eitaa logo
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
21.8هزار دنبال‌کننده
28.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
181 فایل
کریا نام منطقه ایست در قلب تل آویو که وزارت جنگ، ستادکل نیروهای نظامی، آمان، ستاد نیروی هوایی و دریایی در آن مجتمع است. «کِریا» نام مستعار این رژیم پادگانی، اشغالگر و تروریست است. جهت تبادل نظر و ارائه پیشنهادها: https://gkite.ir/es/9435017
مشاهده در ایتا
دانلود
آقایون داداشا صدا رعد و برق هستا
زیرساخت‌های ارتباط فرماندهی و کنترل و دفاع موشکی صهیونیستی‌ها هدف قرار گرفت روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹موج پنجاه و هفتم عملیات وعده صادق۴ با رمز مبارک "یا سیدالساجدین علیه السلام" تقدیم به خردسال ترین شهید جنگ رمضان "مجتبای سه روزه" که امروز در آغوش مادرش همراه با خانواده بشهادت رسید ، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی شامل زیرساختهای ارتباط فرماندهی و کنترل و دفاع موشکی با سامانه دقیق و نقطه زن خیبر شکن و عماد و قدر و پایگاه العدید محل استقرار تروریستهای امریکایی با موشکهای نقطه زن، میانبرد، سوخت جامد و مایع ذالفقار و قیام و پهپادهای هوشمند و انهدامی در شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان با عنایت الهی با موفقیت انجام شد.
افشای دیدار محرمانه پهلوی و رئیس موساد پهلوی، موساد، عملیات خیابانی! رسانه‌های عبری با انتشار یک تصویر دیده نشده، از جلسه ویژه و محرمانه رضا پهلوی با دیوید بارنا (رئیس موساد) پرده برداشتند. افشای این دیدار مهر تأییدی بر اسناد امنیتی اخیر است که نشان می‌دهد دو طرف بر سر ایجاد یک شاخه عملیاتی در داخل خاک ایران ، با پشتیبانی همه‌جانبه اطلاعاتی، لجستیکی و رسانه‌ای موساد، به توافق راهبردی رسیده‌اند. با کنار هم قرار دادن پازل این دیدار ویژه، ماجرای خیابانها در دیماه و تحرکات میدانی گروهک‌های تجزیه طلب، پیش‌بینی می‌شود که طی روزهای آتی باید منتظر موج سنگینی از سناریوهایی باشیم که هدف‌شان سوق دادن فضای عمومی کشور به سمت درگیری‌های خشن داخلی و خیابانی است.
هشدار قالیباف: رژیم جنایتکار اسراییل می‌خواهد در عملیات پرچم دروغین به مسجد الاقصی آسیب بزند، مسلمانان آماده اقدام هماهنگ باشند 🔹 قالیباف رئیس مجلس با اشاره به ادعاهای دروغین رژیم صهیونیستی در دو روز اخیر نوشت: «رژیم جنایتکار اسراییل در اندیشهٔ آسیب وارد کردن به مسجد مقدس الاقصی و پیشبرد دستور کار پلید خود است. 🔹 باید نسبت به عملیات‌های پرچم دروغین رژیم در این خصوص حساس باشیم. امت واحدهٔ اسلام باید آگاه و هر لحظه آمادهٔ اقدام یکپارچه باشد.
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔷سردار سرلشگر پاسدار محسن رضایی با حکم فرمانده معظم کل قوا بعنوان مشاور نظامی فرمانده کل قوا منصوب ش
✅ راستی‌آزمایی 🔴انتصاب محسن رضایی به‌عنوان مشاور نظامی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای ❌نتیجه بررسی: نادرست ▫️برخی کانال‌های تلگرامی مدعی شده‌اند که سردار محسن رضایی به‌عنوان مشاور نظامی آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای منصوب شده است. ▫️بر اساس اطلاعیه رسانه آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، هیچ حکم جدیدی صادر نشده و افراد همچنان با احکام پیشینِ شهید سید علی خامنه‌ای در جایگاه‌های سابق خود مشغول به فعالیت هستند. @Akharinkhabar | akharinkhabar.ir
هدایت شده از کانال حمید کثیری
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایگاه بسیج نازی‌آباد مورد اصابت قرار می‌گیرد و می‌گوید اسرائیل تشکر تشکر! و حالا سازمان اطلاعات سپاه او را دستگیر کرده است ... 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از م شرفی
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلبریتی‌ها اینترنت را بهانه نکنند!! ▪️میثاقی: سلبریتی‌هایی که الان سکوت کردند در ماجرای دی‌ماه دنبال این بودند مطالبشان در فضای مجازی دیده شود.
بل احیاء؛ قابی ماندگار از مجاهدان شهید عراقی در جهت حمایت از ایران که در روزهای اخیر توسط اشغالگران آمریکایی به شهادت رسیدند .
خبر مرگ نتانیاهو که از این صفحه منتشر شده، فیکه... کافیه آیدی صفحه رو نگاه کنید... آخرش دوتا y داره و صفحات فیک اینطوری هستند. خلاصه تیک آبی ملاک نیست و این عوضی خبر مرگش نیومده
❌️ بسیار مهم | اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات در خصوص سوءاستفاده سربازان اسرائیل از مراسم چهارشنبه آخر سال 🔺️ستاد خبری وزارت اطلاعات: هموطن گرامی؛ ضمن تشکر صمیمانه برای حفظ اتحاد مقدس و همدلی یکپارچه برای دفاع میهنی در مقابل دشمن متجاوز، به استحضار می رساند که معدود سربازان اسرائیلی در پی سوء استفاده از مراسم چهارشنبه آخر سال و اقدام به خرابکاری و برهم زدن آرامش و امنیت جامعه هستند. 🔺️استدعا دارد ضمن حفظ هوشیاری، موارد مشکوک را بلافاصله به کانال ستاد خبری وزارت اطلاعات در پیام رسان های ایتا، بله و روبیکا به آدرس vaja۱۱۳@ (با تیک آبی) یا شماره های ۱۱۰ و ۱۱۴ گزارش فرمایید.
هدایت شده از S.M.m
📷 خیابان‌های کرمانشاه از خون‌خواهان خالی نمی‌شود @Farsna