#معرفی_کتاب
سبک زندگی فاطمه زهرا (س) و پاسخ به سوالات و شبهات شبکههای ماهوارهای/ تالیف مجتبی صبوری/ انتشارات نقش اندیشه (تهران)/ 1397/ 288 صفحه.
کتاب حاضر در فصل اول به زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) اعم از سیره و سبک عبادی، رفتاری، همسرداری، تربیتی، اجتماعی ایشان می پردازد. فصل دوم با هدف پاسخ به شبهاتی که در شبکه های ماهواره ای و دیگر رسانه ها مطرح می گردد، نگاشته شده است. فصل سوم نیز به سخنان و روایاتی که از حضرت فاطمه زهرا (س) نقل شده است، می پردازد.
#حضرت_فاطمه_زهرا (س)
#پاسخ_به_شبهات
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
امید در زندگی از منظر قرآن کریم/ تالیف علی اکبر مومنی/ به اهتمام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی/ 1398/315 صفحه.
این پژوهش در پی آن است با بهره مندی از آیات قرآن کریم و کلام معصومین (ع) به پرسش های ذیل پاسخ دهد: چگونه امیدوار باشیم؟ امیدهایمان را چگونه جهت دهیم؟ و به چه چیزهایی امیدوار باشیم؟ موانع امید کدامند؟ امید مطلوب و امید نامطلوب کدام است؟ و امیدواری در زندگی انسان چه تاثیری دارد؟ مناسبات بیم و امید کدامند؟
به طور کلی کتاب حاضر در 5 فصل تدوین شده است:
1.کلیات تحقیق؛
2.عوامل امیدواری؛
3.آثار امیدواری؛
4. موانع امیدواری؛
5. حدود و مناسبات امید.
#امید_در_قرآن
#امیدواری
🆔 @libisca
#رونمایی از قدیمی ترین آثار فاطمی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، قدیمیترین #نسخههای خطی مرتبط با موضوع این بانوی بزرگ اسلام در گنجینه رضوی رونمایی شد.
در این رونمایی، کتاب "کشف الغمة فی معرفة الائمة" تألیف «علی بن عیسی اربلی» به سال ۶۹۲ هجری قمری یکی از این آثار بود که به تاریخ زندگانی پیامبراکرم (ص) و حضرت زهرا (ع) و ائمه معصومین (ع) پرداخته است. این اثر یکی از نسخههای بسیار نفیس موجود در گنجینه رضوی است که توسط «محمد بن محمد حلّی صفّار» در سال ۷۰۹ قمری کتابت شده است.
از دیگر نفایس موجود در گنجینه رضوی که در این جلسه مورد رونمایی قرار گرفت، کتاب "ذخائر العقبی فی مناقب ذوی القربی" تألیف «احمد بن عبدالله طبری» به سال ۶۹۴ قمری است و در آن به ذکر فضائل و مناقب خاندان پیامبر (ص) پرداخته شده است. این اثر به خط نسخ و توسط «محمود بن محمد معروف به نجیب ایجی» در سال ۸۰۹ هجری قمری کتابت و توسط «ابن خاتون عاملی» در ۱۰۶۷ هجری قمری وقف گنجینه رضوی شده است که به لحاظ تاریخ کتابت دومین نسخه خطی موجود در ایران است.
"ریاض الابرار فی مناقب الائمة الاطهار" تألیف «نعمت الله بن عبدالله جزایری» به سال ۱۱۱۲ قمری، کتاب دیگری است که در این رونمایی به آن اشاره شد. این نسخه نفیس موجود در گنجینه رضوی مشتمل بر فضایل چهارده معصوم (ع) است که توسط «حاجی محمدقاری» در قرن ۱۲ قمری به خط نسخ کتابت شده است.
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
واکاوی فمینیسم و آثار آن در نظام خانواده، اجتماع و نظام اداری/ تالیف ولی الله نقیپورفر/ انتشارات دانشگاه امام صادق (ع)/ 1398/ 144 صفحه.
فمینیسم، گسترهای از جنبشهای سیاسی، ایدئولوژیها و جنبشهای اجتماعی است که هدف مشترکي را دنبال میکنند: تعریف، برقراری و دستیابی به سطحی از حقوق زنان که در زمینههای سیاسی، اقتصادی، شخصی و اجتماعی، با مردان برابر باشد. این هدف شامل تلاش برای برقراری فرصتهای برابر برای زنان در اشتغال و برابری حقوق مادی بهازای کار برابر با مردان میشود. نویسنده در این کتاب به نقد همه جانبه فمینیست میپردازد و نکات مهمی را درباره چگونگی مواجهه با جایگاه و شخصیت زن از منظر دیدگاه اسلامی بیان میکند.
#فمینیسم
#حقوق_زنان
🆔 @libisca
آخرین شماره فصلنامه علمی پژوهشی "پژوهش های فقهی"/ زمستان 98/ انتشارات دانشگاه تهران
🆔 @libisca
مندرجات آخرین شماره فصلنامه علمی پژوهشی "پژوهش های فقهی"/ زمستان 98/ انتشارات دانشگاه تهران/ دسترسی به مقالات: https://jorr.ut.ac.ir/?_action=current
شرط زیادی ربحِ بدون عوض در عقد شرکت
سید سلمان مرتضوی؛ مصطفی مسعودیان
واکاوی دلالت قاعدۀ «مخالفت با عامه» در فقه و اصول شیعه
محسن تسلیخ؛ ابوالفضل علیشاهی قلعهجوقی؛ بیبی زینب حسینی؛ عبدالله بهمنپوری
مفهومشناسی امتنان و سنجش با واژگان مشابه
بهروز مجدزاده خاندانی؛ محمدتقی فخلعی؛ عباسعلی سلطانی
نقش زمان و مکان در تغییر فتوا با مرور بر حکم قطع ید صبی
فاطمه احمدی قراگزلو؛ سیدابوالفضل موسویان؛ حسین جعفری فرانی
دیدگاه «اطاعت زوجه بر اساس معیار معروف» از منظر فقه امامیه
بیبی رحیمه ابراهیمی؛ اعظم امینی
بازخوانی نظریات شهید صدر پیرامون ربای بانکی بر اساس نظریۀ درآمد قانونی
محمدتقی تولمی؛ محمدجواد حیدری خراسانی
تفسیر «تمکن مالی» عاقله در قانون مجازات اسلامی با تأکید بر مبانی فقهی
جواد ریاحی
جستاری در مسئولیت کیفری انتقال بیماریهای مسری از طریق پیوند عضو
یونس مصباح؛ مریم آقایی بجستانی؛ محمد روحانی مقدم
🆔 @libisca
#کتاب_سال_حوزه_1398
معرفی اثر شایسته تحسین پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (ع) وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه: 1398
سیره معیشتی معصومان (ع)/ تالیف یدالله مقدسی/ به اهتمام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت (ع)/ 1397/ 668 صفحه.
هدف از این پژوهش، کشف جهت گیری کلی در سیره معیشت فردی معصومان (ع) در دو محور درآمد و مصرف در بخش عرصه معیشت اقتصادی فردی است و ابعاد اجتماعی، مدیریتی و سیاسی مالی ائمه اطهار (ع) بررسی نشده است. سیره معیشتی معصومان (ع) بخشی از زوایای زندگی ایشان است که در این اثر به لحاظ تأثیرگذاری این سیره در ابعاد مختلف معتقدان به اهل بیت (ع) به ویژه در بخش معیشت مالی بررسی شده است. شیوه این اثر، بین رشتهای تاریخی رجالی فقهی است و وجهش این است که سخن یا رفتاری که انسان میخواهد به معصوم (ع) نسبت دهد، نمیتواند هر سخنی باشد و باید مبنایی داشته باشد و از این جهت، سند این روایات و مستندات بررسی شده است. به طور کلی، کتاب حاضر در 5 فصل تدوین شده است:
1.کلیات
2. مبانی و اصول راهبردی اقتصادی در سیره معصومان (ع)
3.منابع درآمد معصومان (ع)
4. طبقه بندی هزینه های فردی معصومان (ع)
5. طبقه بندی هزینه های بخششی معصومان (ع)
#چهارده_معصوم (ع)
#سیره_معیشتی_معصومان (ع)
#رزق_و_روزی_در_اسلام
#امور_مالی_در_اسلام
#کسب_و_کار_در_اسلام
🆔 @libisca
#معرفی_مکتا
مجمع کتابخانه های تخصصی حوزوی و دانشگاهی استان قم (مکتا) نهادی است در سطح استان قم که شکلگیری آن به سال 1394 برمیگردد. هدف از تشکیل مکتا تعامل و ارتباط بهتر کتابخانه ها به منظور ایجاد دسترسی بیشتر و استفاده هر چه افزونتر از ظرفیت آنها، تبادل تجربیات مدیران، و هم افزایی کتابخانه های عضو در پاسخگویی به نیاز روزافزون پژوهشگران می باشد. از مزایای اصلی مکتا این است که اعضای هر کتابخانه می توانند از منابع کتابخانه های دیگر عضو مکتا استفاده نمایند.
در حال حاضر، این مجمع 32 عضو دارد که برخی از آنها در ذیل آمده و اداره کتابخانه ها و اسناد پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نیز از جمله این اعضا می باشد:
کتابخانه آیت الله العظمی بروجردی(ره)
کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب
کتابخانه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کتابخانه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
کتابخانه تخصصی دانشگاه قم
کتابخانه ادبی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی
کتابخانه تخصصی فقه و اصول
کتابخانه دانشگاه باقرالعلوم
کتابخانه آستان مقدس حضرت معصومه (س)
کتابخانه آیت الله العظمی حائری (ره)
کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه مفید
کتابخانه تخصصی امامت
کتابخانه تاریخ اسلام و ایران
کتابخانه تفسیر و علوم قرآنی
کتابخانه دانشگاه معارف اسلامی
کتابخانه تخصصی فلسفه و کلام
کتابخانه مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)
کتابخانه مطالعات اسلامی زن و خانواده
کتابخانه زبانهای خارجی و منابع اسلامی
کتابخانه مجمع جهانی اهل بیت(ع)
کتابخانه مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه
و ...
اطلاعات بیشتر در وبسایت مکتا: http://makta.ir/
🆔 @libisca
آخرین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی الهیات تطبیقی/ پاییز و زمستان 98/ انتشارات دانشگاه اصفهان
🆔 @libisca
مندرجات آخرین شماره دوفصلنامه علمی پژوهشی الهیات تطبیقی/ پاییز و زمستان 98/ انتشارات دانشگاه اصفهان/ دسترسی به مقالات: http://coth.ui.ac.ir/?_action=current
1. نگرش دینی و تأثیر آن بر اندیشههای سیاسی سنت آگوستین و امام خمینی
محمد عابدی اردکانی؛ علی مزیدی
2. رابطۀ معنویت و الاهیات از دیدگاه مکگراث و شهید مطهری
حامد نظرپور؛ مجتبی سپاهی
3. بررسی یکسانپنداری «شعیب» در قرآن و «اشعیاء» در کتاب مقدس
سهیلا جلالی کندری؛ مهدیه کیان مهر
4. نقدی بر دینیسازی قانون جذب
مهدی پیچان؛ مهدی مطیع
5. تحلیل تطبیقی عناصر هنری داستان طوفان نوح(ع) در سورۀ هود و سِفر پیدایش
کرم سیاوشی؛ میثم خلیلی؛ سمیرا قلی ئی
6. آشناییزدایی مفهوم هویت در مثنوی بر مبنای تأویل قرآنی
بهجتالسادات حجازی؛ هادی پور شیخعلی
7. روششناسی «کلام فلسفی» در اندیشۀ ابنمیثم بحرانی
مهدی گنجور
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
تاریخ استشراق و سیر تحول مطالعات قرآنی در غرب/ تالیف شادی نفیسی/ انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه (قم)/ 1398/ 229 صفحه.
اثر حاضر، به طور کلی به موضوع خاورشناسی و تاریخچه آن و به طور خاص به برخی موضوعات در مطالعات قرآنی در این حوزه میپردازد. بحث از تعریف پر چالش خاورشناسی ، مباحث آن در عرصه های مختلف اسلامشناسی و تبیین ضرورت آگاهی از این نوع پژوهشها، بحث آغازین کتاب است . استشراق در طول نزدیک به ده قرن، با فراز و فرودهای بسیار مواجه شده و انگیزههای مختلفی محرک آن بوده است که به اجمال بررسی شده است. فعالیتهای علمی خاورشناسان را میتوان در عرصههای مختلف طبقهبندی کرد. بخشی از این فعالیتها در قالب فهرستنگاری، احیاء تراث و دایرهالمعارف نویسی انجام شده است که در ضمن معرفی آنها، به آسیبشناسی آنها پرداخته شده است. مباحث بعدی کتاب به سه موضوع مهم در حوزه مطالعات قرآنی اختصاص یافته است که به ترتیب عبارتاند از: مبحث ترجمه قرآن ،نسخهشناسی و جمع آن. در هر موضوع مهمترین دیدگاهها و شخصیتّها معرفی شدهاند و به اقتضای مباحث به آسیبها و نقدها اشاره شده است.
#دیدگاه_خاورشناسان_درباره_قرآن
#خاورشناسی
#قرآن_کریم
#مطالعات_قرآنی
#استشراق
🆔 @libisca
#کتاب_سال_حوزه_1398
معرفی اثر شایسته تحسین پژوهشکده اسلام تمدنی وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه: 1398
مکتبهای عرفانی حوزههای علمی شیعه در ایران و عراق/ تالیف غلامرضا جلالی/ به اهتمام پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشکده اسلام تمدنی/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی/ 1397/ 330 صفحه.
نگارنده اثر در فصل اول ريشه های عرفان شيعى را مورد بحث قرار داده و روش های عرفانی را به سه دسته تقسیم نموده است.
فصل دوم کتاب به كندوكاو ارتباط تاريخى تشيع و تصوف در ادوار مختلف از جمله قرون نخستين و دورۀ مغول و تيموريان و مناسبت های عرفا و علما دراين دوره ها و پيدايش سربداران و گسترش. شيعى مرعشيان، بكتاشيه، نوربخشيه، ذهبيه، مشعشعيان، حروفيه و نعم تاللهيه و نيز جدايى تصوف و تشيع در عصر صفويان پرداخته است.
فصل سوم به پيدايش و ظهور طريقت های عرفانى شيعه اختصاص یافته است.
فصل چهارم به معرفى مكاتب عرفانى حوزه، اعم از مكتب حله، مكتب زنجان و آذربايجان، مكتب مشهد، مكتب شيراز و اصفهان، مكتب نجف و در پايان مكتب تهران پرداخته است.
درنهایت فصل پنجم به شاخصه ها و تواناییهای مكاتب عرفانى حوزه، ضرورت استاد سلوكى، بهره گيری از دستورالعملها و نيز كارآمدی اين مكاتب در شرايط كنونى توجه شده است و در پايان نتيجه گيری و نمودار سلسله های عرفانى حوزويان و منابع معرفى شده اند.
#عرفان_شیعه
#عرفان_در_ایران
#عرفان_در_عراق
#حوزه_علمیه
#مکاتب_عرفانی
🆔 @libisca
مندرجات آخرین شماره دوفصلنامه معرفت اخلاقی/ پاییز و زمستان 98/ انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)/ دسترسی به مقالات: http://marefateakhlagi.nashriyat.ir/node/262
مباني انسانشناسي و خداشناسي در رويكرد اخلاقي علامه طباطبائي / مصطفي مختاري / سيداحمد غفاري قرهباغ
قرآن و ارزشهاي اخلاقي ناظر به ساحتهاي سهگانه وجودي انسان / علي رضواني / احمدحسين شريفي
مفهومشناسي تطبيقي ملكات نفساني در آثار فلاسفه و حكماي اسلامي / مهران رضائي / محمدرضا كامياب
تأثير خوشگماني به خداوند در سعادت دنيا و آخرت / حسين مظفري
بايستههاي اخلاقي حادثهنگاري / محمد فولادي / حسن محيطي اردكان / مهدي خراساني
تأثير وصاياي شهداي استان كردستان بر ارتقاء هوش معنوي و عزتنفس / محمد خالديان / ميناسادات رحيمي / علي محمدپناه
بررسي ديدگاه پيتر سينگر دربارة ذبح اسلامي حيوانات / علياكبر تيموري فريدني
🆔 @libisca
#نشست_علمی
نشست "بررسی وجوه و مفاهیم نوآورانه بیانیه گام دوم" دوشنبه ۱۴ بهمن برگزار می شود.
ستاد پیگیری بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی همزمان با دهه فجر و ایام سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اقدام به برگزاری نشست تخصصی با حضور صاحبنظران و مجموعههای مرتبط با عنوان «نشست تخصصی بررسی وجوه و مفاهیم نوآورانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» نموده است.
این نشست روز دوشنبه ۱۴ بهمن از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۷:۳۰ در تهران محل سالن جلسات دفتر حفظ و نشر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای مدظلهالعالی با ریاست حجتالاسلام علی ذوعلم، رئیس ستاد پیگیری بیانیه گام دوم برگزار میشود و صاحبنظران و اساتید ذیل در این نشست به ارائه مطلب خواهند پرداخت:
حجتالاسلام خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد
حجتالاسلام حاجعلی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
حجتالاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها
حجتالاسلاموالمسلمین واعظی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
علی عسگری، رئیس سازمان صداوسیما
حجتالاسلام رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی صدرا
و ...
🆔 @libisca
#نشست_علمی
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:
نشست «انقلاب اسلامی و حکمرانی ولی فقیه»
این نشست با سخنرانی علی ذوعلم، علیرضا معاف، حسین حجت پناه، حسین محمدی سیرت، سیدجواد میری، فرج الله علی قنبری، سعید اشیری و فاطمه طاهرخانی برگزار خواهد شد. دبیر این نشست نیز حجت الاسلام داود مهدوی زادگان است.
نشست مذکور سه شنبه ۱۵ بهمن از ساعت ۹ الی ۱۲ در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در تهران، بزرگراه کردستان، نبش خیابان آیئنه وند ( ۵۴ غربی) برگزار خواهد شد.
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
تعامل روحانیت با نظام اسلامی: تبیینها و الگوها/ تالیف عبدالوهاب فراتی/ انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (تهران)/ 1398/ 336 صفحه.
امروزه تعامل روحانیت با نظام اسلامی به یکی از مهمترین موضوعات سیاسی مبدل شده است. در گذشته چنین تعاملی بیشتر در ذیل مناسبات عالمان دینی با نظامهای جائر مورد بررسی قرار می گرفت و روحانیت به دلیل جائر بودن دولت، تکلیفی نسبتا روشن داشت. اما با بنای دولت شرعی در ایران پس از انقلاب، چنین مناسباتی کمتر مورد توجه گفتوگوهای فقهی قرار گرفت و الگوهای جاری میان روحانیت و نظام اسلامی نیز نه بر اساس ادله فقهی بلکه بیشتر متاثر از رخدادهای سیاسی تنظیم یافته بود. این کتاب تلاش میکند تا چنین خلائی را پر نماید و راهی به سوی تاملات فقهی و سیاسی در این باره بگشاید. به طور کلی، کتاب حاضر در 5 فصل تدوین شده است:
1.کلیات و مقدمات نظری
2.رابطه عالمان دینی و دولت: نظریه ها و الگوها
3. روحانیت و نهادهای جمهوری اسلامی
4.رابطه دولت با روحانیت؛ هنجارها و محدودیتها
5. تلاش برای تبیین الگوی مطلوب
#روحانیت_در_ایران
#انقلاب_اسلامی
#فعالیت_های_سیاسی_روحانیت
#اسلام_و_دولت
🆔 @libisca
مندرجات آخرین شماره دوفصلنامه "علوم تربیتی از دیدگاه اسلام"/ پاییز و زمستان 98/ انتشارات دانشگاه امام صادق (ع)/ دسترسی به مقالات: http://edus-islam.isuw.ac.ir/?_action=current
مبانی و آثار تربیت انسان منظم از منظر فلسفۀ تعلیم و تربیت قرآن بنیان
شیرین رشیدی
«مدرسه صالح» کانون تحقق حیات طیبه با تأکید بر جامعه محلی
مریم برادران؛ زهرا سادات نیری پور
مرور سیستماتیک عوامل مؤثر بر مسئولیتپذیری دانشآموزان با تأکید بر نقش مدرسه
زهرا احمدی زمانی؛ اکرم گودرزی؛ نیکو دیالمه
ظرفیت های برنامه درسی در مواجهه با تعلیم آموزه های دینی با الهام از رویکرد زیبایی شناسی
داود طهماسب زاده شیخلار؛ جمیله علم الهدی
مبانی انسان شناختی پرورش جسمانی کودکان در تربیت اسلامی با تأکید بر نقش بازی های فیزیکی
علی ستاری؛ الهام صفرنواده
رویکردی به تولید علم دینی از منظر آیتالله جوادی آملی و دلالت های آن در برنامه درسی آموزش عالی
اعظم زرقانی
اهداف، اصول و روشهای تربیت عاطفه «غم و شادی» از منظر صحیفه علویّه
سیدحمیدرضا علوی؛ مراد یاری دهنوی؛ حمیده قطبی نژاد
تفکر مراقبتی از منظر آیات قرآنی
هاجر کوهی اصفهانی؛ سوسن کشاورز
جایگاه، ساختار و ویژگیهای تعلیم و تربیت در دوره امپراتوری عثمانی
سید محمد طیبی؛ امید مهنی؛ سینا میرشاهی
اشتغال و فرزندپروری بر اساس دیدگاه مقام معظم رهبری
زهره متین؛ فاطمه وجدانی
درآمدی براصول تربیتی نقد با محوریت رساله حقوق امام سجاد علیهالسلام
فاضله میرغفوریان
رابطه بین باورهای دینی و بحران هویت با گرایش به مصرف مواد مخدر
رسول فیروزی ارنان؛ سجاد علمردانی صومعه؛ جلیل باباپور خیرالدین؛ زینب خانجانی
🆔 @libisca
#نشست_علمی
نشست «سید بن طاووس و تفکرات ایمان گرایانه در اسلام» در قم برگزار می شود
این نشست از سوی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران (دفتر قم) با حضور حجت الاسلام عبدالله محمدی (عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران) و جعفر رضایی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث) برگزار خواهد شد.
زمان: سه شنبه، 15 بهمن ماه 1398؛ ساعت 15:30 تا 17:30
مکان: قم - بلوار صدوقی (زنبیل آباد) - خیابان حضرت ابوالفضل (ع) - خیابان دانش - کوچه سوم پلاک ۷۱
علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۹۴۱۲۵۱-۰۲۵ تماس حاصل نمایند.
🆔 @libisca
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
نشست علمی | ذیل همایش معنویت های نوظهور؛ شاخصه ها و نقدها،نقد معنویت جدید از دیدگاه غربیان
💠سخنرانان : دکتر احمد شاکرنژاد
🔳زمان: سه شنبه 1398/11/15 ساعت ۱۰ الى ۱۲
🔷مکان: پردیس فارابی ساختمان الهیات طبقه سوم تالار امام هادی
✅مجری: پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی ،پردیس فارابی دانشگاه تهران
✳️شرکت برای عموم دانش پژوهان آزاد است .
#همایش
همایش ملی سبک زندگی قرآنی با تاکید بر مولفههای اجتماعی در تاریخ 14 اسفند 98 از سوی دانشگاه مازندران و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در بابلسر برگزار می گردد/ آخرین مهلت ثبتنام تا 1 اسفند 98.
اطلاعات بیشتر در وبسایت همایش: https://conf-old.umz.ac.ir/quraniclss/
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
تفکر به منزله کنش سیاسی/ تالیف بیژن عبدالکریمی/ انتشارات نقد فرهنگ (تهران)/ 1398/ 282 صفحه.
این اثر درصدد است تا نشان دهد که چگونه تفکرحکمی و فلسفی میتواند ما را در فهم مسائل مان و یافتن افقهایی حقیقی به منظور مواجهه راستین با آنها یاری رساند و نیز از هدردادن سرمایههای عظیم مادی و معنوی و امکانات تاریخی جلوگیری نماید. به این اعتبار، تفکر خود کنشی سیاسی در عمیقترین و اثرگذارترین معنای کلمه است. بر این اساس، اثر حاضر در 7 فصل به شرح ذیل تدوین شده است:
1.پرسش از چارچوبهای کنش سیاسی در ایران؛
2. ما و توسعه؛
3. نگاهی به مسائل خاورمیانه؛
4. نگاهی به مساله انتخابات در ایران؛
5. نگاهی به مساله اقوام و اقلیتهای مذهبی؛
6. تاملاتی در خصوص نهادهای فرهنگی؛
7. فرهنگ و سیاست ما در جهان معاصر.
#علوم_سیاسی_در_ایران
#کنش_سیاسی
#تفکر_فلسفی
#فرهنگ_و_سیاست
#نهادهای_فرهنگی
🆔 @libisca
مندرجات آخرین شماره فصلنامه علمی پژوهشی زن و جامعه/ زمستان 98/ انتشارات دانشگاه آزاد/ دسترسی به مقالات: http://jzvj.miau.ac.ir/?_action=current
رویکردهای قضائی به تشخیص مصلحت در ازدواج کودکان
هاجر آذری؛ منیره میراحمدی
نگاهی گفتمانی به برساخت مفهوم ازدواج در ایران قبل از انقلاب با تاکید بر برساخت «زن مطلوب»
سید علی اصغر سلطانی؛ سیده فاطمه آقامیری
پذیرش اجتماعی از مسیر مدیریت بدن در راستای کسب رضایت از زندگی با رویکرد GT (مورد مطالعه: زنان شهر گرگان)
محبوبه ایلواری؛ افسانه ادریسی
بررسی عوامل مؤثر بر بر نگرش به منزلت اجتماعی زنان در شهر کاشان
اسداله بابایی فرد؛ آرزو سربندی
پیامدها و دلایل ورود زنان به مشاغل مردانه(سخت)
نسرین چراغی؛ رفیق حسنی
نقش عملکرد خانواده اصلی و روانرنجورخویی در باورهای ارتباطی زوجین متقاضی طلاق
رسول حشمتی؛ اصغر پوراسمعلی؛ مریم پرنیان خوی
بررسی الگوی ساختاری انزوای شغلی با قصد ترک کار با میانجیگری خودکارآمدی، رضایت شغلی و فرسودگی شغلی مدیران زن مدارس شهرستان آباده
مرضیه حیدری؛ مرضیه روستا
تحلیل حق به شهر در فضاهای عمومی شهری با تأکید بر رویکرد عدالت جنسیتی.نمونهی موردی:شهر ارومیه
پخشان خضرنژاد؛ محمد رضا پورمحمدی؛ شهریور روستایی
پیشبینی انتظار از ازدواج بر اساس سبکهای دلبستگی و ویژگیهای شخصیتی
رحمان آرمیده؛ سیمین دخت رضاخانی
بررسی دیدگاههای دانشآموزان دختر دوره متوسطه در مورد معیارهای اجتماعی- آموزشی انتخاب مدرسه غیردولتی
خدیجه بزرگی نژاد؛ رضا زارعی
بررسی جامعه شناختی تبلیغات تلویزیونی و تاثیر آن بر نگرش کارکنان زن سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در مصرف کالای خانگی
نرگس شادجو؛ باقر ساروخانی؛ مهرداد نوابخش
اثربخشی آموزش خود-دلسوزی شناختی بر انعطافپذیری شناختی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیتۀ امداد امام خمینی(ره)
علی شیخ الاسلامی
تحلیل جامعه شناختی از نابرابری جنسیتی در ورزش( از منظر زنان ورزشکار قهرمان ملی)
اکبر طالب پور؛ معصومه نظری آزاد؛ مجید کاشانی
تأثیر ترکیب جنسیتی هیأت مدیره بر عدم تقارن اطلاعاتی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
شراره مجدزاده طباطبایی؛ غلامرضا رضائی؛ فائزه زرین کلاه
بررسی تحلیلی خشونت، مجازات و محدودیت علیه زنان در دورهی صفویه با تکیه بر سفرنامهنویسان فرنگی
محمود مهمان نواز
🆔 @libisca