⭕ کتاب های پرطرفدار خرداد ماه:
🔸تابستان دیوانه
🔸دزیره
🔸کلیدر
🔸از یاد رفته
🔸اشوزدنگهه
مغی به نام «اشوزدنگهه» یکی از جاودانان شده و تاریخ ایران را از زمان شهر باستانی «سیلک» تا دوران هماکنون روایت میکند.
اشوزدنگهه مجموعه رمانی ست که در فاصلهٔ سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۳ نوشته و منتشر شده و داستان زندگی یک ابر-اسطورهٔ ایرانی را روایت میکند که شش هزار سال عمر دارد و هر سال، تنها یک روز پیر میشود.
اشوزدنگهه از عصر سیلک کاشان، زندگی پرماجرایی را طی میکند تا به عصر معاصر در امروز تهران میرسد و هم اینک نیز بهطور ناشناس در جایی از این شهر زندگی میکند.
او تمامی سلسلههای تاریخ ایران را زیسته و با بزرگان تاریخ و فرهنگ آن نشست و برخاست داشته و همچنین شاهد ماجراهای مهمی از تاریخ جهان بودهاست. به همین ترتیب، مهمترین اشیاء گمشده و آثار تاریخ ایران و جهان نیز هم اینک در موزهٔ شخصی اشوزدنگهه نگهداری میشوند و غول چراغ نیز پس از علاءالدین در اختیار اوست.
داستان بلند و پرفراز و نشیب اشوزدنگهه بهصورتی غیرخطی و با ضرباهنگی پرشتاب از میان خاطرهها و عشقها، نبردها و شخصیتها بازگو میشود تا روایتی هزار و یک شب گون و رازآلود از جان ایران زمین برخیزد و بر دل و اندیشهٔ مخاطبان امروزی اش بنشیند.
#معرفی_کتاب
#اشوزدنگهه
#آرمان_آرین
#مسعوددیناروند
#کتابخانه_عمومی_فجرشوش
کتاب انسان در جستجوی معنا به قلم ویکتور فرانکل از جمله آثار درخشان و مشهور امریکایی است که بعد از گذشت سالها هنوز جذابیت بسیاری دارد. این کتاب گزارشی از تجربیات شخصی فرانکل است، تجربیاتی که میلیونها زندانی را در طول سالها به طور مکرر عذاب داده است.
با وجود اینکه قسمت اول کتاب انسان در جستجوی معنا (Man's search for meaning) ناخوشایند است و از مشقتها و رنجها سخن میگوید، اما دلایل زیادی برای مهم بودن این قصه وجود دارد. داستان درباره جان به در بردن است؛ درباره سرچشمه قدرتی که موجب زنده ماندن فرانکل بعد از گذراندن سختیهای بسیار شد
#معرفی_کتاب
#ویکتور_فرانکل #انسان_در_جستجوی_معنا
#مسعوددیناروند
#کتابخانه_عمومی_فجرشوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ اول کتاب عشق نامش حسین بود
📕 معرفی کتاب همرزمان حسین (ع)
📝 نویسنده : سید علی خامنه ای مدظله العالی
📚 این کتاب در کتابخانه عمومی فجر موجود می باشد پیشنهاد میکنیم از مطالعه آن لذت ببرید.
🎧 معرفی کننده: سرکارخانم جادران، مسئول کتابخانه
.
این نوشته، مجموعه ای است از عناوینی چون ازدواج، تساوی زن و مرد، حجاب و آزادی، روابط زن و مرد. در این مجموعه به ازدواج و ارزش آن، اثر ازدواج و وظایف همسران، به تساوی زن و مرد در نقش و ارزش نه شغل، نابرابری در ارث و دیه زن و مرد، به حجاب و آزادی روابط، زیربنا و وسعت و مقدار حجاب و برخورد، به ارتباط زن و مرد بر اساس خداسالاری نه زن سالاری و مردسالاری، توجه شده و مورد ارزیابی قرار گرفتهاند. در نگاه قرآنی، ازدواج همسران با اثر سکن و آرامش، با اثر لباس و پوشش و با اثر حرث و بهره برداری آمده است. لباس، بدیها و ضعفهای آنان را میپوشاند. اساس محبت و علاقه باعث پوشش و درمان می شود و خیرُ الساترین، آنجاست که پوشاندن، به درمان کمک میکند.
#معرفی_کتاب
#روابط_متکامل_زن_ومرد
#علی_صفایی_حائری
#سالروزازدواج_امیرالمومنین_و_خانوم_حضرت_زهرا
#مسعوددیناروند
#کتابخانه_عمومی_فجرشوش
بلندی های بادگیر، داستان پرشور و طوفانی عشق جنون آمیز و به نوعی شیطانی میان کاترین ارنشاو و هیثکلیف است. هیثکلیف، کودکی سرراهی بود که پدر کاترین، او را به فرزندی پذیرفت. پس از مرگ آقای ارنشاو، هیثکلیف توسط برادر کاترین، هیندلی، مورد آزار و تحقیر قرار می گرفت؛ او با فکر این که عشقش به کاترین، کاملا یک طرفه است، بلندی های بادگیر را ترک می کند و سال ها بعد در هیبت مردی ثروتمند و باوقار بازمی گردد. او با این هدف به خانه ی سابقش بازگشته که انتقام سختی از عاملین بدبختی های گذشته اش بگیرد. اتفاقات داستان، پر از آشوب و گهگاهی خشونت آمیز هستند، اما ساختار پیچیده، توصیفات هنرمندانه از شخصیت ها و تخیلات و تصویرسازی های شاعرانه ، این اثر را به رمانی منحصربه فرد و شاهکاری در طول تاریخ ادبیات انگلیس بدل کرده است. کتاب بلندی های بادگیر، به خاطر به تصویر کشیدن پیچیدگی ها و آشفتگی های ذهنی شخصیت ها و نقد هنجارها و ارزش های جامعه ی ویکتوریایی با توجهی ویژه به مسائلی چون تزویر در دین، اخلاقیات، طبقه های اجتماعی و برابری جنسیتی، تأثیر شگرفی بر اذهان عمومی گذاشت.
#رمان #رمان_عاشقانه #رمانتیک #رمان_خارجی #رمان_جذاب #رمان_خوب #کتاب#کتاب_بخوانیم #ادبیات_انگلیس #رمان_تاریخی#امیلی_برونته#بلندی_های_بادگیر#مسعوددیناروند#کتابخانه_عمومی_فجرشوش
.
کتابهایی هستند که هیچوقت تکراری نمیشوند. دوست داریم هر شب کنار تخت بگذاریم و قبل خواب چند صفحه از آن را فارغ از روزمرگی شلوغ خود بخوانیم. یکی از کتابهایی که میتوان گفت اگر همه آن را نخوانده باشند قطعا نام آن را شنیدهاند، کتاب دلنشین و زیبای شازده کوچولو اثر آنتوان دو سنت اگزوپری است. شازده کوچولو با ۴۰۰ میلیون خواننده در جهان، و با اینکه ۷۰ سال از اولین انتشارش میگذرد تا امروز فروش آن از مرز ۲۰۰ میلیون نسخه در سراسر جهان گذشته است. در نظرسنجیهای پایان قرن بیستم شازده کوچولو عنوان بهترین و مهمترین کتاب قرن را به دست آورد.
شازده کوچولو با عنوان انگلیسی The Little Prince اولینبار در سال ۹۴۳ در نیویورک منتشر شد. اما اگزوپری نوشتن شازده كوچولو را از سال ۱۹۴۱ شروع كرده بود و با آبرنگ و مداد آن را تصویرگری كرد. این اثر یکی از مهمترین آثار او و یکی از پرخوانندهترین کتابهای جهان است.
شازده کوچولو داستان تقریبا کوتاهی است که اتفاقات شگفتانگیز آن گاه رنگ و بوی فلسفی به خود میگیرد. فلسفهای از جنس سادگی یک کودک که به زبان ساده و خیالانگیز توصیف میشود.
📜از متن کتاب:
اگه دوست میخوای، خب منو اهلی کن!
شازده کوچولو گفت: چطوری باید اهلیت کنم؟
روباه گفت: اولش با یه فاصله کمی از من میشینی، مثلا اونجا روی چمن.
من از گوشه چشم به تو نگاه می کنم و تو هیچی نمیگی.
کلمات منشاء سوء تفاهمن!
اما تو هر روز، یه کم نزدیکتر به من میشینی.
#شازده_کوچولو
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری
#ادبیات_جهان #رمان_خارجی
#مسعوددیناروند
#کتابخانه_عمومی_فجرشوش
⭕ همراهان گرامی
💥 بدلیل در پیش بودن کنکور و نیاز کنکوریها به سکوت و سالن مطالعه، آغاز کلاسهای تابستانه، پس ازکنکور سراسری( 15 تیر) می باشد .
.
ژان کریستف ، که توسط رومن رولان ، نویسنده ی مطرح فرانسوی نوشته شده است یک رمان زندگی نامه ای روان شناسانه ، در ده جلد است. . شخصیت اصلی آن ، ژان کریستف ، یک نابغه ی موسیقی و یک قهرمان واقعی است. او علیه شر و ریاکاری قیام می کند و در ادبیات ، سیاست و جامعه و همچنین موسیقی، صادقانه به دنبال حقیقت است. این کتاب ، بحث در مورد جنبش ها و فعالیت های فکری دوران مدرن است. و تمام اتفاقات آن از زندگی خود ژان کریستف گرفته شده است. ژان کریستق در فقری وحشتناک در یک شهر کوچک آلمان ، در نزدیکی مرز فرانسه متولد شده است. پدر الکلی و همیشه مست او، قبل از هفت سالگی ، او را آموزش می دهد تا به عنوان یک اعجوبه در عرصه ی موسیقی ظاهر شود. او در سن چهارده سالگی نان آور خانواده می شود . ژان کریستف با ایده های اصلی خود در موسیقی و استقلال اندیشه خود ، نوازندگان شهر بومی خود را مورد اهانت قرار می دهد. او پس از نزاع و جدال با پلیس مجبور می شود که در سن بیست سالگی آلمان را ترک کند و به پاریس فرار کند. در پاریس در فقری وخیم ، او برای موسیقی و ایده آل های سازش ناپذیر خود می جنگد و اخلاق ، رفتار و موسیقی فرانسوی را مورد بازبینی قرار می دهد.
رومن رولان به خاطر نوشتن رمان ژان کریستف در سال 1905 موفق به دریافت جایزه ی پریکس فمینا و در سال 1915 موفق به دریافت جایزه ی پولیتز ادبیات می شود.
#معرفی_کتاب
#ژان_کریستف
#رومن_رولان
#مسعوددیناروند
#کتابخانه_عمومی_فجرشوش