eitaa logo
لذت یادگیری
650 دنبال‌کننده
503 عکس
144 ویدیو
48 فایل
✍یادگیرنده مادام العمر باشیم ارتباط با ادمین: @zeinabizadian
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از کارآگاه
. ☀️ امروز یک فرصت تازه است، یک صفحه‌ی سفید دیگر در دفتر زندگی که می‌توانیم با تلاش، امید و لبخند آن را به شاهکاری بی‌نظیر تبدیل کنیم. ❄️ زمستان در آخرین روزهای خود است، و این یعنی بهارِ تازه در راه است… درست مثل زندگی، هر سختی و سرما، نویدبخش روزهای روشن‌تر است. امروز را با قدرت شروع کن، با انگیزه‌ای تازه و لبخندی از جنس امید! ✅ چند قدم برای یک شروع پرانرژی: 🔥 یک لیوان چای یا قهوه‌ی گرم و عطرآگین 💪 چند حرکت کششی برای بیدار کردن بدن 📌 تعیین یک هدف کوچک اما موثر برای امروز 😊 و مهم‌تر از همه، نگاه مثبت به زندگی! ✨ امروز را با این باور آغاز کن که بهترین اتفاق‌ها در راهند. پس قدم بردار، بدرخش و بدرخشان! ✨ روزت پر از موفقیت و شادی! 🌞❄️ . ✨〰〰〰〰〰〰✨ 🧑‍🏫👩‍🏫🕵🧑‍🎓👩‍🎓 مسیر رشد و تعالی حرفه ای🎯 💠https://eitaa.com/karagahh .
هدایت شده از کارآگاه
✦ روز امور تربیتی گرامی باد ✦ ✨ مربیان تربیتی، معماران دل‌ها ✨ امروز، روز کسانی است که با نور ایمان و عشق، بذر ارزش‌های انسانی را در دل‌های آینده‌سازان این سرزمین می‌کارند. روز کسانی که با صبر، خلاقیت و دلسوزی، مسیر رشد اخلاقی و معنوی دانش‌آموزان را هموار می‌کنند. ای معلمان مهر و مربیان اندیشه! رسالت شما تنها آموزش نیست، بلکه الهام‌بخشی و هدایت نسل‌ها به سوی روشنایی است. هر کلام شما چراغی در دل‌ها، و هر نگاهتان نویدی برای آینده‌ای بهتر است. باشد که با همت و تلاش شما، نسلی آگاه، مسئول و سرشار از ارزش‌های انسانی پرورش یابد. روز امور تربیتی گرامی باد! . ✨〰〰〰〰〰〰✨ 🧑‍🏫👩‍🏫🕵🧑‍🎓👩‍🎓 مسیر رشد و تعالی حرفه ای🎯 💠https://eitaa.com/karagahh .
سومین همایش ملی امور تربیتی به میزبانی دانشگاه فرهنگیان یزد با حضور پروفسور خسرو باقری •┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈• لینک مجازی شرکت در همایش: https://vc.cfu.ac.ir:443/rol7jywrxa0i/
📌 شانزدهمین رویداد نوآوری‌های آموزشی چهارسوق فقط به‌صورت برخط (آنلاین و زنده در استودیوی مجازی) برگزار می‌شود. کافیست در زمان رویداد به اینترنت و لپتاپ یا گوشی تلفن همراه دسترسی داشته باشید و با استفاده از لینک حضور، به‌راحتی در رویداد شرکت کنید. ما برای میزبانی شما در شانزدهمین رویداد نوآوری‌های آموزشی چهارسوق مشتیاق و دل‌گرمیم. تلاشمان بر این است تا رویدادی شایستهٔ شما برگزار کنیم. در چهارسوق با این برنامه‌ها همراهتان هستیم: 🔸ارائهٔ گزارش از وضعیت آموزشی غزه و لبنان 🔸سخنرانی فعالان تعلیم‌وتربیت ایران و غزه و لبنان 🔸معرفی مؤسسات آموزشی فعال در حوزه فلسطین 🔸شبکه‌سازی در بستر سامانهٔ سیمرغ 🔸حجره‌های نمایشگاهی مجازی 🔸نشست‌های تخصصی و گفتگومحور 📆 چهارشنبه و پنج‌شنبه، ۸ و ۹ اسفند۱۴۰۳ ⏰ از ساعت ۱۵ تا ۲۰ 🔗 به‌صورت پخش زندهٔ اینترنتی اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام 📌 B2n.ir/ch16 پشتیبانی رویداد 🆔 @Chaharsoogh_admin 📌 چهارسوق را دنبال کنید: بله | ایتا | شاد | سایت
. ✨حافظ:✨ نه من ز بی عملی در جهان ملولم و بس ملالت علما هم ز علم بی عمل است 📚علمی که به کار نیاید، وبالی است بر دوش جان! حافظ چه زیبا می‌گوید که نه تنها بی‌عملی، بلکه علمی که به عمل نینجامد، مایه‌ی ملال و افسوس است. دانایی اگر چراغی برای راه نباشد، تنها سایه‌ای از وهم و ادعا خواهد بود. بیایید در مسیر دانستن، گامی برای عمل نیز برداریم؛ چرا که دانش بدون کاربرد، همچون چشمه‌ای است که از جاری شدن بازمانده است… کار و کسبتان پر رونق🌱 ✍ . ✨〰〰〰〰〰〰✨ 🧑‍🏫👩‍🏫🕵🧑‍🎓👩‍🎓 مسیر رشد و تعالی حرفه ای🎯 💠https://eitaa.com/karagahh .
🎬 آخر هفته‌ای متفاوت با فیلم «رادیکال» 🎞این فیلم بر اساس یک داستان واقعی، روایت معلمی است که در یکی از محروم‌ترین مناطق مکزیک، روش‌های سنتی را کنار می‌گذارد و با شیوه‌ای متفاوت، امید و انگیزه را در دل دانش‌آموزانش زنده می‌کند. 🎥 تجربه‌ای پر از احساس، امید و قدرت تغییر! 📆 این آخر هفته وقتشه که با این فیلم فوق‌العاده، نگاهت به آموزش و زندگی عوض بشه! 🔥 پس آماده شو و «رادیکال» رو تماشا کن! ___✨🌺✨_______ کانال لذت یادگیری: 🌐https://eitaa.com/learning_enjoyable 🍃 .
⚠️ *جناب آقای دکتر پزشکیان!* با توجه به مسئولیت تاریخی شما در قبال آینده ایران، از شما می‌خواهیم با اولویت‌بخشی به آموزش‌وپرورش و اتخاذ تصمیمات جسورانه، مانع تعطیلی مدارس شوید؛ حتی اگر این تصمیم، هزینه‌های سیاسی یا اقتصادی به همراه داشته باشد. 🖋 ما والدین، معلمان، مدیران مدارس و متخصصان تعلیم‌وتربیت به‌عنوان امضاکنندگان این نامه، با *ابراز نگرانی عمیق* از تعطیلی مکرر مدارس، بر این باوریم که هر ساعت تعطیلی مدرسه، در بلندمدت خسارتی جبران‌ناپذیر به‌همراه دارد. * دوست عزیز! * در صورت همراهی با این درخواست، می‌توانید موارد زیر را انجام دهید: 🖋 *۱- از طریق پیوند زیر متن پویش را مطالعه و امضا بفرمایید:* 🔸 https://B2n.ir/bqpt 📊 *۲- یک نظرسنجی دربارهٔ تعطیلی مدارس طراحی شده که از طریق پیوند زیر می‌توانید در آن شرکت کنید. هم‌چنین اگر نظر یا تجربه‌ای دارید، آن را در همین فرم ثبت کنید:* 🔸 https://B2n.ir/bqnt 🗞 *۳- نظرتان را دربارهٔ چالش تعطیلی مدارس بنویسید و در قالب یادداشت در صفحه شخصی، کانال‌ها و وبگاه‌های تخصصی و خبری منتشر کنید.* 📣 *۴- این پست را با والدین، معلمان، دیگر فعالان تعلیم‌وتربیت و سایر دغدغه‌مندان به اشتراک بگذارید.* 🤝 *اعتقاد داریم ایجاد تغییرات مثبت، با تلاش همهٔ ما امکان‌پذیر خواهد شد!* 🔗 *بیت‌الغزل* را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: 🌐 zil.ink/beyt
📖 سفر به دل کابل با «جانستان کابلستان» ✨ گاهی برای فهمیدن حقیقت، باید از مرزها عبور کرد... رضا امیرخانی در کتاب جانستان کابلستان، روایتگر سفری پرماجرا به افغانستان است؛ سفری که تنها یک گردشگری ساده نیست، بلکه جست‌وجویی است برای یافتن حقیقتی گمشده در میان مردمان هم‌زبان و هم‌دل. با قلمی شیرین و نگاهی تیزبین، امیرخانی از خیابان‌های کابل، قصه‌های مردم، تلخی‌های جنگ و امیدهای زندگی می‌گوید. اگر به روایت‌های سفرنامه‌ای علاقه دارید و دوست دارید افغانستان را نه از پشت اخبار، بلکه از نگاه یک مسافر ایرانی بشناسید، این کتاب برای شماست! 📚 آیا تا به حال به سفری این‌چنین فکر کرده‌اید؟ 💬 نظرتان را با ما در میان بگذارید! @zeinabizadian _✨🌺✨_____ کانال لذت یادگیری: 🌐https://eitaa.com/learning_enjoyable 🍃 .
▫️فکر کنید شما سخنران دیدار دانشجویی با رهبر انقلاب هستید؛ چه می‌گفتید؟ به رسم دیدار آیت‌الله خامنه‌ای با فعالان دانشجویی که هر سال در ماه رمضان برگزار می‌شود، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مجموعه‌ای از نکات، مطالب، سوالات، پیشنهادات و ایده‌های موثر ناظر به دانشگاه و فضای عمومی جامعه را جمع آوری کرده و به محضر رهبر انقلاب اسلامی می‌رساند. 🔹حالا با توجه به استقبال گسترده و هرساله از این دیدار، از عزیزانی که در این طرح مشارکت داشته باشند هم با قید قرعه جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل آمده و نتیجه از طریق پیامک به اطلاع عزیزان خواهد رسید. دانشجویان عزیز می توانند با ثبت‌نام در سایت didar.nahad.ir و پاسخ به پرسش اگر شما در دیدار دانشجویی فرصت صحبت با رهبر انقلاب اسلامی را داشتید، مهم‌ترین نکته‌ای را که با ایشان در میان می‌گذاشتید چه بود؟ به قید قرعه در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبر انقلاب حضور داشته باشند. 🔸عزیزان برای ثبت نام و حضور در دیدار رمضانیه با رهبر انقلاب تا 16 اسفند ماه 1403 مهلت دارند. نتیجه قرعه کشی از طریق پیامک به اطلاع خواهد رسید‌. ⬅️اخبار بیشتر در کانال 👇👇 📌روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان یزد 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 http://eitaa.com/sokhan_yazd_cfu
مدرسه دوستدار کودک.pdf
حجم: 423.5K
. مدرسه دوستدار کودک؛ محیطی برای رشد و یادگیری بهتر مدرسه دوستدار کودک، فضایی است که در آن رفاه، امنیت و حقوق کودکان در اولویت قرار دارد. این مدارس با فراهم کردن محیطی شاد، ایمن و حمایتی، زمینه را برای یادگیری عمیق‌تر و رشد همه‌جانبه دانش‌آموزان فراهم می‌کنند. ویژگی‌های یک مدرسه دوستدار کودک شامل: ✅ محیط فیزیکی امن و جذاب: کلاس‌های رنگارنگ، فضای بازی مناسب و امکانات بهداشتی کافی ✅ روش‌های تدریس فعال و خلاقانه: مشارکت دانش‌آموزان در یادگیری و تقویت تفکر انتقادی ✅ توجه به سلامت جسمی و روانی دانش‌آموزان: کاهش استرس و ایجاد احساس تعلق ✅ احترام به حقوق کودکان: ایجاد فضای برابر برای همه دانش‌آموزان بدون تبعیض مدیران و معلمان با آگاهی از این رویکرد، می‌توانند محیطی بسازند که هر کودک در آن احساس امنیت، انگیزه و شادی کند. برای آشنایی بیشتر با این مفهوم، مطالعه مقالات تخصصی در این حوزه پیشنهاد می‌شود. _✨🌺✨_____ کانال لذت یادگیری: 🌐https://eitaa.com/learning_enjoyable 🍃 .
یک اتفاق استثنایی، ویژه سفیران آیه‌ها 📣 📲 با دستیار هوشمند تولید محتوا، امسال ارائه محتوای آیات زندگی با آیه‌ها، از همیشه آسان‌تر است ⏱ برای هر آیه، در کمتر از سی ثانیه، محتوای ویژه مخاطب خودتان را تولید کنید 🔸 کافی است وارد سایت سفیران آیه‌ها شوید و بعد از انتخاب آیه، درباره مخاطب خود توضیح دهید و دکمه تولید محتوا را بزنید... به همین سادگی... 🔹 همچنین می‌توانید محتوای خود را منتشر کنید و محتواهای سایر سفیران را ببینید مشاهده یک نمونه از تولید محتوای این دستیار هوش مصنوعی 📝 آدرس سایت دستیار هوشمند تولید سفیران آیه‌ها: https://safiranayeha.ir/ ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ 💠 به سفیران آیه ها بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/78185162C4d20c4257e
⭕️ با توجه به روزه پیشواز ماه مبارک رمضان به تغییر زمان برنامه به ساعت ۱۷ دقت بفرمایید ... ⭕️ ✍ مربی پیشران در رویکرد حکمت مدار 🔸با حضور حجت الاسلام دکتر محمدرحمانی ▶️ جلسه برخط (آنلاین) از ساعت ۱۷ عصر روز شنبه ۱۱ اسفند ماه ویژه معلمان، فعالان و علاقمندان تعلیم و تربیت 🔹در برنامه قرار ، برقرار است ... 🔸لینک ورود: https://gharar.ir/r/5a031a4e 🆔 @Borna_creative_Group 🔵 @Borna_campus🟣 ┄┄┅┅┅❅☀️❅┅┅┅┄┄ پردیس‌ تربیت‌محور [ 👈 خودشناسی|خودیاری|خودیابی|خودشکوفائی ]