هدایت شده از برگ زیتون🌿
جالبه که ایتالیا، کشورِ کلیساهای مسیحیه! واتیکان در قلب این کشوره و حالا رسماً نشون میدن که کاربرد این کلیساها چطور از پرستش خدا به پرستش شیطان تغییر کرده!
هدایت شده از علیاکبر رائفیپور
📲 #توییت
✍️حالا فهمیدید داستان سوسیس و کالباس در جریان اعتراضات اخیر از کجا آمده است؟
✅ ترجمه:
یک دانشجوی دانشگاهیِ یهودی در سال ۲۰۰۶
🔹 او توصیف میکرد که چگونه «گوییم» (غیریهودیان) را به زیرزمینهای کنیسهها میبردند، خونشان را تخلیه میکردند در حالی که آنها مرگ خود را میدیدند، گوشتشان مصرف میشد یا برای همبرگر یا سوسیس فروخته میشد، و به این ترتیب «دشمنانشان فرزندان خود را میخوردند».
🆔 @raefipour
هدایت شده از علیاکبر رائفیپور
زمان:
حجم:
432.8K
ریشه شایعه عجیب و نامأنوس کارخانه سوسیس از کجا آمده
✅ کانال رسمی علیاکبر رائفیپور در ایتا
🔗 eitaa.com/joinchat/3566077379C632eeb742d
🆔 @raefipour
焚
ریشه شایعه عجیب و نامأنوس کارخانه سوسیس از کجا آمده ✅ کانال رسمی علیاکبر رائفیپور در ایتا 🔗 eit
خب خداروشکر حداقل کار خودمون نیست. واقعا خیلی عجیب بود که این سوسیس چی بود یهو در اومد
焚
بنظرتون چرا یهو خودشونو لو دادن هیچوقت انقدر رو نبودن
انگار حتی شیطان هم داره حجت رو تموم میکنه. هیچکی نمیتونه وسط وایسته چون اصلا وسطی نیست. یا خیر یا شر، یا نور یا تاریکی. انگار آخرای کاره دیگه که اینا هم خواستن رو بازی کنن. آخرای کاره که اینا دیده میشن ولی مجامع جهانی هیچکاری نمیکنن. همشون فاسدن. چرا انقدر روی ما فشار اقتصادی و تحریمای رنگاوارنگ میذارن و کلی هجمۀ رسانهای علیه مردم بدبختمونه جوری که رد بدن و برن به کارخونۀ سوسیسسازی حمله کنن؟ چون تنها کشوری که علیهشونه ماییم.