کاش اینو بفهمید وقتی تو یه رابطهاید، نمیتونید هر وقت ناراحت بودید بذارید برید، هر وقت مشکلی براتون پیش اومد بدون اینکه به طرفتون توضیح بدید اخلاقتون عوض شه، اگه از جای دیگه ناراحتید سر طرفتون خالی کنید، تو یه رابطه دو طرفه اگر مشکلی برای یکی پیش بیاد، طرف مقابل هم ناخودآگاه درگیر میشه و از شما انتظار داره رو بودنش حساب باز کنید، حتی اگه نتونه مشکلتونو حل کنه بهش اجازه بدید کنارتون باشه، بدترین چیز تو رابطه دادنِ حسِ بیمصرف بودن به طرف مقابلتونه.
لانگ دیستنس یعنی:
من تورو از همین دور دوست دارم، بدون این که بتونم بغلت کنم، بدون این که بتونم یک دل سیر بوت کنم و عطرتو بفهمم، بدون اینکه بتونم صورتتو بگیرم توی دوتا دستام و تند تند بوست کنم، بدون این که دستتو بگیرم، بدون اینکه از نزدیک تو چشمات نگاه کنم، بدون این که باهم بریم بیرون و غذای مورد علاقمونو بخوریم، بدون اینکه سرتو بذاری رو پام و من موهاتو ناز کنم، بدون این که بتونم زیر بارون باهات برقصم،بدون این که تو توی گوشم آهنگ بخونی، بدون این که بتونم ذوقتو از نزدیک برای کادویی که برات گرفتم ببینم، بدون این که شب توی هوای خنک و تاریک باهات قدم بزنم، بدون اینکه باهات بازی کنم و محو خنده هات شم. به نظر من عشق فراتر از فاصله ها و مکان و زمانه، می خوام بدونی من تا ابد و هرجا که باشی ، توی هر شرایطی با یک دل همیشه تنگ دوست دارم:)💗!
خیلیا ظرفیت اینو ندارن که دوست داشته بشن خیلیا ظرفیت اینو ندارن که بهشون توجه و محبت بشه؛ اگه اینو درک کنیم پذیرش اینکه چرا خیلیا ترکمون میکنن و قدرت ادامه دادن توی روابط عاشقانه رو ندارن خیلی ساده میشه.
به نظرم اینکه ، آدم کسی رو نداشته باشه خیلی بهتر از اینه که داشته باشه و هی منتظر توجه از سمتش باشه .
تو برام با همه فرق داشتی و داری، تو اولین نفری هستی که باهاش از ته ته دلم خندیدم، اولین نفری هستی که تموم دیوونه بازیا و بد اخلاقیامو تحمل کردی، اولین نفری هستی که حسایی رو باهاش تجربه کردم که با بقیه فرق داشت، اولین نفری هستی که همیشه پای همه ی خوب و بدم موندی، اولین نفری هستی که از بودن کنارش خسته نمیشدم تو اولین نفری هستی که بهترینا رو براش می خواستم حتی بهتر از خودم،تو اولین من بودی همیشه و تا آخرش اولینم میمونی