"313 " بار این ذکر شریف را بگو همین امشب تا حوائجت براورد به خیر گردد. #ان_شاءالله..
🤲 @laylatolghadrnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مناجات شعبانیه »و اهمیت خودسازی در تربیت انسانها....🔻
🇮🇷 حضرت امام خمینی (ره)💠
🤲 @laylatolghadrnoor
🔰صفحه ⇔ 353/ #تلاوت_صبحگاهی
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
#موضوع_حدیث: #آتبدیل_بدیها_به_خوبیها
🌴درخت دوستیر ن که کام دل به بارآرد🌴
🌿نهال دشمنی بر کن که رنج بیشمار آرد🌿
🌸🍃شاعر زیبا سخن سعد🌸🍃
📿الذکر امروز : یَا_قَاضِیَ_الحَاجَات
✨اَللهُمَّ صَلے عَلے مُحَمَّدٍوَءالِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم
🗓تقویم روز👇👇
🌈یک دوشنبه : :ُ_
🌸16_دی ماه۱۴۰۰ هجری شمسی
🌹4_شعبان المعظم ۱۴۴۳ هجری قمری
🌷7-مارس 🌈۲۰۲۱ میلادی
🔰 @laylatolghadrno0r
💎🔰💎🔰💎🔰💎🔰💎
ziyarat-imam-hassan-mojtaba--monday.mp3
1.83M
🌸🍃زیارت امام حسن ( علیه السلام)
🌹 سالروز ولادت سقّای کربلا حضرت اباالفضل العباس علیهالسلام مبارک باد!
🔸 ائمّه ما فرمودهاند: «انَّ لِلْعَبّاسِ مَنْزِلَةً عِنْدَاللهِ یغْبَطُهُ بِها جَمیعُ الشُّهَداءِ یوم القیامة» حضرت ابوالفضل العبّاس مقامی نزد خدا دارد که همه شهدا غبطه مقام او را میبرند.
🔸 متأسفانه تاریخ از زندگی این بزرگوار (حضرت ابوالفضل العبّاس علیه السلام) اطلاعات زیادی نشان نداده؛ یعنی اگر کسی بخواهد کتابی در مورد زندگی ایشان بنویسد مطلب زیادی پیدا نمیکند.
🔸 ولی مطلب زیاد به چه درد میخورد؟ گاهی یک زندگی یک روزه یا دو روزه یا پنج روزه یک نفر که ممکن است شرح آن بیش از پنج صفحه نباشد، آنچنان درخشان است که امکان دارد به اندازه دهها کتاب ارزش آن شخص را ثابت کند، و جناب ابوالفضل العبّاس(ع) چنین شخصی بود.
📗 استاد مطهری، حماسه حسینی، ج۱، ص۳۳۹
🌿🌹 @laylatolghadrnoor
4_5960885831949353991.mp3
932.1K
💠 فایل صوتی: صلوات شعبانیه
✨با نوای: سید قاسم موسوی قهار
🌿🌸🍃🌹@eshragholqoran
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
🌈⭐️فضایل حضرت ابوالفضل(ع) در ترازوی قران و روایات ..:
🕌آیتالله میرعظیمی گفت: وجود ویژگیهای قرآنی حضرت عباس(ع) به ایشان ارزش داد؛ خداوند از زبان رسولالله(ص) میفرماید: اگر خدا را دوست دارید، از من تبعیت کنید، در این صورت خدا هم شما را دوست خواهد داشت. حضرت عباس(ع) در قبال امامش اینچنین رفتار کرد..
🌹🌿 به مناسبت روز ولادت حضرت ابوا الفضل العباس(ع) خدمت آیتالله میرعظیمی، استاد حوزه و دانشگاه رسیدیم تا با ایشان درباره ویژگیهای شخصیتی حضرت عباس(ع) بر اساس قرآن و روایات گفتوگویی داشته باشیم. مشروح این گفتوگو را در ادامه بخوانید.
* در اعیاد و ایام مبارک شعبانیه به ویژه ولادت با سعادت حضرت عباس(ع) قرار داریم. درباره ویژگیهای شخصیتی این شیعه بزرگوار عالم اسلام صحبت بفرمایید.
ابتدا عرض کنم با حلول ماه شعبان المعظم بنا بر روایات و سفارش ائمه معصومین(ع) به مراقبه و دعا و روزه دعوت شدهایم. ماههای رجب و شعبان به عنوان دروازه ماه رمضان، فرصتی مناسب برای کسب فضایل و برکات عظیم و به خصوص درک بهتر شب قدر معرفی شدهاند. آغاز این ماه شریف، ماه سلام و صلوات بر پیامبر و شجره اطهرشان، مزیّن به اعیاد مهمی چون میلاد امام حسین و امام سجاد و حضرت ابوالفضل(ع) شده است و نیمه آن نیز با مفتخر شدن به ثبت میلاد منجی عالم بشریت در آن، شور و شعف و اشتیاق شیعیان را صد چندان کرده است. پرداختن به زندگی و فضایل هر کدام از بزرگواران خود فرصتی بسیار میخواهد تا شاید بتوان گوشهای از کرامات آنان را در قالب کلمات قاصر بشری بیان کرد؛ حال به مناسبت این روز شریف به گوشهای از کرامات حضرت ابوالفضل بسنده میکنم
🤲 @laylatolghadrnoor
🔰فضایل حضرت ابالفضل(ع )در قران و روایات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسداران همیشه بیدار
🔻یکی از ابعاد کلمهی پاسداری، کمربستهی انقلاب بودن و هشیاری و بیداری دائمی است؛ همانی که در نامهی امیرالمؤمنین هست؛ وَ اِنَّ اَخَا الحَربِ لَاَرِق؛ برادرِ جنگ، بیدار است. لازم نیست این جنگ، جنگ موجود و حاضری باشد؛ نه، آن کسی که خود را برای جنگ آماده کرده، باید بیدار باشد. جنگ با چه کسی؟ ما شروع کنندهی جنگ که هیچوقت نبودیم و نخواهیم بود؛ با آدمها یا ملّتها یا دولتهای بیطرف و بیاذیّت که ما جنگی نداریم؛ جنگ ما با مزاحمین و با معارضین و با تهدیدکنندهها است. «لَاَرِق»؛ اَرِق یعنی بیدار؛ دائم بیدار است. پس یک بُعد از معنای کلمهی پاسداری، بیداری و کمربستگی دائمی است.[حضرت آیتالله خامنهای؛ ۱۳۹۴/۰۶/۲۵]
🌾🌿🌹@laylatolghadrnoor
کانال قرانے لیلة القدرنور تهران با مدیریت مٶسسه لیلة القرنور تهران
#ادامه_الی_آخر👇👇
🕌آیتالله میرعظیمی گفت: وجود ویژگیهای قرآنی حضرت عباس(ع) به ایشان ارزش داد؛ خداوند از زبان رسولالله(ص) میفرماید: اگر خدا را دوست دارید، از من تبعیت کنید، در این صورت خدا هم شما را دوست خواهد داشت. حضرت عباس(ع) در قبال امامش اینچنین رفتار کرد.
🌹به مناسبت روز ولادت #حضرت_ابوا الفضل العباس(ع) خدمت آیتالله میرعظیمی، استاد حوزه و دانشگاه رسیدیم تا با ایشان درباره ویژگیهای شخصیتی حضرت عباس(ع) بر اساس قرآن و روایات گفتوگویی داشته باشیم. مشروح این گفتوگو را در ادامه بخوانید.
* در اعیاد و ایام مبارک شعبانیه به ویژه ولادت با سعادت حضرت عباس(ع) قرار داریم. درباره ویژگیهای شخصیتی این شیعه بزرگوار عالم اسلام صحبت بفرمایید.
ابتدا عرض کنم با حلول ماه شعبان المعظم بنا بر روایات و سفارش ائمه معصومین(ع) به مراقبه و دعا و روزه دعوت شدهایم. ماههای رجب و شعبان به عنوان دروازه ماه رمضان، فرصتی مناسب برای کسب فضایل و برکات عظیم و به خصوص درک بهتر شب قدر معرفی شدهاند. آغاز این ماه شریف، ماه سلام و صلوات بر پیامبر و شجره اطهرشان، مزیّن به اعیاد مهمی چون میلاد امام حسین و امام سجاد و حضرت ابوالفضل(ع) شده است و نیمه آن نیز با مفتخر شدن به ثبت میلاد منجی عالم بشریت در آن، شور و شعف و اشتیاق شیعیان را صد چندان کرده است. پرداختن به زندگی و فضایل هر کدام از بزرگواران خود فرصتی بسیار میخواهد تا شاید بتوان گوشهای از کرامات آنان را در قالب کلمات قاصر بشری بیان کرد؛ حال به مناسبت این روز شریف به گوشهای از کرامات حضرت ابوالفضل بسنده میکنم.
🌈حضرت عباس(ع) بصیرتی نافذ داشت
عباس فرزند علی بن ابیطالب است و میدانیم که سخن گفتن در مقام پدر ایشان نوعی عبادت است. رتبهها و درجات خاصی که فقط در انحصار مولی الموحدین علی(ع) است و تاریخ به آنها اقرار و اذعان داشته و در نهایت اطمینان و وثوق به قلمفرسایی در مورد آنها پرداخته و همه را ثبت و ضبط کرده است. عباس(س)، معروف به ابوالفضل و ابوفاضل، دارنده القابی مثل باب الحوائج، علمدار کربلا، قمر بنیهاشم و سقای طفلان کربلاست. القابی چون ابوالشاره و ابو فرجه و قائد الجیش و ابو رأس الحار و صدّیق و ... همه به تناسب مقامات به ایشان اختصاص یافته است. عباس(ع) در میان اوج شرافت و عظمت بنیهاشم و در میان شجرهای که حرف اول و آخر را در شکوه و جمال میزنند. به قمر بنیهاشم شهرت یافته است. ایشان در 4 شعبان سال 26 هجری در مدینه منوره متولد شدند و تقریبأ در سن 35 سالگی در روز عاشورا بنا بر لزوم اطاعت از ولیّ امر و امامش، به قصد رساندن آب به خیام تشنه اباعبدالله الحسین به طرز جانسوزی با لبهای تشنه در کنار نهر فرات به شهادت رسیدند. داستان فداکاری و ارادت ایشان به مقتدا و مولایشان در نهایت ادب و تواضع زبانزد خاص و عام است. امام صادق میفرمایند: «کانَ عَمُّنَا العَبّاسُ بنُ عَلِیٍّ نافِذَالبَصیرَةِ صُلبَ الإیمانِ جاهَدَ مَعَ أبی عَبدِاللّه ِو أبلى بَلاءً حَسَنا و مَضى شَهیداً؛ عموی ما عباس بن علی بصیرتی نافذ و بینشی عظیم و ایمانی استوار داشت، در محضر امام حسین جهاد کرد و در راه حضرتش جانبازی و ایثار کرد و به شهادت رسید.»
#شخصیت_قرآنی_حضرت_عباس(ع)
بنابراین ارزش عباس بن علی(ع) صرفاً به حسب و نسب ایشان نبود، بلکه همان طور که اشاره کردیم، به ادب، تواضع، تبعیت و اطاعت محض از ولیّ و امام عصر خویش بود. آنچه که به عباس(ع) ارزش میدهد، ویژگیهای متعال و قرآنی ایشان است. آیهای در قرآن داریم که خداوند از زبان رسولالله(ص) میفرماید: «قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْكُمُ اللَّه؛ اگر خدا را دوست دارید، از من تبعیت کنید، در این صورت خدا هم شما را دوست خواهد داشت». (41 آلعمران) حضرت عباس(ع) نیز اینچنین رفتار کرد؛ حب خداوند را در گروی تبعیت از خلیفه رسول و خلیفةالله دانست و بیشترین عزم را در این موضوع از خود نشان داد.
آنچه که به عباس(ع) ارزش میدهد، ویژگیهای متعال و قرآنی ایشان است. آیهای در قرآن داریم که خداوند از زبان رسولالله(ص) میفرماید: «قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْكُمُ اللَّه؛ اگر خدا را دوست دارید، از من تبعیت کنید، در این صورت خدا هم شما را دوست خواهد داشت».
#شخصیت_علمی_حضرت_عباس(ع)
شخصیت علمی و مقام والای حضرت ابوالفضل و اطاعت مطلق از امام زمان به دور از شائبهها و دست رد زدن بر وسوسههای دنیا طلبان،