#گفتگوی_زنده
#ویژه
🔊 رسانه فکرت به مناسبت یادبود امام راحل برگزار میکند:
☑️ ایده روحالله
بررسی ایده دولت از منظر امام خمینی(ره)
با حضور:
👤دکتر مرتضی اشرافی؛ قائممقام اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه اهلبیت
⏰ دوشنبه ۱۴ خرداد، ساعت ۲۰
🖇 در بستر اینستاگرام فکرت
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
♦️خطای شناختی
📌"توانایی ادراک"
(I-Can't-Believe-It Syndrome یا "It Can't Be True" Bias)
زمانی رخ میدهد که فرد به سختی میتواند اطلاعات یا واقعیتهایی که با باورها یا انتظارات فعلی او مغایرت دارند را بپذیرد. این نوع خطا میتواند منجر به رد اطلاعات درست و تأیید تعصبات شخصی شود.
🔸️ مثال
فرض کنید فردی به نام علی به شدت باور دارد که سیگار کشیدن هیچ تأثیری بر سلامتی او ندارد، زیرا پدربزرگش تا سن 90 سالگی سیگار کشیده و سالم بوده است. وقتی علی با مطالعات و تحقیقات علمی که نشان میدهند سیگار کشیدن مضر است مواجه میشود، او به سختی میتواند این اطلاعات را بپذیرد و همچنان باور دارد که سیگار کشیدن برای او ضرری ندارد.
🔸️ تصحیح
برای تصحیح این نوع خطا، علی باید سعی کند به جای تکیه بر تجربیات شخصی و تعصبات، به منابع معتبر علمی و تحقیقات گستردهتر توجه کند. او میتواند با مطالعه گزارشهای پزشکی، صحبت با پزشکان و متخصصان و بررسی آمار و دادههای علمی، دیدگاه خود را بهبود بخشد و باورهای غلط را کنار بگذارد.
🔸️ فرم منطقی
۱. فکر اولیه: سیگار کشیدن برای سلامتی ضرری ندارد، زیرا پدربزرگم تا 90 سالگی سیگار کشیده و سالم بوده است.
۲. تصحیح شده: با وجود اینکه پدربزرگم سالم بوده، تحقیقات علمی نشان میدهند که سیگار کشیدن به طور کلی مضر است و میتواند خطرات جدی برای سلامتی به همراه داشته باشد.
🔸️ نام علمی خطا
I-Can't-Believe-It Syndrome یا "It Can't Be True" Bias
با درک بهتر این خطا و تصحیح آن، افراد میتوانند دیدگاههای واقعبینانهتری داشته باشند و تصمیمگیریهای بهتری بر اساس اطلاعات صحیح و معتبر انجام دهند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔺جنگ اقتصادی جدید اروپا و روسیه
🔸درحالی که جنگ اقتصادی میان چین و آمریکا، متعاقب وضع تعرفه های گمرکی از سوی دولت بایدن در قبال خودروهای الکترونیک چینی وارد مرحله ای تازه شده است، شاهد تشدید نبرد اقتصادی میان روسیه و اتحادیه اروپا هستیم. این به معنای وقوع منازعات پایدار در نظام بین الملل است که خود را در عرصه تجارت جهانی نیز منعکس می سازد. به نظر می رسد جنگ اقتصادی روسیه و اتحادیه اروپا، متعاقب شکست اوکراین در مناطق جنگی حساس در شرق این کشور به وقوع پیوسته و هدف اروپا از آن، تحت فشار قرار دادن روسیه در ابعاد فرامتنی و محیطی است. در حالی که اتحادیه اروپا همچنان به تشدید تحریم ها علیه مسکو و متحدانش بر سر مناقشه اوکراین ادامه می دهد، شورای اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که این اتحادیه قانونی را برای افزایش تعرفه واردات غلات از روسیه و بلاروس تصویب کرده است.اتحادیه اروپا در بیانیه ای اعلام کرد که این عوارض گمرکی «ممنوع کننده» که از اول ژوئیه اجرایی می شوند، بر واردات غلات، دانه های روغنی، محصولات ثانویه و همچنین گلوله های تفاله چغندر و نخود خشک از هر دو کشور اعمال خواهند شد.این اتحادیه در ادامه تاکید کرد که مقررات جدید تعرفه ها را به حدی افزایش می دهد که «واردات این محصولات را متوقف می کند.» با این حال، اکنون به واسطه کمبود غلات در کشورهای مختلف اروپایی، به صورت خودکار این فرمان در برخی کشورها قابل اجرا نیست. قبلا نیز در جریان وضع تحریم های حوزه انرژی از سوی اروپائیان، بسیاری از کشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا قادر به اجرایی ساختن این محدودیتها و تحریمها نشدند. فراتر از آن، حتی در حوزه مبادلات بانکی و اعتباری نیز برخی کشورهای اروپایی متعاقب افزایش هزینه های خود در بحبوحه جنگ، به تجارت غیر رسمی اما ملموس با روسیه روی آوردند. اساسا یکی از موضوعاتی که همواره مورد اعتراض زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین و حتی ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو قرار داشت، عدم پیروی برخی کشورهای اروپایی از اعمال تحریم های توافق شده علیه روسیه بوده است. البته این مقررات بر ترانزیت از طریق اتحادیه اروپا از روسیه و بلاروس به کشورهای ثالث تاثیری نخواهد گذاشت.وزرای اتحادیه اروپا مدعی شدند که این اقدام از «بی ثباتی» بازار غلات این اتحادیه جلوگیری می کند و درآمدهای مسکو از طریق صادرات محصولات کشاورزی را محدود می کند.با این حال تجربه دو سال جنگ اوکراین نشان داده که معمولا میان آنچه در بیانیه های صادر شده از سوی اروپائیان ادعا می شود تا آنچه در واقعیت به وقوع می پیوندد، شکاف و فاصله ای آشکار وجود دارد! پیشنهاد تعرفه ها توسط اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا در ماه مارس اعلام شد. در آن زمان، وی گفته بود که این اقدام به کاهش «خطر فزاینده»محصولات روسی برای بازارها و کشاورزان اتحادیه اروپا کمک می کند. در هر حال، باید در انتظار میزان و نحوه عملیاتی شدن تحریم های جدید وضع شده از سوی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس ماند اما به نظرمی رسد مسکو نگرانی چندانی بابت این موضوع نخواهد داشت.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔊 روابط بینالملل مطلوب در نگاه معمار انقلاب
🔻دکتر مرتضی اشرافی، کارشناس سیاست بینالملل در گفتوگو با خبرگزاری شبستان:
🔹توصیه امام(ره) به ملتها و حکومتهای اسلامی، خوداتکایی و خودکفایی، درک شخصیت و توانایی و حفظ فرهنگ اسلامی است.
🔹از نظر امامخمینی(ره) روابط بینالملل مطلوب، مبتنی بر استکبارزدایی و نفی نظام سلطه و هژمونی استکبار است.
📎برای مشاهده گفتگوی دکتر مرتضی اشرافی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اینجا کلیک کنید
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ پیام آوران امید و زندگی
🟣 فرزندان پیام آوران امید و گرمابخش محفل زندگی هستند.
#فرزندآوری
#فرزند_آوری
#جمعیت
#جوانی_جمعیت
#زوج_خوشبخت
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 فعالیت های رایج در صومعه ها در روسیه
🔹صومعه در بین مسیحیان مکانی برای فاصله گرفتن از دنیا و دنبال کردن سبک زندگی روحانی و عارف گونه هست.
🔹صومعه ها در روسیه مردانه و زنانه هستند. مردها حق وارد شدن به صومعه زنان و بر عکسش زنان به صومعه مردان رو ندارند.
🔹راهبه ها هر روز ساعت ۶ بلند میشن و بعد از دعا و مناجات صبحانه می خورند و در طول روز تا نزدیکی غروب مشغول به کارهای داخل صومعه از جمله دعا کردن، نظافت و تولید محصولات مختلف میشن.
🔹نکته جالب صومعه ها اینه که اکثر مواد غذایی و خوراکی شون رو خودشون داخل صومعه تولید می کنند.
یعنی تو بحث لبنیات و گوشت با نگهداری مرغ، گوسفند و در صورت امکان گاو نیاز های خودشون را تامین می کنند همچنین لباس های خودشون رو هم همونجا میدوزند و درست می کنند.
تو بحث مواد غذایی مازاد تولیدشون رو می فروشند و پولش رو خرج مصارف صومعه می کنند.
🔹خوردن مشروبات الکلی، سیگار کشیدن، گوش کردن به آهنگ های نامتعارف همه ممنوع هست.
🔹غروب هم بعد مناجات، شام می خورند و ساعت ۱۰ شب می خوابند. در واقع فقط دو وعده در روز غذا می خورند.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✅ همایش بینالمللی پژوهشهای قرآنی با موضوع «مطالعات علوم انسانی قرآن بنیان»
🔰در چهار محور
1️⃣ ماهیت، مبانی و شاخصهها
2️⃣ قلمرو و گونهها
3️⃣ پیامدها، آسیبها و چالشها
4️⃣ راهکارها
🗓 آخرین مهلت ارسال مقالات: ۳۰آذر۱۴۰۳
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✅اقتصاد چین چقدر رشد کرده است و این چه معنایی دارد؟
🔺چین رشد اقتصادی رشکبرانگیزی داشته است. از سال۱۹۷۹ میلادی تا سال۲۰۱۱، اقتصاد چین با میانگین نرخ واقعی (تعدیل تورم) ۱۰درصد در سال رشد کرده است که بیتردید میتوان آن را طولانیترین دوره رشد دو رقمی دانست که تاکنون ثبت شده است. لکن از سال۲۰۱۱ به اینسو، رشد اقتصاد چین کمی کند شده است. هرچند که نرخ رشد اقتصادی چین، از سال۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ میلادی، همچنان بهطور متوسط در حدود ۷درصد به مسیر خود ادامه داده است که به نوبه خود، سریعترین نرخ در بین اقتصادهای بزرگ در بازه زمانی مذکور محسوب میشود.
البته باید توجه داشت که شاید توجه ظاهری به این اعداد به اندازه کافی به ما در درک آنچه روی داده است، کمک نکند. در نتیجه لازم است تا این اعداد را قدری معنا کنیم .بر این اساس باید بیان کرد که از سال۱۹۷۹ میلادی، تولید ناخالص داخلی چین به ازای هر نفر بهطور متوسط در حدود ۵/ ۸درصد رشد کرده است. از این رو، باید گفت که درآمد هر چینی به ازای هر ۹سال دو برابر شده است. بنابراین درآمد متوسط یک فرد چینی امروز بیش از ۳۰برابر درآمد یک فرد چینی در سال۱۹۷۹ است. در واقع لازم است که یادآوری کنیم، در سال۱۹۷۹، درآمد ملی چین برای هر نفر کمتر از ۲۰۰دلار در سال بود. رقمی که کمتر از یکدهم میانگین جهانی بوده است. با توجه به این داده متوجه میشویم که چین در سال۱۹۷۹ میلادی با هر تعریف معقولی کشوری بسیار فقیر محسوب میشده است. در آن سال، متوسط سطح معیشت چینیها تفاوت چندانی با افغانستان، بنگلادش یا بسیاری از کشورهای آفریقایی آن دوره نداشت. اما در سال۲۰۱۸ -تنها ۴۰ سال بعد- درآمد ملی چین به ازای هر نفر به حدود ۹۴۰۰دلار یا حدود ۸۴درصد از میانگین جهانی رسیده است. بنابراین چین در طول ۴۰سال خود را به یک «کشور با درآمد متوسط رو به بالا» بدل ساخته است که سطح متوسط معیشتش با برزیل، مکزیک، روسیه و بیشتر کشورهای اروپای شرقی نهتنها تفاوت چندانی ندارد که حتی در ابعادی نیز از آنها پیشی گرفته است.
بر اساس دادهها باید بیان کرد که در سال۱۹۷۹، اکثریت قریب به اتفاق جمعیت چین -حداقل ۸۰۰میلیون نفر- در شرایطی زندگی میکردند که بانک جهانی از آن شرایط با عنوان «فقر شدید» یاد میکرد. به این معنی که چینیها در آن سالها قادر نبودند تا چیزی بیش از ۹۰/ ۱دلار _ به بیان ارزش پول امروز _ در روز خرج کنند. اما، به مدد رشد اقتصادی چین این جمعیت ۸۰۰میلیون نفری به چیزی در حدود ۱۰میلیون نفر کاهش یافت. مضاف بر این، جمعیت چینیهایی که بنا به تعریف بینالمللی دارای «سبک زندگی طبقه متوسط» هستند از حدود نزدیک به صفر به حدود ۳۰۰میلیون نفر ارتقا پیدا کرده است. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که ازآنجاکه این ارقام متوسط درآمد برای جمعیت عظیم ۴/ ۱میلیارد نفری چین اعمال میشود، اندازه کل اقتصاد چین و در نتیجه، قدرت اقتصادی بینالمللی آن بسیار بیشتر از کشورهایی است که سطح زندگی مشابهی دارند. در سال۱۹۷۹، کل تولید اقتصادی چین تنها در حدود ۷درصد از تولیدات اقتصادی ایالات متحده را شامل میشد؛ آن هم درحالیکه جمعیت چین در آن سال، حدود چهاربرابر جمعیت فعلی چین بود؛ اما امروز به مدد رشد خیرهکننده اقتصاد چین، اندازه اقتصاد چین در حدود دو سوم اندازه اقتصاد ایالات متحده آمریکا و همچنین، در حدود ۵/ ۲برابر اندازه اقتصاد ژاپن است.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
🔰 دکترعلیرضا ازغندی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ سیاسی و روابط بين الملل درگذشت.
🔸️ انديشکده مطالعات راهبردی کريمه، ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی با خانواده گرانقدر ایشان و جامعه علمی و اصحاب علوم سياسی و تاريخ سياسی کشور، با نهایت تاثر و تالم درگذشت آن استاد برجسته و فقید را تسلیت عرض نموده، علو درجات و رحمت و مغفرت واسعه الهی برای آن استاد گرامی را از درگاه خداوند متعال مسألت مینماید.
روابط عمومی و امور بینالملل.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
WP_Volume 12_Issue 4_Pages 249-270.pdf
841.7K
📝مقاله پژوهشی:
🟣 واکاوی ظرفیت زمینهایِ اقتصادی و سیاسی ایران در مشارکت جامع راهبردی با چین
🟠 نویسندگان:
👤 دکتر هادی ترکی ، عضو اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه س
👤 دکتر ارسلان قربانی شیخ نشین
🔸فصلنامه علمی سیاست جهانی
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
📚 کتاب "سرمایه اجتماعی و انقلاب های مخملی"
✍ نوشته دکتر مرتضی اشرافی و دکتر مجتبی اشرافی
📚 در سه جلد به زبان های فارسی، روسی و تاجیکی
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #موشن_گرافیک | "زوجیّت در اسلام"
🌸 انتشار به مناسبت ۱ ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت امیرالمونین علی (ع) و حضرت زهرا (س) و #روز_ازدواج
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
✍ غرب بازنده جنگ اوکراین
👤 خانم دکتر معصومه محمدی
عضو اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه س
🟣با توجه به اینکه تهاجم روسیه در سومین سال خود قرار دارد، نشانه هایی وجود دارد که رهبران غربی و متحدان اروپایی آنها در تلاش برای بازنده جلوه دادن روسیه در بحران اوکراین هستند.
بحرانی که نه تنها دامنگیر اوکراین بلکه به نوعی تغییر دهنده نظم نوین جهانی قلمداد می شود. با این حال آنچه حائز اهمیت است توجه به نتیجه و عاقبت بحران اوکراین است.
از دید بسیاری از تحلیلگران اوکراین با توجه به حمایت های غرب و متحدان اروپایی پیروز میدان و از دیدگاه برخی دیگر روسیه برنده جنگ اوکراین است....
#یادداشت
📎برای مشاهده یادداشت اینجا کلیک کنید.
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯
📸 گزارش تصویری:
🟠 مراسم رونمایی از کتاب "سرمایه اجتماعی و انقلاب های مخملی"
✍ نوشته دکتر مرتضی اشرافی و دکتر مجتبی اشرافی
📚 در سه جلد به زبان های فارسی، روسی و تاجیکی
🏠 سومین حرم اهل بیت علیهم السلام، شیراز
👤 با حضور نخبگان علمی، پژوهشگران، صاحبنظران، مسئولین کشوری، لشکری و استان فارس
╭┅───────────┅╮
🇮🇷 @KssiChannel 🇮🇷
╰┅───────────┅╯