توییت روبیکا خطاب به اکانت گوگل پلی:
🔹️گوگلپلی عزیز
همونطور که میدونی روبیکا این مدت آپدیت جدیدی نداشته و در سطح دسترسی اپ به گوشی که در اختیار کاربره تغییری ایجاد نکرده، در لایه دسترسی هم ریکوئست متفاوتی نسبت به قبل ایجاد نشده؛ لطفا مستنداتی که برای هشدار سپر ایمنی اعلام کردید رو در اختیار ما بذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فرزندان ببینیم:
کمتر از ذره نهای، پست مشو، مهر بورز
سومین ثروتمند جهان به رتبه ۲۸ سقوط کرد!
بلومبرگ: دارایی «مارک زاکربرگ» بنیانگذار فیسبوک، در سال جاری ۱۰۰ میلیارد دلار کاهش یافته که این کاهش بزرگترین کاهش در میان ثروتمندترین افراد جهان محسوب میشود.
دارایی خالص فعلی زاکربرگ ۳۸.۱ میلیارد دلار است که با یک «افت خیره کننده»، او را در جایگاه بیست و هشتمین فرد ثروتمند جهان قرار داده است.
کمتر از دو سال پیش، این سرمایهدار حوزه فناوری پس از «جف بزوس» و «بیل گیتس» در رتبه سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار داشت.
🔹 ایلان ماسک میگوید توییتر برای مدیریت محتوا «شورای» ویژهای تشکیل میدهد و تا قبل از آغازبهکار این شورا، هیچ تصمیمی برای برگرداندن حسابهای بنشده گرفته نمیشود.
سیستم Google Play Protect از امروز دیگر اپلیکیشن روبیکا را به عنوان اپلکیشن خطرناک شناسایی و مسدود نمیکند. بهنظر میرسد روبیکا با ایجاد تغییراتی در اپلیکیشن خود، مشکل را حل کرده است.
گروه هکری عدل علی در افشاگری های خود، از هویت یک اکانت معروف توئیتری پرده برداشت که در زمینه فرافکنی ،توهین به مقدسات و توهین به ایران فعالیت میکند
طبق اسناد این گروه اکانت توئیتر Tanasoli متعلق به آرش سبحانی خواننده و نوازنده گیتار ساکن نیویورک است
🛑 گروه هکری عدل علی اعلام کرد: تلگرام چندین پست کانال ما را در خصوص محتوای ایمیل های مسیح علینژاد به علت نقض قوانین پاک کرد.
🔸عناوین پست های پاک شده :
🔸1 - ایمیل مسیح علینژاد برای نیکول پیشه، هماهنگکننده/مشاور حقوقی در گروه پارلمانی حقوق بشر در پارلمان انگستان و نَبیل رستانی، مشاور سیاسی در گروه Dods
🔸2 - ایمیل مسیح علینژاد به آرش سبحانی، ادمین صفحه آیت الله تناسلی
🔸3 - ارتباطات مسیح علینژاد با برایان هوک و فردی به شروین (اطلاعات شروین را به زودی منتشر خواهیم کرد)
🔸4 - ایمیل مسیح به کیارش احفاد، مشاور در وزارت امورخارجه آمریکا و لن خودورکوفسکی، مشاور ارشد عمومی وزارت امورخارجه امریکا
🔸5 - {یکی از بخش های مهم ایمیل مسیح علینژاد} درخواست کمک از موسسه NED و NDI که پیش تر گفته بودیم حاکی از حمایت سازمان CIA از کمپین های مسیح علینژاد است.
🔸6 - مجموعه ایمیل های افسون محسنی به مسیح علینژاد برای ارتباط با گلشیفته فراهانی، فیروز نادری صدف طاهریان و زهرا امیرابراهیمی!
🔸7 - متن نهایی پروژه ما شهروندان دیجیتال و توضیحات افسون محسنی پیرامون آن
🔸 این گروه هکری در ادامه نوشت: در حالی که گروه های هکری دیگر آزادانه در تلگرام فعالیت میکنند (حالا بگذریم از اینکه هک هایشان نیز در خواب اتفاق میافتد) تلگرام شروع به پاک کردن پست های عدل علی کرده است!
آنهم نه همهی پست ها! به عناوین پست های پاک شده خوب دقت کنید.
🔸در انتها گفت عدل علی را آویزه گوشتان کنید، حالا حالا ها اسم ما را خواهید شنید ...
جنگ شبکه محور به وسیله استارلینک:
اینترنت ماهواره ای استارلینک عنصر اصلی است که به نیروهای مسلح اوکراین اجازه می دهد تا اصل جنگ شبکه محور را در میدان نبرد به کار گیرند و این یک برتری منحصر به فرد دربرابر ارتش روسیه به حساب می آید.
قابلیت های Starlink در این جنگ شبکه محور عبارتند از :
1. مدیریت شبکه مدرن جنگ شبکه محور که برای دشمن غیرقابل دسترس است.
2. تبادل دقیق جریان های ویدئویی به صورت آنلاین.
3. ایجاد چت های نبرد و سایر سیستم های کنترل جهت تبادل داده ها میان هزاران مشترک در زمان واقعی.
4. بالاترین سطح پنهان سازی ارتباطات دربرابر اقدامات جاسوسی الکترونیک دشمن، از طریق یک کانال ارتباطی محدود به ماهواره.
5. امنیت بالای حفاظت از کانال انتقال داده ها.
6. قابلیت تامین شبکه برای ارتباطات تاکتیکی در هر نقطه دسترسی از طریق وای فای.
با این قابلیت ها اکنون فرمانده گروهان پشتیبانی آتش و گروهبان ارشد گروهان تیپ حمله هوایی که از طریق استارلینک وصل شده اند، داده ها را از هواپیمای بدون سرنشین دریافت می کنند؛ مختصات را می دهند، در ارتباط دائمی هستند و نبرد را از تبلت ها و گوشی های هوشمند کنترل می کنند.
جزئیات بسته حمایتی از مشاغل اینترنتی :از خرید نسیه تا ضمانت وام با حساب کاربری
وزیر ارتباطات: در بسته حمایتی دولت از کسب و کارهای اینترنتی ایران موضوعاتی از جمله پرداخت، تبلیغات، حمل و نقل کالا، زیرساخت، مالیات، تسهیلات، استقرار در پارک علم و فناوری و احراز هویت کسب و کارها دیده شده است.
🔹در حوزه پرداخت، خدماتی از جمله حساب امانی (کسر مبلغ خرید پس از اطمینان از سبد کالا) خرید اعتباری (پرداخت وجه با فاصله از دریافت کالا)، پرداخت مستقیم، کیف پول، درگاه پرداخت و رمزریال عرضه میشود.
🔹در حوزه تبلیغات تخفیف حداکثری تبلیغات در دستگاههای اجرایی و صدا و سیما برای کسب و کارها و پلتفرمها دیده شده و همچنین پلتفرم موظف شده که با انجام تبلیغات در مدت کوتاهی نصف دنبالکنندههای کسب و کار در پلتفرمهای خارجی را در پلتفرم داخلی معرفی کند. برنامهسازی برای معرفی در صدا و سیما و اختصاص بسته ویژه تبلیغات پیامکی از دیگر بخشهای تبلیغات است.
🔹در بخش حمل و نقل کالا تخفیفاتی در خدمات پستی دیده شده. در بخش مالیات مقرر شد کسب و کارهایی که سابقه مالیاتی ندارند تا سقف ۲ میلیارد تومان از مالیات معاف شوند و همچنین کسب و کارهایی که سابقه مالیاتی دارند، از تخفیف مالیاتی برخوردار شوند. همچنین هزینه راهاندازی و توسعه کسب و کار به عنوان هزینه مالیات پذیرفته شده است.
🔹در بخش تسهیلات متناسب با دنبالکنندههای حساب کاربری تسهیلات به کسب و کار داده میشود و همچنین برای نخستین بار حساب کاربری به عنوان دارایی نامشهود برای اعتبارسنجی یا به عنوان وثیقه نزد بانکها قابل ارایه است. همچنین تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به این بخش اختصاص داده میشود.
🔹همچنین کسب و کارهای خانگی نیاز به اخذ مجوز ندارند و ثبت نام آنها در پلتفرم به منزله ثبت در درگاه ملی مجوزهاست.
گوگل کروم به سایدبار (نوار کناری) جدیدی مجهز شده که به کاربران امکان میدهد بدون جابهجایی در بین صفحات، چند نتیجهی جستوجو را مشاهده کنند / این قابلیت دسترسی به صفحه نتایج جستوجو را سادهتر میکند
ارزش اپل اکنون از مجموع آلفابت، آمازون و متا بیشتر است
🔹ارزش بازار اپل اکنون از مجموع آلفابت، آمازون و متا بالاتر است. طبق آخرین دادههای ارائه شده، ارزش شرکت سازنده آیفون ۲.۳۰۷ تریلیون دلار است، در حالی که مجموع ارزش سه شرکت بزرگ دیگر حوزه فناوری به ۲.۳۰۶ تریلیون دلار میرسد.
ارزش بازار آلفابت شرکت مادر گوگل به ۱.۱۲۶ تریلیون دلار، آمازون ۹۳۹.۷۸ میلیارد دلار و متا مادر فیسبوک به ۲۴۰.۰۷ میلیارد دلار رسیده است.
ثبت رکورد ۳۸۰۰۰ دروغ در ۴۶ روز برای ۵ رسانه ضدایرانی
بررسی عملکرد ۵ رسانه بیبیسی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایراناینترنشنال وابسته به دولت سعودی، منوتو وابسته به جریان بهائیت و صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا و صفحات مجازی آنها نشان میدهد این رسانهها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
در این پیمایش فقط سایت، تلگرام، توییتر و اینستاگرام این ۵ رسانه بررسی شده و فعالیت شبکههای تلویزیونی لحاظ نشده است.
مصادیق اخبار خلاف واقع در این پژوهش عبارتند از : جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونهسازی، بزرگنمایی و کوچکنمایی .
ضمنا اخباری که توسط این رسانهها مورد سانسور خبری قرار گرفته (نظیر تکذیبیهها در مورد کشتههای دروغین) مورد بررسی قرار نگرفته است.