صلّیاللّهعلــیكِیافاطــمهالزهــــرا
💠 #یکآیهنور✨ 🌹خداوند متعال میفرماید: 📖 أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّ
📋 #حدیث_روز
🌸 حضرت #امام_صادق_علیهالسّلام :
در تفسیر جمله ی " کشَجَرَةٍ طَیبَةٍ أَصْلُها ثابِتٌ وَ فَرْعُها فِی السَّماءِ"، در آیه ۲۴ سوره ابراهیم، فرمودند:
☘ رسول اللَّه اصلها و امیر المؤمنین فرعها، و الأئمة من ذریتها اغصانها، و علم الأئمة ثمرها، و شیعتهم المؤمنون ورقها، هل فیها فضل؟ قال قلت لا و اللَّه، قال: و اللَّه ان المؤمن لیولد فتورق ورقة فیها و ان المؤمن لیموت فتسقط ورقة منها.
☘ پیامبر خدا (ص) ریشه این درخت است و امیر مؤمنان علی (ع) شاخه آن، و امامان که از ذریه آنها هستند شاخه های کوچکتر، و علم امامان میوه این درخت است، و پیروان با ایمان آنها برگ های این درخت هستند. سپس امام (ع) فرمود: آیا چیز دیگری باقی ماند؟ راوی می گوید: گفتم نه، به خدا سوگند! فرمود: به خدا قسم هنگامی که یک فرد با ایمان متولد می شود برگی در آن درخت ظاهر می گردد و هنگامی که مؤمن راستین می میرد برگی از آن درخت می افتد.
📚 نور الثقلين/ ج ۲، ص ۵۳۵
#معنای_شجره_طیبه
@farizatolhoseyn
💡 #کلام_بزرگان
🍃🌺 #آیتاللھمحمدحسنالھۍ ؛
براۍ ارتباط با امامزمان ﷻ
فقط باید تصفیہ شد ،
دل را باید تصفیہ کرد ...
🍃🌺🍃
@farizatolhoseyn
🌅 #حدیـــــــــــث_مهـــــــدوے 🌅
⚜ امام صادق (علیه السلام) :
🌷 کسی که منتظر امام دوازدهم است، مانند کسی است که در کنار رسول خدا (صل الله علیه و آله) و برای دفاع از آن حضرت شمشیر می زند.
📚 غیبت نعمانی/ ص ۴۱
#منتظر_امام_دوازدهم_عج
@farizatolhoseyn
✍️ #توییت_جنبش_مصاف
زکودکی سالـهاست در جست و جویـش هستم، اما غرق در زمان که شدم گم کردم نگاهش را و حال که قد کشیده ام هنوز هم آن را حس میکنم
اکنون فهمیده ام زیر آســــــمان نگاهت بوده ام و آنـــــکه دستان مرا به هنگام بلاها گرفته است تو بوده ای...
#قرار_عاشقی
🌸 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸
💠 @farizatolhoseyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹💢 #امام_خمینی_ره :
🔹 آقای خامنهای- سلمه اللَّه- آمدند و حاضرند، ایشان آخر چه کرده بود ؟ خوب بگویید آخر، یک کاری، یک کار خلافی، چه کرده بود ایشان که میخواستید ایشان را بکُشید ؟
📅 #6_تیر سالروز #ترور رهبر معظم انقلاب آیتالله خامنهای
@farizatolhoseyn
🔴 امروز همان روز است که خدا #سید_علی ما را به دست فرقانیها به درجه جانبازی رساند تا هفتم تیر کنار بهشتی پر نکشد و #ذخیره_خدا باشد برای آینده انقلاب بعد از خمینی کبیر (ره)...
البته که تقدیر خدا بود ولی شیطان هم ذخیره خودش برای آینده انقلاب را از جلسه ی هفتم تیر بیرون کشید...!
✍ علیرضا گرائی
@farizatolhoseyn
▪️ملیندا گیتس:
سریع ترین کاهش نرخ #فرزندآوری به ازای هر زن در تاریخ جهان در ایران اتفاق افتاده است ...!
💬 kianoush jahanpour
#توییت
🔺 #فرزندآوری
@farizatolhoseyn
🔴 شناسایی ۲۶۲۸ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور
سخنگوی وزارت بهداشت:
🔹از دیروز تا امروز، دو هزار و ۶۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران در کشور به ۲۱۷ هزار و ۷۲۴ نفر رسید.
🔹در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان به ۱۰ هزار و ۲۳۹ نفر رسید.
🔹تا کنون ۱۷۷ هزار و ۸۵۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
🚨 #کرونا_را_جدی_بگیریم
#رعایت_پروتکل_های_بهداشتی
@farizatolhoseyn
.
🔴 هزینه حمله بی سابقه آمریکاییها به مقر #حشدالشعبى عراق و دستگیری فرماندهان آن پیش از آنکه برای آمریکا هزینه داشته باشد برای #الکاظمی هزینه دارد. زیرا این سوال مطرح میشود که چرا آمریکا قبل از نخستوزیری وی چنین جسارت و اجازه ای به خود نمیدانند ؟ جسارت آشکار امروز آمریکا ناشی از چیست ؟!
✍ عبدلله گنجی
@farizatolhoseyn