eitaa logo
کاميار صداقت ثمرحسيني
171 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
166 ویدیو
747 فایل
✏️ دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دکتری علوم سیاسی - اندیشه سیاسی در اسلام) ☑️ موضوعات کلی: وهابیت پژوهی، فلسطين، تاریخ شفاهی وحدت اسلامی و... عموما مبتنی بر تولید مستقل محتوا 📠ارسال پیام : kamyarsedaghat@. gmail
مشاهده در ایتا
دانلود
کتاب سبيل النجاة والفكاك من موالاة المرتدين والأتراك. از حمد بن عتیق مفتی دولت دوم سعودی. که توسط انتشارات رسمی داعش در زمان اشغال شهر موصل منتشر شده است. دولت سعودی به دلیل ملاحظات سیاسی کتاب حمد بن عتیق را با حذف واژه الاتراک (ترکها که مراد عثمانی ها بودند) و جایگزینی آن با واژه المشرکین منتشر کرد ولي داعش تصریح به تکفیر ترکها دارد.
کتاب لطائف الحکمه از سراج الدین محمود ارموی (قرن هفتم) - در مبحث فضیلت علم علی الاطلاق از قرآن و تورات و انجیل و زبور و اخبار رسول(ص) دلیل آورده است. (ص 13) معلوم میشود که این بحث که علم بهتر است یا ثروت از دیرباز بوده است و دلایلی را در رجحان علم بر مال ارائه کرده است. (ص 20) باب لطیفی نیز "در بیان حکم و معدلت کردن در منزل خود" نگاشته است که خواندنی است. ⬇️
در وهابیت پژوهی همه وقایع را باید با هم دید: یک نما به روایت دانشگاه استنفورد http://web.stanford.edu/group/mappingmilitants/cgi-bin/maps/view/alqaeda
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 حدیث روز 💠 ❇️ اینگونه خود را معطر کنیم 🔻امام رضا علیه‌السلام: تعَطَّرُوا بِالاسْتِغْفَارِ لاَ تَفْضَحْکُمْ‏ رَوَائِحُ الذُّنُوبِ ⚜با آمرزش‌خواهی و استغفار خود را معطر کنید تا بوی گناهان شما را رسوا نکند. 📚 امالی الطوسی، ص ۳۷۲ @HawzahNews
گزارش سخنرانی درباره دادکاوی در وهابیت پژوهی معاصر د رپژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دیروز (31 شهریور 1398) با مثالهای بیشتر و با تاکید بر جنبة کاربردی آن در موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت (ع) ارائه شد. ان شاء الله پس از برگزاری سومین جلسه، متن و منابعِ یادشده در جلسات مذکور ویرایش و منتشر خواهد شد. http://www.ihcs.ac.ir/fa/news/18549/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D9%87%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D8%B5%D8%B1-
خاطره حضرت آیت‌الله‌العظمی حاج شیخ جعفر سبحانی از سفر حج سال 1366 ه.ش: «يكى از مدرسان حرم شريف پس از مذاكراتى پرسيد: «هَلْ لِلشيعَة تَأْليف؟» (آيا شيعه كتابى دارد؟) گفتم: يالَلأسف، شخصى در امّ القراى اسلام به سر مىبرد ولى تا اين حد از فرهنگ شيعه ناآگاه است ... تبليغات سوء آن چنان اثر نهاده كه مدرس حرم از اصالت شيعه تا اين حد ناآگاه است كه حتى نام كتب شيعه را نشنيده است!» (سبحانی، 1381: در ساحل تقریب، انتشارات مشعر، ص 91)
دستخط فرج الله زکی الکردی را در صفحه 93 منبع زیر کتاب (طباعة الکتب و وقفها عند ملک عبدالعزیز) ملاحظه فرمایید. این فرج الله زکی کردی در مصر بهائیت خود را اعلام کرد و یکی از رهبران مبلغ بهایی بود. جالب است که برای انتشار کتابهای وهابیان از دفتر ملک عبدالعزیز حقوق دریافت می‌کرده است.
⬆️ نکات ذیقیمتی درباره سیاست نشر وهابیت توسط ملک عبدالعزیز و حقوق بگیران و عوامل فرهنگی او در کشورهای مختلف اسلامی در کتاب مذکور نهفته است.
[مربوط به فایل پایین⬇️ ] هم تروریست‌های داعشی و هم مفتیان دربار سعودی، کتابهای محمد بن عبدالوهاب را به منظور تربیت مسلمانان منتشر می‌کنند. فرقی ندارد در انتشارات دانشگاه اسلامی امام محمد بن سعود باشد یا در انتشارات (مکتبة الهمة موصل) توسط سازمان تروریستی داعش ؛ داعش گذشته آل سعود است و آل سعود آینده خلافت خودخوانده داعش.