فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاعاتی درباره ۹۶ بازی پرفروش کافه بازار در مرداد ماه ۱۴۰۱
(برای مشاهده بهتر تلفن همراه خود را به صورت افقی نگه دارید)
اورشلیم پست: حمیدرضا لشگریان فرمانده سایبر الکترونیک سپاه معادل محسن فخری زاده در جنگ های سایبری و الکترونیک است.
همزمان با انتشار تصاویر منتسب به حمیدرضا لشگریان فرمانده سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط اورشلیم پست، وب سایت اینتلی تایمز به این موضوع اشاره کرده که نقش اصلی «لشگریان» توسعه جنگ های سایبری و الکترونیک در ایران است.
خبرگزاری اسکای نیوز نیز سال گذشته با انتشار اسناد به ظاهر محرمانه ای مدعی شده بود تیم های تحت امر لشگریان برای غرق کردن یک کشتی باری یا منفجر کردن یک پمپ بنزنین در حال برنامه ریزی هستند.
تست معاملات با «ریال دیجیتال» / مزایای ریال دیجیتال
👁🗨 رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که ریال دیجیتال (رمزپول ریال) بهصورت محدود در اختیار دو بانک ملی و ملت قرار گرفته تا فاز پیشآزمایشی انتشار ریال ایران بر بستر بلاکچین آغاز شود.
👁🗨 ریال دیجیتال از نظر ارزش تفاوتی با ریال جاری کشور ندارد و صرفا جایگزین اسکناسها و سکههای فعلی خواهد بود و درواقع نسخه تکاملیافته کارتهای اعتباری است؛ با این تفاوت که نقل و انتقال پول در کیفهای پول دیجیتال کارمزدی نخواهد داشت.
👁🗨 این اقدام در راستای هوشمندسازی پول ملی انجام خواهد شد. ریال دیجیتال بانک مرکزی، همتای اسکناس خواهد بود و امکان خرید و انتقال را دارد و هر واحد آن معادل یک ریال ارزشگذاری میشود.
مزایای ریال دیجیتال:
🔸 منجر به شناخت بیشتر بازار رمزارزها میشود و تجارب این طرح راهگشای قانونگذاری و سیاستگذاری نیز خواهد شد.
🔹 کاهش هزینههای انتشار و چاپ اسکناس.
🔸 میتواند سرعت گردش پول را کاهش دهد.
🔹 درصورتی که استفاده از رمزریال گسترده شود، با کاهش ضریب فزاینده درنهایت میتواند در زمینه مهار تورم نیز نقش داشته باشد.
🔸 با کاهش قدرت بازاری بانکها، زمینه تقویت رقابت در بازارهای تامین مالی بانکها را فراهم میکند.
🔹 دسترسی به دارایی ایمنی را فراهم میکند.
🔸 امکان تبدیل یکبهیک ریال دیجیتال به سایر انواع پول رایج کشور از جمله اسکناس وجود دارد.
🔹 ریال دیجیتال قابلیت اعمال سقف تراکنش و مقدار قابل نگهداری در کیف ریال دیجیتال را خواهد داشت.
🔸 هزینههای مربوط به چاپ، نگهداری، انتقال و حتی امحای اسکناس بسیار کاهش مییابد و منابع کمتری صرف این کارها خواهد شد. درواقع هزیته بازیافت اسکناس و سکه بسیار کاهش خواهد یافت.
⚪️ اسناد داخلی اینستاگرام از عملکرد ناموفق بخش Reels حکایت دارد
🔺بر اساس اسناد داخلی اینستاگرام، این شبکه اجتماعی که قرار بود با اضافه کردن قابلیت Reels ، با شبکه اجتماعی تیک تاک رقابت کند، نه تنها نتوانسته در رسیدن به این هدف موفق عمل کند، بلکه نسبت به ماه گذشته هم عملکرد بدتری داشته و تعامل کمتری را از سوی کاربران دریافت کرده است.
🔹اسنادی که توسط نشریه وال استریت ژورنال منتشر شده ، نشان میدهد که میزان تعامل با ویدیوهای Reels کمتر از یک دهم ویدیوهای تیک تاک است.
🔹بهعلاوه، محبوبیت این ویدیوها در خود اینستاگرام هم 13.6 درصد نسبت به ماه قبل از آن کمتر شده و اصلیترین کاربران Reels کمترین تعامل را با آن دارند.
🔹حدود یک سوم محتواهای اینستاگرام جای دیگری ساخته شده و در این پلتفرم بازنشر میشوند.
فقط یک سوم:
یونیسف با انتشار این تصاویرِ نمادین، از مقابل سازمان ملل، نوشت: فقط یکسومِ بچههای دهساله که ظاهرا در کلاس درس حاضر و از آموزش برخوردار هستند میتوانند یک داستان یا متنِ ساده را بخوانند و بفهمند.
📌 این آمار غیر از محرومان و جاماندگان از تحصیل است.
📌 اولین باگ تاریخ
اولین خرابی نرمافزاری کامپیوتر بخاطر یک حشره به وجود آمد؛ به همین دلیل اسم این دسته اختلالات را Bug گذاشتند!!
اولین باگ کامپیوتری در نهم سپتامبر ۱۹۷۴ به وسیله یک حشره که داخل کامپیوتر رفته بود ایجاد شد؛ از آن زمان به بعد اینگونه اشکالات کامپیوتری، باگ (به معنای نوعی حشره) نامیده شد.
تله کلیک/ وقتی کلیککردن از محتوا مهمتر میشود
تلهی کلیک (clickbait) متن یا پیوندی است که برای فریب دادن، برانگیختن احساسات یا گمراه کردن مخاطبان طراحی شده تا آنها را به قلاب بیندازد و به سوی یک محتوای آنلاین خاص بفرستد.
استفاده از تیترها و مطالب اغراقآمیز و تحریککننده احساسات از هنگام شروع به اصطلاح «روزنامهنگاری زرد» در قرون نوزدهم سابقه دارد، اما گسترش دنیای دیجیتال و شبکههای اجتماعی استفاده از آنها را در قالب «تلهی کلیک» فراگیر کرده است. در این مورد مانند شکلهای قدیمی روزنامهنگاری زرد هدف این است که از هر روشی که لازم است (حتی فریبکارانه) برای جلب توجه مخاطب استفاده شود.
وبسایتهایی که از «تلهی کلیک» استفاه میکنند، معمولا به گرفتن کلیک بیش از اطلاعات و محتوای باکیفیت اهمیت میدهند. به عبارت دیگر آنها اهمیتی به تلف کردن وقت مخاطبان با محتواهای بیمایه نمیدهند.
مطالعه متن کامل:
hamshahrionline.ir/x7WVz
تغییرات جدید در نسخه 9.0 تلگرام اندروید:
🔹بهبود روند ورود به حساب:کاربرانی که به طور متداول به حساب تلگرام خود لاگین و لاگ اوت میکنند، از این پس میتوانند کد ورود را از طریق ایمیل دریافت کرده و یا با استفاده از حساب گوگل خود، وارد تلگرام شوند.
🔹لینکهای جدید نام کاربری: علاوه بر "t.me/username"، فرمت جدیدی برای لینکهای نام کاربری اضافه شده است. از این پس میتوانید حسابهای تلگرام، گروهها و کانالها را توسط لینکهای "username.t.me" یا "https://username.t.me" نیز باز کنید.
سواد رسانهای؛ ضرورت همراهی متخصصان فناوری با معلمان مدارس:
معلمان مدارس میتوانند با کمک گرفتن از متخصصان فناوری و رسانهها، موضوع سواد رسانهای را آسانتر با مباحث درسی خود ادغام کنند. در این ویدئو رویکرد عملی خانم برندی یانگ، یک متخصص فناوری در آمریکا، برای آموزش سواد رسانهای مورد بررسی قرار گرفته است؛ دانش آموزان با روشهای عملی و بازی، بیشتر سرگرم شده و پای درس میمانند و اطلاعاتشان در خصوص سواد رسانهای را تثبیت میکنند.
https://aparat.com/v/kPxSl
تکنولوژیهایی که دنیای گیمینگ را متحول خواهند کرد:
صنعت بازی سازی به لطف تکنولوژی های پیشرفته، تکامل و رشد مستمری را تجربه کرده است؛ برخی از این تکنولوژیهای شگفت انگیز دنیای بازیها را متحول خواهند کرد.
مطالعه متن کامل:
https://vgto.ir/ifm
📝 چک لیستِ یک وزارتخانه برای بازگشت به مدرسه
وزارت آموزش و پرورشِ آمریکا چک لیست بازگشت به مدرسه را برای والدین منتشر کرد؛ این چک لیست شامل چهار سرفصل می شود:
✔️ یادگیری دانش آموز
✔️ رسیدگی همه جانبه به نیازهای کودک
✔️ بهداشت و ایمنی در مقابل کرونا
✔️ درگیر و همراه کردن خانواده ها
مطالعه جزییات:
https://www.ed.gov/news/press-releases/us-department-education-releases-back-school-checklist-parents?utm_content=&utm_medium=email&utm_name=&utm_source=govdelivery&utm_term=
سرویس جدید «تماسپلاس» در پیام رسان ایرانی سروش:
این سرویس، امکان برقراری تماس تلفنی با مخاطبین غیرسروشپلاسی و با تمامی اپراتورها و همچنین خطوط خانگی مخابرات را فراهم میکند. علاوه بر دسترسی آسان و هزینه مقرون به صرفه، نیازی به نصب برنامه برای مخاطب مقصد نیست.
هزینه برقراری تماس از طریق این سرویس با خطوط ثابت و همراه هر دقیقه 25 تومان است؛ همچنین مشاهده و خرید بستههای ویژه مکالمه از طریق صفحه مربوط به این سرویس امکانپذیر است.
پ.ن:
برقراری تماس با این سرویس تا انتهای ماه صفر رایگان است
نحوه استفاده از قابلیتهای Safety Check و Emergency SOS در آیفون:
این قابلیت ها به کاربر کمک میکنند تا خود را از خطرات و آسیبهایی که در دنیای واقعی، آنها را تهدید میکند، دور کند:
https://itiran.com/?p=120886
واتساپ در حال کار بر روی ویژگی جدیدی است که جستوجوی پیامها در چت توسط کاربران را تسهیل میکند. قابلیت جدید «واتس اپ» بر اساس تعیین تاریخ ارسال پیامهایی است که کاربران میخواهند به آن پیامها مراجعه کنند.
پس از راه اندازی این ویژگی، کاربران نماد تقویم را روی صفحه واتس آپ خود مشاهده خواهند کرد و با کلیک بر روی آن میتوانند به تاریخ دلخواه پرش کنند و تمام پیامهای مرتبط با آن تاریخ خاص را بازیابی و ملاحظه کنند.
پروانه کسب شرکت »بادران گستران» به دلیل تخلفاتی همچون عدم پرداخت کمیسیون و پاداش بازاریابان، تبلیغ خلاف واقع در ارتباط با طرح سوددهی و انجام اعمال اغواگرایانه در جذب بازاریابان، تغییر طرح سوددهی بدون کسب مجوز در قالب طرح بینالمللی، همایش بدون اخذ مجوز، فروش محصولات خارج از فهرست مصوب و عدم ارائه خدمات به مشتریان کارتهای ارائه شده در حالت تعلیق، ابطال شد و رنگ نماد آن به قرمز تغییر یافت.
تبلیغات همسان( Native Ads) چیست و چه کاربردی دارد؟
تبلیغات نیتیو به نفع کاربر است، زیرا مانند سایر تبلیغات آزاردهنده نیست و ممکن است نیاز کاربر را برآورده کند؛ به نفع تبلیغدهنده است، زیرا نرخ تبدیل بیشتری دارد و به نفع منتشرکننده است زیرا با آن درآمدزایی میکند.
مطالعه متن کامل:
https://www.eghtesadonline.com/n/3OVE
تشکیل «شبکه مبارزه با جرائم کریپتو» در وزارت دادگستری آمریکا:
وزارت دادگستری آمریکا برای محافظت هرچه تمامتر از مردم این کشور در مقابل استفاده غیرقانونی از ارز دیجیتال، یک شبکه ویژه راهاندازی کرده است که آن را «نهاد هماهنگ کننده داراییهای دیجیتال» نام داده است. این نهاد بر روی کلاهبرداریهای ارز دیجیتال متمرکز خواهد بود.
در گزارش منتشر شده این وزارتخانه به نحوه استفاده مجرمان از فناوریهای رمزنگاری و مسائلی که این فناوری برای نهادهای مجری قانون و ... ایجاد میکند اشاره شده است.
این شبکه جدید متشکل از بیش از ۱۵۰ دادستان فدرال است که از دفاتر دادگستری ایالات متحده گرد هم جمع شده و تیم ملی اجرای ارزهای رمزنگاری شده را به عنوان بدنه اصلی در کنار خود دارد.
این شبکه آموزشهای لازم در حوزه داراییهای دیجیتال و دانش فنی مورد نیاز برای بررسی جرایم مربوط به ارزهای دیجیتال را در اختیار دادستانها قرار میدهد.
انحصارطلبیِ غولهای فناوری در ارائه خدمات مربوط به نقشههای دیجیتال:
بر اساس گزارش کنگرۀ آمریکا، چهار شرکت آمازون، اپل، فیسبوک و گوگل بهعنوان غولهای فناوری جهان از قدرت انحصاری خود سوءاستفاده میکنند. این گزارش خاطرنشان میکند که انحصار عجیبی، که آخرین بار در عصر سرمایهدارهای راهآهن و نفت شاهد آن بودهایم، دوباره به شکل جدیدی بروز و ظهور پیدا کرده و این سبب آسیب جدی و حذف میدان رقابت برای شرکتهای کوچک و تازهوارد شده است.
بر اساس این گزارش، این شرکتها از موقعیتهای انحصاری و تسلط خود بر بازار جهانی سوءاستفاده کردهاند و قیمتها، قوانینِ تجارت، جستوجو، تبلیغات، شبکههای اجتماعی و نشر را تعیین و غالباً آنها را به همه دیکته کردهاند.
مطالعه متن کامل:
http://gerdab.ir/0008l8
پوشش اینترنتی استارلینک بر فراز ایران؟
ایلان ماسک، مالک شرکت اسپیس ایکس که پروژه اینترنت ماهوارهای استارلینک را در دست اجرا دارد روز دوشنبه در توییتر و پاسخ به کاربری که از او پرسیده بود آیا امکان فراهم کردن دسترسی به خدمات استارلینک در ایران وجود دارد؟ نوشت: «برای این منظور درخواست معافیت از تحریمهای ایران را طرح خواهیم کرد».
کدام کشورها بیشترین پذیرش ارزهای دیجیتال را داشتهاند؟
پلتفرم تحلیلی چینآنالیسیس خلاصهای از پژوهش خود را ارائه کرده است که «جغرافیای ۲۰۲۲ رمزارزها» نام دارد.
براساس این شاخصها ویتنام در صدر فهرست و پس از آن فیلیپین قرار دارد. اوکراین که در میانه نبرد با روسیه برای دریافت حمایتهای بینالمللی از ارزهای دیجیتال استفاده میکند، در جایگاه سوم قرار گرفته و رتبههای چهارم و پنجم در اختیار هندوستان و ایالات متحده آمریکا است.
چین آنالیسیس در تحلیل خود میگوید با وجود این که بازار ارز دیجیتال روند ریزشی را شاهد است، اما پذیرش آن در میان دولتها روندی در حال افزایش را تجربه میکند.
چاپ دوم کتاب «دستکاری در رسانههای اجتماعی»/ این کتاب که یکی از مهمترین کتابهای حوزه مطالعات اینترنت به شمار میرود, دستکاری واقعیت در شبکههای اجتماعی از طریق بهکارگیری فرایندهای خودکار و حسابهای جعلی را مورد بررسی قرار داده است.
کتاب برای توصیف استفاده از الگوریتمها، فرایندهای خودکار و عوامل انسانی برای مدیریت فضای کلی رسانههای اجتماعی یا توزیع اطلاعات گمراهکننده ،اصطلاح «پروپاگاندای رایانشی» را بکار برده است
شبکه های اجتماعی مبتنی بر «اقتصاد توجه»؛«Attention economy»هستند. هر چه یک شبکه اجتماعی در جلبتوجه کاربر موفق تر عمل کند، پولسازتر خواهد شد و هرچه ثروتمندتر، قدرتمندتر!
در چنین شرایطی باید خودمان میزان توجهمان به فضای مجازی را مدیریت کنیم تا زیان نبینیم. پشت هر پست، داده و اطلاعات(fact) و محتوا ساعتها مارکتینگ و بررسی اقتصادی نامرئی وجود دارد.
مطالعه متن کامل:
http://fna.ir/1r8wc7
دو هشدار:
✓ربات آربیتراژ با نام GAR با وعده سود روزانه 1 تا 5 درصد (که متاسفانه نماد اعتماد الکترونیک هم دارد)، کلاهبرداری پانزی است. 200 مالباخته این کلاهبرداری تاکنون به قوه قضائیه شکایت کرده اند.
✓حنیف عمران زاده درحال تبلیغ یک پروژه کلاهبرداری پانزی دیگر با نام poolinvest است . وب سایت این موسسه و مجوزهای مورد ادعای آن، با جعل و فتوشاپ مدارک و آدرس یک شرکت ساخت استخر در انگیس ایجاد شده است!
💢 کپیتال ایگلز (capitaleagles) طرح پرریسک دیگر در حوزه سرمایه گذاری
📍وب سایت capitaleagles با ادعای پرداخت سودهای غیرمتعارف و سرمایه گذاری در بازارهای مالی در حال جذب سرمایه کاربران است.
📍بررسی ها نشان از پرریسک و غیرقابل اعتماد بودن سرمایه گذاری در این وب سایت دارد.
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42357
وبسایت «بازی برای سلامت اروپا» : درباره تاثیر بازی های رایانه ای در حوزه سلامت شامل موضوعاتی مانند توانبخشی،
درمان، عادتهای سالم، سامت جسمی و آموزش پزشکی
gamesforhealtheurope.org
بازی «قطار قرآنی» سعی دارد در حین بازی، آیات قرآن را به کودکان آموزش دهد؛ این دست بازیها در عین جذابیت، باعث تقویت هوش و حافظه و هماهنگی چشم و دست میشوند
لینک دانلود در کافه بازار:
https://cafebazaar.ir/app/com.EarthlyHeavens.QuranicTrain
لغزشگاه
پوشش اینترنتی استارلینک بر فراز ایران؟ ایلان ماسک، مالک شرکت اسپیس ایکس که پروژه اینترنت ماهواره
به گزارش رویترز، وزارت خزانه داری امریکا صدور تجهیزات و ارایه سرویس اینترنت ماهوارهای به ایران را از تحریمها معاف کرد