eitaa logo
لغزشگاه
15هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
1هزار ویدیو
300 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
📚در دام کلاهبرداری مثلثی گرفتار نشوید 🖌کلاهبرداری مثلثی شیوه ای جدید در کلاهبرداری است که بستر وقوع آن سایت های خرید و فروش واسط است. در این روش کلاهبرداری  فرد کلاهبردار با پول دیگران اقدام به خرید کرده و بدون آنکه ردی از خودش باقی بگذارد، ناپدید می شود. 🖌اما روش انجام کلاهبرداری به این صورت است که وقتی شما محصولی را برای فروش آگهی کرده اید فرد کلاهبردار به عنوان خریدار با شما تماس گرفته و شماره کارتی به منظور واریز وجه محصول از شما دریافت می کند. از سوی دیگر این فرد شیاد آگهی محصول شما را  با نام خود بر روی سایت واسط منتشر می نماید. 🖌مشتری، آگهی محصول شما با قیمت مناسب را دیده و با فرد کلاهبردار تماس می گیرد. فرد کلاهبردار نیز شماره کارت دریافتی از شما را به مشتری داده و پس از واریز وجه، فیش واریزی را از مشتری دریافت و از طریق آن محصول را از شما تحویل می گیرد. فرد کلاهبردار بدون آنکه وجهی پرداخت کرده باشد صاحب محصول شده و دیگر پاسخ مشتری را نمی دهد. از سوی دیگر مشتری به دلیل آنکه وجه را به حساب شما واریز کرده و محصولی دریافت نکرده از شما شکایت می کند. 🖌به منظور پیشگیری از وقوع این کلاهبرداری سایت دیوار اخیرا امکانی با نام «پرداخت امن» را بر روی سایت خود فعال نموده است. با پرداخت امن، مبلغ پرداختی خریدار تا پایان معامله و تایید طرفین نزد «تومن» به امانت می‌ماند و پس از تأیید نهایی بلافاصله پول به حساب فروشنده منتقل می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنترل تلفن یا رایانه فقط با فکر کردن از طریق کاشت تراشه مغری نورالینک 🔹کاربران اولیه کسانی خواهند بود که اندام خود را از دست داده اند. تصور کنید که استیون هاوکینگ بتواند سریعتر از یک تایپیست تایپ‌کند یا جراحی کند.
اولین کلاهبرداری با استفاده از فناوری جعل عمیق 🔹یک کارمند مالی که در یک شرکت چند ملیتی در هنگ‌ کنگ مشغول کار بوده است، با فریب خوردن از کلاهبردارانی که از فناوری دیپ‌فیک یا جعل عمیق استفاده کرده بودند مبلغ ۲۵ میلیون دلار به آنها پرداخت کرد. 🔹پلیس هنگ‌ کنگ گفته است سارقان در این کلاهبرداری پیچیده، به عنوان «مدیر مالی» با کارمند تماس برقرار کرده و صحنه ویدئوکنفرانس را طوری چیده بودند که گویی چند نفر دیگر از کارکنان شرکت نیز در جلسه حضور دارند. در حالی که تمامی افراد در جلسه از طریق فناوری جعل عمیق درست شده بودند و واقعی نبودند.
🔺 افزایش ۲۸ میلیارد دلاری ثروت زاکربرگ در عرض چند ساعت! 🔹 مارک زاکربرگ، میلیاردر آمریکایی و مدیرعامل متا به‌لطف افزایش ۲۰ درصدی سهام این شرکت، با جهش ۲۸ میلیارد دلاری ثروتش در عرض چند ساعت مواجه شد.
رقابت چین با ایلان ماسک برای تولید تراشه‌های مغزی وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین با انتشار سندی جدید، تعهدات بلندپروازانه‌ای را در زمینه توسعه فناوری‌های پیشرفته از جمله تراشه‌های مغزی اعلام کرده است. هدف نهایی این کشور، توسعه محصولات ایمن و کاربرپسند رابط مغز و رایانه است که در زمینه‌های پزشکی، حمل‌ونقل و واقعیت مجازی به کار گرفته شود. چین همچنین قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ به رهبر جهانی در تولید تراشه‌های مغزی و محاسبات کوانتومی تبدیل شود. این در حالی است که نورالینک به تازگی موفق به کاشت اولین تراشه خود در مغز یک انسان شده و FDA نیز مجوز آزمایش‌های انسانی بیشتر را صادر کرده است. چین نیز سال‌هاست که بر روی دستگاه‌های رابط مغز و رایانه تحقیق می‌کند. در سال ۲۰۱۹ دانشگاه تیانجین چین تراشه Brain Talker را معرفی کرد که برای تقویت ارتباطات مغز و رایانه طراحی شده بود. همچنین در سال گذشته میلادی محققان دانشگاه چینهوا پکن، رابط مغز و رایانه SpiralE را رونمایی کردند که ارتباط مستقیم با مغز را از طریق اتصال به گوش داخلی ساده می‌کند. بنابراین انتظار می‌رود در سال‌های آینده شاهد رقابت تنگاتنگی میان نورالینک و شرکت‌های چینی در زمینه توسعه تراشه‌های مغزی باشیم که کاربردهای فراوانی در توان‌بخشی، حمل‌ونقل و واقعیت مجازی خواهند داشت.
📃 دیلی میل : سرویس‌های اطلاعاتی غربی نگرانند که یک سلاح الکترونیکی فوق محرمانه روسی که گفته می‌شود در کالینینگراد مستقر است، فناوری GPS را در پروازها و کشتی‌های سراسر جناح شرقی ناتو مختل کند. ژنرال مارتین، فرمانده نیروهای دفاعی استونی گفت: در هدایت جی پی اس در ترافیک هوایی و دریایی در فنلاند، کشورهای بالتیک و لهستان اختلال ایجاد شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گروه هکری یار گمنام مدعی شد به دوربین های امنیتی فرودگاه های آمریکا دسترسی و نفوذ پیدا کرده است. این گروه همچنین در پیامی گفته:« تمام دوربین های نظارتی آمریکا را نظارت میکنیم ...»
هوش مصنوعی در خدمت تقویت قوای دفاعی B2n.ir/j17670
تیتر اخبار فناوری‌ امروز 📍فناوران اطلاعات: ✔️اجرای آزمایشی فروش اینترنتی دارو ✔️گزینه  «عجله دارم» تاکسی‌های اینترنتی مصداق گران‌فروشی است ✔️ورود ده بازیگر جدید به حوزه تولید موبایل ✔️تداوم روند اخراج نیروی کار شرکت‌های فناوری ✔️دستور اژه‌ای برای بررسی اجرای قانون مدیریت داده‌ها ✔️بنیان‌گذاران از تپسی خارج شدند ✔️تصویب نامه حقوق ورودی تلفن همراه ابلاغ شد 📍جهان صنعت: ✔️از خوابگاه دانشجویی تا شرکت تریلیون دلاری ✔️گزینه «عجله دارم» گران‌فروشی و تخلف است ✔️ویژن پرو وارد ایران شد ✔️نفوذ هکرهای وابسته به‌نهادهای دولتی به کلودفلر ✔️میزان تاثیر نوسانات نرخ ارز بر قیمت شرکت‌های واردکننده 📍ابرار اقتصادی: ✔️پای افراد غیرمتخصص به بازار موبایل باز شده است ✔️وقتی یک پلتفرم فیلتر شده، چطور مالیات گرفتن از آن برقرار است؟ ✔️غوغای اپل؛ رکورد درآمد آیفون در آمریکا و هند شکسته شد ✔️هدست جنجالی اپل ویژن پرو با قیمت نجومی به‌ ایران رسید ✔️طراحی دوربین گوشی‌ها روز‌به‌روز عجیب‌تر می‌شود ✔️٢٠سالگی فیس‌بوک؛ از خوابگاه دانشجویی تا شرکت تریلیون دلاری 📍دنیای اقتصاد: ✔️ طرح‌های فناورانه و پیشران ۱۹ استان در رویداد «نِکست» ارائه شد ✔️ ترغیب دانشجویان به فعالیت در زیست‌بوم فناوری از طریق انجمن‌های علمی دانشجویی ✔️ فولاد مبارکه الگوی سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان است ✔️ عجیب‌ترین گجت‌های نمایشگاه فناوری CES در ۲۵ سال گذشته
هوش مصنوعی؛ محور حمایت‌های صندوق توسعه ملی در ۱۴۰۳ http://www.yjc.ir/00aLZR
تامین انرژی گوگل با آب دریا! گوگل برای تحقق هدف خود مبنی بر کاهش انتشار کربن به صفر تا سال ۲۰۳۰، بزرگترین قرارداد خرید انرژی بادی دریایی خود را امضا کرد. این شرکت آمریکایی قراردادی را برای خرید بیش از ۷۰۰ مگاوات برق تولیدی از نیروگاه‌های بادی دریایی هلند منعقد کرد تا انرژی مورد نیاز مراکز داده خود در اروپا را تأمین نماید. گوگل همچنین قراردادهایی را برای خرید انرژی بادی در کشورهای ایتالیا، بلژیک و لهستان به امضا رسانده است.
امکان تشخیص دیابت با آنالیز صدا توسط هوش مصنوعی https://www.citna.ir/node/290784
فارن افرز: انقلاب جاسوسی از فضا / چگونه افزایش تعداد ماهواره ها، جاسوسی را متحول می‌کند؟ 🔹با فراهم آمدن امکان رهگیری حرکت نیرو‌ها و ادوات نظامی دشمن به صورت زنده، نسل بعدی جمع آوری اطلاعات از طریق فضا می‌تواند فرصت‌های بی سابقه‌ای را برای ایجاد بازدارندگی و ممانعت از شروع یک جنگ غافلگیرانه فراهم سازد. سامانه‌های امروزی در فواصل زمانی طولانی‌ای به روز رسانی می‌شوند و این موضوع مانع از پیشرفت‌های مهم می‌شود
دوره ریاضیات هوش مصنوعی: از طریق لینک زیر میتوانید محتوای ویدئویی دوره "ریاضیات هوش مصنوعی" که توسط دکتر سید بهروز نصیحت کن استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه خواجه نصیر ارائه شده را در آپارات مشاهده کنید. این دوره شامل 25 جلسه و بیش از 29 ساعت ویدیو آموزشی است: https://www.aparat.com/playlist/7551310
چالشی دیگر برای حریم خصوصی:اپلیکیشن‌های روانکاوی رازدار نیستند/ روانشناسی دیجیتال زیر تیغ نقد https://ana.ir/003kpF
محدودیت اینستاگرام در روزهای انتخابات شرکت متا: - با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، کاربرانی که از هوش مصنوعی برای ساخت ویدیو و فایلهای صوتی واقع گرایانه در اینستاگرام، فیسبوک و تردز استفاده میکنند باید این موضوع را اعلام کنند؛ در غیر این صورت این پست‌ها حذف خواهند شد. - سیستم تشخیص استفاده از هوش مصنوعی در محتوای پست‌ها را فعال خواهیم کرد. - تنبیه‌های عدم اعلام ساخت محتوا با هوش مصنوعی، از هشدار تا پاک کردن کامل پست به صورت خودکار خواهد بود.
هوش مصنوعی اولین بخش از «طومار هرکولانیوم» را رمزگشایی کرد isna.ir/xdQwXp
37.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدل زبانی هوش‌مصنوعی ایرانی «نجوا» چیست و در استفاده زبان فارسی چه مزیت‌هایی نسبت به چت‌جی‌پی‌تی دارد؟
تیتر اخبار فناوری‌ امروز 📍جهان صنعت: ✔️ادامه افت فروش بازار تبلت‌ها در سال ۲۰۲۳ ✔️سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون پوندی انگلیس در هوش مصنوعی ✔️چین اولین ماهواره برای آزمایش شبکه ۶G را پرتاب کرد 📍 دنیای اقتصاد: ✔️ هوش مصنوعی، نخستین بخش از «طومار هرکولانیوم» را رمزگشایی کرد ✔️ درآمدهای گمرکی واردات موبایل درکجا هزینه می‌شود؟ 📍ابرار اقتصادی: ✔️فیلترینگ چطور نفس اینترنت را بریده است؟ ✔️اپل برای هفدمین سال متوالی تحسین برانگیزترین کمپانی جهان لقب گرفت ✔️آفت رقابت نهادهای شبه دولتی با بخش خصوصی در مناقصات ✔️افزایش ۱.۵ برابری صادرات دانش‌بنیان‌ها در هفت ماه نخست ۱۴۰۲ 📍اعتماد: ✔️گزارش صادرات ایران در هفت ماه ابتدای سال جاری: کاهش صادرات «های‌تک» به یک دهم درصد
1_9507111259.pdf
3.93M
📕 فنون اقناع 🔹اقناع فرايندي است كه با توسل به تعقل و احساس در قالب مهارت‌هاي كلامي و غيركلامي و رسانه‌اي، ذهنيّت افراد را غالباً جهت تغيير رفتار و وادار كردن آن‌ها به عمل معيني، تحت تأثير قرار مي‌دهد.
🌐چت با شخصیت های بزرگ تاریخ این سایت با استفاده از فناوری هوش مصنوعی, چهره های تاریخی(نظیر کوروش کبیر, مولانا,خوارزمی, آبراهام لینکلن و ...) را زنده کرده و مکالمات را واقعی جلوه میدهد. هر مکالمه به شما امکان می دهد با شخصیت تاریخی مورد نظرتان تعامل عمیق و شخصی داشته باشید. می توانید سوال بپرسید، بحث کنید، یا حتی با شخصیت های تاریخی در مورد موضوعات مختلف مناظره برگزار کنید تا بینش ها و دیدگاه های جدیدی در مورد تاریخ و زندگی به دست آورید. portal.humy.ai/ai/library پ.ن: با توجه به تحریم کاربران ایرانی, برای استفاده از این ابزار هوش مصنوعی به سرویس های تحریم شکن(مانند شکن) نیاز دارید
معرفی سه ابزار هوش مصنوعی جایگزین Capcut و Inshot ! - هوش مصنوعی Filmora : نمایش سبک های وایرال الگوریتم اینستاگرام - هوش مصنوعی Magisto : سرعت خروجی این ابزار خیلی بیشتر از سرویس های مشابه است! -هوش مصنوعی Invideo : انجام ادیت های خاص روی ویدیو طبق الگوریتمی که برای برنامه تعریف شده
💥هشدار طرح پرریسک سرمایه گذاری یونیتی تریدز 💥یونیتی تریدز " unitytrades" نام وب سایتی است که با ادعای ترید ارزهای دیجیتال در حال جذب سرمایه کاربران ایرانی است. 💥این وب سایت بدون ارائه مجوز و ارائه مستندات از فعالیت مولد خود تنها با وعده پرداخت سودهای روزانه، به سبک طرح های پانزی در حال تبلیغات و سرمایه پذیری است. 💥نگاهی کوتاه و گذرا به این وب سایت گویای فاقد اعتبار بودن است؛ چراکه هیچ گونه شفافیتی در رابطه با گردانندگان آن و مدیران پروژه وجود ندارد و حتی اطلاعات تماس معتبر و قابل مراجعه ای در آن قرار داده نشده است. 💥ترید ارزهای دیجیتال و کسب سودهای روزانه تکراری ترین ادعای کلاهبرداران پانزی است!
آیا عینک‌های واقعیت افزوده در میان عامه مردم محبوب می‌شوند؟ عینک‌های واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR) به سرعت جایگاه خود را در بازار فناوری امروز تثبیت کرده‌اند؛ اما این موضوع که تا چه حد این ابزارها محبوب می‌شوند و چه تبعاتی برای جوامع و شهرها به همراه دارند، هنوز جای سوال دارد. رقابت بین شرکت‌های بزرگ فناوری مثل اپل، متا و مایکروسافت برای عرضه عینک‌های واقعیت مجازی با قابلیت‌های جدید، از جمله افزودن قابلیت‌های گرافیکی بهتر، تجربه کاربری بهتر و فراهم کردن بستری برای برنامه‌های واقعیت مجازی، باعث شده روزبه‌روز قابلیت‌های این عینک‌ها گسترده‌تر شود. این رقابت، به‌عنوان محرک اصلی توسعه و بهبود فن‌آوری‌های مرتبط با VR، به نفع کاربران و صنعت است. با این حال استفاده گسترده از عینک‌های واقعیت افزوده و ترکیبی در سطح شهرها، تبعات اجتماعی متعددی را به همراه دارد. یکی از این تبعات، تغییر در الگوهای ارتباطی و اجتماعی جامعه است. با ورود به یک دنیای مجازی، ارتباطات انسانی ممکن است دچار تغییرات جدی شود و این ممکن است به یک فرهنگ جدید ارتباطی منجر شود که حتی منجر به سوانح رانندگی و مرگ انسان‌ها و حیوانات شود. در عین حال، ترکیب واقعیت مجازی با فضاهای شهری می‌تواند به تحولات جذابی در زمینه هنر شهری، آموزش، گردشگری و تجارت منجر شود. از دیگر تبعات اجتماعی، می‌توان به مسایل امنیتی و حریم خصوصی اشاره کرد. نحوه استفاده از اطلاعات شخصی در فضای مجازی و نیز احتمالات سوءاستفاده از این فناوری، یکی از چالش‌های قابل توجه است که باید به‌طور جدی مورد بررسی قرار گیرد. عینک‌های واقعیت مجازی همچون اپل ویژن پرو که این روزها به ترند شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده، با توانایی‌ها و چالش‌های خود، به‌طور قابل‌توجهی در جامعه و شهرها تأثیرگذار خواهند بود. با توجه به افزایش محبوبیت و استفاده گسترده از این فناوری، لازم است یک بررسی دقیق و هماهنگ از جنبه‌های فنی، اجتماعی و اخلاقی آن صورت گیرد تا بتوان از آن به‌طور بهینه استفاده کرد و تبعات منفی آن را کاهش داد.