#نویسندگان_عاشورایی
#معرفی_نویسنده
✍🏻 سید مهدی شجاعی
💠 سید مهدی شجاعی نویسنده، فیلمنامهنویس و روزنامهنگار معاصر ایرانی و صاحب کتابهای پرمخاطبی است. شجاعی از جمله نویسندگان پرکار در حوزهی ادبیات آیینی به شمار میرود و به همین جهت، از نگاه برخی، لقب «پدر ادبیات آیینی» بهدرستی به او داده شده است.
سید مهدی شجاعی در سال 1339 در تهران به دنیا آمد. او در دبیرستان در رشتهی ریاضی و فیزیک به تحصیل پرداخت. سید مهدی شجاعی در سال 1356 وارد دانشکدهی هنرهای دراماتیک شد. در ابتدا گرایش کارگردانی را برای ادامهی تحصیل انتخاب کرد، اما پس از گذشت حدود سه سال، گرایش خود را به نمایشنامهنویسی و ادبیات دراماتیک تغییر داد. همچنین با وجود آنکه واحدهای مهم و اساسی رشتهی علوم سیاسی را نیز گذرانده بود، از تحصیل همزمان در این رشته نیز انصراف داد و بر نویسندگی و داستاننویسی متمرکز شد.
تغییر رشته از کارگردانی به نمایشنامه نویسی و ادبیات دراماتیک و اعلام انصراف از ادامه تحصیل در رشته علوم سیاسی علیرغم گذراندن عموم واحدهای مهم و اساسی، تمرکز بیشتر در داستان نویسی و حضور قلمی در مطبوعات و ….. همگی اقداماتی هستند که بر سرعت او در این مسیر می افزایند.
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
کتابخانه حوزه علمیه آبادان؛فاطمه الزهراء(سلام الله علیها)
#نویسندگان_عاشورایی #معرفی_نویسنده ✍🏻 سید مهدی شجاعی 💠 سید مهدی شجاعی نویسنده، فیلمنامهنویس و روز
اصلی ترین دغدغه ی سید مهدی شجاعی، طی سه دهه گذشته و نیز محور اصلی تمام فعالیت های اجرایی او طی این سالها، هنر و ادبیات متعهد، اعتلای فرهنگ و هنر دینی و تقویت و سامان بخشی هنرمندان این عرصه است.
این حرکت با صفحه فرهنگی روزنامه جمهوری اسلامی و مجله صحیفه آغاز می شود و مجله صحیفه از همان ابتدا پناه و پایگاه هنرمندان انقلاب در رشته های مختلف تلقی می گردد.
حضور او در اولین تشکل هنرمندان پس از انقلاب در قالب حوزه اندیشه و هنر اسلامی که بعداً به نام حوزه هنری شناخته می شود حاکی از همان دغدغه همیشگی و بنیادین اوست.
او معاونت هنری حوزه هنری را بر اساس همین دغدغه ها می پذیرد و بخشی از اهداف و آمال خود را در زمان تصدی مدیریت انتشارات برگ محقق می سازد.
در این دوره او با برادر و یاوری همدل و همراه پیوند می خورد و این پیوند منشاء ظهور برکات عدیده ای در عرصه فرهنگ و هنر دینی می شود.
این یاور و برادر همدل، شهید سید مرتضی آوینی است که همزمان مسئولیت سردبیری مجله سوره را به عهده می گیرد و به این ترتیب شکوفاترین دوران فعالیت حوزه هنری -در عرصه کتاب و مطبوعات- رقم می خورد.
در این سالها انتشارات برگ موفق به انتشار صدها عنوان کتاب در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری می شود که در میان آنها اولین آثار بسیاری از نویسندگان و هنرمندان متعهد کشورمان به چشم می خورد.
در این سالها مسئولیت سردبیری مجله رشد جوان نیز به عهده ی اوست که در آن زمان، پر تیراژترین مجله برای نسل جوان محسوب می شود. در همین سالها طرح تشکیل مجمع هنرمندان مسلمان در ذهن او شکل می گیرد و نخبگان این عرصه را برای تشکیل هسته اولیه مجمع دعوت می کند.
این مجمع که شهید آوینی نیز یکی از ارکان مؤسس آن است به تدریج توسعه و گسترش می یابد و نقش مؤثری در رشد و تصحیح حرکت های فرهنگی ایفا می کند.
شجاعی در سال ۱۳۷۴ مجله فرهنگی و هنری نیستان را بنیان می گذارد و خبرگان و صاحب نظران این عرصه را به همکاری فرا می خواند و با حضور و مساعدت هنرمندان متعهد و اندیشمند، الگوی یک مجله سالم و مستقل فرهنگی را ارائه می کند. در همین ایام، انجمن قلم شکل می گیرد و دبیرخانه ی آن فعالیتش را در دفتر نیستان آغاز میکند.
و پس از آن به تأسیس انتشارات نیستان مبادرت می ورزد تا بلکه در بستر نشر به برخی از اهداف و برنامههای خود دست پیدا کند. انتشارات کتاب نیستان در سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۹۳ بیش از ۱۶۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است که بیش از ۵۰ جایزه داخلی و خارجی را به خود اختصاص داده اند.
او همزمان با عضویت موظف در هیأت مدیره کانون پرورش، مدتی مسئولیت معاونت تولید و معاونت بین الملل را بر عهده می گیرد و در کنار آن به اغلب نهادهای فرهنگی و هنری کشور مشاوره می دهد.
عضویت در شورای سیاستگزاری حوزه هنری، هیأت امنای بنیاد فارابی، هیأت نظارت بر کتاب کودک و نوجوان، شورای سیاستگزاری تئاتر کشور، شوراهای سینمایی وزارت ارشاد اسلامی، شورای تولید سیما فیلم، جهاد دانشگاهی، آموزش و پرورش و …. بخشی از مشغله های او در دو دهه اخیر است.
عضویت در هیأت داوران برخی از جشنواره های بین المللی از جمله جشنواره فیلم قاهره، چند دوره عضویت در هیأت داوران جشنواره فیلم فجر و فیلم کودک اصفهان و جشنواره تئاتر فجر و جشنواره تئاتر ماه و ….. .
سرپرستی دو دائره المعارف:
۱- تاریخ امام حسین (ع) (موسوعه) بیست جلدی
۲- دانشنامه اسلامی برای نوجوانان (دو جلدی)
با همه این احوال، از سید مهدی شجاعی تاکنون حدود ۱۲۰ عنوان کتاب منتشر شده که نزدیک به هشتاد عنوان آن برای مخاطبین کودک و نوجوان تألیف یا ترجمه شده و حدود چهل عنوان دیگر برای مخاطبین عمومی در قالب داستان کوتاه، رمان، نمایشنامه، فیلم نامه و نثر ادبی تألیف و انتشار یافته و برخی از این آثار به زبانهای: انگلیسی، فرانسه، عربی، اردو، سواحلی، ترکی استانبولی و آلمانی ترجمه و منتشر شده.
#نویسندگان_عاشورایی
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
#آثار_عاشورایی سید مهدی شجاعی
💠کتاب بزرگسال:
🔹 سقای آب و ادب
🔸از دیار حبیب
🔹پدر، عشق و پسر
🔸آفتاب در حجاب
🔹زیارت عاشورا
🔸مردان و رجزهایشان
💠 کتاب کودک:
🔹 وای تشنگی
🔸 فصل خوب پیوستن
💠 فیلمنامه:
🔹کرشمه خسروانی
............................................
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
✍️به مناسبت سالروز قیام خونین «گوهرشاد»
🥀قیامی که علیه قوانین اجباری و استعماری کشف حجاب، ممنوعیت روضه و تغییر لباس شکل گرفت و با ریخته شدن خون هزاران زن و مرد به دستور رضاشاه سرکوب شد.
به این بهانه بستهای پیشنهادی از بهترین کتابها دربارۀ «واقعه گوهرشاد» رو براتون تو اسلایدهای بالا خیلی مختصر معرفی کردیم؛ میتونید ورق بزنید و مطالعه کنید📖
............................................
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
🔰پاسخ جالب شهید محمدباقر صدر به سوال طلبه ای که از ایشان پرسید؛
⁉️در شبانه روز چند ساعت مطالعه می کنید؟
............................................
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
#معرفی_نویسنده
#نویسندگان_عاشورایی
✍🏻 مهدی پیشوایی
مهدی پیشوایی سال ۱۳۲۱ش در مشگینشهر در نزدیکی اردبیل متولد شد و پس از دوره ابتدایی، با توصیه علیاکبر فیض مشکینی (۱۳۰۰- ۱۳۸۶ش) به قم رفت و تحصیل دروس حوزوی را شروع کرد.
پیشوایی در چند مؤسسه و مرکز علمی قم تدریس کرده بود و با برخی مراکز دینی همکاری داشت.
در بیست و چهارمین دوره همایش کتاب سال حوزه که در سال ۱۴۰۱ش در شهر قم برگزار گردید مهدی پیشوایی به عنوان شخصیت برجسته علمی حوزه معرفی شد و به پاس خدمات علمی، فرهنگی، تدریس و تألیفات مورد تقدیر در این دوره از همایش قرار گرفت.
تمرکز علمی و تلاش پیشوایی بر پژوهش و نوشتن در موضوعات تاریخ اسلام و مسلمانان بوده است. او گفته که در سفرهای تبلیغی، متوجه نادرستی برخی از مطالب منابع تاریخ اسلام بهخصوص عاشورا شده و تلاش کرده که کتابهای معتبری برای سخنرانان و روضهخوانان بنویسد. گفته شده بیش از ده کتاب و حدود دویست مقاله از پیشوایی به جای مانده است. برخی از آثار پیشوایی عبارت است از:
سیره پیشوایان (زندگانی سیاسی و اجتماعی امامان معصوم) (کتاب درسی حوزههای علمیه)
تاریخ قیام و مقتل جامع سید الشهداء (این کتاب با همکاری گروهی از تاریخپژوهان، زیر نظر مهدی پیشوایی نگارش یافته است)
ارزیابی انقلاب امام حسین علیه السلام(ریشههای تاریخی و اجتماعی و نیز آثار و پیامدهای حادثه کربلا)
شام، سرزمین خاطرهها
............................................
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان
معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمه الزهراء- سلام الله علیها- آبادان برگزار می نماید؛
⏱دوره جامع تندخوانی 📖
⚜با حضور استاد دکتر صادق عباسی ⚜
( رتبه اول تندخوانی در کشور)
💎فواید تندخوانی؛
🚫عدم حواس پرتی
🚫عدم خواب آلودگی حین مطالعه
📈افزایش درک مطلب و تمرکز
🚫عدم احساس خستگی از مطالعه
✅مطالعه روزی یک کتاب
🔰سرفصل های دوره؛
🔅تمرکز هنگام مطالعه و روش مطالعه اصولی
🔆افزایش درک مطلب
🔅تمرکز و مدیریت ذهن
🔆افزایش سرعت مطالعه
🔅تست سرعت تندخوانی ( خروجی دوره)
🗓شروع دوره؛ مردادماه ۱۴۰۳
📥هزینه دوره؛ ۲۵۰ هزار تومان
🟠مهلت ثبت نام: پایان تیرماه
📲دوره به صورت مجازی( آنلاین) برگزار میگردد
⚠️به دلیل محدویت حضور در دوره، اولویت با ثبت نام های اولیه می باشد⚠️
💠جهت ثبت نام در ایتا به این شماره پیامک ارسال نمایید؛
٠۹۳۷۹۷۴۳۷۸٠
عاشوراپژوهی. حسین زاده.pdf
1.19M
💠📗 #فایلpdf
📚 عنوان #کتاب : کتاب عاشورا پژوهی
📍کتاب در دو بخش سامان یافته است:
▫️دفتر نخست: مبانی معرفتشناختی پژوهش در نهضت عاشورا
▫️دفتر دوم: نهضت عاشورا در ساحت روایات(رخدادهای عاشورا در منابع روایی)
🔹این اثر از جهات متعدد کمنظیر و بسیار قابل استفاده است؛
🔹در بخش نخست به صورت ریشهای به برخی شبهات #عاشورا پاسخ داده است.
🔹در بخش دوم نیز حاوی برخی روضههای مأثور است که هم متقن و مستند است و هم، بسیار سوزناک و حزنانگیز.
✏️ نویسنده : حجتالاسلام والمسلمین محمد حسینزاده (یزدی)
📄 تعداد صفحات: ۱۴۶ صفحه
#حدیث
امام صادق علیه السلام:
▪️كانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِيٍّ نافِذَ البَصيرَةِ صُلبَ الإيمانِ جاهَدَ مَعَ أبي عَبدِاللَّهِ و أبلي بَلاءً حَسَناً و مَضي شَهيدَاً؛
🔹عموي ما ، عبّاس ، داراي بينشي ژرف و ايماني راسخ بود ؛ همراه با امام حسين عليه السلام جهاد كرد و نيك آزمايش داد و به شهادت رسيد .
📚عمدة الطّالب ، ص ۳۵۶
📚 #معرفی_کتاب
کتاب رایگان "خطبه امام سجاد علیه السلام در شام" در کتابخوان همراه پژوهان
☑️حضرت علی بن الحسین علیه السلام از یزید خواست که در روز جمعه به او اجازه دهد در مسجد خطبه بخواند، یزید رخصت داد، چون روز جمعه فرا رسید، یزید یکی از خطبای مزدور خود را به منبر فرستاد و دستور داد هر چه می تواند به علی و حسین علیه السلام اهانت نماید و در ستایش شیخین و یزید سخن براند و آن خطیب نیز چنین کرد....
کتاب حاضر متن خطبه ای است که امام زین العابدین (ع) در مجلس یزید و با اجبار وی، ایراد نموده است. ...
مطالعه در اپلیکیشن پژوهان
🆔 @kttb_fatemezahra
📚کتابخانه مدرسه علمیه فاطمهالزهراء-سلاماللهعلیها- آبادان