هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
♨ مذاکرات هستهای و الزامات پیش رو
*هرچند سیاست دولت سیزدهم بر راهبرد توازن گرایی و تمرکز بر ظرفیتهای منطقهای و همسایگی متمرکز است، بااینحال شعار انتخاباتی دکتر رئیسی و مواضع اعلامی در خصوص سیاست خارجی از سوی رئیسجمهور و تیم سیاست خارجی دولت، بر مذاکره هستهای که منافع ملی کشور را تأمین کند، استوار است. از این منظر بر اساس تجربیات کشور در مقاطع گذشته و روند مذاکرات هستهای، لازم است با هوشمندی پای در این عرصه نهاد.
👈 گزاره های تحلیلی
1⃣ آنچه از شواهد آشکار برمیآید این است که کشورهای غربی و رسانههای وابسته به آنها میکوشند تا هر چه سریعتر ایران را ترغیب به پذیرش ادامه مذاکرات نمایند. در همین زمینه، نخست ضرورت دارد که جمهوری اسلامی با توجه و ارزیابی مقاطع گذشته، موضوع عملیات روانی دشمنان را مدنظر قرار دهد. باید نحوه تعامل با افکار عمومی، طراحی درست رسانهای و تبلیغاتی در دستور کار قرار گیرد.
2⃣ همچنآنکه دیروز وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سفر به نیویورک اعلام کرد، ایران از مذاکرات هستهای استقبال میکند؛ اما از آنسو مذاکرات فرسایشی و یا مذاکرهای که در آن تضمینی برای رفع قطعی تحریمها داده نشود، مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نخواهد بود و طرح صیانت از حقوق هستهای از منظر جمهوری اسلامی و خاصه دولت جدید، ابزاری برای پیشبرد مذاکرات هستهای با رفع عملی تحریمها است.
3⃣ تجربه تلخ گذشته، هزینههای نسبتاً زیادی بر کشور و ملت تحمیل کرد و اقتصاد کشور و معیشت مردم را به مذاکرات هستهای گره زد. ازاینرو، در برنامه اجرایی پیش رومی بایست الزامات کار فراهم شود تا مجدداً اقتصاد و بازار کشور شرطیسازی نشده و به نتایج مذاکرات گره نخورد.
👈 نکته پایانی
بنا بر شواهد، در اینکه پرونده هستهای در وزارت خارجه ادامه یابد یا در شورای عالی امنیت ملی سیاستگذاری شود، جمعبندی نهایی حاصل نشده است؛ اما آنچه که قطعی است اینکه به روال نادرست گذشته، پرونده هستهای نباید وزارت خارجه را از ظرفیتسازی اقتصادی در روابط خارجی و پیگیری دیپلماسی اقتصادی در میان کشورهای همسایه، کشورهای آسیایی و کشورهای دوست در اقصی نقاط دنیا باز دارد. مأموریت وزارت خارجه کشورمان نباید همچون دوره هشت ساله سابق، به پرونده هستهای و مذاکره خلاصه شود.
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
♨ منافع آمریکا را فریاد نزنید!
*«علی بیگدلی» فعال اصلاحطلب در مصاحبه با سایت امتداد گفته است: «سطح انتظارات ایران از آمریکا درباره لغو همه تحریمها خیلی بالاست؛ چراکه اساساً لغو همه تحریمها بهصورت یکجا در اختیار رئیسجمهور نیست؛ بنابراین اگر رئیسجمهور بخواهد لغو تحریمهای ایران را از کنگره درخواست کند، ایران باید تعهداتی بدهد که خارج از تعهدات برجام ۲۰۱۵ خواهد بود».
👈 گزاره تحلیلی
⬅️ این مصاحبه صرفاً واکنشی به اظهارات رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفتگو با تلویزیون ژاپن بود که در آن محمد اسلامی گفته است: «آمریکا باید تمام تحریمهای خود علیه ایران را لغو کند». سؤالی که این فعال اصلاح طلب باید به آن پاسخ دهد و از قضا به آن بیتوجه است، این است که توافق هستهای برای چه و بر سر چه موضوعی صورت گرفت؟ آیا جز این است که جمهوری اسلامی در حالی به این توافق تن داد تا از مزیتهای اقتصادی آن برخوردار گردد؟ اکنون اگر قرار است ایران مذاکرهای انجام دهد که تحریمهای آمریکا بهگونهای لغو شود که ایران انتفاع اقتصادی پایدار از آن نداشته باشد، از اساس چه مزیّتی برای کشور دارد؟
⬅️ نکتهای که آقای بیگدلی از آن غافل است، عدم توجه به منفعتی بوده که قرار است بعد از توافق حاصل گردد و بدون در نظر گرفتن چرایی پیششرط ایران، آن را تخطئه میکند. منطق جمهوری اسلامی نسبت به مذاکره و توافق، منطق منفعت محور و البته مبتنی بر چارچوب حقوقی و فنی، همراه با اخذ تضمین برای بقای آن است.
⬅️ این چهره اصلاحطلب عملاً با فرض گرفتن محال بودن امکان تحقق لغو همه تحریمها به دلیل پیچیدگیهای معماری تحریمها و ساختار درونی آمریکا و امکان تحقق آن صرفاً از طریق دادن امتیازات فرابرجامی، دقیقاً در راستای همان محاسبات ذهنی تیم مذاکرهکننده سابق کشورمان، برای مذاکرات آتی نسخه میپیچد!
⬅️ نکته اساسی این است که مناسبات و ساختارهای درونی آمریکا نباید مسئله مذاکرات باشد؛ این، مسئله و مشکل آمریکاست.
👈 نکته پایانی
منطق حاکم بر محاسبات آمریکاییها منطق هزینه/فایده است. اگر امروز آمریکاییها دائماً پیغام میدهند و درخواست مذاکره میکنند، به دلیل ایجاد هزینهای است که ایران در راستای اقدامات برجامی و فرابرجامی برای موازنهسازی فشار علیه طرفهای بدعهد انجام داده است. بر همین مبنا، زمانی آمریکائیها امتیاز خواهند داد و تحریمها را لغو خواهند کرد که بدانند ادامه وضع موجود در این مقطع بر هزینههای آنان خواهد افزود. طرح ادعاهایی از جنس ادعای مورداشاره از سوی فعال اصلاحطلب، دقیقاً همان تلهای است که آمریکاییها میخواهند جمهوری اسلامی را در آن گرفتار کنند. بر همین اساس باید مراقب بود، منافع آمریکا را در داخل کشور فریاد نزد.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرلشکر رشید: عصبانیت آمریکا و صهیونیست از قدرت منطقهای ایران این است که میبیند ایران هر دو مولفه قدرت را در اختیار دارد
🔻فرمانده قرارگاه خاتم: داشتن نیروی مسلح پرتوان و آماده رزم و دفاع در مقابل هر متجاوز خارجی در درون سرزمین ایران و دیگری قدرت منطقهای در بیرون از سرزمین ایران.
#دفاع_مقدس
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
▪️جمهوری اسلامی در جنگ یک وجب خاک نداد!
اما این پدر و پسر با این خاک چه کردن!!!
🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
262-sedayeenghelab_ir.mp3
6.12M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 262
💠 دفاع مقدس دورهای پر خیر و برکت برای ملت ایران بود
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#ایران
#دفاع_مقدس
#هفته_دفاع_مقدس
#جنگ_تحمیلی
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
✅پاسخ استاد مطهری به شبههای معروف در فضای مجازی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🌄 مقتدر که باشی، پروتکل ها هم به نفع تو تغییر میکنند؛ حساب کار دست نوچه های ملکه می آید؛ شلوار پلنگی های دوران رفسنجانی و روحانی و لاریجانی با حجاب میشوند. دیگر از تحقیر لباس روحانیت با پاهای برهنه عجوزه انگلیسی خبری نخواهد بود!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ #ثامن #روشنگری 🔷🔷🔷🔶🔶🔶🔷🔷🔷🔶🔶🔶🔷🔷🔷
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
♨ بازی خطرناک آذربایجان و ترکیه در مرزهای شمالی ایران
* در هفتههای اخیر همزمان با برگزاری رزمایش مشترک نظامی ترکیه با آذربایجان، شاهد بروز رفتارها و اظهارات نامتعارف از جانب مقامات باکو علیه کشورمان بودیم.
👈 گزاره خبری
این اظهارات غیردوستانه با درج تیتر «ایران باید از روی نقشه محو شود!» توسط روزنامه ینی شفق وابسته به دولت ترکیه از قول یک نماینده آذربایجان شروع شد و با اظهارات خلاف واقع رئیسجمهور آذربایجان در خصوص مداخله جمهوری اسلامی ایران در منطقه قفقاز و تهدید شمردن رزمایش ایران در مرزهای شمال غربی، شدت گرفت.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ قفقاز منطقهای است که دارای «گسلهای ژئوپلیتیکی» متعددی است؛ یکی از سیاستهایی که در سالهای اخیر در این منطقه برجستهتر شده است، تشدید این گسلها با اهداف متعدد سیاسی، امنیتی و نظامی است که رژیم صهیونیستی از دستهای مهم پشتپرده در این زمینه است. جمهوری اسلامی ایران از دیرباز در این منطقه خود را متعهد به رعایت حسن همجواری با کشورهای همسایه میداند. در خصوص جمهوری آذربایجان و ترکیه، سیاست جمهوری اسلامی ایران از یک روند «منطقی، واقعبینانه و صادقانه» پیروی میکند. با توجه به اینکه در بسط و توسعه مناسبات در ابعاد گوناگون نیز کشورهای همسایه، اولویت اول روابط خارجی ایران را تشکیل میدهند، لذا در قفقاز جنوبی نیز همواره به این مهم توجه شده و «دوستانه» در این راه گام برداشته شده است؛ اما این رفتار صادقانه نباید بهمنزله دادن «چک سفید امضا» برای دیگران تلقی شود.
2⃣ اینکه جمهوری اسلامی ایران با آذربایجان که زمانی نهچندان دور «جزو سرزمین ایران» بود و حتی دولت ترکیه که در کودتای سال ۲۰۱۶ او را از مخمصهای که فرجامش سرنگونی بود، نجات داد، در برخی موضوعات سیاست خارجی و بعضاً داخلی اختلافنظر دارد، یک امر طبیعی است؛ اما اختلافنظرهای موجود در مقابل «علائق مشترکی» که در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی و بخصوص فرهنگی و تمدنی وجود دارد، بسیار ناچیز است. تهران مواضع و رفتارهای تحریکآمیز و مشکوک دولت باکو را دلیل بر قدرت نمیداند، بلکه آن را «نشانه عدم پختگی سیاسی» و محاسبات غلط در مواجهه با ایران میداند؛ محاسباتی که عمدتاً توسط صهیونیستها طراحی شده است. همچنان که در هفتههای اخیر و در رابطه با بمباران مقر عناصر معاند و تروریست در کردستان عراق هم مشاهده شد، جمهوری اسلامی ایران در عین تعهد بنیادین به «عدم دخالت در امور داخلی دیگران»، در مواجهه با تهدیداتی که متوجه امنیت ملی و تمامیت ارضی خود باشد، اجازه هیچگونه تحرک نظامی و روانی را به کشورهای خارجی ولو همسایگان نمیدهد.
👈 نکته پایانی
جمهوری اسلامی هیچ دخالتی در اینکه دولت باکو روابط خارجی خود را چگونه طراحی و تنظیم میکند، ندارد. این یک موضوع داخلی است؛ اما این روابط نباید به تهدید امنیت ملی، منافع ملی و تمامیت ارضی ایران بینجامد. تهران هرگز حضور تهدیدآمیز رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی خود را برنمیتابد. حساسیتی که جمهوری اسلامی در قبال امنیت ملی خود دارد، از اصول و مبانی منطقی و محکمی برخوردار است. ابزارهای لازم برای مقابله با عوامل مخل امنیت و منافع ملی و تمامیت ارضی خود را هم دارد؛ فرقی نمیکند از جانب آمریکا باشد یا یک کشور کوچک منطقهای.
🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
گاهنامه ایلام.pdf
369.6K
☘️
📑 گاهنامه سخن هادی| دستاوردها و معارف دفاع مقدس
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#دفاع_مقدس
🇮🇷🇮🇷@rahrovanevelayat2🇮🇷🇮🇷