eitaa logo
لغزشگاه
20.5هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
310 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
عجیب‌ترین پرسش‌های مردم از ربات «ChatGPT» : اگرچه چت‌بات موسوم به «ChatGPT» برای پاسخ دادن به پرسش‌های مردم پیرامون فناوری طراحی شده است اما نتایج یک بررسی نشان می‌دهند که کاربران، پرسش‌های عجیبی از آن داشته‌اند. مطالعه متن کامل: https://akharinkhabar.ir/science/9520170
با ویژگی جدید بینگ، با ایلان ماسک و سایر سلبریتی‌ها چت کنید! 🔹 موتور جست‌و‌جوی مایکروسافت بینگ حالت مخفی «سلبریتی» دارد تا پاسخ سؤالات را با لحن مشابه افراد معروف بنویسد. برای استفاده از این ویژگی صرفا کافی است از بینگ درخواست کنید که Celebrity Mode را فعال کند. 🔹 حالت سلبریتی Bing Chat قابلیتی است که به کاربران امکان می‌دهد با نسخه‌ی مجازی افراد معروف نظیر بازیگران، خواننده‌ها یا ورزشکاران چت کنید. می‌توانید از آن‌ها سؤالاتی درباره‌ی زندگی، مسیر شغلی، عقاید، سرگرمی‌ها و... بپرسید. 🔹 مایکروسافت هنوز به‌صورت عمومی درباره‌ی حالت سلبریتی در موتور جست‌و‌جوی بینگ صحبت نکرده است. ردموندی‌ها هفته‌ی گذشته حالت جدید Creative را به بینگ اضافه کردند که لحن متفاوتی در جملاتش دارد.
این کاراکتر فعال در حوزه مدلینگ ، توسط هوش‌مصنوعی ایجاد شده و واقعی نیست!
دنیای بازی:نسبت بازیکنان در هر رده سنی ✅ در بین ۳۴ میلیون گیمر ایرانی، کودکان و نوجوانان دو گروه سنی هستند که بیشترین میزان استقبال را به بازی‌های دیجیتال داشته‌اند.
ادعای جدید رژیم صهیونیستی: ایران پشت حملات سایبری جدید 🔹 سازمان امنیت ملی سایبری اسراییل مدعی شد گروه هکری به نام MuddyWater منتسب به وزارت اطلاعات، پشت حمله‌ی سایبری اخیر به موسسه فناوری در حیفا بوده است. 🔹هکرها با رمزگذاری فایل‌ها و قطع سرورهای این مجموعه، برای ارائه دوباره این دسترسی ۸۰ بیت‌کوین درخواست کرده بوند
تیک‌تاک و تامین امنیت داده‌ها: شبکه اجتماعی تیک‌تاک همزمان با افزایش فشارها بر این شرکت در اتحادیه اروپا و آمریکا اعلام کرد که ساز و کار جدیدی را برای تامین امنیت داده‌ها در اروپا در نظر گرفته است. این خبر در حالی منتشر می‌شود که پارلمان، کمیسیون و شورای اتحادیه اروپا اخیرا استفاده از «تیک تاک» بر روی تلفن‌های همراه کارکنان خود را ممنوع اعلام کردند. نگرانی‌ها از تامین امنیت داده‌های کاربران توسط تیک‌تاک که متعلق به یک شرکت چینی است باعث افزایش فشارها بر این شبکه اجتماعی شده است.  تیک‌تاک اعلام کرده ذخیره داده‌های کاربران اروپایی به صورت محلی را از سال جاری آغاز خواهد کرد و این روند در سال ۲۰۲۴ ادامه خواهد یافت. این شبکه اجتماعی تائید کرده است که دو مرکز داده‌ را در ایرلند و نروژ افتتاح خواهد کرد. 
سن بلوغ دیجیتالی چیست؟ نتایج نظرسنجی موسسه یوروبارومتر (Eurobarometer) نشان می‌دهد که بیش از نیمی (۵۳ درصد) از شهروندان کشورهای عضو اتحادیه‌اروپا نسبت به فراهم بودن امکان، شرایط و بستر امن حضور و فعالیت کودکانشان در فضای آنلاین نگرانند. این نگرانی در حالی ابراز شد که بیش از ۸۰ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی تاکید داشتند که مزایای استفاده از ابزارهای دیجیتال و اینترنت به هیچ وجه کمتر از آثار منفی اجتماعی آن نیست و این ابزارها تا سال ۲۰۳۰ نقش مهمی در زندگی آنها خواهد داشت.   البته اتحادیه اروپا در آوریل سال ۲۰۱۶ ماده‌ای را در چارچوب حفاظت از داده‌ها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی تصویب کرده بود که به کشورهای عضو پیشنهاد می‌ داد پردازش داده‌ها و اطلاعات مربوط به کودکان زیر ۱۶ سال را بدون کسب رضایتِ والدین آنها ممنوع کنند. البته اتحادیه‌اروپا به کشورهای عضو اجازه داده بود این سن را تا ۱۳ سال کاهش دهند.  اما در سال ۲۰۱۸، مفهوم جدیدی به اسم "سن بلوغ دیجیتالی" پدید آمد. این مفهوم نخستین بار زمانی که فرانسه تصمیم گرفت تا قانون مصوب سال ۱۹۷۸ خود را در زمینه حفاظت از داده‌ها شخصی با مصوبه سال ۲۰۱۶ اتحادیه‌اروپا در خصوص حفاظت از داده‌ها و اطلاعات شخصی در فضای مجازی انطباق دهد، مطرح شد.  در آن سال، فرانسه سن بلوغ دیجیتالی را ۱۵ سال تعیین کرد و بلژیک نیز به حداقل سن ممکن یعنی ۱۳ سال اکتفا کرد.  اما کمیسیون ملی انفورماتیک و آزادی‌ها (CNIL) در ژوئن ۲۰۲۱ یادآور شد که سن بلوغ دیجیتالی که ۱۵ سال تعیین شده برای اعمال در تمام امور آنلاین به رسمیت شناخته نمی‌شود. چنان که گزارش‌های این کمیسیون نشان داد که ثبت‌نام در شبکه‌های اجتماعی "به طور متوسط در ٨.۵ سالگی" رخ می‌دهد و بیش از نیمی از کودکان فرانسوی ۱۰ تا ۱۴ سال آزادانه در شبکه‌های‌اجتماعی فعال هستند.  بنابراین، در میان قانون‌گذاران فرانسه این بحث پیش آمد که سن بلوغ دیجیتالی افزون بر فعال کردن امکان ثبت موقعیت جغرافیایی اختیاری در یک برنامه، کوکی‌های یک وب‌سایت برای رصد وب‌گردی افراد و نمایش انواع آگهی باید برای امور متنوع رو به گسترش در فعالیت‌های آنلاین از جمله ایجاد پروفایل عمومی یا خصوصی در یک شبکه اجتماعی در نظر گرفته شود.  با توجه به تعیین ۱۵ سال در قانون حفاظت از داده‌ها، تطبیق این سن با بلوغ جنسی رایج در فرانسه و نیز سن ورود به دبیرستان، سن بلوغ دیجیتالی با تصویب نمایندگان پارلمان فرانسه (۲ مارس ۲۰۲۳) همان ۱۵ سال باقی ماند ولی برای تایید نهایی نیازمند بررسی و تصویب در سنای این کشور است.   طبق نظرسنجی انجمن نسل دیجیتال (Génération Digital)(۲۰۲۲) ۵۸ درصد از کودکان ۱۱ و ۱۲ ساله حداقل یک حساب در یک شبکه اجتماعی دارند. این در حالیست که اکثر شبکه‌های اجتماعی بر پایه قوانین آمریکا، محدودیت سنی ۱۳ را در مورد کاربران خود اعمال می‌کنند.  مدافعان تعیین حداقل سن بلوغ دیجیتالی در اتحادیه اروپا معتقدند، این محدودیت موجب می‌شود که در صورت بروز تخلف یا تخطی، والدین پس از مطلع شدن بتوانند از طریق گفتگو با کودکان، خطرهای عدم‌فعالیت بدون محدودیت در فضای مجازی را به آنها گوشزد کنند.  همچنین قانون‌گذاران فرانسوی امیدوارند که وضع جریمه‌ تا ۱ درصد گردش مالی سالانه شبکه‌های اجتماعی و بسترهای آنلاین خطاکار، موجب اعمال جدی محدودیت سنی ۱۵ سال از سوی آنها شده و موفقیت عملی این قانون موجب تسری آن به سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا شود.
📝 جهان سایبری در هفته‌ای که گذشت: ✅ تأسیس «سازمان ملی داده» در چین، افشای برخی از اطلاعات شخصی اعضای کنگره و سنای آمریکا، قوانین جدید امنیت سایبری فرودگاه‌ها و هواپیماها در امریکا، تحریم تجهیزات 5.جی مربوط به شرکت هوآوی و زد.تی.ای در آلمان، و ... https://b2n.ir/m27781
تصویری در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است که در آن ادعا شده سپاه پاسداران با پرتاب دو بمبچه با ریز پرنده ها باعث مسمومیت‌های اخیر در مدارس شده است. 🔹 جستجوی معکوس این تصویر نشان می‌دهد عکس مورد استناد در این خبر، دست‌کم مربوط به شش سال پیش است. کاربری در سال ۲۰۱۷ این عکس را در ردیت منتشر کرده است. 🔹 از سویی دیگر، گزارش موسسه روزنامه‌نگاری تحقیقی Bellingcat نشان می‌دهد این بمبچه‌ها مربوط به پلیس عراق است که از آن برای مقابله با نیروهای داعش استفاده کرده است.
آمریکا از فناوری «جعل عمیق» در عملیات‌های جنگ روانی استفاده می‌کند طبق سند کشف شده توسط خبرگزاری اینترسپت ، ستاد فرماندهی عملیات ویژه آمریکا (سوکام) با استفاده از فناوری«جعل عمیق», تولید پیام و عملیات اثرگذاری به روش‌های غیرسنتی را در دستور کار قرار داده تا بتواند یادگیری ماشینی را برای ایجاد ویدیو‌های جعلی واقع‌نما به کار گیرد. سال گذشته با درز کردن اسنادی موسوم به «فایل‌های توییتر» مشخص شد که توییتر آگاهانه به ارتش ایالات متحده اجازه داده بود با استفاده از منابع خبری جعلی و آواتار‌های جعل‌عمیق، در این سایت به عملیات اعمال‌نفوذ دست بزند.
مکان‌های ممنوعه که هرگز نباید مودم وای‌فای خود را در آنجا قرار دهید اگر روتر بی‌سیم خود را در پشت یک تلویزیون پنهان می‌کنید، سخت در اشتباهید. پشت تلویزیون، می‌تواند بدترین مکان برای مودم وای فای شما باشد؛ زیرا قطعات فلزی داخل تلویزیون جلوی سیگنال آنتن‌ها را می‌گیرند. مسدود کردن سیگنال توسط تلویزیون، حتی از سنگ، چوب و گچ هم شدیدتر است. مطالعه متن کامل: http://akhr.ir/9520989
✅ افشای جاسوسی رژیم صهیونیستی از شهروندان قطر 🔹سایت تحقیقاتی«ایکاد» فاش کرد که شرکت های جاسوسی رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا با تبلیغات هدفمند در صفحه اینستاگرام، اطلاعات شخصی شهروندان قطری را جمع آوری کنند. 🔹این شرکت جاسوسی اسرائیلی با یک شرکت آمریکایی تخصصی دیگر برای ایجاد چندین نام تجاری ساختگی با اهداف بازاریابی همکاری می‌کند بنابراین، شرکت جاسوسی یاد شده تعداد زیادی صفحه با نام‌های تجاری و رسانه‌ای مختلف ایجاد کرده تا هویت اصلی خود را پنهان کند تا ردیابی آن دشوار باشد. 🔹ایکاد همچنین فاش کرد که این شرکت‌ها با همکاری شرکت‌های دیگر رژیم صهیونیستی برای نفوذ به دستگاه‌ها و مراکز مخابراتی به آژانس‌های امنیتی، دولت‌ها و موسسات نظامی راه حل‌های اطلاعاتی ارائه می‌دهند.
واتساپ تهدید کرد که از بریتانیا خارج می‌شود 🔹 بریتانیا در حال تصویب لایحه‌ی امنیت آنلاین است که بر اساس آن، پلتفرم‌ها موظفند اسکن پیام کاربران را شروع کنند. واتساپ می‌گوید اگر پس از تصویب لایحه‌ی موردبحث مجبور به تضعیف استانداردهای رمزنگاری شود، ترجیح می‌دهد که بازار بریتانیا را ترک کند. 🔹 ویل کت‌کارت، رئیس واتساپ، در جلسه‌ی کوتاهی که با حضور خبرنگاران برگزار شد از لایحه‌ی امنیت آنلاین بریتانیا انتقاد و آن را نگران‌کننده‌ترین قانون تنظیم مقررات فضای آنلاین در دنیای غرب نامید. 🔹 کت‌کارت گفت کاربران واتساپ در سراسر دنیا خواهان ایمنی در فضای آنلاین هستند: «۹۸ درصد کاربران ما در خارج از بریتانیا هستند و آن‌ها نمی‌خواهند که ما امنیت محصول‌مان را پایین بیاوریم.» رئیس واتساپ می‌گوید کاهش امنیت این پیام‌رسان روی کاربرانی که خارج از بریتانیا هستند نیز تأثیر می‌گذارد.
توسعه و کاربرد هوش مصنوعی در ارتش آمریکا: http://gerdab.ir/0009AF
فرانسه؛ منع قانونی والدین برای انتشار عکس کودکان در فضای مجازی برای موج پست کردن عکس کودکان در شبکه های اجتماعی واژه sharenting در نظر گرفته شده که در حقیقت ترکیبی از دو مفهوم اشتراک گذاری (sharing) و والدگری(parenting) است. اعضای پارلمان فرانسه می خواهند این موج را متوقف کنند؛ به همین دلیل یک لایحه ضد sharenting به سنای این کشور ارائه شده است. لایحه مذکور که برای اولین بار در جهان تجربه میشود با این هدف ارائه شده که والدین را مسئول حقوق حریم خصوصی کودکانی قرار دهد که نمی توانند رضایت آنها را درباره انتشار تصاویر و محتوایشان در فضای مجازی به دست آورد. در برخی از موارد حتی اگر قاضی دادگاه خانواده تشخیص دهد رفتار والدین در این زمینه افراطی یا مخرب است، می توان حق والدین برای اشتراک گذاری کودک را از آنها سلب کند. لایحه مذکور همچنین برای اینفلوئنسرهایی که به دنبال جذب فالوئر و درآمدزایی از طریق پست کردن تصاویر کودکان شان هستند مجازات تعیین کرده است. طبق تحقیقات مختلف، به طور متوسط تصویر هر کودک تا قبل از ۱۳ سالگی ۱۳۰۰ بار در فضای آنلاین به اشتراک گذاشته می شود. رصدخانه والدگری و آموزش دیجیتال نیز در تحقیق خود متوجه شده بیش از نصف والدین تصاویر کودکانشان را در فضای آنلاین منتشر می کنند. از این تعداد ۹۱ درصد تصاویر کودکانشان را قبل از ۵ سالگی به اشتراک می گذارند.
💢با شماره‌های ناشناس خارجی تماس نگیرید تماس هایی که از شماره های ناشناس بین المللی دریافت میکنیم نوعی کلاهبرداری با نام Wangiri Fraud است که می تواند هزینه های زیادی برایمان داشته باشد؛ این نوع کلاهبرداری چیست و چگونه هزینه زاست؟ http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42505
تفکیک سنی گیمرهای ایرانی گیمر به فردی اطلاق میشود که حداقل یک ساعت در هفته با یکی از پلتفرم‌های دیجیتال بازی می‌کند. با این تعریف در ایران ۳۴ میلیون نفر گیمر داریم ✅ گروه سنی جوانان (۱۸ تا ۳۴ سال) بیشترین تعداد گیمر را به خود اختصاص داده است.
🛑منع کلیه دستگاه‌های اجرایی از خرید محصول یا خدمات مشابه غیر‌ایرانی در حوزه IT 🔸 هیئت وزیران در راستای اجرای  آیین‌نامه «حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال کشور» کلیه دستگاه‌های اجرایی را از خرید هرگونه محصول و خدمات مشابه غیرایرانی در حوزه فناوری اطلاعات منع کرد.
📣 رونمایی از طرح اتصال پیام رسانهای بومی تا هفته آینده 🔺مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت : در قالب این رویه که اوایل هفته آینده رونمایی خواهد شد، پیام‌رسان‌های داخلی می توانند بین خودشان پیام را رد و بدل کنند. همچنین کاربر می‌تواند به پیام رسان مورد علاقه خود اجازه دهد که از سایر پیام رسان ها برایش پیام ارسال شود
1_3849231568.pdf
11.7M
بررسی روندی تغییرات دیجیتال در دنیا / گزارش ۲۰۲۲
هند در حال تدوین قوانین امنیتی جدیدی است که طبق آن تولید کنندگان موبایل موظف به حذف اپ‌های پیش فرض می‌شوند ؛ همچنین بررسی آپدیت‌های سیستم عامل نیز الزامی خواهد شد.
نسخه جدید چت جی‌پی‌تی عرضه شد؛ GPT-4 چه قابلیت‌هایی دارد؟ 🔹 آخرین نسخه چت بات هوش مصنوعی ChatGPT که GPT-4 نام گرفته است، ۲۳ اسفند عرضه شد. این نسخه از ربات مشهور هوش مصنوعی می‌تواند آزمون‌های دبیرستان و آزمون‌ ورودی رشته حقوق را با نمره بالا پاس کند. حتی می‌تواند حفره‌های امنیتی قراردادهای هوشمند اتریوم را به دقت شناسایی کند و نحوه سوء استفاده هکرها از آن‌ها را توضیح دهد.
مرکز ملی فضای مجازی: طرح شکایت بین‌المللی از پلتفرم‌های خارجی آماده شده است 🔹«قاسم خالدی»، معاون امور محتوای مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد طرح شکایت بین‌المللی از پلتفرم‌های خارجی آماده و مستنداتش جمع‌آوری شده است. 🔹او تأکید کرد شکایتشان را حتماً پیگیری خواهند کرد تا حقانیت خود (ایران) را در زمینه رفتار دوگانه پلتفرم‌های خارجی به اثبات برسانند. 🔹خالدی البته از تعامل با پلتفرم‌ها هم سخن گفت و پیش شرط آن را قوی بودن دانست: «سکوهای خارجی زمانی جواب نامه ما را خواهند داد که مطمئن باشند ما سکویی داریم که اگر اینستاگرام خودش هم به ما سرویس ندهد، سکوی داخلی نیاز ما را برطرف می‌کند.»
نسخه‌ جدید نقشه‌ نشان با چند قابلیت جدید منتشر شد. از مهم‌ترین این تغییرات می‌توان به ویژگی حالت «ذخیره‌ باتری» و «مسیریابی سخن‌گو پیاده» اشاره کرد. همچنین در این نسخه شاهد تغییرات زیادی در بخش «کنکاش» هستیم که ویژه‌ تعطیلات نوروز منتشر شده است/ فعال سازی قابلیت ذخیره باتری» منجر به کاهش ۴۵ تا ۷۰ درصدی مصرف باتری خواهد شد مطالعه متن کامل: https://itiran.com/?p=124870
تاسیس آژانسی برای مبارزه با جاسوسان سایبری در انگلیس 🔹دولت انگلیس برای مبارزه با جاسوسان سایبری و تهدید‌های دیگر، آژانس جدیدی را تاسیس می‌کند. 🔹این آژانس، آژانس ملی امنیت حفاظتی (NPSA) نام دارد و مستقیما به دستگاه اطلاعات مخفی انگلیس (MI۵) پاسخ خواهد داد. 🔹نخست وزیر انگلیس اعلام کرد تاسیس این آژانس بخشی از تلاش دولت برای تجدید راهبرد امنیتی خود تحت عنوان بازبینی یکپارچه است.
هشدار FBI در مورد افزایش کلاهبرداری ارزدیجیتال از نوع قصابی خوک! طبق اعلام عمومی اداره تحقیقات فدرال, آمریکایی ها به صورت فزاینده ای مورد هدف نوعی از کلاهبرداری سرمایه گذاری ارز دیجیتال به نام "قصابی خوک" قرار دارند؛ این حملات منجر به ضرر 2 میلیارد دلاری (به شکل ارز دیجیتال) آن ها شده است. کلاهبرداران در موارد کلاهبرداری ارز دیجیتال از طریق پلتفرم های دوستیابی، اپلیکیشن های پیام رسانی یا پلتفرم های شبکه های اجتماعی به قربانیان نزدیک می شوند و در نهایت با ایجاد اعتماد اقدام به خالی کردن کیف پول های ارز دیجیتال آن ها می کنند. مجرمین، قربانیان را در فرآیند سرمایه گذاری هدایت می کنند و با نشان دادن سودهای مالی جعلی به قربانیان، آن ها را تشویق به سرمایه گذاری هر چه بیشتر می کنند. اما هنگامی که قربانیان قصد به برداشت پول می کنند به آن ها گفته می شود تا مالیات آن ابتدا باید پرداخت شود. قربانیان حتی در صورت پرداخت مالیات نیز قادر نخواهند بود پول خود را برداشت کنند! اف بی آی به شهروندان آمریکایی توصیه کرده تا موارد زیر را در نظر داشته باشند تا در دام این نوع کلاهبرداری نیفتند: »»در صورت ارتباط اشخاص ناشناس با شما هیچ گونه اطلاعات مالی یا هویتی را بروز ندهید و هیچ گونه مبلغی را ارسال نکنید! »»با پیشنهاد افرادی که تنها در فضای آنلاین با آنها ارتباط دارید، اقدام به سرمایه گذاری نکنید! »»هر گونه فرصت مالی و سرمایه گذاری را ابتدا اعتبارسنجی کنید! »»هیچ گونه مبلغی را برای سرویس های بازیابی مالی پرداخت نکنید!
کاخ سفید برای هوش مصنوعی منشور حقوقی منتشر کرد یکی از چالش‌های بزرگی که جهان امروز با آن روبه‌روست، ظهور هوش مصنوعی است که ممکن است حقوق مردم را به خطر بیندازد. دسترسی به داده‌ها و اطلاعات کاربران از طریق به‌کارگیری هوش مصنوعی یکی از دغدغه‌های بزرگی است که در فضای تکنولوژی جهان مطرح است. به همین دلیل آمریکا منشور استفاده از هوش مصنوعی را که 5 اصل دارد، منتشر کرده است. در این منشور، بر داده‌های خصوصی کاربران، چگونگی استفاده از این داده‌ها و حقوق کاربران در مورد داده‌های خصوصی‌شان تاکید شده است. مطالعه متن کامل: https://b2n.ir/h16153
خطرات امنیتی چت جی‌پی‌تی مجموعه OpenAI در گذشته با ارائه ابزار‌هایی از جمله Dall-E (تبدیل متن به تصویر) و Lensa (تبدیل سلفی‌ها به سلفی پرتره‌های برجسته با الهام از همه چیز، از علمی تخیلی گرفته تا انیمیشن) توجه‌ها را به خود جلب کرده بود. اما این بار با ارائه رباتی مکالمه محور مبتنی بر هوش مصنوعی که می‌تواند پاسخ‌هایی مشابه به انسان به درخواست کاربر ایجاد کند، باعث شگفتی افراد زیادی در سراسر دنیا شد. ویژگی که این چت‌بات را منحصر به فرد می‌کند توانایی آن در ارائه پاسخ‌های شبیه انسان است به لطف حجم زیادی از داده‌هایی که توسط آن‌ها آموزش دیده است. یکی دیگر از قابلیت‌های متمایز این بات توانایی آن در ثبت و ضبط پیام‌های قبلی کاربر در یک مکالمه و استفاده از آن برای شکل‌دهی پاسخ‌های بعدی در هنگام گفتگو است. مطالعه متن کامل: http://gerdab.ir/0009Ap
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایی باورنکردنی از زمین که در حین گردش فضایی توسط «اولگ آرتمیف» فضانورد روسی فیلمبرداری شده