eitaa logo
لغزشگاه
20.3هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
310 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
تیم اجرایی و پشتیبانی شاد: 🔹نسخه جدید اپلیکیشن شاد رونمایی شده و در دسترس کاربران قرار گرفته است. 🔹از قابلیت‌های ویژه نسخه جدید، اضافه شدن ابزار تکلیف‌دهی، سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، مدیریت محتوا و بهبود ابزارها و خدمات نسخه قبلی است.
معرفی کتاب «احکام فضای مجازی»: این کتاب که در 12 فصل تدوین شده مشتمل بر 302 مسئله و سؤال‌های شرعی درباره فضای مجازی است. دومین فصل کتاب به احکام مربوط به «خانواده و فضای مجازی» از جمله نظارت والدین بر فعالیت فرزندان در فضای مجازی، حضور همسر در فضای مجازی، بررسی ایمیل زن و شوهر، همسریابی اینترنتی و ازدواج اینترنتی می پردازد. در فصل سوم با عنوان «احکام بازی‌ها و مسابقات اینترنتی» مباحثی همچون قماربازی اینترنتی، کسب درآمد در قماربازی، بازی‌های آنلاین، برد و باخت در بازی‌های آنلاین ، پیش‌بینی مسابقات و جوایز مسابقات اینترنتی تشریح شده است. مطالعه متن کامل: https://tn.ai/2790353
اینترنت رفتارها؛ قدم بعدی غول‌های تکنولوژی برای تغییر الگوی رفتاری کاربران: جمع‌آوری و استفاده از داده‌ها برای تغییر الگوی رفتاری، اینترنت رفتارها (Internet of Behaviors) نام دارد. اما صحبت از IoB بدون صحبت از اینترنت اشیا (IoT) ممکن نیست. اینترنت اشیا شبکه‌ای به‌هم‌متصل از دستگاه‌های فیزیکی است که ازطریق اینترنت، داده‌های مربوط به رفتار و علايق کاربران را جمع‌آوری و دراختیار شرکت‌ها قرار می‌دهد تا براساس آن‌ها، سرویس‌ها و محصولات خود را متناسب با سلیقه و نیاز کاربر ارائه دهند. اینترنت رفتارها در واقع قدم بعدی در حوزه‌ی جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل این داده‌ها است. IoB تلاش می‌کند تا از منظر روان‌شناسی به این سؤال که چطور داده‌ها را تحلیل کند و چطور از این دانش برای توسعه‌ی محصولات جدید و مشتری‌پسند استفاده کند،‌ پاسخ دهد. مطالعه متن کامل: https://www.zoomit.ir/internet-network/385667-everything-about-internet-of-behaviors/
فیلم سینمایی«بازیکن شماره یک آماده»؛ روایتی از آینده است که سرنوشت جهان از طریق یک بازی مشخص می شود. مشاهده فیلم: https://www.aparat.com/v/lDJKO
امنیت ملی چگونه با امنیت داده گره می خورد؟ شاید بیست سال قبل کسی تصور نمی‌کرد آنچه می‌خوریم، چه زمان می‌خوابیم و بیدار می‌شویم، از کجا خرید می‌کنیم، برند پنیر صبحانه مورد علاقه مان و … چیست یا روز‌های تعطیل در کجا تفریح می‌کنیم، چنان اهمیتی بیابد که کشور‌ها برای محفوظ نگه داشتن آن‌ها مجبور به وضع قوانینی شوند. داده‌های شخصی به ظاهر ساده امکان ارائه تبلیغات هدفمند و حکمرانی‌های جدید را فراهم می‌کنند و به منبع سود سرشاری برای شرکت‌های بزرگ فناوری و اعمال حاکمیت تبدیل شده اند. در سال‌های اخیر و در پی رسوایی‌های متعدد شرکت‌های بزرگ فناوری در خصوص سواستفاده از اطلاعات کاربران و همچنین اهمیت یافتن امنیت داده‌های کاربران و عدم دسترسی کشور‌های متخاصم به داده‌های کاربران، کشور‌های مختلف جهان سعی دارند جریان انتقال داده به خارج را کنترل و شرکت‌های فناوری را وادار کنند آن‌ها را داخل کشور ذخیره کنند. مطالعه متن کامل: https://www.yjc.news/00YfQQ
هشدار مرکز افتا درباره انتشار بدافزار جدید جاسوسی: بدافزار جاسوسی اندرویدی RatMilad از طریق برخی VPN‌ها در حال انتشار است؛ این برنامه در فروشگاه‌های برنامه قانونی مانند Google Play در دسترس نیست، اما در طریق آدرس‌های اینترنتی به‌اشتراک گذاشته‌شده در تلگرام یا سایر رسانه‌های اجتماعی و بستر‌های ارتباطی در حال توزیع است. وظیفه بدافزار جاسوسی RatMilad، سرقت لیست‌های مخاطبین، پیامک‌ها و فایل‌های قربانیان است و همچنین آدرس MAC دستگاه‌های اندرویدی، گزارش تماس، نام حساب کاربری، مجوز‌ها داده‌های موقعیت مکانی GPS، لیست فایل اطلاعات سیم‌کارت (شماره تلفن‌همراه، کشور، IMEI)، فهرست برنامه‌های کاربردی نصب شده به همراه مجوز‌های آن‌ها و اطلاعات دستگاه (مدل، نسخه اندروید، برند و ...) را سرقت می‌کند. افزون بر سرقت اطلاعات عنوان شده، این بدافزار قابلیت‌های دیگری نظیر ضبط صدا، حذف فایل‌ها و تغییر مجوز‌ها را دارد. باتوجه به اینکه روش اصلی آلودگی به این بدافزار، دانلود فایل از منابع نامعتبر نظیر کانال‌های تلگرامی است، کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا توصیه کرده اند فایل‌ها تنها از منابع معتبر و قانونی دانلود شده و کاربران از باز کردن لینک‌های نامطمئن خودداری کنند.
📢 فیلترینگ و تاثیر آن بر دانلود اپلیکیشن‌ها در گوگل پلی 👈لایف‌وب با بررسی اپلیکیشن‌های پر دانلود گوگل پلی، تاثیر فیلترینگ اخیر بر تغییر نیازمندی‌های کاربران ایرانی اندروید را بررسی کرده است. 🔹بررسی‌های لایف‌وب نشان می‌دهد به رغم ایجاد محدودیت برای دسترسی به گوگل پلی، این پلتفرم همچنان میزبان تعداد زیادی از کاربران ایرانی برای دانلود اپلیکیشن‌های اندرویدی است. 📈از ۳۱ شهریور ماه دانلود فیلترشکن‌ها رشد چشمگیری داشته‌اند؛ به طوری که ۷۵٪ از اپ‌های پر دانلود جزو گروه فیلترشکن‌ها بوده است. 📥اپلیکیشن‌های Argo VPN و AdGuard VPN به ترتیب، بیشترین حجم دانلود را طی روزهای اخیر داشته‌اند. ✅همچنین اپ BiP که در دسته ارتباطات قرار می‌گیرد، محبوبیت زیادی میان کاربران کسب کرده و جایگزین پیام‌رسان‌های غیرقابل دسترس شده است. 🔹به دنبال اعلام امکان دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در ایران، طی هفته اول مهرماه اپ‌های Starlinkradar و Find Starlink Satellites در بین ۱۰۰ اپلیکیشن برتر میان کاربران ایرانی قرار گرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیویی که گفته می شود مربوط به تست اینترنت ماهواره ای استارلینک در تهران است در بعضی از نقاط تهران که ارتفاع قابل قبولی دارد سرعت دانلود به 150mbps می رسد هر دیش ۱۲۸ دستگاه متصل را پوشش می دهد.
🎮دانشمندان با ساخت یک بازی ویدیویی، حافظه کوتاه مدت سالمندان را تقویت کردند 🔹محققان در پژوهش تازه‌ای نشان داده‌اند که می‌توان از بازی کردن برای بهبود حافظه استفاده کرد. آن‌ها با آزمایش یک بازی موزیکال ریتمی بنام Rhythmicity روی افراد بین 60 تا 79 سال دریافته‌اند که تقویت حافظه کوتاه مدت از طریق بازی‌ها ممکن است. 🔺 محققان در سال 2013 هم اعلام کرده بودند که بازی NeuroRacer می‌تواند زوال قابلیت‌های ذهنی را کاهش داده، تمرکز را تقویت کند و کارکرد حافظه را بهبود دهد.
هند گوگل را ۱۶۲ میلیون دلار جریمه کرد 🔹رویترز: کمیسیون رقابت هند گوگل را به‌دلیل اقدامات ضد رقابتی ۱۶۱.۹۵ میلیون دلار جریمه کرد. این کمیسیون اعلام کرده که گوگل با سو استفاده از موتور جست‌وجو و پلی‌استور، موقعیت برنامه‌های خود مانند کروم و یوتیوب را در بازار مرورگرها و بازار میزبانی ویدیوها حفظ میکند.
تصویری از سردار سلیمانی که در اخرین نسخه بازی call of duty بازیکنان باید او را ترور کنند ؛ نام این کاراکتر در بازی ژنرال قربانی است
۱۰ بازی پرفروش کافه بازار، در مهرماه
علیه فیک‌نیوزها؛ کشورهای مختلف چگونه با انتشار اخبار جعلی مقابله می کنند؟
آگاه‌سازی جمعی برای مقابله با اخبارجعلی چگونه شکل می‌گیرد؟ اخبار جعلی معمولا یک نقطه اغراق آمیز یا غیر قابل باور دارند. بنابراین در آموزش‌ها گفته می‌شود: هر جایی که احساس کردید یک خبر فیک است، به احساس خود اعتماد کنید! چرا که شما در طول زندگی خود اخبار بسیاری خوانده‌اید و شنیده‌اید. به همین دلیل به صورت ناخودآگاه می‌توانید تشخیص دهید که آیا یک خبر، دروغ است یا حقیقت دارد. مطالعه متن کامل: http://gerdab.ir/0008ov
به زودی به پروفایل اینستاگرام خود آهنگ اضافه کنید! 🔹ظاهرا امکان اضافه کردن آهنگ به پروفایل اینستاگرام، به زودی فراهم خواهد شد؛ موضوعی که خاطره MySpace را برای بسیاری از کاربران زنده کرده است.
یک گروه هکری خود را منتسب با آنانیموس معرفی کرده ادعای هک وزارت اطلاعات و دسترسی به اسناد محرمانه این وزارتخانه را مطرح کرده است. نامه ای که این گروه منتشر کرده،جعلی است. در سربرگ نامه عنوان« وزرات اطلاعات» درج شده اما آنرا «رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه» امضا کرده است!!
وزیر ارتباطات: امکان تماس از ۳ پیام‌رسان ایرانی با اپراتورهای تلفن همراه فراهم می‌شود/ تا الان ۳ پیام‌رسان داخلی ضوابط و شرایط ارائه سرویس call out را داشته‌اند و برقراری سرویس برای آن‌ها را به اپراتورها ابلاغ کرده‌ایم. امیدواریم یک تا ۲ هفته آینده این امکان به شکل عمومی برای مردم فراهم شود.
مراجعه ۴۰ درصدی به فضای مجازی برای دریافت اخبار/  ۲۱ درصد از والدین نظارتی بر فعالیت مجازی فرزندانشان ندارند عبدالهی، مدیرکل رصد، پایش و آینده‌نگری فرهنگی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی: 🔹در بازه سنی بین ۱۲ تا ۵۰ سال حدود ۷۰ درصد جامعه از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. در این حین، ۲۱ درصد از والدینی که فرزندانشان از فضای مجازی استفاده می‌کنند، هیچ‌گونه نظارتی بر فعالیت آن‌ها ندارند. 🔹۱۱ درصد والدینی که مدعی بودند بر روی فرزندانشان کنترل دارند، گفته بودند تنها نظارت ما نظارت زمانی است. به عنوان مثال، می‌گویند دو ساعت یا چهار ساعت از اینترنت استفاده کن. 🔹کمتر از ۱۰ درصد افراد در فضای مجازی عمده فعالیتشان براساس کسب‌و‌کار است. ۲۸ درصد برای فعالیت‌های سرگرمی به این فضا مراجعه می‌کنند و حدود ۴۰ درصد هم از اخبار در فضای مجازی استفاده می‌کنند.
توییتر آیکون‌های خود را با خطوطی نسبتا ضخیم‌تر و ظاهری زاویه‌دارتر باز طراحی کرد