36.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اسیرگیری با دمپایی!
اپیزود ۴۸۷، ۶ خرداد ماه ۱۴۰۳
عملیات باورنکردنی مقاومت، حمله موشکی به تلآویو، اسیرگیری در شمال غزه
🔹 گفتگو با علی #عبدی و علیرضا #کمیلی
لینک کامل برنامه :
📺 youtu.be/Oss0CECJ8e4
@kriyaassess
در بین همه تسلیت ها جناب سید به کسانی که در شبکه های اجتماعی هم تسلیت گفتن اشاره کردن و تشکر کردن از همه
جناب سید از همه کسانی که در کشورهای لبنان، فلسطین، سوریه، عراق، جمهوری اسلامی، پاکستان، هند، ترکیه، یمن، بحرین، تونس، موریتانی، افریقا، اردن، مراکش، جیبوتی تسلیت گفتن تشکر کردن و ارزوی سلامتی برای خانواده اونها و خودشون کردن
جناب سید به طور خاص از خانواده های شهدایی که عزادار شهداشون بودن اما تسلیت گفتن در اون ایام تشکر کردن
جناب سید بخش اخر صحبتشون رو به مذبح رفح اختصاص دادن وجنایت صهیونیستهای بدتر از نازی ها
🎥#پوشش_زنده|سید حسن نصرالله: واکنش سیدحسن نصرالله به حمله وحشیانه به رفح: صهیونیستها روی نازیها را هم سفید کردهاند
دبیر کل حزبالله لبنان:
🔸صهیونیست ها به دروغ یک منطقه را منطقه امن معرفی می کند ولی چادر پناهجویان و کودکان و زنان را مورد حمله قرار می دهد.
جناب سید در اغاز کلام از همه کسانی که تسلیت گفتن، حاضر شدن در مراسم و ... بخاطر عدم امکان حضور یا پاسخ دادن به محبتشون عذرخواهی کردن و توضیح دادن که بخاطر محدودیتهای امنی بوده و توصیه مسؤولان حفظ امنیت
◀️اذعان صهیونیستها به شهادت تعدادی از اسرای غزه تحت شکنجه
روزنامه عبری زبان هاآرتص به نقل از دو منبع اعلام کرد که تحقیقات ویژه اسرائیلی حاکی از آن است که دو اسیر فلسطینی ساکن غزه در مرکز بازداشت "سدی تیمان" در اراضی اشغالی تحت شکنجه به شهادت رسیدند.
این روزنامه به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که دو اسیر دیگر نیز در نتیجه عدم درمان و بیتوجهی در محل بازداشت خود به شهادت رسیدند.
هاآرتص تاکید کرد که تعدادی از نظامیان اسرائیلی به خاطر شهادت این اسرا مورد بازجویی قرار گرفتند اما هیچکدام از آنها بازداشت نشدند.
روزنامه عبری زبان هاآرتص قبلا نیز فاش کرده بود که دهها اسیر فلسطینی ساکن غزه در بازداشتگاههای ارتش رژیم صهیونیستی تحت شکنجه به شهادت رسیدند.
اشغالگران اسرائیلی از آغاز جنگ در غزه صدها فلسطینی ساکن نوار غزه را به اسارت گرفته و به مکانهایی نامعلوم انتقال دادند و هیچ اطلاعی از سرنوشت آنها در دست نیست.
@PalestineNews
یک شبی یک عده فکر میکردند نهایت جنایت صهیونیستها رو تو المعمدانی دیدند
حالا بشینید و بشمرید تو همین مدت چندتا جنایت خارج از عقل بشر انجام داده
پریشب رفح اونطوری شد، امروز دوباره رفح
فکر کردید خط قرمزی هست؟
اسرائیل تا هست جنایت هست
آقای سازمان ملل، اون موقعی که این رژیم حرامزاده رو ننر تربیت میکردید و هرچه میخواست بهش میدادید تا ساکت و راضی شه، فکر امروز رو میکردید که یک ارزن برای شما ارزش قائل نیست و کار خودش رو میکنه
جنایت، جنایت، جنایت...
أخٌفيالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب سید با بغض از پسر شهیدشون یاد کردن و گفتن مادر مکرمه شون علاقه زیادی به شهید هادی نوه شهیدشون داشتن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر اختصاصی المنار از حضور جناب سیدحسن نصرالله بر بالین مادر مکرمه شون
از زمان آغاز جنگ، حزبالله بیش از ۳۰۰۰ راکت،موشک و پهپاد به سمت شمال فلسطین اشغالی پرتاب کرده است و بسیاری از شهرکهایی که ساکنان آن تخلیه شدهاند و امیدوار بودند به زودی به آن بازگردند، آسیبهای زیادی دیدند. در وزارت جنگ تا کنون ۹۳۰ گزارش خسارت در۸۶ شهرک در شمال ترسیم شد. مقامات امنیتی اسقاطیل تخمین می زنند که در شهرک هایی که بیشترین آسیب را متحمل شده اند، با توجه به نیاز به بازگرداندن ویرانی های ایجاد شده، ساکنان حداقل یک سال پس از پایان جنگ می توانند به خانه های خود بازگردند. رئیس شورای منطقه ای متا اشر: شهرک ها مورد بی توجهی قرار گرفته اند، زیرساخت ها ویران شده و خانه ها برچیده شده است. شهرک های حصار در وضعیت فاجعه باری قرار دارند.
واقعیت اینجا غیرقابل تحمل است، اژیرخطر ، موشک، موشک ضد تانک، رهگیری و آتش
هر روز، از جمله امروز، موشک های ضد تانک حزب الله خانه ها را ویران می کند. در حال حاضر نمی توان آنها را بازسازی کرد زیرا درتیررس دشمن هستند
ارتش و دولت جنگ در شمال را به عنوان یک جبهه فرعی تعریف می کنند، در حالی که بیشتر نیروها و توجهات معطوف به جنگ غزه است
در حالی که خسارات جنگ در بسیاری از محلات مشهود است، در برخی از محلات تخریب بسیار سنگین است و در آن بیشتر خانه ها و زیرساخت ها آسیب دیده است. در کیبوتز مناره بیش از ۷۰ درصد خانه ها به همراه بسیاری از ساختمان های عمومی ویران شدند. بر اساس داده ها، حدود ۴۵۰ خانه شخصی و ۲۰۰ ساختمان اجتماعی در تمام سکونتگاه های شمالی آسیب دیده اند و به زیرساخت ها آسیب زیادی وارد شده است.
بیشترین خسارت (۷۰ درصد) در شمال به خانه های شخصی، سپس به ساختمان های عمومی (۱۸ درصد) و بقیه خسارت به زیرساخت ها و سایر املاک (۱۳ درصد) وارد شده است. حدود یک چهارم خسارات وارده توسط نیروهای ارتش اسقاطیل در عملیات ها و مابقی ناشی از فعالیت دشمن عمدتاً از طریق موشک های ضد تانک بوده است. از ۹۳۰ خسارات ثبت شده، ۳۱۸ خسارات متوسط تا سنگین طبقه بندی شدند.
پس از مناره، شهرکهایی که بیشترین خسارت را متحمل شدهاند عبارتند از: کریات سوراخه (شمونه سابق) (۱۲۴ گزارش خسارت)، شلومی (۱۱۳)، عرب العرمش(۹۹) و شتولا (۶۲) هستند
دلیل آسیب بسیار بیشتر به این شهرکها نزدیکی آنها به مرز، دید مناسب برای حزبالله و حضور نیروهای ارتش اسقاطیل است.
أخٌفيالله
یکی از فرماندهان گروهک تروریستی دمکرات در عملیات مشترک نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران و آسایش اقلیم کردستان عراق دستگیر شد
ضمن اینکه اعلامیههای ایرلند، اسپانیا و نروژ بر دیگر کشورهای اروپایی ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان فشار خواهد آورد تا آنها نیز اقداماتی در حمایت از فلسطین انجام دهند.
به رسمیت شناختن فلسطین به وسیله سه کشور اروپایی میتواند سایر کشورها را تشویق کند در آینده اقدامات مشابهی انجام دهند که انزوای رژیم صهیونیستی را افزایش خواهد داد و آن را برای تبعیت از قطعنامههای بینالمللی زیر فشار قرار میدهد.
همچنین میتواند به تقویت موقعیت فلسطینیان در مذاکرات آتی و تلاش برای راهحل جامع و عادلانه برای موضوع فلسطین منجر شود.
🖌سید علی نجات
امشب صلوات هدیه کنیم به شهدای رفح که سوختند تا هر که خواب است در این جهان بیدار شود
وای بر آنکه خود را به خواب زده
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم، برای منتظرترین شهدا
در بحبوحه تنشهای بینالمللی در نتیجه افزایش درگیریهای منطقهای و تداوم تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، سه کشور اروپایی به طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت شناختند؛ اقدامی که برآیند عملیات «طوفان الاقصی» و حاکی از ارسال پیام مهم برای آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
نروژ، ایرلند و اسپانیا اواخر هفته گذشته از تصمیم خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین خبر دادند تا به این ترتیب تابوی غربی که دههها به طول انجامیده است، شکسته شود. دو کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا یعنی اسلوونی و مالت نیز هفتههای اخیر اعلام کردهاند با هدف برقراری صلح در منطقه ممکن است کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.
به هر روی، اعلام به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی سه کشور اروپایی خشم مقام های صهیونیست را برانگیخت؛ به نحوی که تلآویو بلافاصله از فراخواندن سفیران خود در نروژ و ایرلند خبر داد و اسپانیا را نیز تهدید کرد.
حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه و طولانی شدن آن، تخریب گسترده و هدف قرار دادن غیرنظامیان، به شهادت رساندن حدود ۳۶ هزار نفر و هدف قرار دادن فعالان حقوق بشر، موج بزرگی از همدردی با فلسطینیان ازجمله اعتراضات دانشجویی را در دانشگاههای بینالمللی برانگیخت و موضوع به رسمیت شناختن دولت فلسطین به عنوان گزینهای واقعبینانه و ضروری برای اجتناب از جنگ مجدد در آینده مطرح شد.
در حقیقت، جنایتها و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و کشتار هدفمند مردم فلسطین و نیز خودداری کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از رساندن کمکهای انسان دوستانه به مردم در نوار غزه موجب شد سیل اعتراضات در تمامی کشورهای جهان دامنهدار شود؛ عاملی که حتی حامیان رژیم صهیونیستی را به واکنش وادار کرد.
در همین راستا، هفته گذشته دادستان کل دیوان کیفری بینالمللی درخواستی برای صدور حکم بازداشت نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی ارائه و اعلام کرد، این تصمیم به خاطر کشتار فلسطینیان، ایجاد گرسنگی به عنوان روشی برای جنگ، جلوگیری از رسیدن کمکهای بشردوستانه به نوار غزه و هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان گرفته شده است. درخواست دادستان کل دیوان برای دستگیری نتانیاهو با استقبال بسیاری از کشورها حتی متحدان اروپایی واشنگتن مواجه شد.
در حال حاضر حدود ۱۴۰ کشور از مجموع ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد، فلسطین را به رسمیت میشناسند که این تعداد بیش از دو سوم اعضای سازمان ملل متحد است. البته سهم قابل توجه این کشورها دولتهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتیناند و کشورهای اروپایی در این فهرست پرشمار نیستند.
با وجود این، با اضافه شدن اسپانیا، نروژ و ایرلند تعداد کشورهای اروپایی که فلسطین را به رسمت میشناسند به عدد ۱۰ میرسد که ۹ کشور عضو اتحادیه اروپا هستند. در سال ۱۹۸۸ میلادی کشورهای مجارستان، لهستان، رومانی، جمهوری چک، اسلواکی و بلغارستان چنین تصمیمی اتخاد کردند و سایر کشورهای اروپایی سالهای بعد فلسطین را به رسمیت شناختند.
به رسمیت شناختن کشور فلسطین به وسیله کشورهای اروپایی تنها اعلامیه ای نمادین نیست، بلکه گامی نشان دهنده تغییر کیفی در مواضع این کشورها در قبال مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی است. به رسمیت شناختن بیانگر نارضایتی این کشورها از سیاستهای واشنگتن است که همواره در کنار تلآویو و بیتوجه به حقوق فلسطینیان قرار دارد.
همچنین نشان دهنده تمایل اروپا برای ایفای نقش مستقلتر و مؤثرتر در عرصه بینالمللی است، زیرا کشورهای اروپایی همیشه از رویکردی منطبق با سیاستهای آمریکا پیروی کردهاند، اما به رسمیت شناختن نشان دهنده تمایل به رهایی از وابستگی و اتخاذ سیاستهای مستقلتر در برخی پروندههاست.
اقدام کشورهای اروپایی دربردارنده پیامی روشن است که مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی نیازمند راه حلی عادلانه و جامع است که حقوق مردم فلسطین برای ایجاد کشور مستقل خود را در مرزهای ۱۹۶۷ میلادی به رسمیت بشناسد.
به رسمیت شناختن کشور فلسطین به وسیله سه کشور اروپایی نشانه سرخوردگی اروپا از خودسری کابینه افراطی نتانیاهوست که دستاوردی مهم و پیروزی دیپلماتیک برای فلسطینیان و تقویت جایگاه آنها در مجامع بینالمللی به شمار میآید.
با توجه به گسست عمیق در جامعه صهیونیستی به سبب بیزاری از عملکرد کابینه دستراستی نتانیاهو، فضای کنونی ممکن است به افزایش نارضایتیهای داخلی بینجامد و نتانیاهو و متحدانش را بیش از پیش در جبهه داخلی در موضع ضعف قرار دهد.
با توجه به اینکه از مجموع ۲۷ عضو اتحادیه اروپا ۹ کشور به علاوه نروژ فلسطین را به رسمیت شناختهاند، اقدام جدید سه کشور میتواند گامهای بعدی را در سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا برای زیر فشار قرار دادن تلآویو برای تبعیت از قوانین بینالمللی و قطعنامههای سازمان ملل متحد و پذیرش فلسطین در جامعه جهانی شکل دهد.