♦️مرغ مگس بالاترین متابولیزم را درمیان جانوران خونگرم دارند. به منظور حفظ انرژی در زمانهایی که غذا کم است و یا شبانگاه که به دنبال تغذیه نمیروند، به وضعیتی به نام کندی میروند که نرخ متابولیزم را تا یک پانزدهم نرخ نرمال میکاهد.
#مرغ_مگس
🆔 @Lifevahsh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تا حالا اسم جزیرهٔ مار به گوشتون خورده؟! 🐍
🆔 @Lifevahsh1
یک کوسه ابریشمی بهنام «جینی» رکورد طولانیترین شنا برای مهاجرت را شکست. این کوسه ۲۷٬۰۰۰ کیلومتر در اقیانوس آرام شنا کرد تا به سکونتگاه جدید خود برسد؛ تقریباً شش برابر بیشتر از رکورد قبلی. دانشمندان پیش از آن که جینی سفر خود را آغاز کند به او یک ردیاب متصل کرده بودند.
فهم الگوها و مسیر مهاجرتی کوسههای ابریشمی و دیگر گونههای در معرض تهدید کوسه، امری ضروری در توسعه استراتژیهای مدیریتی برای احیای جمعیت این حیوانات است. پژوهشگران مؤسسه چارلز داروین سفر حماسی جینی را، که ۵۴۶ روز طول کشید، بهطور زنده دنبال میکردند.
🆔 @Lifevahsh1
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ مذهبیهایی که عاقبتبخیر نمیشن
🎤حجه الاسلام شجاعی
🦋پروانه گوگردی (نام علمی: Gonepteryx rhamni)
از گونههایی است که در سال ۱۷۵۸ توصیف علمی شد. زیستگاه این پروانه در آسیا (تا شرقیترین منطقه در مغولستان)، آفریقای شمالی و اروپا (دیده شده در نیمه جنوبی انگلستان و ایرلند) میباشد. این گونه در تیره کاهیبالان قرار دارد.
بالهای این پروانه در جنس نر به رنگ گوگردی و در جنس ماده دارای تهرنگ سبز بوده و هر دو جنس آن دارای تکخالهای نارنجی رنگ هستند.
#پروانه
🆔 @Lifevahsh1
پاشلک گیلانی پرنده ای خجالتی است و هنگام پرواز شبیه یلوه ها پاها را آویزان نگه می دارد. دمش کوتاه و بال هایش گرد و بلنداست. منقارش از سایر پاشلک ها کوتاه تر و در انتها کمی خمیده است. پهلوها وچپ من دمگاهش سفید است. پرنده نر حلقه چشمی نخودی رنگی دارد که کمی تا پشت چشمش ادامه می یابد. تارکش رگه های قهوه ای خاکستری و نخودی دارد.
در پرنده نر بال ها قهوه ای خاکستری با خال های طلایی است که در پرواز، سینه و گلو بلوطی برنزه با دو خط نخودی که تا دمگاه ادامه دارد دیده می شود.
#پاشلک_گیلانی
🆔 @Lifevahsh1
عکاس این تصویر میگه مارمولکها برای تعیین قلمرو خودشون اول یه سری مذاکرات میکنند و اگر به توافق نرسن، اینجوری کشتی میگیرن تا به نتیجه میرسن! 😁
#مارمولک
#طنز
🆔 @Lifevahsh1
🔻تایپان، خطرناک ترین مار سمی جهان، برای مدت طولانی به راحتی نمی توان گرفت: برای اولین بار فقط در سال 1950 زنده گرفتار شد و فردی که آن را گرفت، نیش زد و در اثر سم مرد.
#مار
🆔 @Lifevahsh1
🔻مورچهها میتونن سایز مغزشون رو تغییر بدن !
💎یه نوع مورچهی پرندهی هندی وجود داره که مادهها برای ملکه شدن با هم مسابقه میدن و فرد برنده تخمدان هاشو گسترش میده واندازشون 5 برابر میشه. عجیبه که همزمان با گسترش تخمدان، مغز ملکه اندازهی سه چهارم اندازه اصلیش کاهش پیدا میکنه. عجیبتر اینکه اگه از ملکه بودن کنار گذاشته بشه، تخمدانش دوباره کوچیک میشه و مغزش به حالت اول برمیگرده و به کارای کارگری قبلیش ادامه میده! «یکماه طول میکشه که به حالت قبل برگرده»
💎تا الان تصور میشده اگر مغز سلول از دست بده دیگه نمیتونه خودش رو ترمیم کنه و الان فهمیدن که سخت در اشتباه بودن. حالا دارن روی فهمیدن مکانیزم رشد مجدد مغز مورچه کار میکنن تا ببینن میشه این روش رو برای بقیه حیوانات استفاده کرد یا نه!
💎 بله یک مورچه هم میتونه الهام بخش رشد مجدد مغز برای انسانها باشد !
#مورچه
🆔 @Lifevahsh1
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ چرا میگن اگر کسی رمضان را از دست داد، فرصتی جز عرفه برای جبران ندارد؟
#استوری | #استاد_شجاعی