eitaa logo
لحنِ نگاه (روزمرگی های یک معلم)
1.8هزار دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
585 ویدیو
62 فایل
القدس تبقی للمجاهدِ مقصداً -معلّم ومربی پرورشی مناطق کم برخوردار -اینجا شاهد روزمرگی و برداشت هایم از جهان پیرامون هستید. -از دیارِ نخل و آفتاب راه ارتباطی: @miryam_malek https://daigo.ir/secret/3411742195 حرف:
مشاهده در ایتا
دانلود
«دنبال یه جای خلوت و آروم می گشتیم. طبقه ی بالای حرم امام حسین با وجود شلوغی صحن های دیگه کاملا متفاوت بود.یه گوشه انتخاب کردیم واسه نشستن و نوشتن و پر کردن چندین نیم برگه ی خالی جهت توزیع بین مسئولین.چند دقیقه گذشت،وبه دلیل اینکه چند روز پی در پی نخوابیده بودم یهو خستگی مفرطی رو حس کردم و تصمیم گرفتم چند لحظه بخوابم.بین خواب و بیداری بود که داشتم گفتگوی دوتا خانم کناری رو می شنیدم که یکیشون به عربی میگفت:فلانی گفته بود من تو اداره واسه کسی کار نمیکنم.من از همون اول واسه خدا کار میکردم.(انا اشتغل لله)من کارمند خُدام.عمیقا داشتم این جمله رو تو ذهنم میچرخوندم که خادم حرم اومد بالا سرم و به دوستم گفت :به این (طالبه/دانشجو)بگو گوشیش رو موقع خواب قایم کنه..هدفم از نوشتن این متن علاوه بر خاطره نگاری،رسوندن مفهومِ گفتگوی اون دوتا خانم بود که امیدوارم واسه همه مون یک اصل عملی تلقی بشه.»
آدمی که شکوهِ محبت امام حسین رو درک کنه،دیگه نمیتونه به کمتر از امام حسین قانع بشه،دیگه نمیتونه برای رضای کسی غیر از خدا کار کنه..خدایا حقارت دنیا رو به قلبمون بفهمون.»
غذای خوابگاه قورمه سبزی بود،ولی ما ترجیح دادیم تو حرم بمونیم و ناگت یخ زده بخوریم :))))
«تو یکی از زیارت نامه ها نوشته بودند:امام زمان وقتی ظهور میکنه،مردم میان گله میکنن که چرا انقد مسجد کوفه کوچیکه و جامون نمیشه ؟امام دستور میده مسجد کوفه رو تا کربلا بزرگتر کنن...یاد این شعر افتادم که میگفت:شده‌ام پر از تحیر، ز نشاط این تصور ،تو به کعبه تکیه کردی، همه جهان نجف شد..»
«خدایا کمک کن که توفیقات مادی و معنوی این دنیا،نردبان جهنم نشوند..»
«به قول ناتالیا گینز بورگ:زندگی با کسی که حرف های منطقی ،سنجیده و کوتاه می زند برایم لذت بخش است.»
«یکی از شب های سامرّا..»
این رو خیلی وقته تو دفترم نوشتم و هرجا رفتم مخصوصاً کربلا،نیابتاً از آن ها زیارت کردم..برسونید دستشون :)
«پیام های ارسالیتون رو همه خوندم ببخشید اگه نمیشه به تک تک پیام ها پاسخ داد.»
هر شب باید ..مجنونت شم.💔
«رو به روی او نشستی و با اشک میخونی «یمک انا و مشتاق الک وشـحال اذا ماشوفک یا اباعبدالله؟» من کنار تو دلتنگ توام چه برسد به اینکه تو رو نبینم آقای امام حسین..»
اگه کل عالم بگن نیا پای صندوق رأی ! برای زمین نموندن امرت قطعا رأی خواهم داد. [ أمْرُکُم مُطاع قائِدُنـٰا ]
«تنها صندلی ای که هیچ کس برای به دست آوردن آن،خودش رو به آب و آتیش نمیزنه..»
«هرجا سلایق شخصی مون رو با مبانی حجاب قاطی کردیم،اصالت حجاب رو از دست دادیم..این نوع حجاب در ظاهر هیچ مشکلی نداره اما در شأن تو نیست که از مرتبه ی اعلیٰ(چادر) به مراتب پایین کشیده شوی.. » پ.ن:در حرم زیاد دیده میشه :)
فإذا اختنَقتُمْ بالحُسينِ تنفّسوا..
لحنِ نگاه (روزمرگی های یک معلم)
إلهي،أتيتُك متوسّلًا بعليّ باكياً مع كُميل، مُنادياً : مَن لِي غَيرُك؟
. «خوشحالم تو کشوری زندگی‌میکنم که میتونم حتی قانونگذار‌هاش رو بنا به مشورت با عقلا و تشخیص خودم انتخاب کنم. خوشحالم که میتونم تو جامعه‌ای که وضع اکثریت در دین تلو تلو میخوره، با توکل به خدا کسی رو انتخاب کنم که از نظر عمل به دین کارنامه موفق تری نسبت به بقیه داره و در برابر فساد عقیده و هتک حرمت و... بی بخار نیست. خوشحالم که میتونم کسی رو انتخاب کنم که وقتی پای اسم ایران و پرچم سه رنگ زیباش و مستقل بودنمون میاد وسط جوری خطابه کنه که بقیه رو بشونه سرجاشون که بگم اخیش، دمت گرم! خوشحالم که میتونم رای بدم و با قدرت تصمیم گیری که کشورم برام قائل شده، خدمت خوبی به این حق انتخابی که بهم داده بکنم و بکسی رای بدم که منافع ملی مونو قدر بدونه و نسبت بهش موضع محکمی داشته باشه. من قطع به یقین رأی میدم. برای ایران عزیزم که دوسش دارم و بچه‌هایی که قراره در کشوری که خیلیاشون محب امیرالمومنین هستن رشد کنن.» دوران .
. چگونه اصلح را انتخاب کنیم؟ «رهبر انقلاب: حالا مثلاً بنده که بخواهم رأی بدهم، خب مثلاً فهرست تهران را می‌آورند، فهرستهای مختلفی هست، همه را که آدم نمی‌شناسد؛ بعضی‌ها را انسان می‌شناسد، بعضی‌ها را از این و آن میپرسد، بعضی‌ها را به افرادی که معرّفی کردند اطمینان میکند، مثلاً فرض کنید که یک مجموعه‌ای را به ‌عنوان نامزدهای مورد انتخاب انسان مینویسد اسمشان را، در صندوق می‌اندازد. هر مقداری که ممکن است در این زمینه بایستی دقّت کرد.» .
. «یک ملت زمانی به بلوغ می رسد که انتخاب کند، حتی اگر غلط هم انتخاب کند باز هم بهتر از انتخاب نکردن است.در غیر این صورت آن ملت هیچگاه به بلوغ نمیرسد و همیشه در معرض سقوط است.» حرف:شهید مطهری .
«نکات راهبردی رهبر انقلاب در مورد یک انتخابِ شایسته»