eitaa logo
صلّی‌اللّه‌علــیكِ‌یافاطــمه‌‌الزهــــرا
399 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
5.3هزار ویدیو
32 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
• 🔴 جزئیاتی از گفت‌گوی یک.ساعته رئیس‌جمهور با پوتین رئیس‌جمهور پس از سفر یک روزه به ترکمنستان: 🔹گفتگوی یک‌ساعته با رئیس جمهور روسیه به بررسی توافقات موجود و تسریع در اجرای پروژه‌های مرتبط با انرژی، قطار، آب‌شیرین‌کن‌ها و پتروشیمی اختصاص داشت. 🔹همچنین درباره نقش روسیه در تحولات منطقه و لزوم واکنش جدی‌تر به جنایات اسرائیل در غزه و لبنان صحبت شد. 🔹توافق شد که کشورهای همسایه کارگروه‌های خود را با مسئولان ایرانی تشکیل دهند تا ارتباطات منطقه‌ای افزایش یابد. 🔹این توسعه همکاری‌ها می‌تواند فشار تحریم‌ها را کاهش دهد، به ویژه با توجه به همسایگی ایران با ۱۵ تا ۱۶ کشور / تسنیم _____________________________ @labeik_ya_fatemata_zahra
• 🔴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مرحوم پورمحمدی 🔹رهبر انقلاب در پیامی درگذشت آقای حاج حبیب‌الله پورمحمدی از مبارزین قدیمی نهضت اسلامی و پدر دو شهید دفاع مقدس را تسلیت گفتند. @labeik_ya_fatemata_zahra .
• ⭕️ نامه 4 کشور عربی به آمریکا : اجازه استفاده از حریم خود به اسرائیل علیه ایران را نمی‌دهیم 🔸اردن، قطر، امارات و عربستان سعودی به دولت آمریکا اطلاع داده‌اند که نمی‌خواهند به این کشور یا رژيم اسرائیل اجازه استفاده از زیرساخت‌های نظامی یا حریم هوایی خود برای هرگونه اقدام تهاجمی علیه ایران را بدهند @labeik_ya_fatemata_zahra .
• 🔴 سیاستمدار اسرائیلی: توان ادامه جنگ را نداریم/ اگر دشمن نابود شده است پس چه کسی سربازان ما را میکشد؟؟ 🔰 یاریو اوپنهایمر سیاستمدار اسرائیلی: میگویند حزب الله کم آورده و برای آتش بس التماس میکند... میگویند جنگ غزه(حماس) را به پایان رساندیم... فقط یک سوال! دقیقا سربازان ما را در غزه و مرز لبنان چه کسی میکشد؟؟ 🔰 اوپنهایمر بعد از تمسخر دروغگویی دولت و ارتش صهیونیست می‌گوید "توانایی ادامه دادن به جنگ را نداریم" @labeik_ya_fatemata_zahra
• 🔴 بمب‌های متحرک اسرائیلی در فروشگاه‌های ایرانی چه می‌کنند⁉️ 🔹️رژیم صهیونیستی در ماجرای انفجار پیجر‌ها از طریق آلوده کردن باتری یک برند پیجر، برخی از نیروهای حزب‌الله لبنان را مورد صدمه قرار داد. 🔹️صهیونیست‌ها با قراردادن یک ماده انفجاری قوی بر روی باتری پیجرها آنها را به بمب متحرک تبدیل کرده بودند. 🔹️حالا در فروشگاه‌های اینترنتی ایرانی یک مدل از باتری اسرائیلی به طور گسترده توزیع شده که می‌تواند خطرناک تلقی شود. 🔹️نحوه ورود این باتری‌ها به ایران مشخص نیست اما قطعا توزیع کالاهای اسرائیلی در کشور ممنوع است و به نظر می‌رسد باتری‌های اسرائیلی به صورت قاچاق وارد کشور شده و به طور وسیع توزیع شده است. 🔹️ممنوعیت کالاهای صهیونیستی با هدف کمک نکردن به اقتصاد صهیونیست‌ها تصویب شده اما کالاهای توزیع شده در کشور با توجه به اینکه الکترونیکی محسوب می‌شود می‌تواند منشأ آلودگی‌های امنیتی و خرابکاری قرار بگیرد. @labeik_ya_fatemata_zahra .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💠 ✨ 🌹 رَبُّكُمْ أَعْلَمُ بِكُمْ ۖ إِنْ يَشَأْ يَرْحَمْكُمْ أَوْ إِنْ يَشَأْ يُعَذِّبْكُمْ ۚ وَمَا أَرْسَلْنَاكَ عَلَيْهِمْ وَكِيلًا ﴿٥٤﴾ ✨پروردگارتان به شما داناتر است، اگر بخواهد شما را مورد رحمت قرار می دهد و اگر بخواهد عذابتان می کند. و ما تو را بر آنان نگهبان و کارساز نفرستاده ایم. 📗 سوره مبارکه اسراء / آیه ۵۴ @labeik_ya_fatemata_zahra
• ✅♨️ فهوی حسین، روزنامه نگار ضد ایرانی مصری می‌نویسد: وقتی در مملکتی رهبر درست و حسابی نباشد، نتیجه می‌شود؛ ! وقتی در جامعه ای وحدت نباشد، نتیجه می‌شود؛ ! وقتی کشوری فرمانده‌ی استواری نداشته باشد نتیجه می‌شود؛ ! وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته باشد، نتیجه می‌شود؛ ! اما وقتی در کشوری شیعه، رهبری آن  باج به زمین و زمان ندهد و ملت همراه وی باشند و با همه‌ی فشارها، سلیقه‌ها، تندرو، کندرو، جنگ ۸ ساله، بیش از ۴۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی‌ماند، خوب آن وقت نتیجه می‌شود؛ 🇮🇷 در میان حصاری از آتش جنگ‌های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی‌قرار زوزه می‌کشند، کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند … حتی مگس هایشان(کنایه از پهپادها) قادرند منطقه را زیر دید خود قرار دهند و از هیچ گزندی نگران نباشند. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @labeik_ya_fatemata_zahra .
• ✋🏻 🌸 آیینه‌ی حُسن ایزدی آمده است 🌹 گنجینه‌ی علم احمدی آمده است 🌹 یک غنچه ز گلزار امام هادی 🌸 با عطر گل محمدی آمده است 🖊 سید هاشم وفایی 💚 الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 🌺 عید امید بخش و پر برکت میلاد ابوالحجة القائم، 🌷 حضرت امام حسن عسکری علیه‌السلام را 🦋 به محضر مقدس حضرت ولی‌عصر بقیت الله الأعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 🎂 تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم. ____________________________ @labeik_ya_fatemata_zahra .
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• 🎥🔴 آصف گیلانی از رهبران اهل سنت پاکستان: 🔹من و همه پیروان و دوستدارانم اعلام میکنیم که شیعه علی بن ابی طالب (ع) میشویم و غلام پیروان علی (ع) در جهان میشویم. @labeik_ya_fatemata_zahra .