eitaa logo
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
396 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
5.2هزار ویدیو
32 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
• 🚨هم اکنون؛ حضور نیروهای امنیتی و امدادی رژیم صهیونیستی در قیساریه محل اقامت نتانیاهو در پی اصابت پ
• 🔴 تأیید اصابت پهپاد حزب‌الله به محل اقامت نتانیاهو 🔹دفتر نتانیاهو ضمن تأیید اصابت دقیق پهپاد حزب‌الله به خانهٔ نخست‌وزیر این رژیم مدعی شد که نتانیاهو در لحظهٔ اصابت پهپاد در محل اقامت خود حضور نداشته است. @labeik_ya_fatemata_zahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 🎥🔴 دیدار وزیر خارجه با مقامات ارشد حماس 🔹عراقچی در ادامه سفر منطقه‌ای در ترکیه با «محمد اسماعیل درویش»، «خلیل الحیه» و «موسى أبومرزوق» از اعضای شورای سیاسی حماس دیدار و گفت‌‌وگو کرد. @labeik_ya_fatemata_zahra .
• 📷🔺واکنش روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز به گستاخی و توهین مجله آمریکایی تایم به شهید یحیی سنوار: 🔹طوفان سنوار ادامه دارد... @labeik_ya_fatemata_zahra .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 📹⭕️ عصبانیت خبرنگار شبکه کان رژیم صهیونیستی از انتشار تصویر پهپادی آخرین لحظات شهید یحیی سنوار: این تصویر، لحظه پیروزی آن‌هاست و نباید منتشر می‌شد؛ سنوار تبدیل به یک قهرمان و اسطوره شد! خبرنگار شبکه عبری کان اسرائیل: 🔺انتشار تصاویر پهپادی از یحیی سنوار منجر به تقویت روحیه دشمنان ما شد؛ این تصاویر نشان می‌دهد سنوار با باقی‌مانده توانش ایستاده و حتی تا آخرین قطره خونش با دستی قطع شده و چوب‌دستی می‌جنگد؛ این لحظه تبدیل به تصویر پیروزی شد؛ نباید از او تصویری به عنوان مردی جنگجو که تا آخرین قطره خونش جنگید، منتشر می‌شد! @labeik_ya_fatemata_zahra .
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• 🎥🔴 ایران هرگونه ارتباط با پهپادی که اقامتگاه نتانیاهو را هدف قرار داد، رد کرد 🔹نمایندگی ایران در سازمان ملل اعلام کرد که هرگونه ارتباط تهران با پهپادی که منزل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قیساریه را هدف قرار داد، رد می‌کنیم. @labeik_ya_fatemata_zahra .
‌• 🔴 مجوز فعالیت شبکۀ هتاک سعودی در عراق لغو شد 🔹سازمان رسانه و ارتباطات عراق از لغو مجوز فعالیت شبکۀ MBC عربستان در عراق و توقف فعالیت آن خبر داد. 🔹شبکۀ سعودی MBC در برنامۀ آخر هفته خود، با پخش گزارشی سراسر توهین‌ و افترا، رهبران شهید مقاومت را «تروریست» نامیده بود. @labeik_ya_fatemata_zahra .
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
‌• 🔴 مجوز فعالیت شبکۀ هتاک سعودی در عراق لغو شد 🔹سازمان رسانه و ارتباطات عراق از لغو مجوز فعالیت شب
• 🔴 عربستان مدیر شبکه MBC را احضار کرد 🔹شورای اطلاع رسانی و ساماندهی رسانه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد مدیر یکی از شبکه‌های تلویزیونی بدلیل یک گزارش خبری مخالف قانون و سیاست تبلیغی عربستان برای ادای توضیحات احضار شده است. 🔹شبکه سعودی MBC در برنامه آخر هفته خود، با پخش گزارشی سراسر توهین‌ و افترا، رهبران شهید مقاومت را «تروریست» نامید. 🔹همچنین اداره رسانه و ارتباطات عراق از لغو مجوز فعالیت شبکه «ام بی سی» عربستان در عراق و توقف فعالیت آن در پی گزارش اخیر آن خبر داد. @labeik_ya_fatemata_zahra .
21.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• 📹🔺یحیی السنوار در آخرین تصویر از خود چه پیام هایی فرستاد؟ 🔹"آخرین تصویر از یحیی السنوار به گونه‌ای است که گویی دارد یک آغاز را رقم می‌زند" @labeik_ya_fatemata_zahra .
• ‌💢 دستگیری یکی از اعضای گروهک جیش‌الظلم 🔸فرمانده انتظامی سیستان‌وبلوچستان: در پی شهادت سرباز وظیفه علی رئوفیان توسط اشرار مسلح در پاسگاه انتظامی قلعه بید زاهدان، دستگيری عاملان اين جنايت در دستور کار قرار گرفت. ♦️پس از رصد اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت‌های ویژه، عامل اصلی شهادت این سرباز دستگير و در تحقیقات اولیه به عضویت در گروهک تروریستی جیش‌الظلم و درگیری مسلحانه منجر به شهادت این شهید اعتراف کرد. ♦️رئوفیان مرداد امسال در حین حراست و تامین نظم و امنیت در اثر اصابت گلوله در پاسگاه قلعه بید شهرستان زاهدان به شهادت رسید. @labeik_ya_fatemata_zahra
• 💢 انتصاب حاشیه‌دار وزیر علوم در دانشگاه هنر 🔸وزیر علوم به‌تازگی سید بهشید حسینی را سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب کرد. فردی که بررسی مواضعش دارای نکات جالبی است. ♦️آن‌چنان که پست‌های منتشر شده از حسینی در فضای مجازی نشان می‌دهد در دوران فتنه ۸۸ یکی فعالان فتنه بوده و نسبت به این موضوع افتخار هم می‌کند. ♦️حسینی همچنین قیام مردم در ۹ دی که در مقابل توطئه دشمنان داخلی و خارجی انجام شد، را کثافت می‌داند! ♦️او حتی در صفحۀ شخصی به یکی از پیامبران اهانت می‌کند. ‌‌‌‌@labeik_ya_fatemata_zahra .
• 🔺بازی محبوب این روزای کودکان غزه؛ شبیه "فرمانده سنوار" شدنه ‌فرماندهانی که رفتند و آرمانی که برای نسل جدید باقی گذاشتند. 🌷 ___________________________ @labeik_ya_fatemata_zahra .
• 🔴 بازداشتی ۸۸ و از امضاکنندگان نامه به اوباما مدیرکل حوزه ریاست نهاد ریاست جمهوری شد ‼️ 🔹انتصاب های عجیب رئیس نهاد ریاست جمهوری ادامه دارد و این بار با حکم قائم پناه امیر آریازند به عنوان مدیر کل حوزه ریاست نهاد و معاونت اجرایی رییس جمهور منصوب شد. ♦️آریازند از بازداشتی‌های فتنه ۸۸ و عضو حزب منحله مشارکت است، سال ۹۲ ، همراه با ۴۶۵ نفر از فعالان اصلاح طلب به اوباما نامه نوشتند و از او خواستند مشکلات ایران را حل کند! ♦️آریازند همچنین سابقه حمایت و دوستی با کاوه مدنی، جاسوس زیست‌محیطی را در کارنامه دارد. ♦️وی در سال ۹۷ از سوی شهردار وقت تهران به عنوان رییس برج میلاد منصوب شد. این انتصاب بدون استعلام امنیتی صورت گرفت و روزنامه کیهان با انتشار مستنداتی از او به عنوان یک مهره نفوذی نام برد. با حساسیت و ورود دستگاه های امنیتی آریا زند در نهایت مجبور به استعفا از سمتش در شهرداری تهران شد. ♦️آریا زند هم اکنون به عنوان مدیرکل حوزه ریاست نهاد به اسناد و اطلاعات سری دسترسی پیدا میکند، آیا همانند دیگر انتصاب های قائم پناه بدون استعلام امنیتی به این سمت منصوب شده است؟ ‌‌‌‌ @labeik_ya_fatemata_zahra .