eitaa logo
لغزشگاه
20.7هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
311 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فراگیر شدن گفتگوها درباره هوش مصنوعی، انتظارات از اثرات آن در حوزه اقتصاد بالا رفته است. نشریه اکونومیست اخیرا در گزارشی به بررسی نقش هوش مصنوعی در رشد اقتصادی پرداخته و به نکات قابل تاملی اشاره کرده است.
معرفی یک ابزار هوش مصنوعی آزمون ساز »» وارد سایت Questgen.ai شوید و با استفاده از ایمیل,یک حساب کاربری بسازید »» متن مورد نظر برای ساخت آزمون (به زبان فارسی یا سایر زبان ها) را حداکثر در 5000 کاراکتر وارد کنید »» مدل آزمون را تعریف کنید( تستی, درست-غلط یا پرکردن جای خالی) »» سطح دشواری و تعداد سوالات را تعیین کنید
نخست‌وزیر فرانسه: به‌جای واتساپ و تلگرام از پیام‌رسان بومی استفاده کنید الیزابت بورن، نخست‌وزیر فرانسه، از کابینه‌ی خود خواسته است که استفاده از پیام‌رسان تلگرام، واتساپ و سیگنال را متوقف و پیام‌رسان بومی Olvid را جایگزین آن‌ها کنند. دفتر الیزابت بورن به رویترز اعلام کرد نخست‌وزیر فرانسه طی بخش‌نامه‌ای به وزرا و کارکنان آن‌ها می‌گوید که اپلیکیشن اولوید را روی گوشی، لپ تاپ و تبلت های خود نصب کنند. در این بخش‌نامه آمده است که پیام‌رسان داخلی اولوید توسط دو پژوهشگر حوزه‌ی رمزنگاری اداره می‌شود و تحت پشتیبانی شتاب‌دهنده‌های فرانسوی قرار دارد و برای افزایش امنیت در مبادلات و اطلاعات محرمانه بهتر است جایگزین پیام‌رسان‌های خارجی شود. کابینه‌ی وزرای فرانسه تا هشتم دسامبر (۱۷ آذر) فرصت دارند دستور فوق را اجرایی کنند. یکی از رسانه‌های فرانسوی به نقل از نخست‌وزیر می‌گوید: «برنامه‌های پیام‌رسان درحال‌حاضر نقش مهمی در ارتباطات روزمره‌ی ما دارند؛ اما این ابزارهای دیجیتال حاوی نقص‌های امنیتی هستند و نمی‌توانند امنیت مکالمات و اطلاعات محرمانه را تضمین کنند.» به‌ نظر می‌رسد این تصمیم پس از گسترش استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی واتساپ، تلگرام و سیگنال توسط سیاستمداران فرانسوی گرفته شده است؛ زیرا آن‌ها در گفت‌وگوهای داخلی سیاسی نیز از پیام‌رسان‌های یادشده بهره می‌گیرند و حتی خود امانوئل مکرون هم از این قضیه مستثنی نیست. اپلیکیشن فرانسوی Olvid ادعا می‌کند که اولین و تنها پیام‌رسان داخلی فرانسوی است که محتویات پیام‌ها را با هیچ‌کس به‌اشتراک نمی‌گذارد، به سرورهای خارجی متکی نیست و ابرداده‌های کاربران را کاملاً رمزگذاری می‌کند.
صهیونیست‌ها از هوش مصنوعی برای بمباران زنان و کودکان استفاده می‌کنند 🔹مجلۀ انگلیسی‌زبان +۹۷۲ که توسط گروهی از روزنامه‌نگاران اسرائیلی و فلسطینی اداره می‌شود بعد از گفت‌وگو با ۷ مقام فعلی و سابق جامعۀ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در یک گزارش تحقیقی نوشته است: اسرائیل در جنگ فعلی که نام آن را «عملیات شمشیر آهنین» گذاشته به‌طرز معناداری بانک اهداف خود را بیشتر مناطقی قرار داده که ماهیت نظامی ندارند. 🔹هدف اصلی حمله به این اماکن آسیب زدن به جامعه مدنی فلسطین است؛ یعنی ایجاد یک شوک که تبعات سنگینی داشته باشد و باعث شود غیرنظامی‌ها به حماس فشار وارد کنند. 🔹در این گزارش آمده است که ارتش اسرائیل اطلاعاتی از بخش زیادی از اهداف احتمالی در غزه دارد و براساس آن از قبل فرضیه‌هایی درباره اینکه تعداد کشته‌های حمله به یک مکان احتمالی دارد. 🔹در یک مورد خاص که یکی از منبع‌ها گفت فرماندهان ارتش اسرائیل آگاهانه مجوز حمله‌ای را برای کشتن یکی از فرماندهان ارشد نظامی حماس صادر کردند که معلوم بود به کشته شدن صدها غیرنظامی منجر خواهد شد. 🔹یکی دیگر از این منابع می‌گوید: هیچ اتفاقی تصادفی نیست. وقتی یک دختر ۳ ساله در خانه‌ای در غزه کشته می‌شود دلیلش این است که یک نفر در ارتش تصمیم گرفته که کشته شدن او اهمیت چندانی ندارد. جان او بهایی است که باید پرداخت شود تا اسرائیل جایی را هدف قرار دهد. همه چیز عمدی است. ما به‌طور دقیق می‌دانیم در هر خانه چقدر تلفات جانبی نهفته است. 🔹اما یکی دیگر از دلایل بالا بودن تعداد بانک اهداف اسرائیل و همچنین صدمات گسترده به غیرنظامیان استفاده گسترده ارتش اسرائیل از سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی به نام «هابسورا» یا «گاسپل» است.
تیتراخبارفناوری‌امروز 📍دنیای اقتصاد: ✔️ پول‌هایی که در غفلت شاپرک بر باد رفت ✔️ رونق اینترنتی «جمعه سیاه» به سبک ایرانی ✔️ دلیل بی‌میلی متخصصان به مشارکت در کشف باگ پلتفرم‌های داخلی چیست؟ ✔️ عزم «ایر بی‌‌‌ان‌‌‌بی» برای بهبود تجربه اقامت ✔️ رقابت چای با قهوه در «دیوار» ✔️ تازه‌ترین واکنش وزیر بهداشت به موضوع خریدوفروش آنلاین دارو 📍جهان صنعت ✔️حال ناخوش اینترنت ✔️هوش مصنوعی تا پنج سال دیگر انسان را به خطر می‌اندازد ✔️تبلیغ‌کنندگان قصد بازگشت به ایکس را ندارند ✔️قیمت بیت‌کوین ممکن است به ۵۰ هزار دلار برسد 📍فناوران اطلاعات ✔️وزیر بهداشت آب پاکی را روی دست پلتفرم‌ها ریخت ✔️پلیس: قانونی برای معاملات با رمزارز نداریم ✔️دیجی سرویس کارخانه تولید گوشی بومی راه‌اندازی می‌کند 📍ابرار اقتصادی ✔️‌رئیس انجمن تجارت الکترونیک: مسئولان مشکلات به‌وجود آمده در اینترنت را بپذیرند ✔️معاون وزیر ارتباطات: وضعیت اینترنت در ماه‌های آینده بهتر می‌شود ✔️خلا محتوایی در فعالیت‌های دیجیتالی و فضای مجازی ✔️اتحادیه اروپا: نفرت‌پراکنی آنلاین غالبا بانوان را هدف می‌گیرد 📍هم‌میهن ✔️کاسبی با اطلاعات بیماران
🔺ویژگی‌های منحصر به‌فرد جنگ شناختی 🔹در جنگ متعارف و فیزیکی وقتی یک نفر از نیرو‌های خودی کشته می‌شود نهایتاً یک نفر از لشکر کم می‌شود، اما در جنگ شناختی یک نفر از سپاه خودی کم و همزمان به سپاه دشمن افزوده می‌شود و در خدمت اهداف تاکتیکی و استراتژیک او قرار می‌گیرد. نقش این یک نفر البته در لشکر دشمن درست به اندازه یک نفر نیست بلکه می‌تواند دامنه بسیار بزرگی داشته باشد و افراد زیادی را اغفال کرده و به دنبال خود بکشاند. 🔸جنگ شناختی، جنگ بدون اعلان است و تاربخ و زمان وقوع آن مشخص نیست. به دنبال یک اتفاق معمولی دشمن می‌تواند با ایجاد شک، معرفی روایت‌های متضاد، قطبی کردن افکار، رادیکال کردن گروه‌ها و ایجاد انگیزه در آن‌ها برای دست زدن به اعمالی که می‌تواند یک جامعه منسجم را متلاشی کند، جنگ شناختی را کلید بزند. نمونه تمام عیار این موضوع اغتشاشات پاییز سال گذشته در کشور ماست که دشمن برای یک حادثه معمولی که تقریبا هیچ ابهامی در آن وجود نداشت تمام عده و توان و تجارب خود را به‌کار گرفته و با استفاده از تمام تکنیک‌ها و محاسبات دقیق، جنگ شناختی تمام عیاری را علیه این ملت به راه انداخت که توفیقاتی نیز در این جنگ به‌دست آوردند، اما نتیجه نهایی مدنظر آن‌ها حاصل نشده و ناکام ماندند. 🔹از دیگر ویژگی‌های جنگ شناختی استفاده از عامل سرعت در شبکه‌های اجتماعی است. سرعت انتشار اخبار و پیام‌ها و نیاز درک شده برای واکنش سریع به آن‌ها تفکر سریع و احساسی را به جای آهسته فکر کردن و عاقلانه اندیشیدن تشویق می‌کند حتی خبرگزار‌های معتبر هم امروزه از عناوین احساسی برای سرعت بخشی به انتشار اخبار خود استفاده می‌کنند. سیستم‌های پیام‌رسان‌های اجتماعی برای توزیع قطعه‌های کوتاه، تهیه و بهینه‌سازی شده‌اند تا مردم زمان کمتری را صرف خواندن مطالب کنند این کوتاه بودن مطالب اغلب باعث می‌شود زمینه اصلی و نکات ظریف بحث حذف شود و روایت‌های کج و معوج را تسهیل کند.
هوش مصنوعی Seamless متا برای ترجمه آنی مکالمات بین زبان‌های مختلف معرفی شد 🔹محققان هوش مصنوعی متا مجموعه جدیدی از مدل‌های هوش مصنوعی به نام Seamless Communication را توسعه‌ داده‌اند که هدف آن برقراری ارتباط طبیعی و بهتر بین زبان‌ها است و اساساً مفهوم مترجم جهانی گفتار را به واقعیت تبدیل می‌کند. 🔹 براساس مقاله تحقیقاتی متا، Seamless «اولین سیستم در دسترس عموم است که ارتباطات کلامی بین زبانی را در لحظه فراهم می‌کند.» 🔹این ابزار مترجم هوش مصنوعی، با حفظ سبک آوایی، احساسات و الگوهای صدای گوینده، ترجمه همزمان بیش از ١٠٠ زبان گفتاری و نوشتاری را امکان‌پذیر میکند.
دستور رئیسی برای تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی 🔹با حکم رئیس‌جمهور، ماموریت تشکیل «شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی» به معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان محول شد. 🔹در این حکم هدف از تشکیل این شورا، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های ذی‌ربط و کنشگران پیشران در حوزۀ هوش مصنوعی عنوان شده.
🔵 مایکروسافت احتمالاً استفاده از دوربین موبایل به‌عنوان وب‌کم کامپیوتر را ممکن می‌کند 🔸به‌نظر می‌رسد که مایکروسافت درحال کار روی قابلیتی است که به شما امکان می‌دهد از طریق اپلیکیشن Link to Windows دوربین گوشی هوشمند خود را به وب‌کم رایانه شخصی تبدیل کنید. 🔸نسخه اخیر Link to Windows شامل کدهایی است که نشان می‌دهد قابلیت استفاده از دوربین موبایل به‌عنوان وب‌کم در راه است. البته برخی از عملکردهای Link to Windows به گوشی‌های هوشمند خاصی محدود است، بنابراین مشخص نیست که این ویژگی جدید به همه گوش‌ها راه پیدا می‌کند یا خیر.
⚖️ برزیل به‌طور ناخواسته اولین قانون نوشته‌شده توسط ChatGPT را تصویب کرد! 🔹قانونگذاران شهری در برزیل بدون اینکه خودشان اطلاع داشته باشند، قانونی را تصویب کرده‌اند که ظاهراً توسط هوش مصنوعی ChatGPT نوشته شده است! 🔹این فرمان آزمایشی ماه اکتبر در شهر جنوبی «پورتو آلگره» به تصویب رسید و «رامیرو روزاریو»، عضو شورای این شهر اکنون فاش کرده که قانون مذکور توسط یک چت‌بات نوشته شده است. این موضوع اعتراض و انتقاداتی در مورد نقش هوش مصنوعی در سیاست‌گذاری عمومی ایجاد کرده است. 🔹روزاریو به آسوشیتدپرس گفت که از چت‌بات ChatGPT خواسته است تا راه‌حلی را ارائه کند که به‌واسطه آن بتوان از دریافت هزینه تعویض کنتور‌های آب سرقت‌شده جلوگیری کرد. او سپس بدون اشاره به ChatGPT و همچنین ایجاد تغییری در رویکرد ساخته‌شده توسط هوش مصنوعی، آن را به همکاران خود در شورای شهر ارائه کرده است.
ایلان ماسک می‌گوید ربات انسان‌نمای تسلا احتمالاً سال ٢٠٢۴ می‌تواند اسلحه به دست بگیرد یک ویدیوی جعلی در یوتوب و شبکه‌های اجتماعی وایرال شده است که در آن سه ربات انسان‌نمای تسلا برای آزمایش مقاومت سایبرتراک به‌سمت این خودروی عجیب با اسلحه شلیک می‌کنند. اما نکته جالب‌توجه واکنش ایلان ماسک به این ویدیو است. او گفته: «احتمالاً می‌توانیم سال آینده این اتفاق را محقق کنیم.»
🔴هکرهای کره شمالی طی شش سال گذشته ٣ میلیارد دلار ارز دیجیتال سرقت کرده‌اند 🔹براساس گزارش شرکت امنیت سایبری Recorded Future، هکرهای مستقر در کره شمالی از سال ٢٠١٧ تاکنون حدود ٣ میلیارد دلار رمزارز سرقت کرده‌اند. به گفته آن‌ها، بیش از نیمی از این سرقت‌ها تنها در سال گذشته انجام شده است. 🔹شرکت امنیتی Recorded Future در گزارش جدید خود توضیح می‌دهد که میزان رمزارزهای سرقت‌شده معادل تقریباً نیمی از کل هزینه‌های نظامی کره شمالی در سال است. علاوه‌بر‌این، میزان این سرمایه سرقت‌شده از کل درآمد سالانه صادرات این کشور نیز به‌طرز قابل‌توجهی بیشتر است.
هوش مصنوعی با «کار» چه می‌کند؟ https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4025285
گوگل عرضه هوش مصنوعی Gemini را تا دی‌ماه به تعویق انداخت/ مدیریت گوگل متوجه شده این دستیار هوش مصنوعی هنوز نمی‌تواند پاسخ برخی از سؤالات غیرانگلیسی را به‌درستی ارائه دهد. پشتیبانی از زبان‌های خارجی برای رقابت با GPT-4 برای گوگل موضوعی مهم بحساب می آید
✅ اختلال شاد ربطی به شبکه ارتباطی کشور ندارد جانشین وزیر ارتباطات در امور ارتباطات: شبکه ارتباطی کشور در شرایط پایداری است و عدم پاسخگویی برخی از سکوها ارتباطی به پهنای باند شبکه ارتباطی کشور ندارد/ مشکل شاد نیز توسط این سکو حل خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات دهقانی فیروزآبادی درباره تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی؛ برنامه کشور برای پیوستن به ۱۰ کشور برتر در این حوزه معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور: با دستور رئیس‌جمهور برای هم‌افزایی همه دستگاه‌های کشور و صاحبان منابع و زیرساخت‌ها، شورای راهبری هوش مصنوعی تشکیل شد. یکی از وظایف مورد نظر، تشکیل مرکز ملی هوش مصنوعی بود که به صورت متمرکز در توسعه زیرساخت‌ها و سرویس‌ها عملیات کند و زیرساخت‌های مناسب استفاده از هوش مصنوعی را در کشور فراهم کند. این مرکز چند ماموریت دیگر را نیز دنبال می‌کند از جمله ایجاد خدمات دهنده‌های یکپارچه پردازش و داده هوش مصنوعی، همچنین تجمیع نیازهای کشور و اجرای چندین کلان پروژه در حوزه هوش مصنوعی/برنامه داریم که ظرف ۱۰ سال آینده جز ۱۰ کشور برتر در حوزه هوش مصنوعی باشیم.
تیتر اخبار فناوری‌ امروز: 📍جهان صنعت: ✔️بیت‌کوین ۶۰هزاردلاری در راه است؟ ✔️فرآیند تخصیص ارزموبایل در اختیار وزارت صمت است؟ ✔️غول‌های فناوری پرچمدار رشد ابرشرکت‌ها شدند ✔️اروپا خواستار شفافیت متا درباره مقابله با کودک‌آزاری شد ✔️اسپیس ایکس مامور پرتاب ماهواره‌های اینترنتی آمازون شد 📍ابرار اقتصادی: ✔️بستن راه‌های نفوذی هکرها به حساب شبکه‌های اجتماعی ✔️رویکرد برنامه هفتم مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌هاست 📍دنیای اقتصاد: ✔️بهترین خریدار شرکت‌های تکنولوژی در جهان ✔️ ایلان ماسک: کشفی خطرناک در هوش مصنوعی محتمل است! ✔️ ایجاد زیرساخت‌های پردازشی لازم برای کارهای گرافیکی سنگین ✔️ ساخت تراشه در ایران شتاب می‌گیرد ✔️ الزام لیسانس از شرایط استخدام در نیمی از شرکت‌های آمریکایی حذف شد ✔️فرار آگهی‌دهندگان از ایکس وسیع‌تر می‌شود                  📍ایران ✔️پرچم ضدعلم در شبکه‌های اجتماعی بالاست، متخصصان کف اینستا
🔺 چین سعی کرده کودکان را از شبکه اجتماعی دور کند حالا سالمندان وابسته شده‌اند 🔹 مجله وایرد در مقاله‌ای می‌گوید بیش از ۲۶۰ میلیون سالمند چینی با بحران تازه‌ای روبرو هستند. کشور چین مدتی است که استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را محدود کرد اما حالا طیف دیگری از جامعه که شاید پیش از این جریان مخالف اینترنت و شبکه اجتماعی را تشکیل می‌دادند، به لطف گوشی‌های هوشمند ارزان قیمت و هزینه پایین اینترنت به کاربران پرو پا قرص شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده‌اند. https://pvst.ir/gku
شراکت رقبا در بازار هوش مصنوعی / هرچند نام OpenAI در جهان هوش مصنوعی مولد بیشتر به چشم می‌خورد اما غول‌های تکنولوژی در سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌های این عرصه رویارویی بزرگی را شکل داده‌اند. https://fardayeeghtesad.com/xj44
⭕در کریپتوسولکس سرمایه گذاری نکنید 🔻اخیرا سایتی با نام کریپتو سولکس " CryptoSolex " به آدرس وب سایت https://cryptosolex.net با ادعای سرمایه گذاری در زمینه ماینینگ ارزهای دیجیتال در حال جذب سرمایه کاربران ایرانی است. 🔻بررسی سایت این مجموعه شائبه پانزی بودن آن را مطرح می سازد. در این وب سایت مدعی پرداخت سودهای روزانه به مبالغی ست که بر خلاف شرایط حاکم بر بازار ارزهای دیجیتال و نوسانات موجود در این بازار است. 🔻در این مجموعه تمرکز بر شبکه سازی و معرفی اعضای جدید است که به نظر شیوه اصلی درامدزایی پروژه است. یعنی همان شیوه حاکم در طرح های پانزی که با ورود اعضای جدید شما قادر به دریافت درآمد بیشتر خواهید بود، در واقع در این مجموعه نیز همانند سایر طرح های پانزی سرمایه ورودی اعضای جدید به عنوان سود و پاداش به شما پرداخت خواهد شد. 🔻عدم ارائه مستندات در رابطه با فعالیت مولد اقتصادی مجموعه و فعالیت سپرده پذیری بدون کسب مجوز از نهادهای ذیربط،نشانه هایی است که تردیدها در خصوص ناامن بودن سرمایه گذاری در این پروژه را بیشتر میکند
📡 بازداشت مدیر عامل پیام رسان سروش 🔻 مدیرعامل پیامرسان سروش به اتهام فراهم کردن بستر انتشار محتوای غیراخلاقی در فضای مجازی و پس از عدم‌توجه به تذکرات و مکاتبات نهادهای نظارتی و قضایی، بازداشت شد.
تیتر اخبار فناوری‌ امروز: 📍فناوران اطلاعات ✔️دستور ایجاد شورای ملی هوش مصنوعی صادر شد ✔️وفور آیفون‌های ریپک در ایران ✔️روباتی که مزرعه را از علف‌های هرز پاک می‌کند ✔️آخرین وضعیت پرونده الکترونیکی سلامت 📍جهان صنعت: ✔️جهان‌صنعت از تشکیل شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی گزارش می‌دهد؛ قدم بزرگ دولت! ✔️بانک مرکزی مسئول انحصاری ابلاغ دستورالعمل‌های حوزه‌ رمزپول است ✔️چه ویژگی‌هایی G‌۵ را متمایز می‌کند؟ 📍دنیای اقتصاد: ✔️ حراج وی‌پی‌ان در جمعه سیاه ✔️ رشد انفجاری حملات بدافزارهای جدید ✔️ اپل به‌روزرسانی اضطراری برای آی‌فون منتشر کرد ✔️ اینترنت مصرفی ماهانه هر هندی به ۷۵ گیگابایت می‌رسد
هشدار به مشترکان؛ مراقب شماره‌های خارجی باشید 🔹به مشترکان تلفن همراه هشدار داده شده در صورت مشاهده تماس ازدست‌رفته از مبدأ شماره‌های بین‌المللی ناشناس، از برقراری تماس مجدد با این شماره‌ها خودداری کنند. 🔹کلاهبرداران ابتدا یک تماس کوتاه با مشترک برقرار کرده و به سرعت قطع می‌کنند به دلیل آن‌که این تماس‌ها از سرشماره‌های بین‌المللی برقرار می‌شود، به محض تماس هزینه‌های سنگینی به مشترک ایرانی تحمیل می‌شود.
لغزشگاه
📡 بازداشت مدیر عامل پیام رسان سروش 🔻 مدیرعامل پیامرسان سروش به اتهام فراهم کردن بستر انتشار محتوای
🔴 توضیح قوه‌قضاییه درباره دستگیری مدیرعامل سروش 🔹مرکز رسانه قوه قضاییه:تذکرهای مکرر و چندین باره به مدیرعامل یکی از پلتفرم‌های ایرانی برای چاره اندیشی در رابطه با انتشار محتوای غیراخلاقی و انتشار تصاویر مستهجن با بی‌توجهی این پلتفرم همراه بود، در پی این موضوع مقام قضایی در 2 نوبت از مدیرعامل این پلتفرم برای این مهم دعوت کرد که با بی‌توجهی فرد مورد اشاره همراه بود. 🔹بر اساس این گزارش در سامانه ابلاغ قضایی، برای مدیرعامل این پلتفرم احضاریه صادر شد که با وجود مشاهده ابلاغیه، مدیر عامل این پلتفرم از مراجعه به مرجع قضایی امتناع کرد. پس از امتناع مدیرعامل این پلتفرم ایرانی برای حضور نزد مقام قضایی سرانجام دستور جلب وی صادر شد. 🔹پس از جلب مدیرعامل این مجموعه عناوین اتهامی تسهیل دسترسی به محتوای مستهجن و فراهم کردن موجبات فساد از طریق بسترسازی و عدم نظارت منتهی به اشاعه فحشا به وی تفهیم شد. 🔹در حال حاضر و پس از تفهیم اتهام متهم با قرار وثیقه آزاد است.
هوش‌مصنوعی در پینت: مایکروسافت قابلیت ساخت عکس با هوش‌مصنوعی DALL-E 3 را در ویندوز ١١ به پینت (Paint) اضافه کرد. این قابلیت برای همه کاربران در دسترس و رایگان است. البته برای استفاده باید آخرین نسخه اپلیکیشن پینت را از طریق مایکروسافت استور دریافت کنید.
قیمت بیت کوین برای اولین‌بار طی 19 ماه گذشته از مرز 40 هزار دلار عبور کرد/درحال‌حاضر قیمت بیت کوین با رشد حدود 4.7 درصد در 24 ساعت گذشته، با قیمت 41.232 هزار دلار و اتریوم با رشد حدود 4.5 درصد طی یک روز گذشته، با قیمت 2240 دلار معامله می‌شود.
«حمید قنبری» دانشمند ایرانی «دانشگاه میشیگان» یک ساعت مچی ساخته که اولین دستگاه بالینی مچی برای نظارت بلندمدت بر بیماران و تشخیص بیماری های قلبی به شمار میرود. http://www.yjc.ir/00a8UZ
یک سال از ارائه عمومی ChatGPT گذشت؛این فناوری چه تاثیری بر عرصه‌های مختلف داشته است؟ http://www.yjc.ir/00a8Qz
یک پلتفرم مدیریت ربات و امنیت حساب، اخیراً گزارشی را منتشر کرده است که شیوع و پیچیدگی حملات ربات‌ها و مزارع کلاهبرداری اینترنتی را در چشم‌انداز تهدید سایبری فعلی برجسته می‌کند. بر اساس گزارشی با عنوان ربات‌های خراب (تجزیه و تحلیل سوء استفاده از ربات و سایر معیارهای تقلب)، 73 درصد از کل ترافیک وب و برنامه‌ها در سه ماهه سوم 2023 در دسته «مخرب» شناسایی شدند. https://gadgetnews.net/805351/new-study-finds-bots-and-fraud-farms-responsible-for-73-of-web-traffic/
4_6012515015339282775.pdf
999.6K
مدل مفهومی راهبردی تولید محتوای فاخر در فضای مجازی کشور در این مقاله ضمن ارائه تعاریف مهمی از «محتوا، تولید محتوا، تولید محتوای فاخر»، مدل مفهومی نیز ارائه شده که ابعاد و مولفه های تولید محتوای فاخر در فضای مجازی را شناسایی نموده است.