eitaa logo
لغزشگاه
21.4هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
313 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
اولین «دیپ فیک» در ایران/ جدیدترین عملیات روانی منافقین علیه رهبر انقلاب 🔸بیستم فروردین‌ماه بود که دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و پزشک رهبر انقلاب در برنامه برمودا شبکه نسیم با اجرای کامران نجف زاده حضور یافت و مطالبی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب هم گفت. 🔸دو ماه بعد یک کانال خبری مجازی فایلی صوتی منتشر کرد که حاوی جعل عمیق (deep fake) بود و بعدا در شبکه تیک تاک، یوتیوب و توییتر هم بازنشر شد. در این فایل صوتی که روی تصویر جعلی از صفحه اینستاگرام نجف زاده قرار گرفته با همین فناوری صدای این مجری و نیز دکتر مرندی بازسازی شده است. 🔸این فایل صوتی که با صدای جعلی دکتر مرندی بیان می‌شود، نکات دروغینی را درباره سلامتی رهبر انقلاب بیان می‌کند. 🔸فناوری دیپ فیک بر مبنای هوش مصنوعی است که به واسطه آن تصاویر و ویدیوهای دروغین، اما «واقعی‌نما» درست می‌شود و می‌تواند هر بیننده‌ای را تحت تاثیر خود قرار دهد. امروزه ویدیوهای دیپ فیک بسیاری از هنرمندان و افراد مشهور ساخته می‌شود و بیننده بدون آنکه متوجه عدم صحت و واقعیت آنها شود، محتوای آنها را باور کرده و به انتشار آن‌ها در فضای مجازی دست می‌زند.
ارزشیابی دانش‌آموزان را به هوش مصنوعی بسپارید https://hooshio.com/ai-grading-students-school/
روسیه ربات آنتی پهپاد ساخت mehrnews.com/x35fxQ
هوش مصنوعی تماشای مسابقات فرمول یک را جذاب‌تر از همیشه می‌کند https://www.zoomit.ir/tech/422952-formula-1-amazon-ai-powered-personalized-race-viewing/
کلاهبرداران با دیپ‌فیک ایلان ماسک کاربران حوزه رمزارزها را در یوتوب فریب دادند 🔹یکی از برنامه‌های زنده یوتیوب که پنج ساعت ادامه داشت، از دیپ‌فیک ایلان ماسک برای تبلیغ کلاهبرداری  استفاده کرد. 🔹این برنامه زنده که اکنون حذف شده است، تصویری از ایلان ماسک را نشان می‌داد که به‌ نظر می‌رسید در رویداد تسلا حضور دارد. صدای او هم که با کمک هوش مصنوعی تولید شده بود ، بینندگان را تشویق می‌کرد به وب‌سایتی مراجعه کنند و بیت‌کوین، اتریوم یا دوج‌کوین خود را برای شرکت در برنامه دریافت هدیه واریز کنند. 🔹این پیام وعده می‌داد سیستم خودکار ٢ برابر مقدار رمزارزی را که واریز کرده‌اید، بازمی‌گرداند.
♦️تاثیر هوش مصنوعی روی افزایش بهره‌وری / برتری ناعادلانه؟! 🔹در این نمودار که توسط تحقیقات گلدمن ساکس بدست آمده است، تأثیر AI «هوش‌مصنوعی» در سه دسته‌بندی بازار مختلف بازارهای نوظهور، بازارهای جهانی و بازارهای توسعه‌یافته نشان‌داده شده است. 🔹طبق شواهد و آمارها میشود دید که چگونه بازارهای نوظهور ممکن است با بهره‌برداری از AI بهره‌مندی نسبی بیشتری داشته باشند!
بیم و امید‌های هوش مصنوعی در انتخابات 🔸مجله تایم سال ۲۰۲۴ را «سال فوق‌العاده انتخاباتی» نامیده است. هوش مصنوعی می‌تواند انتخابات را کارآمدتر کند، اما باید به آن اعتماد شود و دولت‌ها قوانین مناسبی برای آن وضع کنند. https://ana.ir/003qwy
🔺 هوش مصنوعی بیش از نیمی از وظایف صنعت بانکی را خودکارسازی می‌کند 🔹گزارشی از بانک سرمایه‌گذاری و خدمات مالی Citigroup با اشاره به تحقیقات شرکت مشاوره Accenture می‌گوید ۵۴ درصد از وظایف کارمندان بانکی ایالات متحده در معرض خودکارسازی کامل قرار دارند و از این رو کارکنان صنعت بانکداری بیشتر از دیگر صنایع خطر جایگزینی و خودکارسازی کامل را احساس می‌کنند. 🔹براساس نظرسنجی سیتی‌گروپ، اکثریت موسسات مالی (۹۳ درصد) از تاثیر مثبت هوش مصنوعی به واسطه افزایش بهره وری در پنج سال آینده می‌گویند و پیش‌بینی انجام شده نشان می‌دهد که هوش مصنوعی تا سال ۲۰۲۸ به افزایش ۹ درصدی سود صنعت بانکی کمک می‌کند. https://pvst.ir/i7w
آشنایی با قابلیت‌های سامسونگ اکانت؛ مدیریت چند دستگاه با یک حساب کاربری ictpress.ir/news/55129
خداحافظی با افزونه‌ها: راست‌چین شدن متن فارسی در ChatGPT به صورت پیش‌فرض! ▪️یکی از بزرگترین مشکلات ChatGPT برای کاربران فارسی زبان به هم ریختگی متن ها هنگام استفاده همزمان از کلمات فارسی و انگلیسی بود ؛ همین موضوع هم نصب افزونه‌های جانبی مانند ChatGPT RTL Support را گریز ناپذیر کرده بود.
آیا هوش مصنوعی می‌تواند نتیجه انتخابات را پیش‌بینی کند؟ isna.ir/xdRnJs
تعداد کم کارمندان تلگرام، نگرانی جدی کارشناسان امنیتی را برانگیخته است 🔹پاول دروف در مصاحبه اخیرش اشاره می‌کند که تنها حدود ۳۰ مهندس در تلگرام کار می‌کنند و تقریباً تمامی امور توسط همین افراد انجام می‌شود. وی اشاره دارد که خودش به‌عنوان مدیر محصول در تلگرام فعال است و شخصاً عملکرد کارمندان را از نزدیک رصد می‌کند. 🔹متیو گرین، یک متخصص حوزه رمزنگاری از دانشگاه جان هاپکینز در مصاحبه‌ای اشاره دارد که عدم وجود رمزنگاری سرتاسر (End-to-End)، سرورهای قرار گرفته در امارات متحده و حضور اهداف بالقوه در این پیام‌رسان، باعث شده است تا به یک تهدید امنیتی جدی برای کاربران تبدیل شود.