هشدار پلیس فتا نسبت سوءاستفاده در پوشش بازیهای موبایلی
رئیس مرکز پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای فراجا: در مواردی مشاهده شده برخی کاربران، نرمافزارهای برخی از بازیهای موبایلی را از منابع غیررسمی و غیرمعتبر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کردهاند.
🔹این افراد پس از نصب این بازیها دچار مشکلاتی مانند سوءاستفاده از اطلاعات هویتی، دسترسی به تصاویر خصوصی و ... شدهاند.
لو رفتن شماره تماس ۵۰۰ میلیون کاربر واتساپ/ کاربران ایرانی هم در جمع قربانیان
از شماره تلفنهای لو رفته میتوان برای اهداف بازاریابی، فیشینگ، جعل هویت و کلاهبرداری استفاده کرد؛ بنابراین به کاربران توصیه شده مراقب هرگونه تماس با شمارههای ناشناس، تماسها و پیامهای ناخواسته باشند.
مطالعه متن کامل:
https://www.yjc.news/00YnDA
سرمایه گذاری در وریتی اینوست امن یا خطرناک؟؟
🔺سایت سرمایه گذاری وریتی اینوست با ادعای سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال و خرید و فروش رمزارزها در حال جذب سرمایه کاربران است.
🔺این وب سایت با تبلیغات گسترده در فضای مجازی به منظور جذب سرمایه ادعاهایی را مطرح کرده که غیرمعقول بوده و به نظر میرسد تنها برای جذب بیشتر مخاطبان ارائه شده است.
مطالعه جزییات کامل:
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42383
تلگرام در حال توسعه قابلیتی است که امکان خرید شماره مجازی ناشناس را فراهم میکند
🔹این شمارههای مجازی با کد ۸۸۸ شروع شده و از پلتفرم Fragment.com و با رمزارز TON در اینده قابل خریداری خواهند بود.
🔹کاربران با این شمارهها میتوانند در تلگرام لاگین کنند
چین: اعتیاد کودکان به بازیهای رایانهای را مهار کردیم
کمیته گروه صنایع بازیهای کامپیوتری چین وابسته به کمیته تنظیمکننده بازیها اعلام کرد ۷۵ درصد از کودکان و نوجوانان چینی اکنون کمتر از سه ساعت در هفته به بازیهای کامپیوتری میپردازند.
دولت چین به دلایل زیر با افزایش اعتیاد کودکان و نوجوانان به بازیهای کامپیوتری مقابله میکند:
-افزایش «نزدیکبینی»
-کاهش تمرکز
-مشکلات روحی
-اختلالات خواب
از ماه اوت ۲۰۲۱، کودکان چینی حق ندارند بیش از سه ساعت در هفته بازی رایانه ای کنند. انتشار این گزارش ممکن است این امیدواری را ایجاد کند که مقامات چین - که زمانی بازی های ویدیویی را به عنوان «تخدیرکننده ذهن» مورد حمله قرار می دادند - ممکن است محدودیت های شدید بازی در کشور را کاهش دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعالیت ترول ها(اوباش مجازی) در حمله به صفحات مجازی هنرمندان و ورزشکاران
💢 رکورد ترافیک اینترنت در شب گذشته شکسته شد
وزیر ارتباطات: رکورد جدیدی که ثبت کردیم ۶ ترابیت بر ثانیه ترافیک تولید و مصرف در شب گذشته را شاهد بودیم.
فقط پلتفرم تلوبیون بیش از ۲.۵ ترابیت بر ثانیه ترافیک داشته که هیچ پلترفرمی در داخل تا الان این رکورد را نداشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس امنیت سایبری رژیم صهیونیستی: ایرانیان به کسب قابلیت هک و نفوذ به پهپادهای اسرائیلی و آمریکایی نزدیک شده اند!
اینگونه پیشرفتها در اختیار کشورهای بسیار محدودی از قبیل آمریکا، روسیه و چین بود
2_144123984185471664.pdf
38.72M
فایل pdf کتاب«دکل»:
پاسخ به شبهات درباره انقلاب و جمهوری اسلامی در قالب داستانی
📗 مسابقه کتاب «یک وَن شُبهه»
✅ این کتاب متن پیاده شده پاسخ های #حجت_الاسلام_راجی به شبهات منتقدین می باشد که توسط اندیشکده راهبردی سعداء گردآوری و تدوین گردیده است.
🌐serajnet.org/post/detail/Fa/2-22-2-1-3735-0
🎯 جوایز: هدیه نقدی به 110 نفر به قید قرعه
❓ با مطالعه PDF کتاب به 20 سوال داده شده پاسخ دهید و شماره گزینه های درست را از چپ به راست برای آیدی @seraj_admin ارسال نمایید.
🚫توجه: هر یک از اعضای کانال های سراج اندیشه در ایتا، سروش و روبیکا فقط یکبار امکان شرکت دارد.
🔑طریقه ارسال پاسخ نامه:
شماره گزینه های درست از سوال 1 تا 20 به ترتیب از چپ به راست در قابل یک عدد 20 رقمی ارسال شود. به طور مثال:
۳۲۴۴۴۳۲۳۲۲۳۴۲۲۲۱۳۱۳۲
🗓 مهلت ارسال پاسخنامه: جمعه
1401/09/18
دریافت فایل PDF کتاب و سوالات در کانال سراج اندیشه در پیام رسان سروش و ایتا:
@serajnet
توییتر تعداد بازدیدهای توییتها را مانند ویدیوها به نمایش میگذارد
🔹️ماسک گفته تعداد افرادی که توییتها را میخوانند، نسبت به افرادی که به آنها پاسخ میدهند، ریتوییت یا لایک میکنند، 1000 درصد بیشتر است. بنابراین میخواهد چنین موضوعی واضحتر در اختیار کاربران قرار بگیرد.
🔹 مدیرعامل جدید توییتر در توییتی به این موضوع اشاره کرده که این شبکه اجتماعی شروع به نمایش تعداد بازدیدها برای همه توییتها میکند، درست مانند قابلیتی که هماکنون برای تمام ویدیوها در دسترس است.
🔹 این سیستم عملکرد بهتری نسبت به دکمه تحلیل وضعیت توییت کنونی خواهد داشت و حس بهتری را به کاربر منتقل خواهد کرد. هنوز مشخص نیست این قابلیت چه زمانی به توییتر اضافه میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رنگ سال ٢٠٢٣ به صورت رسمی معرفی شد
🔹مرجع جهانی رنگ سال ٢٠٢٣ را به صورت رسمی پنتون Viva Magenta معرفی کرد. صورتی قرمزِ پرشین در مجموعه رنگ پنتون؛ برگرفته از خاک قرمز خلیج فارس.
🔹موسسه رنگ اشاره کرد که این یک سایه قوی و جسورانه است که چیزی زنده و واقعی را به دنیای فناوری می آورد.
سازندگان پیامرسان ایرانی گپ در حال توسعه یک شبکه اجتماعی مشابه توییتر هستند
🔺 تیم توسعه پیامرسان بومی «گپ»، یک شبکه اجتماعی به نام «ویراستی» راهاندازی کرده که در نگاه اول شباهتهای بسیاری در طراحی و تجربه کاربری به توییتر دارد؛ تا جایی که حتی لوگوی آن هم بیشباهت به پرنده آبی توییتر نیست.
🔹 مهدی انجیدنی مدیر پیامرسان گپ میگوید ویراستی یک «توییتر بومی» نیست و اهداف متفاوتی دارد.
🔹 انجیدنی در پاسخ به این سوال که اگر ویراستی یک توییتر ایرانی نیست چرا تا این حد از نظر ظاهری به توییتر شبیه است، گفت که آنها قصد داشتند رابط کاربری که برای کاربران آشنا است را عرضه کنند و روی یک فرمولی که جواب خود را پس داده، تمرکز کنند.
🟠 اقتصاد دیجیتال؛ موتور محرک توسعه کشورها
🔹 رشد انفجاری اقتصاد دیجیتال باعث شد نیاز به ابزارهای سنجش و دادهپردازی جدید برای تقویت استراتژیهای سیاستگذاری شفاف، بیشتر شود. آمارهای جدید ارائه شده در کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد نشان میدهد که ارزش صادرات جهانی خدمات دیجیتال از حدود ۳/ ۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۹ به ۸/ ۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
🔹 این میزان رشد کمک کرده است تا سقوط ناگهانی صادرات خدمات دیگر در طول این دوره، جبران شود. در نتیجه تجارت جهانی خدمات در مجموع کاهش 5/ 3 درصدی را در این دوره تجربه کرده که تنها کمی بیشتر از رقمی است که در شرایط عادی میتوانست اتفاق بیفتد.
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/d19177
💢۲۰۲۲ در یک کلام؛ دیکشنری آکسفورد «حالت اجنهای» را به عنوان عبارت سال خود برگزید
🔸فرهنگ واژگان آکسفورد از عموم مردم خواسته بود تا سال ۲۰۲۲ را در یک کلام خلاصه کنند، حالا این دیکشنری معروف اعلام کرد که عبارت «حالت اجنهای» «goblin mode» به عنوان کلمه سال انتخاب شده است. در تعریف معنی این اصطلاح، دیکشنری آکسفورد آورده است که حالت اجنهای «به رفتاری اطلاق میشود که هیچگونه احساس ندامت و عذرخواهی در آن وجود ندارد. به طرز خودپسندانهای، همراه با خمودگی، شلختگی و حرص است؛ و معمولاً بهگونهای است که هنجارها یا انتظارات اجتماعی پذیرای آن نیست».
🛰اسپیس ایکس از «استارشیلد» رونمایی کرد: اینترنت ماهوارهای رمزگذاری شده
🔹در این سرویس دادهها در سطح امنیتی بالاتری رمزگذاری و طبقهبندی میشوند. استارشیلد حتی میتواند از ماهوارههایی که تحت عنوان ماهوارههای جاسوسی شناخته میشوند نیز پشتیبانی کند.
🔵 وزارت ارتباطات مصوبه ستاد تنظیم بازار برای افزایش تعرفه ثابت تلفن را ابلاغ کرد
🔺 بر این اساس، مخابرات میتواند به دریافت هزینه ثابت 10 الی 20 هزار تومانی از مشترکان خود ادامه دهد.
🔹 البته این رقم، حداقل کارکرد است؛ بدین معنی که فردی که پیش از این در تهران 30 هزار تومان پول تلفن پرداخت میکرده است، هنوز نیز 30 هزار تومان میپردازد و مبلغ اضافهای نمیدهد. فردی هم که تاکنون در تهران کمتر از 20 هزار تومان هزینه تلفن پرداخت میکرده است، هر ماه باید حداقل هزینه 20 هزار تومانی را پرداخت کند.
🔹 پس از واکنش اخیر شورای رقابت به اقدام مخابرات و ضدرقابتی دانستن این موضوع، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات گفته بود اگر منابع مالی مخابرات تأمین نشود، این شرکت ورشکست خواهد شد.
ابراز نگرانی مدیر اف بی آی درباره تیک تاک !
کریس ورای مدیر «اف بی آی» در آمریکا معتقد است تیک تاک تهدیدی برای امنیت ملی به حساب می آید زیرا این اپ چینی «ارزش های آمریکایی را به اشتراک نمی گذارد و ممکن است محتوا را دستکاری کند».
او ماه گذشته در جلسه استماع کمیته امنیت میهن مجلس آمریکا گفته بود چین می تواند با استفاده از تیک تاک برای «تاثیرگذاری در الگوریتم های قدرتمند توصیه محتوا و همچنین جمع آوری داده های کاربران یا کنترل نرم افزار» استفاده کند.
ورای هنگام سخنرانی در دانشگاه میشیگان گفت: تمام این موارد در دستان دولتی است که ارزش های ما را به اشتراک نمی گذارد و ماموریتی دارد که با منافع ایالات متحده آمریکا در تضاد است. این امر باید ما را نگران کند.
به گفته این مقام ارشد امنیتی مردم آمریکا باید نگران توانایی چین در شکل دهی محتوا، اجرای عملیات های تاثیرگذاری بر کاربران و دسترسی به دستگاه های افراد باشند.
نگرانی مقامات آمریکایی درباره امنیت اپلیکیشن از ۶ سال قبل که تیک تاک فعالیت خود را آغاز کرد و پر دانلود ترین اپلیکیشن آمریکا در ۲۰۱۸ میلادی تبدیل شد، همچنان ادامه دارد.
ایلان ماسک مدیرعامل جدید توییتر در رشتهتوییتی با اشاره به فایلهای داخلی شرکت نشان داد مدیریت سابق، ماجرای رسوایی لپتاپ هانتر بایدن- پسر جو بایدن- در دوران انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۲۰ را مدفون یا مسدود کرده است.
این شبکه اجتماعی آن زمان در اقدامی بحثبرانگیز، انتشار توییت یا حتی ارسال پیام خصوصی در مورد این داستان را برای کاربران ممنوع کرده بود.
مت تیبی، روزنامهنگار مستقل میگوید: «توییتر گامهای بیسابقهای از جمله حذف لینکها و نمایش هشدار در مورد ناامن بودن لینکها برای خفه کردن این داستان برداشت. آنها حتی انتقال از طریق پیام خصوصی را هم ممنوع کردند، ابزار خاصی که برای موارد بسیار ویژه همچون پورنوگرافی کودکان استفاده میشود.»
در سال ۲۰۲۰، روزنامه نیویورکپست گزارشی با این تیتر منتشر کرد: «ایمیلی نشان میدهد هانتر بایدن تاجری اوکراینی را به پدرش معرفی کرده است.» این مقاله به پدر هانتر بایدن، یعنی جو بایدن رئیسجمهور فعلی، اشاره میکرد که در آن زمان معاون باراک اوباما بود. اما این ماجرا هیچوقت توجه رسانههای اصلی را جلب نکرد و یکی از دلایلش هم فیلتر آن از سوی توییتر و محدودیت دسترسی عموم بود.
توییتر کمی پس از انتشار این مقاله، با اشاره به نگرانی در مورد محتوای بهدستآمده از طریق هک، آن را به طور کامل از پلتفرم خود حذف کرد. این شبکه اجتماعی سیاستی علیه توزیع «محتوا و موضوعات بهدستآمده از هک» دارد که در نتیجه سرقت و نشت ایمیل دموکراتها در طول انتخابات ۲۰۱۶ ایجاد شده است. توییتر همین سیاست را یکی از دلایل اصلی خفه کردن مقاله هانتر بایدن عنوان کرد.
بر اساس اطلاعاتی که تیبی منتشر کرده است، کارمند سابق توییتر این تصمیم را اینطور توصیف میکند: «بهانه هک بود، ولی با گذشت چند ساعت، تقریباً همه فهمیدند که این بهانه کافی نیست. اما هیچکس جرات نداشت تصمیم را لغو کند.»
توصیف تیبی از مستندات داخلی به جانبداری مدیریت سابق از دموکراتها اشاره میکند که باعث شد مدیریت ارشد خیلی دیر از ماجرا مطلع شود.
تیبی در توییتی گفت: «یکی از موضوعات جالب توجه ماجرای لپتاپ هانتر بایدن این است که چه مقدار از کارها بدون اطلاع جک دورسی، مدیرعامل، انجام شد و چقدر زمان برد تا (به گفته یکی از کارکنان سابق) ماجرا به حدی بزرگ شود که حتی دورسی هم به آن ورود کند.»
دورسی حین شهادتش در مورد شایعات و شبکه اجتماعی در کنگره اعلام کرد حذف گزارش نیویورک پست «کاملاً اشتباه» بود.
توییتر در آن زمان انتشار لینک این داستان یا ارسال پیامهای خصوصی را ممنوع و فیسبوک نیز اعلام کرد تا زمان بررسی اشخاص ثالث، انتشار آن را «کاهش میدهد».
آخرین آمار گمرک حاکی از آن است که در هشت ماه سال جاری بیش از ۹ میلیون دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود دو میلیون دستگاه کاهش داشته است.
از ابتدای سال جاری تا انتهای آبان، بیش از ۹ میلیون و ۱۴ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که بیش از ۱۱ میلیون و ۶۴۳ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شده بود، با کاهشی بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاهی مواجه بوده است.
ارزش دلاری گوشیهای همراه وارد شده در ۸ ماه سال جاری حدود 1/84 میلیارد دلار بوده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته حدود 2/65 میلیارد دلار بوده است.
مایکروسافت اعلام کرد که حفاظت داخلی به صورت عمومی برای همه دستگاه ها به اسم Defender for Endpoint را در دسترس قرار داده است.
پس از اعمال، این مجموعه تنظیمات پیشفرض محافظت بهتری از نقاط پایانی سازمانی در برابر تهدیدات پیشرفته و نوظهور، از جمله حملات باجافزار، فراهم میکند.
رهبر انقلاب: لازم است ساختار فرهنگی کشور بازسازی انقلابی شود
🔹منظور از ساختار، ساختار فرهنگی جامعه و ذهنیت و فرهنگ حاکم بر آن و در یک کلام نرمافزاری است که افراد جامعه بر اساس آن در زندگی فردی و جمعی خود عمل میکنند.
🔹فرهنگ «ما نمیتوانیم» یکی از گزارههای غلط حاکم بر جامعۀ قبل از انقلاب اسلامی است. انقلاب با سازندگی و حرکتهای خلاقانه این ذهنیت را به تدریج تغییر داد که نتیجه آن انجام کارهای بزرگی همچون ساخت سدها، نیروگاهها، بزرگراهها، تجهیزات صنایع نفت و گاز و بسیاری از زیرساختها بهدست متخصصان جوان داخلی بود.
🔹با وجود تغییر بسیاری از بنیانهای غلط اما عوامل مختلف به مرور زمان موجب تضعیف روحیه تهاجمی انقلاب میشود که باید این موضوع مورد مراقبت و رصد جدی قرار گیرد تا دوباره آن بنیانهای غلط سر بر نیاورند.
🔹میتوان به کمک پایههای فکری انقلاب و جوانان فعال، آن فرهنگ و روحیه انقلابی را بار دیگر تجدید کرد و یک حرکت عظیم فرهنگی بهوجود آورد.
💢 مدیرکل ارتباطات همراه اول: از مشترکین خود معذرت خواهی میکنیم/ هیچگونه هک و نفوذی نبوده است، مشکل خطای تیم تحقیقاتی برای تست قابلیت هشدار بلایای طبیعی بوده است
مهلت ده روزه مرکز ملی فضای مجازی به شرکت متا:
نامه مرکزملی فضای مجازی در اعتراض به سوءرفتار اینستاگرام به شرکت متا تحویل داده شد.
مرکز ملی فضای مجازی نامه اعتراضی رسمی در رابطه با بستر سازی برای توسعه اغتشاشات اخیر و عدم پاسخگویی و مسئولیت پذیری در خصوص مکاتبات رسمی پیشین توسط نهادهای مسئول ایرانی به شرکت متا (اینستاگرام) ارسال کرد.
این مرکز با ارسال نامه رسمی خطاب به آقای مارک زاکربرگ مدیر ارشد شرکت متا در راستای عدم رعایت قوانین مصوبه کشور ایران و قوانین داخلی پلتفرم از طریق دفتر حافظ منافع کشور جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن نسبت به عملکرد سکوهای این شرکت اعتراض کرده است.
در این نامه اهم اعتراضات مطرح شده توسط جمهوری اسلامی در خصوص انتشار سازمان یافته اخبار خلاف واقع، ترویج رفتارهای تبعیضآمیز و نفرتپراکنی، ترغیب خشونت و ناآرامیهای اجتماعی، نقض حاکمیت ملی و نقض حقوق کاربران از طریق اعمال استانداردهای دوگانه و زمینهسازی فعالیت تبلیغی و عملیاتی گروههای تروریستی بر روی سکو های وابسته به شرکت متا، تعمیق شکافهای اجتماعی و تبعیض نژادی و قومی،تجزیه طلبی و زمینه سازی برای جرائم سازمان یافته از جمله نقل و انتقال و معامله سلاح جنگی و موادمخدر مطرح شده است. همچنین ترویج رفتارهای نامتناسب جنسی در قبال کودکان و نوجوانان و همچنین عدم ممانعت از پخش لایوهای جنسی، ارائه خدمات جنسی و روسپیگری و آموزش رفتارهای ناهنجار و خلاق قوانین کشور از دیگر موارد مورد اشاره در خصوص نقض اصول اخلاقی در این سکوها بوده است.
در این نامه، مرکز ملی فضای مجازی به شرکت متا فرصت داده تا به منظور فراهم شدن امکان فعالیت پایدار سکوهای مذکور اقدامات لازم از جمله معرفی نماینده رسمی مسئولیتپذیر مستقر در ایران حداکثر تا 10 روز پس از دریافت نامه از سوی آن شرکت وفق سیاست ها و مقررات کشور در خصوص نحوه فعالیت شرکتهای خارجی در حوزه فضای مجازی کشور صورت پذیرد.
هوش مصنوعی جدید گوگل که قادر به انجام مذاکره و امضای توافق با دیگران است:
محققان آزمایشگاه دیپ مایند متعلق به گوگل موفق به ساخت و توسعه یک عامل هوش مصنوعی شده اند که قادر به انجام مذاکره و امضای توافق با دیگران است.
این توانایی ها به عامل فوق اجازه میدهد که یک بازی تخته ای یا رومیزی معروف به نام دیپلماسی را با موفقیت با دیگر عوامل هوش مصنوعی انجام دهد.
بازی دیپلماسی، یک بازی رومیزی است که یک بستر آزمایشی مفید برای تعامل های مشترک را ارائه می دهد و شامل ایجاد ارتباطات پیچیده، مذاکره و تشکیل اتحاد بین بازیکنان است. این ها همان چالش های اصلی برای حوزه هوش مصنوعی بوده اند.
برای انجام یک بازی موفق در دیپلماسی، نیاز به استدلال های مناسب در مورد برنامه های آینده بازیکنان دیگر، تعهدات بین بازیکنان و همکاری صادقانه آن ها وجود دارد.
در این طرح، الگوریتم یادگیری به عوامل هوش مصنوعی اجازه می دهد تا با پیش بینی وضعیت های احتمالی بازی در آینده، با حرکات آتی موافقت کنند و معاملات سودمند را شناسایی نمایند.
به گفته مجریان این پژوهش، یافتههای فوق به شکلگیری اساس مکانیسمهای ارتباطی انعطافپذیر در عوامل هوش مصنوعی کمک میکنند و آن ها را قادر میسازند تا استراتژیهای خود را با محیط تطبیق دهند.