eitaa logo
لغزشگاه
21.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
313 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
۴ نکته مهم برای نوشتن پرامپت هوش مصنوعی: ۱. هدفتان را مشخص کنید: دنبال چه چیزی هستید؟ تصویر می‌خواهید یا دنبال راهنمایی قدم‌به‌قدم برای برنامه‌ریزی کارهای روزانۀ خود می‌گردید؟ تعیین هدف، باعث می‌شود بتوانید پرامپت را طوری بنویسید که دقیقاً به خروجی دلخواه اشاره کند. می‌توانید با استفاده از کلمات کلیدی درست، دستورالعمل‌های مشخص و اشاره به فرمت دلخواه خروجی، هوش مصنوعی را در خلق پاسخ مناسب یاری کنید. ۲. خواسته‌تان را واضح و دقیق بیان کنید: ابهام و در لفافه حرف زدن، شما را از رسیدن به خواسته ای که دارید، دور می‌کند! سعی کنید تا جای ممکن، چیزی را که می‌خواهید واضح، شفاف و دقیق بیان کنید. ارائۀ جزئیات بیشتر به بهتر شدن خروجی منجر خواهد شد؛ ولی این به آن معنا نیست که پرامپت را پیچیده و سخت‌فهم کنید؛ اتفاقاً برعکس! باید تا جای ممکن خواستۀ خود را به ساده‌ترین زبان با AI مطرح کنید. ۳. از هوش مصنوعی سؤالات کلی نپرسید! برای دریافت پاسخ دقیق و مرتبط، باید پرامپت با جزئیات بنویسید. هرچقدر جزئیات بیشتر باشند و زمینۀ بهتری برای فهم خواستۀ خود بچینید، خروجی هم به چیزی که مد نظر شما است، نزدیک‌تر خواهد بود. علاوه‌بر این‌ها، ترجیحاً در هر پرامپت، یک خواسته را مطرح کنید تا خیالتان از بابت درستی پاسخ راحت باشد. ۴. اشتباهات املایی و انشایی پرامپت را برطرف کنید.
تیتر اخبار فناوری‌ امروز/ دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ 📍جهان صنعت: ✔️بحران در اینترنت/ نماینده مردم مبارکه: چه بخواهیم چه نخواهیم مردم از اینترنت راضی نیستند ✔️رئیس کل گمرک خبر داد: واردات و ترخیص ۲ میلیون گوشی تلفن همراه در فصل بهار ✔️ورود بیت‌کوین به قلمرو ناشناخته ✔️با امواج الکترومغناطیس/ تراشه موبایل که پشت موانع را می‌بیند ✔️علت ممنوعیت ورود کالای آی تی در زمان انتخابات چیست؟ 📍ابرار اقتصادی: ✔️مسئولان برای بررسی اثرات فیلترینگ «شجاعت» داشته باشند ✔️خسارت فیلترشکن‌ها به مردم از لجاظ مالی جبران شود ✔️افزایش فصلی تقاضا برای تبلت و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا ✔️سهمگیری رانتی موبایل لوکس از تخصیص هفتگی ۳۵ میلیون دلاری 📍دنیای اقتصاد: ✔️پیش از پایان برنامه هفتم توسعه تمام خدمات دولت هوشمند خواهد شد ✔️رقابت هوآوی و اپل در چین بالا گرفت ✔️سرمایه‌گذاری آمریکایی در هوش مصنوعی چین ممنوع می‌شود ✔️ گوگل زمزمه موسیقی کاربران را ردیابی می‌کند
🔺 هشدار متخصص ایرانی‌تبار در مورد استفاده از ChatGPT برای درمان میگرن 🔹 دکتر رابرت بنکدار، دانشمند ایرانی‌الاصل و متخصص برجسته در زمینه درمان میگرن، در مورد استفاده از هوش مصنوعی ChatGPT برای دریافت اطلاعات پزشکی هشدار داد https://www.citna.ir/node/296272
هوش مصنوعی در فرایند انتخابات چه می‌کند؟ منفعت و مخاطره همزمان 🔻 «تجارت فردا» در گزارشی به مزیت‌ها و مخاطرات استفاده از هوش مصنوعی در فرایند انتخابات پرداخته و یادآور شده است که، این فناوری باید با استفاده از نظریه‌های ارتباطات سیاسی و اصول اخلاقی، تنظیم شود.  گزیده این مقاله: 🔹سال ۲۰۰۸ کارزار انتخاباتی اوباما از امکانات وب۲ و شبکه‌های اجتماعی متعامل و مجازی برای تبلیغات خود استفاده کرد. 🔹در آن زمان، هنوز بازار مطبوعات کاغذی و تبلیغات غیرآنلاین داغ بود، ولی امروز خیابان‌ها با پوسترهای نامزدهای انتخاباتی فرش نمی‌شود. 🔹اکنون دیگر به نظر می‌رسد میدان منازعه تا حد زیادی به بستر پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی مجازی محدود شده است. 🔹این صدا و سیما نیست که با مناظره تنور انتخابات را گرم می‌کند، بلکه مجراهای نوین ارتباطی‌ به‌طور زنده احساس هیجان را منتقل می‌‎کنند. 🔹مسابقه و رقابت انتخاباتی یک بازیگرِ  تازه‌وارد نیز دارد که می‌خواهد زمین بازی را عوض کند؛ «هوش مصنوعی» (AI). 🔹در بسیاری از کشورها استفاده از هوش مصنوعی در فرآیندهای انتخاباتی به یک روال تبدیل شده است. 🔹به نظر می‌رسد در ایران این روند هنوز به‌طور کامل رواج نیافته و نامزدها همچنان به شیوه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با رای‌دهندگان متکی هستند. 🔹هوش مصنوعی می‌تواند اطلاعات جمع‌آوری‌شده از منابع مختلف (مانند شبکه‌های اجتماعی، نظرسنجی‌ها و داده‌های جمعیتی) را تحلیل و الگوهای رفتاری رای‌دهندگان را شناسایی کند. 🔹این تحلیل‌ها می‌توانند به شناسایی گروه‌های هدف و تنظیم پیام‌های اقناعی- انتخاباتی دقیق‌تر کمک کنند. 🔹اطلاعات نادرست و اخبار جعلی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های انتخابات مدرن است. 🔹هوش مصنوعی می‌تواند اطلاعات نادرست را بشناسد و نگذارد که منتشر شود. 🔹استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی همچنین می‌تواند به‌طور چشمگیری امنیت انتخابات را تقویت کند. 🔹هوش مصنوعی یک سویه منفی هم دارد، که همانا جعل واقعیت است. 🔹همچنین، اوایل امسال، یک تصویر تولیدشده از طریق هوش مصنوعی ترامپ را با یک قاچاقچی جنسی نشان می‌داد. 🔹بنابرین با پدیده‌ای مواجهیم که همزمان می‌تواند مفید و خطرناک باشد. 🔹هوش مصنوعی همان‌قدر که می‌تواند در خدمت بشر باشد، به همان میزان هم می‌تواند دستاویزی برای استثمار نوع بشر باشد. 🔹هوش مصنوعی با توانایی بالا در تحلیل داده‌ها و انجام محاسبات پیچیده می‌تواند تصمیم‌گیری‌های مهمی انجام دهد. 🔹اما سوال اینجاست که آیا این تصمیمات به نفع جامعه خواهد بود یا به ضرر آن. 🔹مشکل اینجاست که تصمیم‌های پیشین ما، به  هوش مصنوعی یاد می‌دهد که چگونه عمل کند. 🔹اگر جانبدارانه عمل کرده باشیم این ماشین هم موقع تصمیم‌گیری همان کار را می‌کند. 🔹آموزش عمومی درباره نحوه شناسایی اطلاعات نادرست و استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی می‌تواند به تقویت آگاهی و اعتماد اجتماعی کمک کند. 🔹استفاده از هوش مصنوعی در انتخابات باید زیر نظارت دقیق نهادهای مستقل و با تنظیمات دقیق صورت گیرد.
⭕️ ضریب‌دهی ربات‌ها و کاربران فیک ضدانقلاب به اخبار جعلی انتخابات سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: آمار تخریب‌ها و اخبار جعلی علیه کاندیداها در فضای مجازی به شدت بالا رفته است. ربات‌ها و کاربران فیک ضدانقلاب هم به شدت فعال شده‌اند و به اخبار جعلی ضریب می‌دهند.
اولین «دیپ فیک» در ایران/ جدیدترین عملیات روانی منافقین علیه رهبر انقلاب 🔸بیستم فروردین‌ماه بود که دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و پزشک رهبر انقلاب در برنامه برمودا شبکه نسیم با اجرای کامران نجف زاده حضور یافت و مطالبی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب هم گفت. 🔸دو ماه بعد یک کانال خبری مجازی فایلی صوتی منتشر کرد که حاوی جعل عمیق (deep fake) بود و بعدا در شبکه تیک تاک، یوتیوب و توییتر هم بازنشر شد. در این فایل صوتی که روی تصویر جعلی از صفحه اینستاگرام نجف زاده قرار گرفته با همین فناوری صدای این مجری و نیز دکتر مرندی بازسازی شده است. 🔸این فایل صوتی که با صدای جعلی دکتر مرندی بیان می‌شود، نکات دروغینی را درباره سلامتی رهبر انقلاب بیان می‌کند. 🔸فناوری دیپ فیک بر مبنای هوش مصنوعی است که به واسطه آن تصاویر و ویدیوهای دروغین، اما «واقعی‌نما» درست می‌شود و می‌تواند هر بیننده‌ای را تحت تاثیر خود قرار دهد. امروزه ویدیوهای دیپ فیک بسیاری از هنرمندان و افراد مشهور ساخته می‌شود و بیننده بدون آنکه متوجه عدم صحت و واقعیت آنها شود، محتوای آنها را باور کرده و به انتشار آن‌ها در فضای مجازی دست می‌زند.
ارزشیابی دانش‌آموزان را به هوش مصنوعی بسپارید https://hooshio.com/ai-grading-students-school/
روسیه ربات آنتی پهپاد ساخت mehrnews.com/x35fxQ
هوش مصنوعی تماشای مسابقات فرمول یک را جذاب‌تر از همیشه می‌کند https://www.zoomit.ir/tech/422952-formula-1-amazon-ai-powered-personalized-race-viewing/
کلاهبرداران با دیپ‌فیک ایلان ماسک کاربران حوزه رمزارزها را در یوتوب فریب دادند 🔹یکی از برنامه‌های زنده یوتیوب که پنج ساعت ادامه داشت، از دیپ‌فیک ایلان ماسک برای تبلیغ کلاهبرداری  استفاده کرد. 🔹این برنامه زنده که اکنون حذف شده است، تصویری از ایلان ماسک را نشان می‌داد که به‌ نظر می‌رسید در رویداد تسلا حضور دارد. صدای او هم که با کمک هوش مصنوعی تولید شده بود ، بینندگان را تشویق می‌کرد به وب‌سایتی مراجعه کنند و بیت‌کوین، اتریوم یا دوج‌کوین خود را برای شرکت در برنامه دریافت هدیه واریز کنند. 🔹این پیام وعده می‌داد سیستم خودکار ٢ برابر مقدار رمزارزی را که واریز کرده‌اید، بازمی‌گرداند.
♦️تاثیر هوش مصنوعی روی افزایش بهره‌وری / برتری ناعادلانه؟! 🔹در این نمودار که توسط تحقیقات گلدمن ساکس بدست آمده است، تأثیر AI «هوش‌مصنوعی» در سه دسته‌بندی بازار مختلف بازارهای نوظهور، بازارهای جهانی و بازارهای توسعه‌یافته نشان‌داده شده است. 🔹طبق شواهد و آمارها میشود دید که چگونه بازارهای نوظهور ممکن است با بهره‌برداری از AI بهره‌مندی نسبی بیشتری داشته باشند!
بیم و امید‌های هوش مصنوعی در انتخابات 🔸مجله تایم سال ۲۰۲۴ را «سال فوق‌العاده انتخاباتی» نامیده است. هوش مصنوعی می‌تواند انتخابات را کارآمدتر کند، اما باید به آن اعتماد شود و دولت‌ها قوانین مناسبی برای آن وضع کنند. https://ana.ir/003qwy