📸با وجود سردی هوا دلهایم گرم است ب وجودت...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#من_فدای_سیدعلی
تا زنده ایم رزمنده ایم ❤️❤️
یه مادری هم میگفت:
80کیلو پسر جوونم رو دادم 2کیلو
استخوان پس گرفتم منو از چی
میترسونی؟
#شهیدانه
💠گوشه هايي از درياي بي كران معرفتي حضرت مهدي (عج)
✅ حدیثهایی از مولای جهان
صاحبالزمان، مهدي موعود (عج) ميفرمايند:
1. هر يک از پدرانم بيعت يکي از طاغوتهاي زمان به گردنشان بود، ولي من در حالي قيام خواهم کرد که بيعت هيچ طاغوتي به گردنم نباشد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
2. هر کس در اجراي اوامر خداوند کوشا باشد، خدا نيز وي را در دستيابي به حاجتش ياري ميکند. (بحارالأنوار، ج 51، ص 331)
3. سنت تخلفناپذير خداوند بر اين است که حق را به فرجام برساند و باطل را نابود کند، و او بر آنچه بيان نمودم گواه است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 193)
4. براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست. (کمالالدين للصدوق، ج 2، ص 485)
5. اگر خواستار رشد و کمال معنوي باشي هدايت ميشوي، و اگر طلب کني میيابي. (بحارالأنوار، ج 51، ص 339)
6. اگر از خداوند (صاحب عزت و جلال) طلب آمرزش کني، خداوند تو را ميآمرزد. (بحارالأنوار، ج 51، ص 329)
7. همانا خداي تعالي مردم را بيهوده نيافريده و بدون تکليف و جزا رهايشان نکرده است. (الغيبة للشيخ الطوسي، ص 174)
8. شيعيان ما هنگامي به فرجام نيک و زيباي خداوند ميرسند که از گناهاني که نهي شدهاند، احتراز نمايند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 177)
9. کفايت در کارها و عنايت و سرپرستي در همهی امور را تنها از خداي تعالي خواهانم. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
10. قلبهاي ما جايگاه مشيت الهي است، پس هرگاه او بخواهد ما هم ميخواهيم. (بحارالأنوار، ج 52، ص 51)
11. اگر نبود که ما دوستار صلاح شما هستيم و به شما لطف و مرحمت داريم، همانا به شما توجه و التفات نميکرديم. (بحارالأنوار، ج 53، ص 179)
12. من مهدي هستم، منم قيامگر زمان، منم آنکه زمين را آکنده از عدل ميسازد، آنچنان که از ستم پر شده بود. (بحارالأنوار، ج 52، ص 2)
13. من صاحب حقم ... علامت ظهورم زياد شدن آشوبها و فتنههاست. (بحارالأنوار، ج 51، ص 320)
14. علم و دانش ما به خبرهاي شما احاطه دارد و چيزي از اخبار شما بر ما پوشيده نميماند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 175)
15. سجده شکر از لازمترين و واجبترين مستحبات است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 161)
16. هرگاه خداوند به ما اجازه دهند که سخن بگوييم، حق ظاهر خواهد شد و باطل سست و ضعيف شده و از ميان شما خواهد رفت. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
17. زمان ظهور و فرج ما با خداست، و تعيين کنندگان وقت ظهور، دروغگويانند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
18. ظهوري نيست مگر به اجازهی خداوند متعال، و آن هم پس از زمان طولاني و قساوت دلها و فراگير شدن زمين از جور و ستم. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 478)
19. آگاه باشيد به زودي کساني ادعاي مشاهدهی مرا خواهند کرد. آگاه باشيد هر کس قبل از "خروج سفياني" و شنيدن صداي آسماني، ادعاي مشاهدهی مرا کند دروغگو و افترازننده است. حرکت و نيرويي جز به خداي بزرگ نيست. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 478)
20. اگر شيعيان ما - که خداوند آنها را به طاعت و بندگي خويش موفق بدارد - در وفاي به عهد و پيمان الهي اتحاد و اتفاق ميداشتند و عهد و پيمان را محترم ميشمردند، سعادت ديدار ما به تأخير نميافتاد و زودتر به سعادت ديدار ما نائل ميشدند. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 499)
21. سجده بر قبر جايز نيست. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 490)
22. زمين خالي از حجت خدا نيست، يا آشکار است و يا نهان. (کمالالدين
للصدوق، ج 2، ص 511)
✅ تعجیل در ظهور مظلومترین امام، مهدی (عج)صلوات با ذکر فرج
♻️درس هایی از قرآن (سوره حمد)
✨آیه ۴: مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (خدايى كه) مالك روز جزاست.
🔹لفظ «دين» در معانى گوناگون به كار رفته است:
🔅الف: مجموعه ى قوانين آسمانى. «إنّ الدّين عنداللَّه الاسلام»(35)
🔅ب: عمل و اطاعت. «للّه الدّين الخالص»(36)
🔅ج: حساب و جزا. «مالك يوم الدّين»
🔸«يوم الدّين» در قرآن به معناى روز قيامت است كه روز كيفر و پاداش مى باشد. «يسئلون ايّان يوم الدّين»(37) مى پرسند روز قيامت چه وقت است؟
قرآن در مقام معرّفى اين روز، مى فرمايد: «ثم ما ادراك ما يوم الدّين . يوم لا تملك نفس شيئاً و الامر يومئذ للّه»(38) (اى پيامبر!) نمى دانى روز دين چه روزى است؟ روزى كه هيچ كس براى كسى كارآيى ندارد وآن روز تنها حكم و فرمان با خداست.
🔹«مالك يوم الدّين» نوعى انذار و هشدار است، ولى با قرار گرفتن در كنار آيه ى «الرّحمن الرّحيم» معلوم مى شود كه بشارت و انذار بايد در كنار هم باشند. نظير آيه شريفه ديگر كه مى فرمايد: «نبّى ء عبادى انّى أنا الغفور الرّحيم . و أنّ عذابى هو العذاب الاليم»(39) به بندگانم خبر ده كه من بسيار مهربان و آمرزنده ام، ولى عذاب و مجازات من نيز دردناك است. همچنين در آيه ديگر خود را چنين معرّفى مى كند: «قابل التَّوب شديد العقاب»(40) خداوند پذيرنده ى توبه مردمان وعقوبت كننده ى شديد گناهكاران است.
🔸در اوّلين سوره ى قرآن، مالكيتَ خداوند عنوان شده است، «مالكِ يوم الدّين» و در آخرين سوره، مَلِكيت او. «ملك النّاس»
📚تفسیر نور
@LashkareSayberi313AbarkuH
🔴 جایگاه کسانی که در مقابل اذیّت و آزار دوران غیبت صبور هستند
🌕 امام حسين عليه السلام فرمودند:
حضرت مهدى عجل الله فرجه، داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مرتد مىشوند و گروهى ثابت قدم مىمانند و اظهار خشنودى مىكنند. افراد مرتد به آنها مى گويند: «اين وعده كى خواهد بود اگر شما راستگو هستيد؟» ولى كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا صلی الله عليه و آله جهاد كرده است
قَالَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ أبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَهُ غَيْبَةٌ يَرْتَدُّ فِيهَا أَقْوَامٌ وَ يَثْبُتُ فِيهَا عَلَى اَلدِّينِ آخَرُونَ فَيُؤْذَوْنَ وَ يُقَالُ لَهُمْ مَتىٰ هٰذَا اَلْوَعْدُ إِنْ كُنْتُمْ صٰادِقِينَ أَمَا إِنَّ اَلصَّابِرَ فِي غَيْبَتِهِ عَلَى اَلْأَذَى وَ اَلتَّكْذِيبِ بِمَنْزِلَةِ اَلْمُجَاهِدِ بِالسَّيْفِ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
📗کمال الدين، ج۱، ص۳۱۷
📗کفايةالأثر، ج۱، ص۲۳۱
📗مقتضب الأثر، ج۱، ص۲۳
📗بحار الأنوار، ج۵۱، ص۱۳۳
📗منتخب الأنوار، ج۱، ص۷۸
📗إثبات الهداة، ج۲، ص۵۱
@LashkareSayberi313AbarkuH
#سلام_امام_زمانم♥️
صبحی نو سر زد و زندگی
به برکت نفس های زهرایی شما آغاز شد
و این نهایت امیدواری است
که در هوای یادتان، نفس می کشیم
و در عطر نرگس بارانِ نامتان،
دم می زنیم ...
شکر خدا که در پناه شماییم
#اللهم_عجل_لوليڪ_الفرج🌤
❓❓آیا در زمان ظهور امام مهدی علیه السلام بيمارىها برچيده خواهد شد و مرضى وجود نخواهد داشت؟
✅ پر واضح است با پيش رفت محيّرالعقول روزانه، تكنيكها و علوم مختلف جامعه تا زمان آن حضرت به گونه اى خواهد بود و به مقامى مى رسد كه عامه مردم، از زن و مرد و پير و جوان و كوچك و بزرگ، از نظر حفظ بهداشت و ساير مسائل طبى براى پيش گيرى و معالجه، خود كفا شده و نيازى به پزشك نخواهند داشت!
🔸۱- امام زين العابدين عليه السلام فرمود: «هر گاه «قائم عليه السلام» قيام كند، خداوند از تمامى مؤمنان آفت و مرض را مى برد و نيروى (از دست رفته) را به او برمى گرداند. »
🔸۲- ابى بكر حضرمى گويد كه امام باقر عليه السلام فرمود: «هر صاحب نقاهت (بيمارى) يا ناتوانى، «قائم عليه السلام» اهل بيت عليهم السلام مرا درك كند، بهبود يافته و توانا مى شود. »
🔸۳- امام سجاد عليه السلام فرمود: زمانى كه «قائم عليه السلام» ما قيام نمود، خداى- عزّ وجلّ- از شيعيان ما بيمارى را مى برد و دل هاى آنان را مانند پاره هاى آهن قرار مى دهد و به هر يك از آنها قدرت چهل مرد مى دهد و فرمانروايان زمين و اركان آن مى شوند.
🔸۴- امام حسين عليه السلام در تشريح رجعت خود بعد از «قائم عليه السلام» به
اصحاب خود در شب عاشورا فرمود: «و باقى نمى ماند در روى زمين نابينايى و زمين گيرى و گرفتارى، مگر اين كه خداوند بلا را به خاطر ما اهل بيت عليهم السلام از او برمى دارد... »
📚پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی گلستانی
#پرسش_مهدوی
#شبهات_مهدویت
#امام_زمان
═❁๑🍃๑🌹๑🍃๑ ❁═
@LashkareSayberi313AbarkuH
🔶 آیا ماندانا مادر کورش هخامنشی، مادر آریاییهاست؟
❌ گفت: ما باید زادروز ماندانا (مادر کوروش کبیر) را به عنوان روز مادر گرامی بداریم. نه زادروزِ فاطمه زهرا...
☑️ گفتم: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) برای بهترین جوانان ما یعنی شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، مادری کرد. در سختترین لحظات، آنان دست به دامان فاطمه زهرا (س) میبردند... نشنیدی که در شبهای عملیات، در آن لحظات غریبی و بیکسی، دعوا سر سربند "یا فاطمه" بود؟
ما عقیده داریم که لا يُقاسُ بِآلِ مُحَمَّدٍ مِن هذِهِ الاُمَّةِ أحَدُ یعنی هیچ کس قابل مقایسه با آل محمد نیست. پس درباره ماندانا بدان و آگاه باش:
1️⃣ ماندانا چگونه الگویی برای زنان ایرانی است؟ حال آنکه در میان آثار ادیبان و اندیشمندان و مورخین و حُکَمای ایرانی در طول تاریخ، حتی یک کلمه در تمجید و ستایش ماندانا نمیبینیم.
2️⃣ در منابع تاریخی میبینیم که آستیاگ (پدر ماندانا) شبی در خواب دید که از ماندانا آن چنانی ادراری جاری شد که همه آسیا را نجس کرد. پس آستیاگ از خوابگزاران، تعبیر خوابش را پرسید. آنان هم پاسخ دادند که از این دختر، پسری (یعنی کورش) زاده خواهد شد که سراسر آسیا را به گَند ولجن خواهدکشیدو... پس آستیاگ با ناراحتی، ماندانا را از خود راند.
📚 تاریخ هرودوت، کتاب 1، بند 107
ماندانا چگونه الگویی است که (به تعبیر خوابگُزاران آریایی) با فرزند زاییدنش، همه آسیا را به گَند ولجن خواهدکشید و ...؟
3️⃣ ماندانا هیچ کار خاص و هیچ خدمت روشنی به ایران و ایرانی نکرد. او حتی کمترین نقشی در بزرگ کردن کورش هخامنشی هم نداشت. چون پس از تولد کورش، آستیاگ دستور داد تا کورش (که نوزاد بود) را بکشند. اما کسی که مسئول انجام این کار شد، از سر دلسوزی، کورش را به یک گاوچران به نام (میتراداتس) سپرد و کورش توسط این گاوچران و همسرش (که سپاکو نام داشت) بزرگ شد.
📚 تاریخ هردودت، کتاب 1، بند 109-111.
در پایان باز هم باید پرسید، چرا ماندانا باید الگوی زنان ایرانی باشد؟ در طول تاریخ، کدام دسته از زنان ایرانی را سراغ داریم که به ماندانا اقتدا کرده باشند و به رشد و کمال رسیده باشند؟