هدایت شده از آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح فرازهایی از دعای حضرت جواد الائمه(ع) در شب اول ماه مبارک رمضان
@Fazellankarani
بیانات آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی به مناسبت سالگرد مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)
https://fazellankarani.com/persian/news/25089/
هدایت شده از آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت آیه مباهله در افضلیت امیرالمؤمنین و پاسخ به ادعای آلوسی
برای مشاهده فیلم سخنرانی به سایت آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی به آدرس زیر مراجعه کنید
https://fazellankarani.com/persian/news/25123/
🔹حضرت آیت محمد جواد الله فاضل لنکرانی:
آیت الله شیخ #فضل_الله_نوری مقام علمی و اجتهادی بسیار بالایی داشته و تاریخ نگاران دوره مشروطه مانند کسروی و دیگران هم این تعبیر را دارند که مراتب علمی و فقهی شیخ از مرحوم آیت الله بهبهانی و آیت الله سید محمد طباطبایی به مراتب بالاتر بوده است. همینکه شخصیتی یک منظومه ای را در قواعد فقهیه می نویسد، این کشف از مراتب بالای اجتهادی وی دارد.
🔹 متاسفانه کتاب های فقهی شیخ خیلی کم است یا در دسترس نیست اما همین میزان کم را باید حوزه های علمیه و محققان اهتمام داشته و نکات برجسته را از آن استخراج کرده و در آینده، مراتب علمی شیخ مورد بحث قرار گیرد.
هدایت شده از آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی
جای هیچ تردیدی نیست که ملاک اصلی در جزاء و پاداش قیامت عمل انسان است؛ وچنانچه کسی مرتکب گناه کبیره و یا جنایتی شده باشد به صرف مدفون شدن در قم اهل بهشت نخواهد بود.
در پی انتشار خبری غیر صحیح به نقل از حضرت آیت الله فاضل لنکرانی پیرامون ورود مدفونین قم به بهشت، دفتر معظم له در توضیح مطالب ایشان اطلاعیه ای صادر نمود که بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به دنبال پخش خبری غیر صحیح مبنی بر اینکه حضرت آیت الله حاج شیخ محمد جواد فاضل لنکرانی مدظله فرموده اند هرکسی که در قم دفن شود اهل بهشت است و به دنبال سوالات مکرر جمعی از اهل فکر و تدین، به اطلاع عموم میرساند کسانی که سخنان ایشان را درست و صحیح استماع کنند به این نتیجه میرسندکه موضوع سخن کسانی از اهل قم است که نسبت به حفظ دین و تقویت مکتب اهل بیت علیهم السلام تلاش و جدیت دارند که همانا آنان فقها، محدثان، مفسران و همه کسانی هستند که در نشر آثار اهل بیت علیهم السلام و فهم قرآن کریم موثر واقع شدند. چنین گروهی مطابق روایات ذکر شده در سخنان معظم له در هنگام حشر، از امتیازاتی برخوردار خواهند بود و در این امتیاز خاک و تربت قم تاثیرخود را خواهد داشت. البته بر اساس منابع و مدارک معتبر تاثیر زمان و مکان در رحمت بر اموات یا تخفیف عذاب بر آن ها امری است واضح. به هر روی روشن است و جای هیچ تردیدی نیست که ملاک اصلی در جزاء و پاداش قیامت همان عمل انسان است؛ وچنانچه کسی مرتکب گناه کبیره و یا جنایتی شده باشد و بدون توبه از دنیا برود به صرف مدفون شدن در قم اهل بهشت نخواهد بود.
امید آنکه مردم متدین و فهیم، اخبار و مطالب را به صورت صحیح و از منابع معتبر و غیر معاند دریافت نمایند.
۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - قم، دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی
@Fazellankarani