کاربرد بعضی از جملات باعث افزایش لجبازی در کودک میشود.
- نکن
- بیا بشین
- مگه نگفتم دست نزن
- باز رفتی سر کمد
- چند بار باید بگم
- خراب میشه ها
به جای جملات منفی و محرک بالا از جملات مثبت استفاده کنیم مثلا وای بيا ببینيم تو يخچال چی داريم؟ ياجملات و یا حرکاتی که موجب خنداندن کودک و عوض کردن حال و هوای او می شود و ناخوداگاه حواس کودک از موضوعی که باعث لجبازی است پرت میشود.
#کودکان
#باشگاه_زندگی
🌱 «انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
@life_club
❔چرا کودکان لجباز میشوند؟
کودکی مانند همهی دورههای رشد انسان پر از فراز و نشیبها،موقعیتها و چالشهای مختلف است واما در عین حال زیربنای شکل گیری شخصیت یک انسان و به عبارتی مهمترین دورهی رشد انسان است پس باید توجه بیشتری به این دوره داشته باشیم.
یکی از مقوله های مهم این دوره، مسئله خشم و پرخاشگری در کودکان است که اغلب پدر و مادر از این مشکل ابراز ناراحتی میکنند، کودکان هم،مانند بزرگترها دچار خشم و ابراز آن یعنی پرخاشگری میشوند که معمولا با افزایش سنشان و با توجه به شرایط موجود یاد میگیرند که خشم خود را کنترل کنند، البته کنترل خشم به سه عامل وراثت،محیط تربیتی وهوش کودک بستگی دارد.
کودکان در دورههای مختلف سنی چالشهایی را تجربه میکنند برای مثال از یک تا سه سالگی مرحلهی لجبازی کودک است و اگر کسی بازی آنها را قطع کند ممکن است اشیای را به سمت آن فرد پرتاب کنند و یا در شش سالگی لگد زدن یا کتک کاری را ممکن است انجام دهند.
خشم نشان دهندهی تعارض کودک بین شخصیت در حال رشد خودش با شخصیت و نگرش های پدر و مادرش است .منشاء پرخاشگری کودک خشم درونی آنهاست یعنی تا زمانی که کودک در درون خود احساس خشم و عصبانیت نکند پرخاشگری نیز نخواهد کرد.از علل خشم کودکان می توان به وراثت وژنتیک،مشکلات جسمانی مانند کم کاری یا پر کاری بعضی از غدد،کم خونی،مشکلات بینایی،اعتیاد پدر یا مادر،دوری طولانی مدت پدر و مادر از فرزند و ناکامی در رسیدن به هدف مطلوب کودک اشاره کرد.
بسیاری از کودکان از تلویزیون و رسانه ها و پدر و مادر یا دوستان خود عصبانیت،پرخاشگری و ابراز آن را یاد میگیرند به طوری که کودک این ویژگی را در خود ندارد اما آن را یاد میگیرند.در خانوادههایی که مدام درگیری و جدال وجود دارد و پدر و مادر رابطهی خوبی با هم ندارند یا طلاق گرفتهاند خشم و پرخاشگری در کودک بیشتر دیده میشود.
#طلاق #کودکان #باشگاه_زندگی
🌱 «انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
@life_club
✅ شوهرتان را حمایت کنید
اگر شوهرتان یک شغل، یک سرگرمی، یا هر چیز دیگری را دنبال میکند، به آن نیاز دارد و میخواهد شما او را حمایت کنید. حمایتگری در ازدواج به این معنی نیست که فقط در شرایط سخت کنار همسرتان باشید. حمایتگری یعنی زمانی که شوهرتان مرحله مهمی از زندگی را با موفقیت پشت سر میگذارد، یا زمانی که بر ترس خود غلبه کرده و چیز جدیدی را امتحان میکند، از او قدردانی کرده و او را ستایش کنید.
حمایت کردن همیشه به معنی بیان نظرات و نکات مثبت نیست. حمایت کردن به معنی انتقاد سازنده به منظور تشویق او برای پیشرفت و بهبود کاری که دارد انجام میدهد نیز هست. به عنوان مثال، حمایت از ایده شغلی جدید شوهرتان در زمانی که از نظر مالی در رفاه هستید روش خوبی برای افزایش اعتماد به نفس او و بهبود رابطه است.
#پس_از_ازدواج
#باشگاه_زندگی
🌱 «انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
@life_club
❤️ از همسرتان قدردانی کنید
مردان نیز نیاز دارند که دوست داشته شده و موردِ قدردانی و ستایش قرار گیرند. مجبور نیستید برای نشان دادن قدردانی خود، تعریف و تحسین خود را با آواز بخوانید. یک تشکر ساده و بیریا کافی است. از این که همین تشکر ساده چه تغییراتی در زندگیتان ایجاد خواهد کرد شگفت زده خواهید شد.
قدردانی خود از اموری که شوهرتان هر روز انجام میدهد را به او نشان دهید. نشان دهید که از سخت کار کردن او برای امرار معاش خانواده متشکر هستید. اجازه دهید بداند که شما بخاطر تمام کارهایی که انجام میدهد سپاسگزار هستید. ستایش کردن شوهر به او جرات میدهد که بیشتر برای شما کار کند به او این پیام را میرساند که تلاشهایش دیده میشوند.
#پس_از_ازدواج
#باشگاه_زندگی
🌱 «انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
@life_club
👌 تقویت مرزبندی
اولین قدم این است که زوج ها بدانند وقتی ازدواج می کنند مهمترین اولویت زندگی شان همسرشان است. این به معنای کنار گذاشتن یا نادیده گرفتن والدینشان نیست بلکه اهمییت موضوع را نشان می دهد. پس باید به مهمترین اولویت زندگیتان توجه کنید و به خواستههایش بها بدهید و از او مراقبت کنید.
برای تقویت مرزبندی زوج ها باید:
برای خانوادهی کوچک خود قانون وضع کنند. قوانین باید با مشورت دو نفر تعیین شوند و هردو خود را به رعایت انها ملزم کنند.
آنها باید از هم حمایت کنند به هم آزادی عمل بدهند.
اختلافات را بین خودشان حل کنند.
اگر نمی.توانند می توانند از مشاور کمک بگیرند. مواردی که برای همسر حساسیت برانگیز است را از قبل به اطلاع خانواده ها برسانند. مانند:
همسرم از شوخی خوشش نمیآید لطفا با او شوخی نکنید.
#ازدواج #پس_از_ازدواج #همسرداری
❣«انتخاب آگاهانه؛ زندگی عاشقانه»👇
💟 @Life_club
🌹 ارتباط موثر و مثبت برقرار کنید
در هر رابطهای، برقراری ارتباط امری مهم و حیاتی است و ازدواج نیز از این امر مستثنی نیست. این تصور نادرست که طرف مقابل باید بداند همسرش چه میخواهد و چگونه فکر میکند را دور بریزید. شوهرتان نمیتواند ذهن شما را بخواند، همانطور که شما نیز نمیتوانید ذهن او را بخوانید. ممکن است علایق و اولویتهای یکدیگر را بدانید، اما ضرورتا از افکار و احساسات یکدیگر خبر ندارید.
برقراری ارتباط آزاد در ازدواج به این معنی است که افکار، احساسات و آنچه از شوهرتان انتظار دارید را به او بگویید. با او صحبت کنید، از او سوال بپرسید، با او حرف بزنید و بحث کنید. از حرف نزدن اجتناب کنید زیرا اوضاع را وخیمتر میکند. از شوهرتان نخواهید حدس بزند شما چه میخواهید، و از حدس و گمان و برداشتهای فرضی از رفتار او اجتناب کنید.
#ازدواج #پس_از_ازدواج #همسرداری
❣«انتخاب آگاهانه؛ زندگی عاشقانه»👇
💟 @Life_club
36.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔 طلاق عاطفی💔 یعنی چی؟!
👤سیدحسین حسینی (مشاور خانواده)
👌 هنر زندگی موفق.....
#همسرداری #زندگی_موفق
❣#انتخاب_آگاهانه_زندگی_عاشقانه 👇
💟 @life_club
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از این کلیپ حال خوب کنا آوردم براتون👆😍
ببینید چطور با یه مدیریت سادهی خشم و هیجان، میشه از رخ دادن بدترین اتفاقات که شاید منجر به وقایع غیرقابل جبرانی باشه جلوگیری کرد!
#ماه_رمضان بهترین فرصته واسه تمرین و نهادینه کردن این اخلاق... از دست ندیم! 🕊
#باشگاه_زندگی
#مدیریت_هیجان
🌱 «انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
@life_club
💠 روز مباهله، روز تکریم خانواده
🔸 یکی از محورهای مهم رویداد مباهله، موضوع خانواده است، مباهله روزی مبارک به شمار میرود و وقتی به پیامبر (ص) امر شد نفس و خانواده و فرزندانت را بیاور ایشان از میان همه آنانی که در کنارش داشت، اهل بیت(ع) را آورد.
🔹 در روایات آمده است که وقتی در مورد حضرت علی علیهالسلام سوال میشود، میفرمایند:
علی نفس من است و ایشان علی(ع) را به عنوان نفس خویش در مباهله میآورد و نفر دوم نیز حضرت حضرت فاطمه سلام الله علیها پاره وجود پیامبر است و در حدیث کسا میبینیم وقتی حضرت زهرا(س) به سراغ ایشان میآید میفرمایند یا بنتی و ای دخترم و پاره وجودم و چنان تعبیری دارند.
🔸 در مباهله پیامبر(ص) در واقع اهمیت جایگاه خانواده را میبینیم و نوع تعاملات و ارتباطات زیبایی که بین خانواده اتفاق میافتد الگوی مهمی برای ما به شمار میرود که بدانیم خانواده تراز شیعی چه کیفیت و چه مدل ارتباط و چه معاشرتی با یکدیگر دارند.
🔹 در واقع در میان اهل بیت علیهم السلام و خانواده ایشان آن چنان مهر، عواطف، احساسات و مهربانی، پررنگ است، ذرهای کدورت، رنجش و اتفاقات ناشایست را نمیتوان از چنین خانوادهای سراغ گرفت و اینها، الگوی یک زندگی اسلامی و شیعی و مطلوب و خدا محور و ولی محور است که باید به درستی در زندگی اهلبیت علیهم السلام جستجو کنیم و از آنها یاد بگیریم.
✍ بخشی از گفتگوی حجت الاسلام مهدی پورقلی در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف
#مباهله #روز_مباهله #خانواده
❣«انتخاب عاقلانه؛ زندگی عاشقانه»👇
💟 @life_club