسبت به دشمنی آمریکا و اسرائیل؛ معنای باقی ماندن سوریه در قلب مقاومت چیست؟!
🟡ابراهیم الامین در مقاله در روزنامه الاخبار نوشت: "تلاش برای ایجاد یک دولت عادی در سوریه یک امر لازم و آشکار است، اما بعد از همه تجاربی که ما با زندگی در این منطقه به دست آورده ایم، مورد قبول نیست که پشت توهم ایجاد یک کشور مستقل بدون مبارزه با آمریکا واسرائیل مخفی شویم.
🟡به این معنا، بدون تردید هیچ چیز از معنای باقی ماندن سوریه در قلب جریان مقاومت تغییر نخواهد کرد
☀️ @shidtv
🔴 کنارهگیری از قدرت تصمیم شخصی اسد بود
🔹«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه در پاسخ به این سوال که مسکو چه نقشی در کنارهگیری «بشار اسد» از قدرت و ورود او به خاک روسیه داشته است، گفت:
▫️رئیس جمهور سابق سوریه خود بهطور شخصی برای کنار رفتن از قدرت تصمیم گرفت.
▫️مسکو همانطور که قبلاً گفتیم به گفتگوهای خود با تمام کشورهای منطقه خاورمیانه ادامه میدهد.
▫️در حال حاضر، پیشبینی اینکه سرنوشت این دوره از عدم قطعیت چه خواهد شد، دشوار است.
🔺بر اساس شواهد و آنچه از توافق دوحه درباره سوریه وجود داشته، به نظر میرسد برای توصیف موقعیت «بشار اسد» اصطلاح «کنارهگیری از قدرت» مناسبتر از سقوط است.
ایال زامیر مدیرکل وزارت جنگ اسرائیل:
ما اکنون در حال پیش بینی یک دومینوی منطقه ای هستیم. سوریه ظرف چند روز از هم پاشید، محور ایران به طور چشمگیری در نتیجه عملیات نظامی اسقاطیل و نفوذ آنها در خاورمیانه تضعیف شده. هنگامی که خلبانان اسقاطیلی با هواپیماهای جنگنده آمریکایی مجهز به فناوری اسقاطیل به پرواز در میآیند تا به پیشرفتهترین سیستمهای دفاعی ایران آسیب برسانند، پیامی قدرتمند به جهان ارسال میکنند.
سید مرتضی موسوی:
شت پرده سقوط دمشق/ نگاه نتانیاهو به تهران
جهان معاصر هیچ گاه تا این اندازه شاهد توطئه های استعماری نبوده است که مبانی و مؤلفه های اساسی اش بر اسطوره های مذهبی و سیاسی متکی باشد و از گفتمان رسانه ای مبتنی بر دروغ، تقلب و فریب برای توجیه نقشه های نژادپرستانه اش استفاده کند؛ مانند نقشه ای که به وسیله جنبش صهیونیستی مورد حمایت تئودور هرتزل در پایان قرن نوزدهم طراحی شد.
هرتسل سازمان صهیونیستی ای تشکیل داد و برای تشکیل کشور یهودی، مهاجرت یهودیان به فلسطین را ترویج کرد. وی با مواجهه با تحولات ضدیهودی در وین، به این نتیجه دست یافت احساسات ضدیهودی، ادغام یهودیان را غیرممکن میکند و تنها راهحل برای یهودیان، تأسیس کشور یهودی است.
طبق این فرضیه، یهودیان فقط افرادی نیستند که دین حضرت موسی (ع) را می پذیرند، همان طور که مسیحیان فقط دین عیسی (ع) را تبلیغ می کنند و همانطور که مسلمانان به تبلیغ دین حضرت محمد (ص) می پردازند، بلکه یهودیان جماعتی هستند که «وطن» دارند و نام تاریخی آن فلسطین است و ملیتی را تشکیل می دهند که حق دارند کشورشان را مناسب «قوم برگزیده خدا» تأسیس کنند.
این توهمات که هسته اصلی توطئه صهیونیستی را تشکیل می دهد، نمی تواند در مقابل واقعیت های انتزاعی تاریخ مقاومت کند. درواقع، اعراب کنعانی ساکنان اصلی فلسطین هستند و هزاران سال قبل از ظهور حضرت موسی (ع) آنجا زندگی می کردند.
درست است یهودیان را که واقعاً می توان از پیروان حضرت عیسی (ع) دانست، توانستند برای خود جایگاهی در فلسطین برپا کنند، اما این اتفاق در دو دوره تاریخی جداگانه رخ داد که هر کدام کمتر از 80 سال عمر داشتند.
یهودیانی که جنبش صهیونیسم را پایه گذاری کردند و توانستند برای خود در فلسطین «دولت» ایجاد کنند، هیچ ارتباطی با پیروان موسی (ع) و «قوم برگزیده خدا» یا «سرزمین موعود» ندارند، زیرا بیشترشان به قبایلی با منشأ اروپای شرقی به نام «خزر» تعلق دارند و در مقطعی میان اواسط قرن هشتم و نهم به دلایل صرفاً سیاسی به یهودیت گرویدند.
از نظر تاریخی ثابت شده است توطئه صهیونیستی اگر در جنگ جهانی اول به وسیله بریتانیا طراحی نمی شد، نمی توانست پایه های خود را در میدان تحکیم کند و در عین حال از ایجاد کشور عربی متحد در این منطقه حساس از جهان جلوگیری کرد.
وقتی نقش بریتانیا در نظام جهانی کاهش یافت، آمریکا جایگزینش شد، یعنی این پروژه ای استعماری است که به طور ارگانیک با هژمونی غرب بر جهان پیوند خورده است و نمی تواند بدون آن زیست کند.
در سال های نخست پس از تأسیس رژیم صهیونیستی در سال 1948میلادی کشورهای غربی سعی کردند جهان عرب را متقاعد کنند تجربه سختی که در دوره حکومت نازی ها پشت سر گذاشتند، یهودیان را به مشتاق ترین مردم برای داشتن کشور مستقل تبدیل کرد.
با وجود این، واقعیتهای تاریخی کاملاً خلاف این ادعا را ثابت و تأیید کرد توطئه صهیونیستی زاده استعمارگرانی بود که از ابتدا با هدف تجزیه منطقه، تضمین تسلیم دائمی اعراب در برابر هژمونی غرب و جلوگیری از ایجاد کشور قدرتمند در منطقه طراحی شد.
رژیم صهیونیستی همه فرصت های موجود را برای دستیابی به صلح همه جانبه با کشورهای عربی همسایه هدر داد. در دهه 1960 کشورهای عربی قطعنامه شماره 242 شورای امنیت سازمان ملل متحد را پذیرفتند که «مرزهای امن (میان شام و فلسطین) به رسمیت شناخته» و «تصرف اراضی دیگران به زور غیرقابل قبول بیان شد»، اما این رژیم حاضر به عقب نشینی از سرزمین های اشغال شده در سال 1967 نشد.
در اصل در دهه 1970، به ویژه پس از سفر انور سادات به اورشلیم، فرصت منحصر به فردی برای صلح همه جانبه به وجود آمد، اما این رژیم نپذیرفت و بر معاهده صلح جداگانه با مصر پافشاری کرد و فقط خودمختاری را برای فلسطینیان پذیرفت. در دهه 1990، به ویژه پس از کنفرانس مادرید که همه کشورهای عربی برای نخستین بار در آن شرکت کردند، فرصت تجدیدنظر فراهم شد.
اما این رژیم بار دیگر حل و فصل جامع اختلافات را رد کرد و بر مذاکرات جداگانه با هر کشور عربی اصرار داشت که با توافق اسلو با سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) آغاز شد. هنگامی که مذاکرات با این سازمان به شکست انجامید، جهان عرب در سال 2002 میلادی ابتکار معروفی را مطرح و در آن آمادگی خود را برای صلحی همه جانبه بر مبنای اصل «زمین در برابر صلح» و ایجاد کشور مستقل فلسطینی اعلام کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با محاصره عرفات و سپس ترور وی واکنش نشان داد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، زمانی که بادهای نهضت های اسلامی در منطقه شروع به وزیدن کرد، این رژیم بیم آن داشت با قدرت بیشتری با توطئه های صهیونیستی مقابله شود و موفق شد همکاری نزدیکی با متحدان غربی اش در کشاندن عراق به جنگی طولانی علیه ایران (هشت سال جنگ تحمیلی) داشته باشد.
در ادامه، جنگ فرقه ای میان سنی ها و شیعیان را شعله ور کرد که همچنان آتش زیر خاکستر است.
با وجود این، ایران ثابت کرد طعمه آسانی نیست که رژیم صهیونیستی بتواند به راحتی ببلعد و توانست درگیری هایش را با صهیونیست ها هوشمندانه مدیریت کند؛ به گونه ای که امتیازات زیادی به دست آورد که حزب الله لبنان در آن نقش عمده ای داشت.
حزب الله توانست جنوب لبنان را بدون قید و شرط و استوار در برابر تجاوزات صهیونیستی که سال 2006 سعی در نابودی منطقه داشت، آزاد کند و در ادامه، وارد حمایت نظامی مؤثر از گروه های مقاومت فلسطینی شد و ابتکار عمل را به دست گرفت.
شکی نیست عملیات «طوفان الاقصی» محور مقاومت ازجمله ایران را شگفت زده کرد، اما نقطه عطف بزرگی در تاریخ درگیری با رژیم صهیونیستی بود. هرچند رژیم صهیونیستی به دلایل بسیاری ایران را تهدیدی برای خود میدید که مهم ترین آنها برنامه هستهای و موشکی از سویی و نقش آن در تسلیح حزبالله و گروههای مقاومت فلسطین از سوی دیگر است، اما درگیری میان تهران و تل آویو به روش های غیرمستقیم ادامه یافت و هیچ گاه شکل تقابل مستقیم نظامی به خود نگرفت.
پس از هفتم اکتبر 2023 میلادی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی متقاعد شده بود ایران همه جبهه های ضد صهیونیستی را حمایت می کند و مغز متفکر و مدیر واقعی درگیری های مسلحانه در منطقه است، تصمیم گرفت با ایران (و نه با طرف های نیابتی اش) تسویه حساب کند.
ایران در این اثنی از خاک خود و به طور مستقیم سرزمین های اشغالی را در دو عملیات جداگانه هدف قرار داد و از موشکهای بالستیک و پهپادها استفاده کرد و حتی به تازگی اعلام کرده است قصد دارد حمله سوم را دردناکتر انجام دهد و برای آن آماده میشود.
بنابراین نتانیاهو بر این باور است، زمان آن فرا رسیده یک بار برای همیشه با ایران تسویه حساب کند، به ویژه پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که نوامبر گذشته برگزار شد. در واقع، وی ممکن است از همین حالا برای درگیری مستقیم با ایران دست به کار شده باشد. اظهارات اخیر وی نشان میدهد غرب آسیا در آستانه ورود به مرحلهای کاملاً متفاوت است.
به نظر می آید وی متقاعد شده است با وجود ناتوانی اش در آزادی زندانیان از دست حماس، باید به سمت سوریه برود تا نظام بشار اسد را با درگیری های داخلی گسترده ساقط کند. شک ندارم رژیم صهیونیستی پشت سر سقوط نظام سوریه و نخستین طرفی است که از شعله ور شدن ناآرامی ها در منطقه نفع می برد.
به احتمال زیاد صهیونیست ها برای این کار ماه ها برنامه ریزی کردند و نتانیاهو متقاعد شده است مسیر تهران، ناگزیر از دمشق می گذرد. اعتقاد کامل دارم محاسبات وی شکست خواهد خورد و ممکن است منطقه در آستانه ورود به مرحله دشوار و بسیار نگران کننده ای باشد.
✍حسن نافعه، تحلیلگر سیاسی مصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی: اسرائیل قناعت نمیکند به آنجایی که هست؛ قدم قدم پیش میرود و هر قدمی که رفت، هی میگوید ما کاری نداریم، همین است، فردا قدم بالاتری برمیدارد. امروز لبنان است، فردا- خدای نخواسته- سوریه، پس فردا عراق است و همین طور.
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🎥 امام خمینی: اسرائیل قناعت نمیکند به آنجایی که هست؛ قدم قدم پیش میرود و هر قدمی که رفت، هی میگوی
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجری الجزیره با نقشه تعاملی بررسی میکند:
ارتش "اسرائیل" از کدام بخش نفوذ زمینی خود به سوریه را آغاز کرده است؟