eitaa logo
لبیک یاسیدعلی لبیک یا مهدی است.
85 دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
25 فایل
ان شاءالله به لطف امام زمان عج الله تعالی فرجه و همراهی شما عزیزان ، کانالی بامحوریت آماده سازی فرهنگ ظهور داشته باشیم. درضمن باماباشید ازچندین کانال خبری ومذهبی وسیاسی بی نیازمی شوید. ارتباط با ادمین https://eitaa.com/Lbik313
مشاهده در ایتا
دانلود
👆داستان اندلس... عبرتی تلخ برای همه مسلمانان ♦️سالروز فتح اندلس بدست مسلمانان
📌 پیامبر(ص) مبعوث شد تا ضعفا را قوی کند؛ وقتی همه قوی باشند، زیر بار ظلم‌ نمی‌روند 🔻 شاخص معنویت و سلامت، قدرتمندی است 🔻 ایمانی که به تو قدرت روحی ندهد معنویت نیست؛ بازی است! 🔹چرا نباید گناه کنیم؟ بدیِ گناه به این است که آدم را ضعیف می‌کند 🔹 خیانت است که بگوییم خدا از ما می‌خواهد خوب باشیم اما نگوییم «شاخص‌ خوب‌بودن، قدرتمندی روحی است» 🔹یکی از شاخصه‌های ضعف انسان، امر به‌معروف و نهی از منکر نکردن است 🔹اگر بخواهیم برای ظهور آماده بشویم باید آدم‌های قوی‌ای بشویم 🔹اگر کسی خواست بفهمد که نماز و عبادتش به‌درد خورده یا نه، ببیند آیا بعد از نماز از نظر روحی قوی‌تر می‌شود یا نه؟ 🔹عبادت و استغفار، باید ما را قوی کند و ضعف‌های ما را از بین ببرد. 👈 متن کامل: 📎 Panahian.ir/post/7272
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌تنها نقطه‌‌نگرانی برای ظهور 👈 کیفیت بهتر + متن کلیپ: 📎 panahian.ir/post/2609
♦️وقاحتی که تمام ناشدنی است! 🔹هنوز یاد و خاطره‌ی شیرین زبانی‌های واکسنی‌اش، تلاشهای شبانه روزی ۸‌ساله‌اش برای انداختنِ مداوم مشکلات بر گردنِ دولتِ قبل از خودش و سیاسی بازی‌های کرونایی دوستانش از اذهان عمومی پاک نشده اما درحال تطهیر و حتی شریک کردنِ خودش در دستاوردهای دولت جدید است؛ این وقاحت (تلاش‌ها برای تحریف)، نتیجه‌ی کوتاهی‌ها و حجب و حیای بیش از اندازه‌ی دولت سیزدهم در بیان و تبیین گندکاری‌های هشت ساله‌ی آقایان (محض اطلاع افکار عمومی) است!
🌹امنیت این روز های بهاری را مدیون خون شهداییم 🔹شهیدان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲فراجا 🔰سازمان اطلاعات فراجا 🆔 @S_Etelaat_faraja
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ اسلام دین خشونت و کشتاره ؟❌ 📛 قرآن میگه : کفار را بکشید ⛔️
11.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چرا ایرانی‌ها باید دین عربی داشته باشن🔴 📛 زرتشت پیامبر ایران بوده ؛ چرا باید پیامبر اعراب را قبول کنیم؟
مادر در خواب پسر شهیدش را می‌بیندپسر به او می‌گوید: توی بهشت جام خیلی خوبه...چی می‌خوای برات بفرستم؟ مادر می‌گوید: چیزی نمی‌خوام؛ فقط جلسه قرآن که می‌رم، همه قرآن می‌خونن و من نمی‌تونم بخونم خجالت می‌کشم... می‌دونن من سواد ندارم، بهم میگن همون سوره توحید رو بخون!!🥀 پسر می‌گوید: نماز صبحت رو که خوندی قرآن رو بردار و بخون! .بعد از نماز یاد حرف پسرش می‌افتد! قرآن را بر می‌دارد و شروع می‌کند به خواندن... خبر می‌پیچد! پسر دیگرش، این‌ را به عنوان کرامت شهید، محضر آیت الله نوری همدانی مطرح می‌کند و از ایشان می‌خواهد مادرش را امتحان کنند... حضرت آیت‌الله نوری همدانی نزد مادر شهید می‌روند! قرآنی را به او می‌دهند که بخواند! به راحتی همه جای قرآن را می‌خواند؛ اما بعضی جاها را نه! میفرمایند: «قرآن خودتان رو بردارید و بخوانید!» مادر شهید شروع می‌کند به خواندن از روی قرآن خودش؛ بدون غلط آیت الله نوری با گریه، چادر مادر شهید را می‌بوسند و می‌فرمایند: «جاهایی که نمی‌توانستند بخوانند متن غیر از قرآن قرار داده بودیم که امتحانشان کنیم.»✨ "شهید کاظم نجفی رستگار"
✍استاد فاطمی نیا ‍ سحرها را از دست ندهيد ؛ ولو دو ركعت هم اگر ميتوانيد نماز (نافله شب) بخوانيد.🌌 در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند ! سحرها را ضايع نكنيم ، اگر نماز مستحبی هم نخوانديم ، حداقل ده مرتبه " يا ارحم الرّاحمين" بگوييم!✨ اگر آن را هم انجام ندادی اقلاً رو به قبله بنشين و بگو: " سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر" اگر در چند سحر با جانت اين جمله رو بگويی ، عالَمَت عوض می شود .🎇
چرا باید دائما به فکر و ذکر خدا مشغول باشیم؟ 👤استاد پناهیان
🔅علامه طباطبایی: تا زنده هستید دائم مشغول صلوات فرستادن و خواندن سوره «قل هوالله احد» باشید. زمانی که انسان در قبر قرار گرفت ارزو میکند شخصی کنارقبرش بیاید وبرایش یک فاتحه ای یا صلواتی بفرستد.
✨﷽✨ 🔴کارهای خود را تبدیل به عبادت کنیم... ✍استاد ماندگاری: در آخرين آيه ي سوره ي النّبأ مي فرمايد: روز ، روز نيت ها است. وقتي که ما مي توانيم کارهايي که به طور کامل مربوط به زندگي است را با يک نيت تبديل به کنيم، چرا اين کار را نکنيم؟! تا در روز قيامت به خاطر کفران اين نعمت بگوييم اي کاش ما خاک بوديم. زماني که نيت ما از کار کردن فقط تحصيل مال باشد، نمي توانيم آن را بعنوان عبادت انجام دهيم. اين کار آسيب هاي جدي هم دارد. افرادي که پول دارند کار نمي کنند. و ارزش گذاري مردم در کارها براساس پولي است که از آن راه بدست مي آيد. در نتيجه برخي از کارها داراي ارزش کم و برخي داراي ارزش زياد است. اولاً کار يک انجام وظيفه و عبادت است. خدا گفته که شما حرکت کنيد تا من برکت بدهم. کار مجاهدت است حتي يک پله از تکليف هم بالاتر است. کار عبوديت است. چون خدا دائماً در حال فيض است من هم که بنده ي او هستم بايد دائماً در حال تلاش باشم تا شبيه به او بشوم. کار باعث نااميد کردن شيطان مي شود. چون بي کاري معصيت است. با اين نگاه هاي ديني ما مي توانيم کار خود را تبديل به عبادت کنيم. در اين صورت با دست پر در روز قيامت حاضر مي شويم.