اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه
مسئله عدالت فرهنگی در دولت شهید رئیسی به ثمر نشست
◽جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در دولت شهید رئیسی بر مسئله عدالت فرهنگی و تأمین زیرساختهای فرهنگی در مناطق کمبرخوردار اهتمام جدی بود که امروز در کرمانشاه به ثمر نشست.
🔻به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان کرمانشاه، سید محمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز ۱۹ مردادماه در آئین افتتاح مجتمع فرهنگی و هنری شهرک دانش، از کرمانشاه بهعنوان برگ زرین و سند افتخار مقاومت و آزادی در تاریخ انقلاب اسلامی یادکرد.
🔻وی ادامه داد: امروز در کرمانشاه در راستای بحث عدالت فرهنگی و تأمین زیرساختی حوزه فرهنگ و هنر یک مجتمع فرهنگی و هنری در قسمتی از شهر (شهرک دانش) که از کمبود زیرساختهای فرهنگی و هنری رنج میبرد، افتتاح شد.
🔻جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مجتمع فرهنگی و هنری شهرک دانش را خانه امیدی برای اهالی فرهنگی و رسانه قسمت شمالی شهر کرمانشاه دانست و گفت: در دولت شهید رئیسی بر مسئله عدالت فرهنگی و تأمین زیرساختهای فرهنگی در مناطق کمبرخوردار اهتمام جدی بود که امروز در کرمانشاه به ثمر نشست.
🔸تزریق ۷.۵ میلیارد تومان از محل قرارگاه شهید آوینی به کرمانشاه
🔻وی تصریح کرد: مجتمع فرهنگی و هنری تلاش شهر کرمانشاه بعد از پنج سال توقف، عملیات اجرایی دوباره آن از سال ۱۴۰۰ با تزریق ۲۵ میلیارد تومان آغاز شد و در مجموع با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، امروز به بهرهبرداری رسید.
🔻هاشمی ادامه داد: در دولت سیزدهم علاوه بر اینکه در بحث زیرساختهای مختلف فرهنگی و هنری در شهرهای مختلف در تلاش بودیم؛ از لحاظ نرمافزاری و تولیدات فرهنگی و رسانهای نیز اهتمام جدی داشتیم که یکی از آن راهاندازی قرارگاه شهید آوینی بود که به منظور حمایت از تولیدات هنری با تقویت بنیه فرهنگی استانها شکل گرفت؛ از منابع همین قرارگاه ۷.۵ میلیارد تومان به استان کرمانشاه تزریق شده است.
🔻وی خاطرنشان کرد: مجتمع فرهنگی و هنری بیستون نیز آماده افتتاح است، تنها تجهیزات آن باقی مانده که انشاءالله در هفته دولت افتتاح خواهد شد.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
┏━━ °•🖌•°━━┓
♦ @ksh_farhang
┗━━ °•🖌•°━━┛
🔍روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه
⭕️ مجتمع بزرگ فرهنگی هنری دانش افتتاح شد
⭕️ یک خدمت ویژه دولت شهید رئیسی به اهالی فرهنگ و هنر کرمانشاه
🔹 مجتمع فرهنگی هنری دانش واقع در شمال شرق شهر کرمانشاه با حضور سید محمد هاشمی، جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه صبح روز جمعه ۱۹ مرداد ماه افتتاح شد.
🔹 این مجتمع با کیفیت و تجهیزات بروز و کامل در خدمت شهروندان و اهالی فرهنگ، هنر و رسانه خواهد بود.
🔹 مجتمع فرهنگی هنری دانش با سالن آمفی تئاتر ۵۰۰ نفره، پلاتو ۱۰۰ نفره، سن رو باز، نگارخانه نمایش آثار هنری، استودیو ضبط صدا و موسیقی با مساحتی بالغ بر ۲۵۰۰ متر مربع احداث شده که برای آن بیش از ۳۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
📆 جمعه / ۱۹ مرداد ماه/ ۱۴۰۳
روابط عمومی استانداری کرمانشاه
🆔 https://eitaa.com/ostandari_ksh
🆔 https://ble.ir/ostandari_ksh
🆔 https://t.me/ostkrh
استاندار کرمانشاه در افتتاحیه مجتمع فرهنگی هنری دانش:
⭕️ با افتتاح مجتمع دانش و بیستون، کرمانشاه در بین سه استان برتر از نظر سرانه فرهنگی قرار می گیرد
⭕️ سرعت اینترنت با تلاش دولت شهید رییسی ۷۰ برابر شده است/ اشتراک اینترنت پرسرعت استان در حال واگذاری است
⭕️ اختصاص ۳۰ همت به پروژه راهآهن کرمانشاه-خسروی/ بازسازی باند اصلی فرودگاه کرمانشاه تا پایان شهریور افتتاح میشود
مشروح خبر
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
⭕️ دولت سیزدهم عدالت فرهنگی را پیشانی کار خود قرار داد
مشروح خبر
📆 جمعه / ۱۹ مرداد ماه/ ۱۴۰۳
روابط عمومی استانداری کرمانشاه
🆔 https://eitaa.com/ostandari_ksh
🆔 https://ble.ir/ostandari_ksh
🆔 https://t.me/ostkrh