ارزش اپل اکنون از مجموع آلفابت، آمازون و متا بیشتر است
🔹ارزش بازار اپل اکنون از مجموع آلفابت، آمازون و متا بالاتر است. طبق آخرین دادههای ارائه شده، ارزش شرکت سازنده آیفون ۲.۳۰۷ تریلیون دلار است، در حالی که مجموع ارزش سه شرکت بزرگ دیگر حوزه فناوری به ۲.۳۰۶ تریلیون دلار میرسد.
ارزش بازار آلفابت شرکت مادر گوگل به ۱.۱۲۶ تریلیون دلار، آمازون ۹۳۹.۷۸ میلیارد دلار و متا مادر فیسبوک به ۲۴۰.۰۷ میلیارد دلار رسیده است.
۱۳ آبان ۱۴۰۱
ثبت رکورد ۳۸۰۰۰ دروغ در ۴۶ روز برای ۵ رسانه ضدایرانی
بررسی عملکرد ۵ رسانه بیبیسی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایراناینترنشنال وابسته به دولت سعودی، منوتو وابسته به جریان بهائیت و صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا و صفحات مجازی آنها نشان میدهد این رسانهها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
در این پیمایش فقط سایت، تلگرام، توییتر و اینستاگرام این ۵ رسانه بررسی شده و فعالیت شبکههای تلویزیونی لحاظ نشده است.
مصادیق اخبار خلاف واقع در این پژوهش عبارتند از : جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونهسازی، بزرگنمایی و کوچکنمایی .
ضمنا اخباری که توسط این رسانهها مورد سانسور خبری قرار گرفته (نظیر تکذیبیهها در مورد کشتههای دروغین) مورد بررسی قرار نگرفته است.
۱۴ آبان ۱۴۰۱
اینترنت ماهوارهای محدودیت تعیین کرد
🔹استارلینک یک ایمیل برای کاربران در ایالات متحده و کانادا ارسال کرده و از سیاست مصرف منصفانه سخن گفته است. طبق این سیاست، کاربران خانگی هر ماه را با «دسترسی اولویتدار» شروع میکنند و زمانی که مصرف دیتا از 1 ترابایت فراتر برود، روزهای باقیمانده ماه به صورت «دسترسی پایه» خواهد بود.
🔹در وضعیت دسترسی پایه سرعت پایینتر از حالت دیگر خواهد بود. البته اسپیس ایکس به این موضوع اشاره کرده که مصرف دیتا در ساعتهای 11 شب تا 7 صبح به وقت محلی، جزو سقف 1 ترابایت محسوب نمیشود و این محدودیت تنها برای ساعت 7 صبح تا 11 شب درنظر گرفته شده است.
🔹اسپیس ایکس قابلیتی را برای کاربران درنظر گرفته که توسط آن میتوانند از طریق پنل میزان مصرف خود و نزدیک شدن به سقف مصرف منصفانه را مشاهده کنند.
اگر پس از عبور از سقف مجاز، کاربران از سرعت رضایت نداشتند، میتوانند حجم اضافه بخرند. هزینه هر گیگابایت حجم اضافه برابر 25 سنت است.
۱۴ آبان ۱۴۰۱
رهبر انقلاب خطاب به مسئولین رسانه و امور ارتباطات : قبل از محتوا سازی دروغ دشمن، محتوا را شما درست کنید
منبع : khamenei.ir
۱۴ آبان ۱۴۰۱
جنجال بر سر سرمایهگذاری سعودیها در توییتر
پس از مالکیت ایلان ماسک بر توییتر، کریس مورفی سناتور دموکرات آمریکایی اعلام کرد به دنبال بازبینی امنیتی در سرمایهگذاری شرکت سعودی در این شبکه اجتماعی است.
مورفی از کمیته سرمایهگذاریهای خارجی در آمریکا (CFIUS) درخواست کرده درباره اهمیتهای امنیت ملی مالکیت عربستان سعودی بر توییتر تحقیقاتی انجام دهد
کمیته سرمایه گذاری خارجی آمریکا نهادی است که بر فرایند سرمایهگذاریهای خارجی در شرکتهای آمریکایی نظارت میکند
۱۴ آبان ۱۴۰۱
۱۴ آبان ۱۴۰۱
ضرورت آموزش سواد رسانهای:
با توجه به آنکه شهروندان عصر جهانی شدن در یک محیط رسانه اي زندگی می کننـدضرورت دارد تا با کسب مهارت ها و تکنیک هاي جدید، تعامل موثرتر و عمیق تري با لایه هاي مختلف پیام هاي رسانه اي داشــته باشــند و مهــارت هــاي ارتبــاطی و فهــم رســانه اي شــان را در اســتفاده صــحیح تــر از رســانه هــا ارتقــاء بخشند.
آنچه که در مورد فراگیري سواد رسانه اي اهمیت دارد آن است که بدانیم سـواد رسـانه اي صـرفا ”منـع ” شـهروندان ازپیام هاي ناخواسته رسانه اي نیست.
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0008r1
۱۴ آبان ۱۴۰۱
تیک آبی توییتر: ۷.۹۹ دلار!
🔹فرآیند ارائه تیک آبی در ازای ۷.۹۹ دلار در ماه رسما از طریق نسخه iOS اپ توییتر آغاز شد. در توضیح این سرویس نوشته شده: «حساب شما هم یک تیک آبی دریافت میکند، دقیقا مثل افراد مشهور، شرکتها و سیاستمدارانی که آنها را دنبال میکنید!»
۱۵ آبان ۱۴۰۱
۱۵ آبان ۱۴۰۱
💢ایلان ماسک: جعل هویت در توییتر، منجر به مسدودیت دائمی اکانت بدون اخطار قبلی میشود
🔺«ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر میگوید هر کسی که در شبکه اجتماعی توییتر جعل هویت کند، یعنی خود را بهجای شخص دیگری جا بزند و به روشنی اعلام نکند که دارد به عنوان یک حساب «پارودی» فعالیت میکند، با مسدودیت دائمی از این پلتفرم مواجه خواهد شد. به نظر میرسد که این اقدام یکی از پاسخهای مالک جدید توییتر به مشکل ارائه تیک آبی با سرویس بلو باشد.
🔺او همچنین در توییت دیگری دراینباره اضافه کرد: «ما در گذشته پیش از تعلیق به افراد هشدار میدادیم، اما حالا که تیک آبی بهصورت عمومی ارائه میشود، هشداری در کار نخواهد بود.» افزون بر این، ماسک میگوید هرگونه تغییر نام موجب ازدسترفتن موقتی تیک آبی برای حسابها خواهد شد.
۱۶ آبان ۱۴۰۱
سیستم تأیید سن اینستاگرام از طریق ویدیوی سلفی در بریتانیا و اتحادیه اروپا فعال میشود
🔹️اینستاگرام طی هفته جاری سیستم تأیید سن مبتنی بر هوش مصنوعی از طریق ارسال ویدیوی سلفی را در بریتانیا فعال میکند تا کاربران زیر ۱۸ سال نتوانند سن خود را به اشتباه در این شبکه اجتماعی ثبت کنند.
۱۷ آبان ۱۴۰۱
نظارت اکتیویژن بر محتوای چت گیمرهای «Call of Duty»:
اکتیویژن بلیزارد میگوید در حال توسعه ابزارهای برای نظارت و کنترل روی چتهای صوتی و متنی کاربران در بازیهای Call of Duty: Modern Warfare II و Call of Duty Warzone ۲.۰ است که میتواند از انتشار محتوای توهینآمیز جلوگیری کند.
زمانی که این ابزارها، بازیکنی را که در چت صوتی یا متنی، محتوای نامناسب و توهینآمیز منتشر میکند، شناسایی کند، تیمهای نظارتی بازی این امکان را خواهند داشت تا شخص را در همه کانالهای چت بیصدا یا همان Mute کنند.
به عبارتی دیگر، اگرچه با این تغییرات، فرد به طور کامل از بازی منع نمیشود، اما برای همیشه سایلنت خواهد شد. اکتیویژن همچنین اعلام کرد که گزارشهای کاربران درباره گیمرهای مختلف را نیز که در دل بازیها ارسال میشود، بررسی خواهد کرد.
کاربران قبل از شروع بازیهای Call of Duty: Modern Warfare II و Call of Duty Warzone ۲.۰ باید یک دستورالعمل یا قانون رفتاری را مطالعه کرده و پایبندی خود به آن را اعلام کنند. در بخشی از این متن آمده که از هرگونه رفتارهای قلدرمآبانه و اظهارنظر متعصبانه خودداری میکنند.
۱۸ آبان ۱۴۰۱
🔹 حسابهای تجاری اینستاگرام میتوانند پستهای معمولی و ریلز را تا فاصلهی حداکثر ۷۵ روز زمانبندی کنند.
پس از ایجاد یک پست، با انتخاب Advanced Settings، گزینهای با عنوان Schedule This Post خواهید دید که با استفاده از آن میتوان زمان انتشار پست را تعیین یا از نو زمانبندی کرد.
۱۸ آبان ۱۴۰۱
«صادق کبدانی» که تصویر دست بسته وی با نام «خدانور لجعهای»در حال دست به دست شدن است،یکی از اتباع افغانستانی ساکن محله «شیرآباد» زاهدانمعروف به «یاغی شیرآباد» است که سارقی سابقهدار محسوب میشود.
این سارق که تیرماه امسال به جرم سرقت مسلحانه بازداشت و در ۲۷ مردادماه امسال با قرار وثیقه آزاد میشود، سابقه ۱۶ فقره سرقت مسلحانه داشته و تاریخ ۱۰ مهرماه حین سرقت در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است.
۱۹ آبان ۱۴۰۱
قابلیت ارتباط ماهوارهای آیفون ١۴ تا اوایل آذرماه در دسترس قرار خواهد گرفت
🔹 دارندگان آیفون ۱۴ و ١۴ پرو در ایالات متحده و کانادا، با وجود این ویژگی میتوانند در هنگامی که خارج از محدوده تلفن همراه هستند از اتصال ماهوارهای برای ارسال پیام و اطلاعات موقعیت مکانی به سرویسهای اضطراری استفاده کنند.
🔹 سرویس اپل در دو سال اول برای دارندگان جدید آیفون ١۴ و ١۴ پرو رایگان خواهد بود و برای اتصال به فرکانسهای ماهوارهای فقط به آنتن گوشی متکی است.
۲۰ آبان ۱۴۰۱
🔷بررسی تاثیر فیلترینگ بر فعالیت فروشگاههای اینستاگرامی
👈سامانهٔ تحلیل داده لایفوب به بررسی وضعیت بیش از ۳۹۰ هزار فروشگاه اینستاگرام فعال در سه ماه گذشته که از طریق این پلتفرم محصولات یا خدمات خود را با دریافت وجه در اختیار مشتریانشان قرار میدهند، پرداخته است.
🔻اگرچه انتشار محتوای تجاری بعد از فیلترشدن اینستاگرام در مقایسه با مدت مشابه قبل از فیلترینگ ۶۹ درصد افت داشته و تعداد فروشگاههای فعال ۳.۶ برابر کاهش یافته ؛اما طی هفتههای اخیر شاهد بازگشت این فروشگاهها به اینستاگرام هستیم به طوری که انتشار محتوای تجاری در اینستاگرام با یک روند آهسته اما پیوسته، آغاز شده است.
مطالعه متن کامل گزارش:
https://s.lifeweb.ir/instagram-businesses
۲۰ آبان ۱۴۰۱
دستگیری یکی از پرکارترین هکرهای دنیا در کانادا:
میخائیل واسیلیف یک شهروند دو تابعیتی روسی کانادایی به ظن ایفای نقش در حملات باج افزاری لاک بیت (LockBit) که از سال 2020 زیرساختهای حیاتی و گروههای صنعتی را در سراسر جهان هدف قرار داده است، در کانادا بازداشت شد.
گفته میشود که واسیلیف از قربانیان خود بین 5 تا 70 میلیون یوروی باج درخواست میکرده ؛ پلیس در جریان دستگیری واسیلیف 8 کامپیوتر، 32 هارد اکسترنال و 400 هزار یورو ارز دیجیتال را از خانه وی کشف و ضبط کرده است.
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/f04944
۲۱ آبان ۱۴۰۱
یک گروه هکری با نام «تبر ابراهیم» با هک تلفن سران آلسعود، محتوای تماسهای آنها با مقامات رژیم صهیونیستی را منتشر کرد.
در فایلهای منتشر شده تلاش برای ایجاد ناامنی و آشوب در ایران توسط آلسعود و صهیونیستها به وضوح مشخص است.
همچنین هزاران سند محرمانه از وزارت داخلی، مکانهای حساس،دوربین های مداربسته و عوامل تروریستی عربستان سعودی توسط این گروه منتشر شده است.
۲۱ آبان ۱۴۰۱
🔻 هوش مصنوعی و کاربرد آن در تحلیل بازار ارزهای دیجیتال
🔸 ارزهای دیجیتال، پدیده این روزهای دنیای فناوری و سرمایهگذاری هستند و توانستهاند در مدتی کوتاه، هواداران پرشماری را برای خود دستوپا کنند. این داراییهای نوظهور با رشدهای نجومی خود طی یک دهه اخیر، ثروتمندان نوخاستهای را به جهان معرفی کردهاند که با معاملهگری یا سرمایهگذاری درازمدت روی پروژههای آیندهدار موفق شدهاند ثروتهای هنگفتی را به جیب بزنند.
مطالعه متن کامل:
https://itiran.com/?p=122138
۲۲ آبان ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتشار ۳۸ هزار خبر جعلی درباره ایران!
۲۳ آبان ۱۴۰۱
۲۳ آبان ۱۴۰۱
۲۳ آبان ۱۴۰۱
مانکسی نرم افزاری برای سرمایه گذاری یا کلاهبرداری؟
📍سایت سرمایه گذاری مانکسی با ادعای ارائه نرم افزار سرمایه گذاری و خرید و فروش رمزارز درحال تبلیغات در شبکه های اجتماعی برای جذب سرمایه کاربران است.
📍این ادعا در حالی مطرح شده که هیچ مجوزی برای فعالیت این مجموعه ارائه نشده و نحوه عملکرد آن ریسک سرمایه گذاری را بالا برده است
مطالعه جزییات بیشتر:
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42377
۲۳ آبان ۱۴۰۱
هزینه های پرداخت شده برای خرید چند پلتفرم صاحب نام در فضای مجازی:
🔹توییتر: 44 میلیارد دلار (ایلان ماسک)
🔹لینکدین: 26 میلیارد دلار (مایکروسافت)
🔹یوتیوب: 1.65 میلیارد دلار (گوگل)
🔹شرکتTumblr : یک میلیارد دلار (یاهو)
🔹اینستاگرام: 1 میلیارد دلار (فیسبوک)
🔹مایاسپیس: 580 میلیون دلار (NewsCorp)
🔹واین: 30 میلیون دلار (توئیتر)
۲۴ آبان ۱۴۰۱