⬆️ چاپ سوم آن را در کتابخانه دارم که بالغ بر 720 صفحه است. اشتباهاتی در آن دیده میشود ولی در اینگونه مطالعات مغتنم است.
هدایت شده از شهید سید محمدباقر صدر
شهید صدر در پاسخ به کسی که به او پیشنهاد داده بود خودش زندگینامهاش را بنویسد:
خون من سرگذشت مرا شرح خواهد کرد، من جز خدمت به اسلام چیز دیگری نمیخواهم و اسلام امروز به خون من محتاجتر است تا شرح حال زندگیام.
#مغزمتفکراسلامی
#نابغه_ای_که_نمیشناسیم
#شرح_صدر
▪️ ١٩ فروردین، چهلمین سالگرد شهادت شهید صدر
🆔 @shahidsadr
"پاسخ به پاسخ" کتابچه کوچکی از محمد مردوخ کردستانی (متوفی 1354ش) در رد کتاب "گم شده شما" تالیف آیت الله محمد یزدی و چهار مقاله محمدرضا مدنی شیرازی است. کتاب به سبکی جدلی نوشته شده است و مجموعه ای از شبهات علیه امامیه را که در متون وهابیان متداول است و درون مایهای تکفیری دارند، یکجا ارائه کرده است؛ ولی از حیث ادله و ارجاع به منابع مرجع قابل اعتنا نیست. او همچنین یکی از منتقدان فتوای تقریبی مرحوم شیخ محمود شلتوت بود و مرحوم آیتالله حاج میرزا خلیل کمرهای نیز جوابیهای به او دارد.
نمونه ای از استدلال مردوخ کردستانی - مقایسه شود با تحقیقات علامه امینی در مدخل هر یک از مجلدات کتاب الغدیر فی الکتاب والسنة و الادب. حدیث غدیر حدیثی است متواتر و مورد اجماع همه بزرگان و علمای اسلام در طول تاریخ اسلام؛ و در این عبارات که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» تردیدی نیست. علامه امینی هوشمندانه مدخل هر مجلد از کتاب «الغدیر» را به تفکیک هر قرن، از شعر شاعران بزرگ جهان اسلام آغاز کرد و به کندوکاو در آثار لغتشناسان و محدثان و مورخان و مفسران پرداخت و به خوبی نشان داد که برجستهترین شاعران عرب، که فهم آنان در زبان و ادبیات عربی «حجت» است، لفظ مولی در حدیث غدیر را به معنای امامت و سرپرستی امیرالمؤمنین دانستهاند علامه امینی حدیث غدیر در شعر و ادب عربی را از خود امیرالمؤمنین علیه السلام و صحابه شروع کرد بعد شعرا، بعد تابعین، که به طور ارسال مسلم و یقینى این حدیث را از پیغمبر (ص) نقل کردهاند و در مدخل هر کتاب قرن به قرن فهم صحابه، تابعان و شعراء و بزرگان زبان و ادب عربی را از مفهوم « ولی » آورده است.
اگر تمامی اینگونه کاریکاتورها (در رد آل سعود و وهابیت) را که در میان ملل مختلف اسلامی طراحی شده است، جمع کنیم کتابی بزرگ با فصلها و موضوعات گوناگونی میشود. ارزش جمعآوری دارند.