eitaa logo
لغزشگاه
21هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
312 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
📝 جهان سایبری در هفته‌ای که گذشت: ✅ تأسیس «سازمان ملی داده» در چین، افشای برخی از اطلاعات شخصی اعضای کنگره و سنای آمریکا، قوانین جدید امنیت سایبری فرودگاه‌ها و هواپیماها در امریکا، تحریم تجهیزات 5.جی مربوط به شرکت هوآوی و زد.تی.ای در آلمان، و ... https://b2n.ir/m27781
تصویری در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار است که در آن ادعا شده سپاه پاسداران با پرتاب دو بمبچه با ریز پرنده ها باعث مسمومیت‌های اخیر در مدارس شده است. 🔹 جستجوی معکوس این تصویر نشان می‌دهد عکس مورد استناد در این خبر، دست‌کم مربوط به شش سال پیش است. کاربری در سال ۲۰۱۷ این عکس را در ردیت منتشر کرده است. 🔹 از سویی دیگر، گزارش موسسه روزنامه‌نگاری تحقیقی Bellingcat نشان می‌دهد این بمبچه‌ها مربوط به پلیس عراق است که از آن برای مقابله با نیروهای داعش استفاده کرده است.
آمریکا از فناوری «جعل عمیق» در عملیات‌های جنگ روانی استفاده می‌کند طبق سند کشف شده توسط خبرگزاری اینترسپت ، ستاد فرماندهی عملیات ویژه آمریکا (سوکام) با استفاده از فناوری«جعل عمیق», تولید پیام و عملیات اثرگذاری به روش‌های غیرسنتی را در دستور کار قرار داده تا بتواند یادگیری ماشینی را برای ایجاد ویدیو‌های جعلی واقع‌نما به کار گیرد. سال گذشته با درز کردن اسنادی موسوم به «فایل‌های توییتر» مشخص شد که توییتر آگاهانه به ارتش ایالات متحده اجازه داده بود با استفاده از منابع خبری جعلی و آواتار‌های جعل‌عمیق، در این سایت به عملیات اعمال‌نفوذ دست بزند.
مکان‌های ممنوعه که هرگز نباید مودم وای‌فای خود را در آنجا قرار دهید اگر روتر بی‌سیم خود را در پشت یک تلویزیون پنهان می‌کنید، سخت در اشتباهید. پشت تلویزیون، می‌تواند بدترین مکان برای مودم وای فای شما باشد؛ زیرا قطعات فلزی داخل تلویزیون جلوی سیگنال آنتن‌ها را می‌گیرند. مسدود کردن سیگنال توسط تلویزیون، حتی از سنگ، چوب و گچ هم شدیدتر است. مطالعه متن کامل: http://akhr.ir/9520989
✅ افشای جاسوسی رژیم صهیونیستی از شهروندان قطر 🔹سایت تحقیقاتی«ایکاد» فاش کرد که شرکت های جاسوسی رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا با تبلیغات هدفمند در صفحه اینستاگرام، اطلاعات شخصی شهروندان قطری را جمع آوری کنند. 🔹این شرکت جاسوسی اسرائیلی با یک شرکت آمریکایی تخصصی دیگر برای ایجاد چندین نام تجاری ساختگی با اهداف بازاریابی همکاری می‌کند بنابراین، شرکت جاسوسی یاد شده تعداد زیادی صفحه با نام‌های تجاری و رسانه‌ای مختلف ایجاد کرده تا هویت اصلی خود را پنهان کند تا ردیابی آن دشوار باشد. 🔹ایکاد همچنین فاش کرد که این شرکت‌ها با همکاری شرکت‌های دیگر رژیم صهیونیستی برای نفوذ به دستگاه‌ها و مراکز مخابراتی به آژانس‌های امنیتی، دولت‌ها و موسسات نظامی راه حل‌های اطلاعاتی ارائه می‌دهند.
واتساپ تهدید کرد که از بریتانیا خارج می‌شود 🔹 بریتانیا در حال تصویب لایحه‌ی امنیت آنلاین است که بر اساس آن، پلتفرم‌ها موظفند اسکن پیام کاربران را شروع کنند. واتساپ می‌گوید اگر پس از تصویب لایحه‌ی موردبحث مجبور به تضعیف استانداردهای رمزنگاری شود، ترجیح می‌دهد که بازار بریتانیا را ترک کند. 🔹 ویل کت‌کارت، رئیس واتساپ، در جلسه‌ی کوتاهی که با حضور خبرنگاران برگزار شد از لایحه‌ی امنیت آنلاین بریتانیا انتقاد و آن را نگران‌کننده‌ترین قانون تنظیم مقررات فضای آنلاین در دنیای غرب نامید. 🔹 کت‌کارت گفت کاربران واتساپ در سراسر دنیا خواهان ایمنی در فضای آنلاین هستند: «۹۸ درصد کاربران ما در خارج از بریتانیا هستند و آن‌ها نمی‌خواهند که ما امنیت محصول‌مان را پایین بیاوریم.» رئیس واتساپ می‌گوید کاهش امنیت این پیام‌رسان روی کاربرانی که خارج از بریتانیا هستند نیز تأثیر می‌گذارد.
توسعه و کاربرد هوش مصنوعی در ارتش آمریکا: http://gerdab.ir/0009AF
فرانسه؛ منع قانونی والدین برای انتشار عکس کودکان در فضای مجازی برای موج پست کردن عکس کودکان در شبکه های اجتماعی واژه sharenting در نظر گرفته شده که در حقیقت ترکیبی از دو مفهوم اشتراک گذاری (sharing) و والدگری(parenting) است. اعضای پارلمان فرانسه می خواهند این موج را متوقف کنند؛ به همین دلیل یک لایحه ضد sharenting به سنای این کشور ارائه شده است. لایحه مذکور که برای اولین بار در جهان تجربه میشود با این هدف ارائه شده که والدین را مسئول حقوق حریم خصوصی کودکانی قرار دهد که نمی توانند رضایت آنها را درباره انتشار تصاویر و محتوایشان در فضای مجازی به دست آورد. در برخی از موارد حتی اگر قاضی دادگاه خانواده تشخیص دهد رفتار والدین در این زمینه افراطی یا مخرب است، می توان حق والدین برای اشتراک گذاری کودک را از آنها سلب کند. لایحه مذکور همچنین برای اینفلوئنسرهایی که به دنبال جذب فالوئر و درآمدزایی از طریق پست کردن تصاویر کودکان شان هستند مجازات تعیین کرده است. طبق تحقیقات مختلف، به طور متوسط تصویر هر کودک تا قبل از ۱۳ سالگی ۱۳۰۰ بار در فضای آنلاین به اشتراک گذاشته می شود. رصدخانه والدگری و آموزش دیجیتال نیز در تحقیق خود متوجه شده بیش از نصف والدین تصاویر کودکانشان را در فضای آنلاین منتشر می کنند. از این تعداد ۹۱ درصد تصاویر کودکانشان را قبل از ۵ سالگی به اشتراک می گذارند.
💢با شماره‌های ناشناس خارجی تماس نگیرید تماس هایی که از شماره های ناشناس بین المللی دریافت میکنیم نوعی کلاهبرداری با نام Wangiri Fraud است که می تواند هزینه های زیادی برایمان داشته باشد؛ این نوع کلاهبرداری چیست و چگونه هزینه زاست؟ http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42505
تفکیک سنی گیمرهای ایرانی گیمر به فردی اطلاق میشود که حداقل یک ساعت در هفته با یکی از پلتفرم‌های دیجیتال بازی می‌کند. با این تعریف در ایران ۳۴ میلیون نفر گیمر داریم ✅ گروه سنی جوانان (۱۸ تا ۳۴ سال) بیشترین تعداد گیمر را به خود اختصاص داده است.
🛑منع کلیه دستگاه‌های اجرایی از خرید محصول یا خدمات مشابه غیر‌ایرانی در حوزه IT 🔸 هیئت وزیران در راستای اجرای  آیین‌نامه «حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال کشور» کلیه دستگاه‌های اجرایی را از خرید هرگونه محصول و خدمات مشابه غیرایرانی در حوزه فناوری اطلاعات منع کرد.